Kisalföld logö

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

Orbán a legalkalmasabb

A Századvég Alapítvány 2010. márciusi felmérése szerint Orbán Viktort ítélik meg a legkedvezőbben a választók, míg a miniszterelnök-jelöltek között Bokros Lajos elutasítottsága a legmagasabb. A miniszterelnöki alkalmasság szempontjából relevánsnak gondolt politikusi jellemvonások mindegyikében szintén Orbán fölénye érvényesül vetélytársaival szemben.Orbán megítélése a legkedvezőbb


Ha a miniszterelnök-jelöltek megítélését vizsgáljuk, akkor azt mondhatjuk, hogy továbbra is majd minden második megkérdezett (47%) vélekedik kedvezően a Fidesz elnökéről, Orbán Viktorról. Őt Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje követi (26%), akiről majd kétszer annyian vélekednek pozitívan, mint a szocialisták miniszterelnök-jelöltjéről Mesterházy Attiláról (15%). Az elutasítottság dimenziójában Bokrost ítélik meg leginkább kedvezőtlenül a választópolgárok (54%), őt Mesterházy Attila követi, akit a megkérdezettek szintén majdnem fele elutasít (48%), a sort Orbán Viktor zárja (34%). Az elmúlt két hónap során az Orbánt negatívan megítélők számaránya nem változott, miközben Mesterházy négy százalékpontot rontott februárhoz képest. Amennyiben a választópolgároknak lenne lehetősége közvetlenül miniszterelnököt választani, akkor a megkérdezettek 43 százaléka választaná Orbán Viktort, míg Mesterházy Attilának és Bokros Lajosnak a szavazók 14-14 százaléka szavazna bizalmat. Vona Gábort, a Jobbik miniszterelnök-jelöltjét a megkérdezettek mindössze 4 százaléka támogatná a kormányfői pozíció megszerzésében.


Az emberek Orbántól várják a megoldást


A miniszterelnöki alkalmasság szempontjából relevánsnak gondolt politikusi jellemvonások elemzése tekintetében még inkább megmutatkozik Orbán fölénye. A választópolgárok közel fele (48%) Orbánt, míg 12 százaléka Bokrost, 8 százaléka Mesterházyt, míg Vonát 4 százaléka tarja erős vezetőnek. A megkérdezettek 40 százalékának véleménye szerint a Fidesz vezetője képes megvédeni a nyugdíjakat, képes munkahelyeket teremteni és törődik az emberekkel. Ezekben a tulajdonságokban a többi miniszterelnök-jelölt megítélése messze elmarad Orbánétól. Mesterházyról csupán 15 százalék gondolja, hogy megvédi nyugdíjakat, tíz százalék, hogy képes munkahelyeket teremteni, valamint ugyancsak tíz százalék, hogy törődik az emberekkel.

Olvasóink írták

110 hozzászólás
 • 110. totel 2010. április 06. 17:58
  „moderálva off”
 • 109. totel 2010. április 05. 12:55
  „106. csak ne az izraelből idejövő fitymátlanok döntsék el !!”
 • 108. háté 2010. április 05. 10:13
  „102. hozzászólás tosa2
  háté ! tudod ki szavazzon rátok ?--------------nem rám kell szavazni, a Jobbikra!
  Amikor még nem volt jobb, akkor milyen beállítottságú voltál?-------egy keresztény magyartól ilyen ökörséget kérdezni?------nem akarlak húsvétkor megbántani.
  Meghallgattalak volna pár é.vvel ezelőtt.-----------látod, nem is lett volna rossz, rád nézve!

