Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Női jelöltek a nőkért Győrben

A Győri Nők Független Szervezete az országban elsőként indít női jelölteket az önkormányzati választáson.

Céljuk – Győrt nőbarát várossá alakítsák – eléréséhez számos javaslatuk van. Így erősítenék az idős emberek egyéni és társadalmi szerepét, a generációk közti kapcsolatokat. A kismamáknak szélesebb, babakocsival, gyerekkel is biztonságosan járható járdát, babakocsi-parkolókat, akadálymentes aluljárókat, bejáratokat és tömegközlekedést akarnak.

Szerintük több zöldterület kellene, ingyenessé tennék a Barátság parki sportlétesítmény használatát. Javasolják, hogy több térfigyelő kamerát helyezzenek el a hölgyek által gyakran látogatott munkahelyekhez, intézményekhez vezető útvonalakon. Korszerűsíteni kell a közvilágítást is ezen útvonalakon, s a forgalmasabb éjszakai járatokon biztonsági őröket kell alkalmazni. A győrieknek kedvezményes parkolási lehetőséget, uszoda-, fürdőhasználatot biztosítanának. Javasolják: nőkről nevezzenek el utcákat, köztereket, hozzák létre a nők házát női problémák, jó ötletek megbeszélésére. (Továbbiak: www.gynfsz.ingyenweb.hu.)

Olvasóink írták

  • 3. omarhulm 2010. október 01. 20:43
    „Férfiak azért szavazhatnak Győrben? Vagy esetleg lesz Egy "Győri Férfiak Független Szakszervezete" is...”
  • 2. dettyke 2010. október 01. 13:52
    „Most már elég!!! Tele van a bakancsom a feltűnési viszketegségben szenvedő vénasszonyokkal , az idióta programjukkal együtt. Szánalmas , hogy el is hiszik amit kárognak. Az meg felháborít , hogy azt gondolják mi is elhisszük a sületlenségeiket!!”
  • 1. kolombela 2010. október 01. 11:54
    „Nahát, ez aztán a meglepő!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pro Urbe: internetes időkapszula a jövőnek

Kampányzáró eseményén internetes időkapszulát indított útjára a Pro Urbe Győr Egyesület, benne Orbán Viktor, Borkai Zsolt és listavezetőjük, Pintér-Péntek Imre jövőképével. Tovább olvasom