Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

Mosonmagyaróvár: Nagy István (Fidesz) győzött

Mosonmagyaróváron Fidesz-KDNP-s jelöltje Dr. Nagy István 57 százalékkal győzött. Részletes eredmények választókörönként.

Bezenye két szavazókörében lehetett szavazni, érdekes, hogy míg a művelődési házban hengerelt a Fidesz jelöltje Nagy István, addig a Béke klubhelyiségben alig pár szavazattal sikerült megelőznie szocialista vetélytársát. Tény: tizedannyian szavaztak az utóbbi, mint az előbbi helyen.  

Darnózseli mindkét körzetében elsöprő Nagy István győzelme, a közösségi házban és a tűzoltószertárban is a Fidesz-KDNP jelöltjét megszorítani sem tudták ellenlábasai.

Dunakiliti két szavazóköre a Kossuth u. 86. és a Kossuth u. 92. egyaránt legalább kétszer annyi szavazatot gyűjtött be a fideszes, mint az őt követő szocialista jelölt.

Dunaremete választói ötször annyian szavaztak a Fideszes jelöltre, mint a Jobbik vagy az MSZP aspiránsára, akik itt mindketten 20-20 szavazatot kaptak.  

Dunasziget három szavazókörzetében DoborgazonSérfenyőn és Cikolán mindenütt legyőzte a Jobbikos Kopetti Tamás Márton a szocialista Beke Károlyt, ám mégis a Munkáspárt lehet igazán büszke eredményeire a településen, hisz jelöltjük, Belovitz Károly itt a második helyen végzett.

Feketeerdő háromszor annyi szavazatot adott a Fidesznek, mint az MSZP-nek.   

Halászi Kossuth L. u. 25-27., Kossuth L. u. 51. és Arakon szavazott.  Mindhárom körzetben a Fidesz-KDNP jelöltje győzött, ám Arakon a szocialista kandidánst megelőzte a Jobbik.   
 
Hegyeshalom első választókerületében, a polgármesteri hivatalban, a Kis Iskolában és a Rákóczi utcában is Nagy István volt a befutó, második helyen az MSZP, harmadikon a Jobbik végzett.     

Hédervár választói is Fidesz-pártiak, MSZP, Jobbik, LMP a sorrend.

Kimle három szavazóhelyiségében is egyetértettek abban a választók, hogy Nagy Istvánt akarják a parlamnetben látni. Ám míg a Fő utcán a második helye az MSZP-nek nem forgott veszélyben addig az iskolában és az Iskola utcai szavazókörben csak pár vokssal előzte meg Beke Károly Kopetti Mártont. 

Kisbodak 208 szavazójából 120-an támogatták a Fidesz-KDNP jelöltjét, második MSZP, harmadik Jobbik.

Károlyháza is Nagy Istvánra szavazott, ám a Jobbik mindössze négy vokssal maradt el az MSZP mögött.  

Levél is Fidesz párti volt, a polgármesteri hivatal és az általános iskola szavazókörében is nagy fölénnyel győzött Nagy István.

Lipót  négy és félszer több szavazatot adott Nagy Istvánnak, mint Beke Károlynak, aki viszont kétszer annyit kapott itt, mint Kopetti. 

Mosonmagyaróvár 29 körzetének mindegyikében Nagy István (Fidesz-KDNP) győzött. Még csak meg sem szorította egyik körzetben sem az őt követő MSZP-s és Jobbikos jelölt.  

Mosonszolnok két körzetében sem született meglepetés: elsöprő Fidesz győzelem született a hivatalban és a művházban is.

Máriakálnok szavazói a kultúrotthonban és az iskolában is a Fidesz mellett döntöttek. Az iskolában viszont a második helyet a Jobbik jelöltje szerezte meg.

Püski választói is Nagy Istvánt akarták, viszont a faluban megszorította az MSZP-t a Jobbik, de legyőzni nem tudta.

Rajka három körzetben a Szabadság téren, az óvodában és az iskolában voksolt. Mindhárom helyen Fidesz győzelem, viszont mindenütt szoros, de MSZP előnnyel zárult harc volt a 2. helyért a Jobbikkal.  