  Századvég: a fityesz kreálmánya, azt és úgy írnak, amit a cézár számukra előír!.”
 • 107. háté 2010. április 05. 10:04
  „A fityesz folytatja a rablók--IMF- kiszolgálását a mi kárunkra!
  Hát szavazz rájuk, ha csicskásként kívánsz élni, és az uzsorásoknak és sleppjének dolgozni!

  http://mandiner.hu/cikk/imf-hitelt_venne_fel_egy_uj_orban-kormany
  IMF-hitelt venne fel egy új Orbán-kormány
  Olvasson többet a témában! IMF, hitel, belföld, gazdaság, Orbán Viktor
  Ha a Fidesz megnyeri a választásokat, új IMF-hitelről kezd el tárgyalásokat, mondta Orbán Viktor a Reutersnek.
  A jobbközép ellenzék tárgyalásokat kezd a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) jövőre egy új hitelcsomagról, ha megnyeri a parlamenti választásokat, és a gazdaság növekedésére összpontosít, miközben az euró bevezetése 2014-ig nem valószínű - jelentette ki Orbán Viktor a Fidesz elnöke a Reutersnak.

  Ha igazán élni akarsz szabad hazában, a bűnöző bankárok nélkül,---szavazz a Jobbikra!”
 • 106. jánosi 2010. április 04. 22:26
  „105.
  Majd a választók eldöntik mire a legalkalmasabb ! Ugye ez így jó lesz ?”
 • 105. totel 2010. április 04. 22:08
  „jánosi!
  MIRE a legalkalmasabb ????????????????!!!!!!!!!!
  lenne pár ötletem !!! hogy mire!!!!!!!!”
 • 104. jánosi 2010. április 04. 21:55
  „1.-103. mind szócséplés !
  A cikk címe a lényeg : Orbán a legalkalmasabb !”
 • 103. totel 2010. április 04. 17:52
  „Orbán: Gyurcsány nem idióta, Horn derék, a gárdistákat felpofoztatom, nem akartam győzni 2006-ban (!) - újratöltve
  A cikkünk közel egy éves, de fontosnak tartjuk feleleveníteni.

  Ne haragudj, Fletó!Nem volt helyes idiótának nevezni Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt, senkiről sem helyes ilyen durván beszélni - magyarázkodott szokásához híven Viktor. Horn Gyula dicsőítéséért viszont nem kért elnézést szavazóitól, miként a gárdisták megfenyegetéséért sem. A Magyar Gárdát egy valós problémára adott reakciónak tekinti: vidéken kevés a rendőr, magára hagyták az állampolgárokat, akik ebben látták a megoldást. Orbán ezért megerősítené a karhatalmat, a gárdistákról pedig így szólt: "úgy kell elbánni velük, mint ahogy Horthy Miklós elbánt a nyilasokkal; adni nekik egy pofont és hazazavarni őket." A szájmagyar vezér azt is elismerte: 2006-ban tulajdonképpen nem is akart győzni (!). Ez alátámasztja, hogy a magyarok millióit nyomorba döntő szocionistáknak akár két választást is, de minimum egyet eladott a ..idesz.

