Kisalföld logö

2018. 08. 14. kedd - Marcell 20°C | 29°C Még több cikk.

Kompromittáló képek a melegfesztiválról: lemondott Király András Jobbik-szóvivő

Lemondott tisztségéről Király András, a Jobbik Magyarországért Mozgalom szóvivője, miután több internetes portálon is kompromittáló képek és videófelvételek jelentek meg róla csütörtökön.

Király András, az MTI-hez eljutatott közleményében úgy fogalmazott, hogy korábbi "felelőtlen tetteit" vállalva, személyes elhatározásból döntött a lemondás mellett.

Kiemelte: a Jobbik "választási győzelme és a valódi rendszerváltás" érdekében nem kockáztathatja, hogy személyén keresztül "további övön aluli és aljas támadások érjék" pártját.

Király András a kép jobb oldalán.
Király András a kép jobb oldalán.


A stop.hu és az index.hu Képviselői Funky blogja csütörtökön olyan képeket és videókat tartalmazó cikkeket tett közzé, amelyeken Király András egyebek mellett egy melegfelvonulás résztvevőivel pózol, illetve feltételezhetően könnyű drogokat fogyaszt, valamint ittasan káromkodik.

Király András szerint "ferdített valóságtartalmú irigység" áll a lemondásához vezető fényképek és videók médiához történt eljuttatása mögött.

Király András a Jobbik hivatalos honlapján úgy foglal állást, hogy a szüleitől "kapott tartás, értékrend, életszemlélet" egész életében végigkísérte; a volt szóvivő ugyanitt mélyen vallásosként jellemzi magát, valamint úgy fogalmaz, hogy élete "legmeghatározóbb dolga" a családja, amire többek között az "esti közös imádságok, Biblia-olvasások, és a közös szentmisék" ébresztették rá.

Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője az MTI kérdésére válaszolva azt mondta, hogy csütörtökön lemondott társának feladatkörébe a párt honlapján található eseménynaptár szerkesztése, valamint Vona Gábor Jobbik-elnök vidéki lakossági fórumainak levezetése tartozott. Hozzátette: Király András esetleges pótlásáról a párt elnöksége dönthet, legkorábban jövő hét szerdán.

Király Andrást megelőzően Rihó Krisztián, a Jobbik bicskei elnöke és Fejér megye 7. választókerületének kampányfőnöke kényszerült lemondani párton belül elfoglalt tisztségeiről, miután a Központi Nyomozó Főügyészség március elején lőszerrel való visszaéléssel gyanúsította meg a Budaházy György-féle, terrorcselekmény elkövetésével gyanúsított csoport ügyében.

A Jobbik akkori tájékoztatása szerint Rihó Krisztián annak ellenére mondott le tisztségeiről, hogy a gyanúsított biztos az ártatlanságában, azonban nem szeretné az új erőt nemtelen támadásoknak kitenni.

Olvasóink írták

151 hozzászólás
 • 151. #Kötekedő_ 2010. március 22. 16:25
  „Csak csendben jelzem, hogy két hét elteltével az ügy "elsikkadt", az ügy lényegét (már ti. Vona huncutságát konkrétan cáfoló) érintő részlet nem látott napvilágot, Pogácsás György iwiw-reglapjáról ellenben szép csendben eltűnt minden, kedves nejét illető, illetve Jobbikkal kapcsolatos hivatkozás.”
 • 150. LAZA 2010. március 22. 10:43
  „Az eset is bizonyítja,hogy a pártoknak igen csak körül kell néznie,ha minden szempontból feddhetetlen embereket fogadnak be maguk közé.
  Jobbik viszont azonnal lép,ha kitudódik valakiről,hogy múltjában esetleg esetleg található némi kis foltocska!
  A jelenlegi parlamenti pártok viszont ebben sem jeleskednek.
  Az adott témakörben pl.A "népszerű Tery" a legutóbbi választási kampányban csak meglebegtetett egy listát aztán egyszerre óriási csönd lett minden oldalon.
  A KDNP is szélvész gyorsan befejezte a szakállas bácsi és a serdülő kis fiúról szóló szexuális elmélkedését!
  Emlékezünk? Vaj miért?
  Mi Soproniak erről is tudnánk egy kicsit bővebben elmélkedni!”
 • 149. vitriol2 2010. március 21. 18:20
  „<moderálva> a választási bizottság több száz hamis ajánlószelvényt talált Budaházy György kopogtatócédulái közt, ami lehetetlenné teszi független jelöltként való indulását az országgyűlési választáson."
  és jellemző :a jobbik hivatalos honlapja és a nem hivatalos(barikád) HONLAPJA hallgatNAK az eseményről, talán pezsgöt is bontottak, két okbol.
  - egy: nem terheli öket a "hidfoglalo"-T PÁRTOLO jobbikusokkal valo "egyeztetés"
  -nincs "emökének" szélsőjobbos" ellenfele az adott "körzetben".
  na hát ki is nyert, naNá, hogy aJOBBIK”
 • 148. vitriol2 2010. március 21. 17:50
  „ja és jobbikuS() fan testvérek, ki "készitette " a majdnem -söttöbb mint -kétszáz hamis/hamisitott kop.cédulát? tudjátok eddig Ti és pártképzödményetek élarcai mindig azt mondták, hogy ilyen estetekben az adott párt HAMISITOTT . hát ugye érdkes dolgok vannak”
 • 147. vitriol2 2010. március 21. 16:50
  „Bocsi tudom ,hogy már unalmas, de.:
  az elözetesben lévő(gyáva)hidfoglalo"-t patronálo honlap igy reagál a "hirre". sehol nem irta még ki "cimként" hogy nagy bukta van, hanem az egyik cikkében ilyenek irnak:

  "A Jobbik delegáltja térdre rogyva kért elnézést a síró Budaházy Bernitől, Gyuri feleségétől, hogy ő nem tudott semmit sem tenni."

  "Budaházy Györgynek a hatalom tehát esélyt sem ad a szabadulásra, és bármilyen módszert képesek bevetni.
  megjegyzés: ugye az a kb. 50-60 ezer személy aki adhatta volna a céduláját a (gyáva)"hidfoglalonak" azt mind a "hatalom" rábirta, hogy ne egy terrosista vádak alaposgyanuja miatt elözetesben lévő anarchistának adják.

  és már vanis BÜNÖS:
  "kampányfőnök, Incze Béla elmondta nekünk, hogy jobb érzésű fideszesektől tudják, hogy a Fidesz állhat a háttérben, konkrétan olyan tervek fogalmazódtak meg a műellenzéki pártnál, hogy szándékosan rossz cédulákat fognak bevinni a leadóhelyekre."

  HÁT MÁR A FIDESZ IS "FELSORAKOZOTT" A komcsi-libsi-zsido érzületüek közé, ja ha ezt a jobbikuS() párt készenlétben álló .<moderálva> számonkérőszéke ill. a csendörsége megtudja, hát akkor Nektek is annyi FIDESZ-nyikok”
 • 146. vitriol2 2010. március 21. 16:14
  „hát igen annak a nagy terroristátoknak a kb. 60 ezer cetliből csak annyira "fussa". tudjátok valahol kb. ilyen arányban fogadják el "tetteiteket" és elveiteket is. hát hajrá- jobbik és együttmüködöi. ja és gratulálok Emökének(bocsi Novák nevü alelnökötöknek) sikeres volt a "kampánya ":
  " Az anarchikus önbíráskodást elfogadhatatlannak tartom"”
 • 145. vitriol2 2010. március 21. 15:56
  „hát ugye ez a valoság: :
  UGYE NEM VÉLETELEN, HOGY A jobbikuS() PÁRT EGYÜTTMÜKÖDÖJE- A TERRORISTA VÁDAK ALAPOS GYANUJA MIATT ELÖZETESBEN LÉVŐ:

  Nem lehet képviselőjelölt . A HunHír.Hu információi szerint az Országos Választási Bizottság megállapította, hogy Budaházy György számára leadott ajánlószelvények közül csak 640 darab felel meg a szükséges kritériumoknak, így hiába adták le a hozzátartozók és a szimpatizánsok az országgyűlési képviselő-jelöltséghez szükséges számú cédulánál többet, mégsem lett elegendő az érvényes szelvények száma”
 • 144. vitriol2 2010. március 21. 13:08
  „moderálva”
 • 143. vitriol2 2010. március 21. 08:33
  „moderálva”
 • 142. háté 2010. március 20. 21:26
  „140. hozzászólás vitriol2
  Látod egy másik hozzászólásban már utaltam a bajodra, sajnállak!
  A szabad ég alatt kapod ?
  A pszichiátriai intézetek és a krónikus kórházi ágyak leépítése miatt egyre több ápolt kerül menhelyekre. Az átmeneti szállásokon viszont nincs megfelelően képzett szakember a betegek ellátására, és gyógyszert sem tudnak adni a rászorulóknak. Győrben már az is előfordult, hogy az ápolók és nővérek a pszichiátria melletti parkokban látták el fájdalomcsillapítóval korábbi betegeiket.

  Ha szabadon magyarként akarsz élni, szavazz a Jobbikra!”
 • 141. vitriol2 2010. március 20. 16:52
  „"139. háté 2010.03.19. 20:21 " a lenti felsorolásban szereplő kilenc magyar is"valahogy olyan zsidó"-s: Friedmann Endre (Robert Capa), Kertész Andor (André Kertész), Kertész Mihály (Michael Curtiz), Teller Ede (Edward Teller), Korda Sándor (Alexander Korda), Kösztler Artúr (Arthur Koestler), Neumann János (John von Neumann), Szilárd Leó (Leo Szilard), Wigner Jenő (Eugen Wigner)..”
 • 140. vitriol2 2010. március 20. 14:19
  „moderálva”
 • 139. háté 2010. március 19. 20:21
  „98. hozzászólás jörg 2010.03.18. 22:21
  háté
  Vona Orbán Viktor esernyőjét sem vihetné.....
  Nem véletlen, hogy Orbán soha ki nem ejti Vona vagy Gyurcsány vagy Mesterházy nevét, nem személyeskedik.Nincs rá szüksége.
  ÁTLÉP rajtuk.