Ásványráró tornacsarnokában két választókörzet is működött. Mindkettőben elsöprő Fidesz győzelem született, bár az egyik körzetben a Jobbik megelőzte az MSZP-t. 

Újrónafő kultúrtermében is Nagy István, Beke Károly, Kopetti Tamás Márton volt a sorrend.

A mosonmagyaróvári választókörzetben 30.126-an szavaztak összesen, a választásra jogosult polgárok 61.58 százaléka járul az urnákhoz.   A választókerület településenkénti szavazási eredményeit itt találják.   

22.48.

Várhatóan mandátumot szerez a választókerület Fidesz-KDNP-s jelöltje Dr. Nagy István. Teljes a feldolgozottság. Érvényes szavazatok száma:

 

  Jelölt neve Jelölő szervezet(ek) Kapott
érvényes
szavazat
%
1 Dr. Nagy István FIDESZ-KDNP 17 159 57,36
2 Beke Károly MSZP 5 848 19,55
3 Kopetti Tamás Márton Jobbik 3 936 13,16
4 Oross Dániel LEHET MÁS A POLITIKA 1 883 6,29
5 Luksa Attila MDF 770 2,57
6 Belovitz Károly MUNKÁSPÁRT 318 1,06

18.00

A mosonmagyaróvári választókörzetek ezidőben utolsó, fél hatos választási részvételi adatait itt tekinthetik meg. 17.30-kor az országos átlaggal megegyező volt a választói aktivitás.

Olvasóink írták

 • 19. kicsi_lany 2010. április 13. 09:28
  „Egyrészt: nincsen átmosva az agyam narancslével!
  Másrészt: nyilván mindenki arra szavaz, akire akar! Nem is állt szándékomban "megszabni" ki kire és miért. Egyszerű vélmény-nyilvánítás volt, azt talán még lehet. Ezzel senki szellemi képességeit nem minősítettem, csak a politikai nézetre irányuló komment volt. Talán még azt is lehet... Ha valakinek durva volt a jelző, ugorja azt a részt. Akinek nem inge, úgy sem veszi magára.

  Ha a döglött macskát rúgdosom "amolyan jobbikosként", akkor nem hiszem, hogy gratuláltam volna Nagy Istvánnak... mert róla még elhiszem, hogy a városért érdemben is tud tenni!”
 • 18. pancser 2010. április 12. 21:38
  „Tisztázzunk valamit! A demokráciában mindenki arra adja a szavazatát akire akarja. Ebbe belefér a megtévesztés, a félrevezetés éppen úgy mint a józan gondolkodás. Minden pártnak vannak olyan szavazói melyek sohasem hagyják el. Döglött macskát rugdosni nem úri dolog, ez csak amolyan jobbikos! Ezután is köszönök az mszp-re szavazóknak is. Nagy István megérdemelten nyerte el a választók bizalmát.”
 • 17. Wakeup_Mankind 2010. április 12. 16:17
  „mindenki arra szavaz akire akar, már bocsánat,
  és szomorú látni, hogy megy a veszekedés a döglött macskán”
 • 16. Capr 2010. április 12. 14:29
  „kiscsillagom, mások szellemi képességeinek minősítése nem a te tiszted. Én is tudom mondani rólad, hogy átmosták az agyadat narancslével, de nem mondom, mert szavazol akire akarsz. Ja, nem tartozom a 6000 mszp-s választópolgárhoz, csak egyszerűen irritál, hogy másokat ismeretek nélkül minősítessz.
  Gratulálok Dr. Nagy Istvánnak.”
 • 15. kicsi_lany 2010. április 12. 12:16
  „kiderült, h Mosonmagyaróváron van közel 6000 idióta. ezekről ha a gatya leesne is az MSZP-re szavaznának! Azért gratulálok Nagy Istvánnak! Remélem a városért tud tenni valamit, mert abban nem bízok, hogy a ..idesz jobb lesz...”
 • 14. Abrafax 2010. április 12. 11:27
  „11. "szocdem"
  Nem keverlek senkivel. Te hiszel egy politikai fantomban, ami nem létezik, de amiben azért szívesen elvezérkednél. Aztán lebolsizol mindenkit, aki nincs veled egy véleményen, és számolgatod mások jövedelmét. Engedtessék meg, hogy nekem ebből csak a szimpla irigység jöjjön le.”
 • 13. Abrafax 2010. április 12. 11:21
  „12. juhi
  Egy, azaz egy hétszáz fős szavazókörben, 53% részvétel mellett. Talán érthető, hogy nem említik meg külön?...
  Egyébként pedig mindenhol összejött a Jobbiknak a kétharmad: a szoci szavazatok kétharmada.”
 • 12. juhi 2010. április 12. 10:55
  „A "szokásos" kisalfödes pontatlanság: Mosonmagyaróvár huszonharmadik körzetében nem hogy meg sem szorította, de egyenlő szavazatot kapott az MSZP és a Jobbik jelöltje! Forrás: választási portál. Nem vagyok jobbikos, csak utálom a felületességet, főleg ha azt egy újságnak mondott valami teszi.”
 • 11. szocdem 2010. április 12. 10:13
  „9. Savanyú a szőlő, mi?