  A Blikknek adott interjújában arra a kérdésre, hogy megbánta-e az idióta jelzőt, kitérő választ adott: "zártkörű beszélgetésen olyasmi is kicsúszik az ember száján, ami nem helyes. Lehet, hogy túlcsúsztam az illendőség határán, bár ott ezen senki sem akadt fenn" - fogalmazott a Likud-testvérpárt elnöke.
  Kéri László időközben az MTI-nek azt mondta, valószínű, hogy az Index cikke után a Hírszerző portálon közzétett, részletesebb beszámoló hangfelvételen alapul, márpedig ez a tudta nélkül készült, amit felháborítónak és elfoghadhatatlannak tart.
  A Hírszerző szerint az április 30-ai, szerdai beszélgetésre a Fidesz elnökét elkísérte Stumpf István volt kancelláriaminiszter is. Orbán Viktor farmert és inget viselt, a cionista hírportál szerint kifejezetten jól nézett ki, laza volt, és borozgatott. Magabiztosan, sőt, időnként kifejezetten nagyképűen viselkedett, és néha tett egy-egy lekezelő megjegyzést a jelenlévők hozzáértéséről. A találkozóra a szokottnál korábban, este 6-kor került sor, mert este meccs volt a tévében, és a pártelnök sietett haza.
  Horn Gyulát valóban nagyon dicsérte, pragmatikus, taktikus és előrelátó politikusnak nevezte, aki hatalmának legfőbb pillérét az inaktívakra építette. Összekacsintott velük, például úgy, hogy nem firtatta a kormány a rokkantnyugdíjasok jogosultságát (Magyarán a műellenzéki Orbán is helyesli a rokkantjogosultsággal tömegesen visszaáélő, csaló cigányok segéllyel tömését - a szerk.).
  A 2006-os vereség kapcsán határozottan állította, hogy a kampány "rosszabbul élünk, mint négy éve" szakaszánál már biztosan tudta, hogy veszítenek, mert akkor már nyilvánvaló volt: az emberek nem hiszik el, nem megy át a tudatukba. Ehhez hozzátette: tulajdonképpen ő nem is akart győzni 2006-ban, mert akkor már tudták, milyen rossz állapotban van a gazdaság (Tehát odadobta választóit, az országot, a nemzetet újabb négy évre Gyurcsányéknak - a szerk.). Mivel kérdéseket csak egy-egy pillanatnyi szünetben tudott feltenni a hallgatóság, és itt ilyen nem állt be, nem hangzott el olyan kérdés, hogy akkor pl. miért ígért 14. havi nyugdíjat és járulékcsökkentést a kampányban, vagy egyáltalán: miért kampányolt?
  Arcátlan Orbán megszorításokkal kezdené(!)
  A jövőről szólva Orbán Viktor közölte: azzal számol, hogy három választást nyernek zsinórban (ha pedig ismét csak buknának, majd azt mondja: nem is akart nyerni, így jó - a szerk.). Kormányzásának két szakasza lesz: az első két évben válságmenedzselő kormány és megszorítások jönnek - "egyes csoportoknak rossz lesz, sokaknak sok minden fog fájni´ - , de utána tíz éves programjuk lesz (Hat év szocionista szabadrablás után, ez az arcátlanság, a mocsokság teteje. Vityának természetesen eszébe sincs elszámoltatni az ezermilliárdokat ellopó cionistákat, többek közt ebből is megteremtve a magyar jövő alapjait, ahogy a jelek szerint a magyar költségvetés 70%-át felemésztő adósságcsapdához sem kíván nyúlni, fenntartva ezzel az izraeli gyarmatosítás, a tőkekiszívás menetét - a szerk.) A hallgatóság provokálni próbálta, és a nyugdíjasokra kérdezett rá, Orbán Viktor azt válaszolta: nem akarja elvenni a 13. havi nyugdíjat, de befagyasztaná a nyugdíjakat, és legfeljebb az infláció mértékének megfelelően emelne.
  Szerinte neki azért lenne könnyebb dolga, mint Gyurcsány Ferencnek, mert 2006-ban az emberek nem hitték el, hogy megszorítások kellenek, most viszont folyton azt hallják a miniszterelnök szájából, hogy nehéz helyzetben van a gazdaság, ezért tőle - mármint Orbán Viktortól - már elfogadnák a megszorítások szükségességét (Megdöbbentő és árulkodó önvallomás - a szerk.).
  A Magyar Gárdáról azt mondta: az egy valós problémára adott reakció. Az állam ugyanis gyengül vidéken, kevés a rendőr, magára hagyták az állampolgárokat, akik ebben látták a megoldást. Szerinte egyfelől erősíteni kell az állami jelenlétet, másrészt úgy kell elbánni velük, mint ahogy Horthy Miklós elbánt a nyilasokkal: adni nekik egy pofont és hazazavarni őket (Na ja, miközben az eddigiekből is érezhetően futni hagyná a szemkilövető, tolvaj, rabló, választási csaló Fletóékat, akiknek így kezében marad minden, kormányváltás ide vagy oda. Van egy olyan érzésünk, hogy a Gárda nem fogja hagyni magát - a szerk.)
  A Fidesz elnöke arról is beszélt, hogy tizenöt évig mindenképpen ő marad a jobboldal vezére, hacsak nem követ el valamilyen nagy butaságot. Mint mondta, mindegy, hogy formálisan milyen pozíciót tölt be, az ő szava számít a jobboldalon még hosszú évekig.
  Ennek két oka van, az egyik, hogy kormányfőként rendkívül sikeres, markáns politikus volt, a másik pedig az, hogy a nagy rendszerváltó politikusok között itthon és Kelet-Európában is már csak ő maradt egyedül. Vacláv Hável például szerinte már öreg, Tölgyessy Péter - akit sokáig megpróbált megtartani a Fidesznek - kiszállt, Pető Iván "elfogyott", Sólyom László pedig a perifériához tartozott a rendszerváltás idején. Hasonló helyzetű, megkérdőjelezhetetlen entitásnak csak Tőkés Lászlót tartja.