  Látod, te is beismered, hogy Orbán gerinctelen mert nem meri vállalni a véleményét!
  A határozott vélemény, az nem személyeskedés. A burkolt duma valahogy olyan zsidós.
  Nálam a sunyiság, az aljas dolgok közé tartozik,--az egyenes emberek az igazi politikusok! --na ettől van messze a fityesz cézár.”
 • 138. meir 2010. március 19. 19:45
  „http://w.blog.hu/2010/03/19/a telesz@rt szentfazek!!
  mindent megmagyaraz,amit "erdemes"tudni a Jobbik szovivojerol!!-(ezaltal a jobbikrol is!!!!)-”
 • 137. Agent 2010. március 19. 14:35
  „136, ugyanmár, bár majd a fülkében döntöm el, hová menjen a voks (jobbik vagy fidesz), mégsem állítanám, hogy bármelyik párt tiszta, mindenhol vannak sötét és rovott múlttal rendelkező politikusok, suttyók, meg kretének is.”
 • 136. lótusz 2010. március 19. 14:22
  „a jobbikban is előfordulhatnak nem odavaló emberek akiket hál isten kiszűrnek. így marad a jobbik tiszta párt.nem úgy mint a többi. na meg előfordulhat szándékos züllesztés mert kínjukban már mindenre képesek. de nem tudnak becsapni minket!!”
 • 135. vitriol2 2010. március 19. 14:20
  „van egy olyan "beiro" ki fotokat kért a jobbikus() párt határontuli MAGYAR kapcsolataikrol, hát nem jött egysem. én csak annyit kérek maguktol(jobbikus() fanoktol, hogy az alábbi tényszerü felsorolásomat cáfolják:
  más a propagandátokban "hirdetet" eszméitek/ elveitek mint amit megvalositottak edddig
  - bünözés elleni harc: hát annyi köztörvényes bünözö(betiltottgárdatagok/vezérek) máshol sehol nincs-
  - kereszténység emlegetése. hát a magyar keresztény egyházak már többször elhatárolodtak TÖLETEK, ja és az iránislámgárda behivása is keresztény megoldás(?)
  - homosexualitás: küzdötök ellene- de nálatok találhatoak a legtöbb olyan személy aki -Qrva sok pénzért, és dijért"küzdött" a megrontás homosexuálisoknáli KORHATÁR csökkentéséért? valamint a vezértek naponta "kisérgető- promramjait rendező akárki
  - küzdetek a komcsik ellen, közben Nálatok-mig az érdeket ugy kivánta "vezér" lehetett egy komcsi mulrtu személy(szooc,hazás,kitüntetés, apuka a munkásőrság főparancsnoka)
  tudjátok fiuk/lányok( és homok ill leszbikusok) a jobbikus(S) párt egy olyan képzödmény mely hást HIRDET mint amit megvalosit. hát hajrá- ja és akkor a nemzetiszocialista/ébredömagyarok/hungarista kötödésükről- na miért is nem(modi)- beszéltem.”
 • 134. vitriol2 2010. március 19. 14:14
  „133. Phobos 2010.03.19. 13:32.- nak tudod inkább érvekkelj válaszolj valakinek,ha Téged és a jobbikus() társaidat nem is érdekli, hogy Ti kik is vagytok, tán a többséget igen. tudod ha egy olyan párt szineiben "indulsz"/képviselsz/ akikröl kiderül, hogy a meghirdetett elveiktőll teljessen eltérő foszerek(köztörvényesbünözök,homokosok, kábszeresek, komcsik,islamisták) hát ne csodálkoz, hogy a .....”
 • 133. Phobos 2010. március 19. 13:32
  „AKINEMFÉL HIÁBA ÍRSZ MOST MÁR CSUPA NAGYBETŰVEL, ÍRHATNÁL AKÁR PIROSSAL IS, AKKOR SEM ÉRDEKLÉ MÉG A KUTYÁT SEM AMIKET ITT ÖSSZEHORDASZ.”
 • 132. vitriol2 2010. március 19. 12:48
  „te kis "#Kötekedő_ " az is kamu amit a 130-ban irtam????”
151 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajnai megtartja emlékbe a 12 forintot

Elrakja emlékbe az egy éves munkával megkeresett 12 forint miniszterelnöki fizetését Bajnai Gordon -… Tovább olvasom