Kisalföld logö

2018. 09. 26. szerda - Jusztina 4°C | 15°C Még több cikk.

Nagy Tamás: ˝Szavazat nem vész el˝

Vasárnap a soproniak arról is dönthetnek, fontosnak tartják-e a civil kontroll megerősítését a közgyűlésben – fogalmazott csütörtökön a Városvédők Összefogtunk Sopronért Egyesület sajtótájékoztatóján a szervezet polgármesterjelöltje, Nagy Tamás.

– Mi fontosnak tartjuk az önkormányzat és cégei működésében a civil kontroll megvalósítását, az átláthatóság biztosítását. Úgy véljük, be kell vonni a civileket a döntés-előkészítésbe, be kell vezetni az eladósodási korlátot akár úgy is, hogy a képviselők tiszteletdíjukkal feleljenek a megszavazottnál nagyobb működési hiányért. Szeretnénk, ha megszűnne az egyoldalú tájékoztatás és bárki ellenőrizhetné a közpénzek felhasználását. A kisebb szerveződéseket is érdemes támogatni a voksokkal, a töredékszavazatok ugyanis a listás képviselők bejutását eredményezhetik. Minél több városvédő lesz ott a közgyűlésben és a bizottságokban, annál biztosabb, hogy megvalósulhat a civil kontroll a városban – tette hozzá.

Olvasóink írták

 • 4. LAZA 2010. október 01. 20:37
  „Igazad van én vagyok a tudatlan!
  Ezért is próbáltam meg kérdéseket feltenni Neked. A válaszod megnyugtatott.Örülök annak hogy a demokratikus éned kerekedett felül.Kösz a segítséget.”
 • 3. béka6 2010. október 01. 13:29
  „LAZA!
  Nekem te vagy a tudatlan. Ha rám hallgatsz, arra szavazol, akire akarsz, ha nem szavazol, az is a te ügyed. Én a véleményemet írom le, ahogy te is. Egyébként nevesincs jelölt, van minden oldalon elég. Példa erre Fodor Tamás is. Ki a fene tudta ki ő, mielőtt megválasztották? Nekem a baromság ott kezdődik, amiket te írsz a te logikád szerint. De annak kifejezetten örülök, hogy te azért -szerinted- tudod a tutit!”
 • 2. LAZA 2010. október 01. 10:42
  „1.
  Be kell,hogy valljam most rohadt szar helyzetbe vagyok.
  Vaslogikád szerint most aztán törhetem a fejemet,hogy kire is szavazzak?
  Fideszre,Mszp-re biztosan nem!
  Előbbiekre sohasem az utóbbiakra soha többé!
  Akkor most? Maradjak otthon?
  Civilekre városvédőkre a többi pártra pedig a logikád szerint nem érdemes mert az úgy is elveszik.
  Akkor szerinted minek ez az egész cécó?
  Egypártrendszer helyett akkor legyen kétpártrendszer?
  No nem is folytatnám ez úgy baromság ahogyan írod!
  Azonban egy fórumozótól még el is megy.
  Ám amikor egy nevesincs mszp-s képviselő jön elő hasonlókkal,hát az már enyhén szólva is pofátlanság!
  Honnét veszi a tudatlanja,hogy bárki is őrá szavazna ha az a civil vagy városvédő jelölt visszalépne.
  Jómagam biztosan nem!”
 • 1. béka6 2010. október 01. 09:34
  „Ugyan már kedves Nagy Tamás!
  Tudja Ön nagyon jól, hogy ennek pont az ellenkezője igaz! Hogyne veszne el szavazat, ha a kisebb támogatottságot élvező jelöltek (civilek, városvédők, nevezzük ahogy akarja) a különböző körzetekben elviszik a szavazatokat az Mszp-től és a végén mégis a fidesz röhög az egészen. Sajnálattal vettem tudomásul, hogy Ön (mint politikával is foglalkozó személy) hisz még a csodákban és teljesen elvesztette a realitáshoz való érzékét! (gondolom ezt azért, mert Ön is szerepel a soproni polgármesterjelöltek között. Na jó, ennél rosszabb vicc már csak a Gőbl jelöltsége) Higgyje el, tényleg az Mszp lenne az ellensúly, nem pedig a civilnek beállított, letűnt MDF jelöltek, akiknek esélyük sincs a győzelemre. Ennyire nem lehet Ön naív...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női jelöltek a nőkért Győrben

A Győri Nők Független Szervezete az országban elsőként indít női jelölteket az önkormányzati… Tovább olvasom