  (Blikk nyomán)
  Kapcsolódó cikkeink:
  Orbán a gárdistákról: kiosztok két pofont, és hazazavarom őket
  Dokumentum: nem először nyilasozza a mieinket a Fityesz, megtagadták az Árpád-sávos zászlót
  Olvasó: T. Kurucok! Megdöbbenéssel olvasom (annak ellenére, hogy 2006 okt.23-i páncélautós elvonulása óta abszolút nem bízom benne) Orbán magyarellenes nyilatkozatait. Felpofozni a Gárdát, Horn(pufajkás gyilkos) előremutató politikus, nem akartam megnyerni a 2006-os választásokat, megszorítások... A szocionisták elszámoltatásáról meg sehol egy szó.
  Ismerek sok, úgymond "fideszest". Becsületes, magyar hazafiak. Csak sajnos nem nyílt fel a szemük Vityáékkal kapcsolatban. Hinni kell Für Lajos bácsinak... A liberális kokárdával is liberális marad! Nem szoktam kérlelni senkit, könyörögni sem, de most kérlek, sőt, könyörgöm nektek Magyar Honfitársaim, nyíljon fel a szemetek! Felejtsük el azt, hogy Viktor jobb mint Fletó..egykutyák! Adjunk legalább egyszer esélyt a Jobbiknak is (hányat adtatok a Fidesznek, hiába), mely amely most parlamenti szinten képviselheti a Magyarságot.
  Ne vegyünk részt a két "maffiacsalád" küzdelmében. Hazánk nem Fletóról és Vityáról szól! A Nyirkai jóslatban írnak Viktorról, a kiskanászról, akit a Magyarok jobb híján ültetnek a hatalomba..."szépen szól, csúnyán cselekszik" - regölték meg a táltosok. Úgyhogy "fideszes" magyar honfitársaim, ha hazafiak vagytok, nyíljon fel a szemetek!!!
  O. I.
  Olvasó: Nagyon szomorúnak és elkeserítőnek tartom, hogy hazánk nagy "reménysége" Orbán Viki úr attól a baloldaltól kér bocsánatot, amelyik erre ugyancsak nem szolgált rá! Micsoda önmagából kifordult ember lett Orbán úr! Most megint sok szavazója szeme kinyílt! A nemzet megnyomorítóitól bocsánatot kér. Attól a gyurcsánytól és hazaáruló, tolvaj kabinetjétől, amelyik az ország jelenlegi helyzetéért egyértelműen és minden kétséget kizáróan felelős!
  Attól, akinek több éve egyetlen igaz szava nem volt. Attól, akinek maffia-kabinetjének, országosan kiépített "lenyúlógépezetének" viselt dolgaitól, tolvajlásaitól, égbekiáltó korrupcióitól naponta hangos a sajtó; minden napra jut valami szaftos darab!!! Brávó Viki úr ön nagy DEMOKRATA!!! Tudja-e, mi a legnagyobb hiba? Dehogy tudja, ön már a fellegekben jár, kollégáival együtt, maga hiú pojáca!
  AZOKTÓL NEM KÉR ALÁZATTAL BOCSÁNATOT, AKIK ÖNRE SZAVAZTAK. NEM KÉR BOCSÁNATOT A NEMZETTŐL, AKIKET ÖN IS BECSAPOTT ÉS ELÁRULT, AKIKET ÖN MEGTÉVESZTETT, UGYANÚGY, MINT AZ ÖN ÁLTAL - JOGOSAN - BOLONDNAK NEVEZETT GYURCSÁNY. AKIK ÖNBEN BÍZTAK ÉS ÖN ELVETTE A SZEBB JÖVŐBE VETETT HITÜKET, ÁLMUKAT!
  Amióta kézzel fogható közelségbe került a magyarországi III. kommunista diktatúra bukása, azt látom, hogy Orbán úr megemelkedett 10 centit a földtől! Embertelenül öntelt, pökhendi, "ki ha nem én" lett (vagy volt is, csak elfogultságomban én nem vettem észre?) Nyilatkozataiban - miként bocsánatkérésének tárgya - sorra véti a hibákat, mert már fenn érzi magát az uborkafán.
  Igaz, az ország közben ráment, de a két párt hatalomért való rivalizálásából a FIDESZ kerül ki "győztesen". (Gratulálunk, elnök úr! Így is lehet - a langyos vízben ülve - elsőnek lenni, hogy elfogynak előle). Ezt sugallják mind, egytől egyig Orbán úr nagyröptű szónoklatai.