  Azt hiszem keversz valakivel és valamivel.:)))
  Nem baj, ez is a nihilünk része..”
 • 10. Abrafax 2010. április 12. 10:04
  „9. Savanyú a szőlő, mi?”
 • 9. szocdem 2010. április 12. 09:42
  „Gratula, de nem sok dolga lesz ennek a Pestának, mert a mai Kisalföldben Borkai azt nyilatkozza, hogy Ő személyesen fog tenni - gondolom Győr mellett vagy helyett- a Mosonmagyaróváriakért...
  Szóval ez a Pesta csak felveszi majd a zsét, meg felírja hogy mikor melyik színű gombot kell megnyomni.
  Minden megy tovább, semmi sem változik, csak az MSZP bolsikat kiszoritották isten földi helytartójában (O.V.) hívő Fidesz bolsi honfitársaink.”
 • 8. www0325 2010. április 12. 08:39
  „Gratulálok az Dr. Nagy István Úrnak! Bízom benne, hogy a városon is érezhető lesz sikere!”
 • 7. Tüzecske 2010. április 12. 08:28
  „Gratulálok Nagy István úrnak! Remélem azért a Polgármesteri székért is harcba száll...”
 • 6. KisVadföld 2010. április 12. 08:02
  „Gratulálok a Fidesz győzelméhez és a Jobbik jó szerepléséhez.”
 • 5. Abrafax 2010. április 12. 00:39
  „Ilyen se volt még...
  GRATULÁLOK!!!”
 • 4. ladarevolution 2010. április 12. 00:10
  „2: "Normális politikusra"
  olyan nincs :D:D”
 • 3. asztalos 2010. április 11. 23:52
  „Hogy a picsába van még ember, aki az mszp-re szavaz? Ennyi <moderálva> ember van, ráadásul az egész országban. Ezért tudnak/tudtak belőlük hülyét csinálni, mert annyi eszük sincs, hogy kicsit gondolkozzanak. Azt sajnálom ,hogy végig megyek a városon, és ezeket nem pofozhatom fel, hogy keljenek már fel! Nyissák már ki a szemüket! Elég komoly, szinte már vicces. Csak sajnos a sorsunk nem vicc tárgya!”
 • 2. dohogó 2010. április 11. 23:27
  „Nem örülök, hogy a Pisti elkerül a városból. Normális politikusra itthon is szükség lenne.”
 • 1. Szilágyi_Zsolt 2010. április 11. 23:13
  „Büszke lehet magára az a hatezer ember, aki az MSZP-re szavazott... Gratulálok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csorna: Gyopáros Alpár (Fidesz-KDNP) 67 százalékot kapott

A csornai választókörzetben Gyopáros Alpár (Fidesz-KDNP) 67 százalékot kapott. Eredmények faluról… Tovább olvasom