  Mert ezt bebizonyította az ország népének, ez az egyetlen, amihez ért: a nagyívű szonoklatok! Szép szóvirágok. Kevésbé szépen fogalmazva viszont jóval közelebb az igazsághoz: süketelés. Még csúnyábban: nagy hazudozó, akinek az adott ígéretei fabatkát sem érnek. Van itt még egy hiba: ön is azt sulykolja - miként állítólagos riválisai - hogy önökön kívül nincs más út! Demokrata mond ilyet elnök úr??? Dehogy nincs más út, már hogyne volna Orbán úr! Önök nélkül (is)!
  Tudja elnök úr: "Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, a mely a veszedelemre visz, és sokan vannak, a kik azon járnak. Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt. Őrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, a kik juhoknak ruhájában jőnek hozzátok, de belől ragadozó farkasok.
  * Gyümölcseikről ismeritek meg őket. Vajon a tövisről szednek-é szőlőt, vagy a bojtorjánról fügét?
  * Ekképen minden jó fa jó gyümölcsöt terem; a romlott fa pedig rossz gyümölcsöt terem.
  * Nem teremhet jó fa rossz gyümölcsöt; romlott fa sem teremhet jó gyümölcsöt.
  * Minden fa, a mely nem terem jó gyümölcsöt, kivágattatik és tűzre vettetik."
  Orbán Viktor szerves része a jelenlegi garnitúrának. Nem ellenzék már, hanem haszonélvező. Pártja már tele van a túlélésre játszókkal, ugyanúgy, mint az MDF, SZDSZ és MSZ(M)P. Ide kívánkozik negyediknek a lista végére: és FIDESZ.
  Remélem, hogy az ország népe a kifosztása, elszegényítése, tönkretétele, élettere és az állam lerombolása, nemzeti tudatában való megcsúfoltatása, ennyi megaláztatás után végre felelősen fog dönteni és elzavarja azokat, akiknek mindezt köszönheti. MSZ(M)P-vel, SZDSZ-szel, a Likuddal testvériséget hírdető FIDESZ-szel és természetesen a magyarságot betegesen gyűlölő Tom Lantos által pénzelt MDF-fel együtt ezeket a politikai senkiházikat, kalandorokat, ezeket a pénzünkön élősködő és dőzsölő arrogáns csirkefogókat, tehetségtelen kisstílű bűnözőket. De nem csak elzavarja, felelősségre is vonja, mert a sokadik példa is azt mutatja, hogy a bolsevikoknak 7 élete van, mint a macskának és feltámad a poraiból. Ki kell gyomlálni a dudvát, kitépni a gyökerét is, mert különben úrja és újra kihajt. Először, mint zsenge, zöld kis ártatlan hajtás, aztán amikor megerősödik már mindent elnyom, elpusztít maga körül, megszerzi a teljes életteret. Nem kell bedőlni a magukat mosdató meséknek, maszlagnak! A gyom, az gyom!
  Nem volt elég? Ezek a "toleranciabajnokok", amikor bajban vannak szívszaggatóan tudnak könyörögni, ígérgetni! Aztán a tények magukért beszélnek: az elüldözött, a kiírtott magyarok százezrei, bezárt kórházak, iskolák, elviselhetetlen terhek, idegen kézre juttatott Magyar Föld. Amíg ezek közül választgatunk, a hóhéraink közül választunk ki egyet.
  Hiteles nemzeti erőre, hiteles emberekre, hiteles kormányra van szükség!!!
  Én már biztos vagyok benne, hogy a Jobbikra szavazok.
  Tisztelettel
  Nagy Péter”
 • 102. tosa2 2010. április 04. 12:22
  „háté ! tudod ki szavazzon rátok ??:: ... Ha az életem függne sem !
  Amikor még nem volt jobb, akkor milyen beállítottságu voltál?
  Meghallgattalak volna pár é.vvel ezelőtt. Persze , ha igazat is mondanál...?”
 • 101. totel 2010. április 04. 08:18
  „Ki hitte volna: Orbán Viktor is érintett a pátyi golffalu-mutyiban

  Kovács Bence JánosKezdjük az elején. Páty és Telki határában golfpályát akart építeni egy élelmes vállalkozó, aki - a hazai államigazgatási szokásoknak megfelelően: nem magyar.
  Ez még hagyján is lenne, ha menet közben nem derült volna ki, hogy golfpálya helyett egy több száz lakásos lakóparkot, azaz egy új települést, - a helyiek által nem minden alapot nélkülöző gúnnyal ,,golffalunak" nevezett - kívánnak felépíteni bizonyos ,,üzletemberek".
  Telki polgármestere tiltakozott a kibucépítő terv ellen, a helyi önkormányzatban pedig fura események történtek: a telki és pátyi lakosok érdekeit képviselő fideszeseket kizárta a pártból a Fidesz központi vezetése, Bayer Zsolt, a ,,mélymagyar" pedig műsorában adott helyet a tervet támogatóknak, hogy kifejtsék véleménynek álcázott propagandájukat.
  Pörzse Sándor, aki akkoriban az Echo tv Pörzsölő című műsorát vezette, pedig interjút készített Telki polgármesterével, amit Széles Gábor letiltott. A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje ezután otthagyta az Echo tévét. (Zárójelben jegyzem meg, mert nem tartozik ehhez a témához konkrétan: nemrégiben Pörzse Sanyit is betalálta a jelenlegi rabszolga-társadalom fenntartásában érdekelt politika lakájmédiája mondván, hogy pénzért lett jobbikos, vagy valami hasonlók. Nos, tegye fel a kezét az a magyarországi sajtómunkás - kivétel Lovas István -, aki azért lépett ki valamely hazai újságtól, tévétől, rádiótól, mert cenzúrázni próbálták. Aha, szóval mély csend. Köszönöm, ennyi!)
  A kibucépítés új lendületet kapott, amikor sokadik befektetőként megjelent a Kovács Bence János nevével fémjelzett, Grupo Milton nevű, spanyol székhelyű ingatlanbefektető holding, amely az elmúlt években több nagyprojektben is feltűnt Magyarországon. A Népszabadság szerint Kovács Bence elvtárs a leggazdagabb magyarok közé tartozik 50 milliárd forintos vagyonával, a Napi Gazdaság hasonló témájú összeállítása meg sem említi a leggazdagabbak között. Ezen az apró furcsaságon akár túl is lépnénk, ha nem tudnánk azt, hogy a Grupo Milton olyannyira el van adósodva, hogy a cég vagyona már nem nyújt fedezetet a tartozásaira, és egy üzleti adatbázis szolgáltató értékelése szerint az átlagosnál jóval nagyobb a kockázata annak, hogy a Milton 2006 s.l. csődbe megy.
  Az eddigiekből is könnyen kikövetkeztethető, hogy Kovács Bence Jánosnak szüksége van az ilyen jellegű befektetésekre, kell a pénz, különben csőd lesz.
  Na, és mit gondolnak, kit látott vendégül spanyolországi otthonában ez a Kovács Bence János? Bizony, Magyarország következő kormányfőjét, Orbán Viktort. Az alább látható fényképekről is kivehető, hogy nincsenek épp rossz viszonyban:
  Ezek után joggal gyaníthatjuk - a politikát mélyebben ismerők pedig biztosra is vehetik -, hogy Orbán Viktor lepte meg a pátyi ,,golffalu" befektetési lehetőségével Kovács Bence János elvtársat.
  A Fidesz még nem kezdett el kormányozni, de már most osztja le a zsíros mutyikat házi maffiózóinak, talán abból a megfontolásból, hogy kenje az MSZP-re, amíg még lehet. Tegyük hozzá, nem a szocionistákat akarjuk ezzel védeni, bőven van vaj a fejükön nekik is, ám nem szeretnénk ha az elmúlt nyolc év mutyikormányzása folytatódna, épp csak a vörös váltana át narancsba. Igazság szerint az elmúlt húsz esztendő gyakorlatával szeretnénk szakítani.
  Ezért szavazunk a Jobbikra!
  (Kép: olvasó, szöveg: Florian Geyer)”
 • 100. háté 2010. április 03. 19:19
  „Látjátok rabló-parlamenti pártok, hozzátok nem-szólnak, húsvéti írások!
  Barikádon olvastam és megtetszett.
  Kedves Jobbikos szavazók, fogadjátok szeretettel!

  Locsolóvers

  Húsvét másnapján az jutott eszembe,
  Nokia dobozát vettem a kezembe.
  Kenőpénz, csúszópénz mennyi fér el benne?
  Hagyónak, Demszkynek elég sosem lenne!

  Húsz éve rabolnak, taposnak bennünket,
  Mutyiznak, sünöznek, kilövik szemünket!
  Becsapnak bennünket hamis szép szavakkal,
  Szegfűvel, naranccsal, szabad madarakkal!

  Reszkessetek férgek, nemzetnyúzó lobby-k!
  Nyakatokra lép a radikális Jobbik!
  Feltámadás ünnepe van, Jézusnak, Hazának!
  Meglocsollak, s szavazzál a Jobbikra vasárnap!

  Szavazz a Jobbikra!”
 • 99. szocdem 2010. április 03. 11:17
  „Jörg!

  ezt kérdezed:
  Mit tett az Orbán-kormány 1998-2002 között?

  Aztán felsorolod mi mindent osztogatott.. de egyetlen olyan pont sincs, ami az országot építette volna!!
  És az a legnagyobb hiba, hogy a koldusoknak járó alamizsnával befogták a szemeteket!
  Nem az MSZP-t védem, de a Fidesz épp olyan gazdaságpolitikát folytatott mint az MSZP, és épp olyat is fog folytatni! Ez az "elit" úgy ahogy van alkalmatlan, és az osztogatásokkal tartja fenn a hatalmát - amíg vannak hozzád hasonlók akik lehiszik a zablatyaikat..
  A Vezír már megállapodott a Széles meg Demján félékkel, nekik polgári kormányuk lesz, nektek meg neoliberális. Pont.”
 • 98. jánosi 2010. április 02. 22:42
  „97.
  Nézd már : négy szó hiba nélkül ! Gratulálok !”
 • 97. laposibenö 2010. április 02. 22:27
  „Szerinted te elvakult citrompótlék!”
 • 96. jánosi 2010. április 02. 19:08
  „Hogyan szól a cím ?
  Orbán a legalkalmasabb.”
 • 95. kolombela 2010. április 02. 18:46
  „93. hozzászólás matezsu2 2010.04.02. 17:54
  Szerintem te most magadról beszélsz.”
 • 94. kolombela 2010. április 02. 18:44
  „90. hozzászólás jörg 2010.04.02. 08:02
  Mese,mese mátka, aranyos madárka, avagy , a fele sem igaz.”
 • 93. matezsu2 2010. április 02. 17:54
  „Neeeeeeeeeeeeeeeem!!!!! HÁborÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚt akarunk! Akik eddi az izomépítő szerekkel 3 ajtós szekrényekké izomagyat is nővesztettek, a kábszerektől, a fűtől olyan elmeállapotban vannak, hogy a saját anyjukat is megölik, ezeknek a kezébe akarunk fegyvert adni, hogy lőjék szét, rombolják le, ami még maradt.”
 • 92. háté 2010. április 02. 14:31
  „Valaki fityeszes kirakott ide, egy félrevezető pontokba szedet hülyeséget.

  Valahogy a lényeg kimaradt!
  Néhányat a sokk közül.
  utolsó népszavazás és a kormányt eltöröljük, már csak 72 --órát kell aludnunk és qrcsányiék mennek.
  2006 Okt.23 kérdés a fityesz cézárhoz, miért nem védték meg a fityeszes emlékezőket a terrortól? --mert, nem úgy voltunk öltözve, válaszolta a vezír
  !
  Ami a Magyarság elleni törvény született azt mind megszavazták.
  ---együttműködési szerződést kötöttek a zsidó-likud testvéreikkel!
  ---aláírták a Magyar föld elrablásának szerződését!--
  most jajgatnak a saját hülyeségük miatt--- de ez csak a felszín, semmit nem fognak tenni. külföldi nem vásárolhat földet,---- ugye a kettős állampolgárságú zsidók nem külföldiek, ugye az a zsidó aki átlépi a gúnyhatárt már nem is külföldi?
  --aláírták a lisszaboni szerződést!-- Magyarország eltörlését!
  ---aláírták a közös, maszopos -bűnözést-rablásokat, titkosító törvényt!

  Ezeket akarod?-- szavazz rájuk!”
 • 91. háté 2010. április 02. 13:47
  „Meg kell tanulnunk hinni Simicska Lajos elhíresült véleményében, amit arra a kérdésre fejtett ki, hogy miért vesz valaki egyetlen napon tucatnál több milliós veszteségű céget: a hülyeség állampolgári jog.
  Az ügyek más csoportjában még csak nyomozás sem indult, meg sem kérdezték, miért költöttek ennyit. Csak az Országimázs Központ vezetője adott választ, mikor arról faggatták, hogy közpénzekből mennyit költött az augusztus 20-ai tűzijátékra: a nagymamát sem kérdezzük, mennyibe került a mák a karácsonyi bejglibe.

  Hát igen. Megálmodták, megették...
  Millenáris
  1. Szabad ma Magyarországon 500 ezer darab karórát venni 70 millió forintért, majd egy vanuatui off-shore céget is közbeiktatva eladni 350 millió forintért.
  2. Szabad ugyanezekre az órákra közbeszerzési pályázatot kiírni, a pályázatra alvállalkozóként Globe Trotters Kft. néven céget alapítani, az órákat pedig 402 millió forintért eladni a Millenáris Kht.-nek. Szabad végül ezeket az órákat ingyen szétosztani.
  3. Szabad az órákra kiírt pályázatból származó pénzt továbbadni más vállalkozásoknak, majd e vállalkozásokat színlelt szerződésekkel fantomizálni.
  4. Szabad a Millenáris Kht. vezetőjeként a két évre szóló 3,4 milliárd forintos költségvetést egy év alatt elkölteni, majd kormánygaranciával 1,5 milliárd forint hitelt felvenni.
  5. Szabad fél év alatt a Millenáris Park őrzés-védelmére egy vidéki rendőrkapitányság éves költségvetésének megfelelő összeget, mintegy 100 millió forintot elkölteni.
  6. Szabad a Millenáris Park medencéiben úszkáló halak etetésével megbízott dolgozónak havonta 120 ezer forintot fizetni.
  7. Szabad a park vendégkönyvét, a Millenniumi Kódexet 7,5 millió forintért őriztetni a Köztársasági Őrezreddel.”
110 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyopáros nem vitázik a csornai jobbikos jelölttel

Vitára hívta képviselőjelölt-társait Takács Krisztián, az 5-ös számú választókörzet jobbikos… Tovább olvasom