Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Jobbik-fórumok a hétvégén

A Jobbik minden településre igyekszik eljutni. Vona Gábor, a párt kormányfőjelöltje két lakossági fórumot is tart pénteken megyénkben.

– A Jobbik Magyarországért Mozgalom kampánya során a legnagyobb hangsúlyt az emberekkel történő személyes találkozóra helyezi – tájékoztatta portálunkat Magyar Zoltán megyei elnök. – Országosan több mint négyezer fórumot tartunk, megyénkben pedig minden településre ellátogatnak képviselőjelöltjeink. A lakossági fórumokon közvetlenül ismerkedhetnek meg programunkkal a magyar emberek. Minden érdeklődő személyesen is találkozhat képviselőjelöltjeinkkel, felteheti kérdéseit. Az eddig megtartott fórumok kimagasló érdeklődés mellett zajlottak.

A megyei elnök elmondta, a héten vezető politikusaik közül ketten látogatnak el a megyébe. Vona Gábor, a Jobbik kormányfőjelöltje ma 17 órától Kapuváron a Petőfi moziban (Győri u. 1.), majd ezt követően 19 órától Sopronban a Gyermek- és Ifjúsági Központban (Ady E. u. 10.) tart lakossági fórumot. Balczó Zoltán EP-képviselő holnap délután Jánossomorján, majd utána Csornán tart választási fórumot.

Olvasóink írták

62 hozzászólás
 • 62. vitriol2 2010. március 05. 17:44
  „EZ IS EGY FORUMHOZ tartozo-jobbik és együttmüködöi-ujsághir:
  "2009. június 14., vasárnap 15:58 |
  Együttműködnek ezentúl a nemzeti radikálisok - jelentette be Toroczkai László és Vona Gábor Szegeden. Többek között a melegfelvonulást akarják megakadályozni. Bemutatkozott az önvédelmi mozgalomként jellemzett Betyársereg is.

  Összefognak és együttműködnek ezentúl a ,,valódi nemzeti oldal" képviselői - jelentette be Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) tiszteletbeli elnöke azon a sajtótájékoztatón, melyet Vona Gáborral, a Jobbik elnökével, Zagyva György Gyulával, a HVIM elnökével, Kiss Róberttel, a Magyar Gárda főkapitányával és Tyirityán Zsolttal, a Betyársereg képviselőjével tartott vasárnap Szegeden. Az összejövetel helyszínét és dátumát az indokolta, hogy 1919 június 14-én Horthy Miklós Szegeden alapította a Nemzeti Hadsereget.

  A szervezetek közötti zártkörű megbeszélés egész délelőtt tartott Ópusztaszeren és a ,,Szeged környéki pusztákon". Ott volt többek között Budaházy György, és a Magyar Rock Nemzeti Egyletet képviselő Sziva Balázs is.

  Zagyva György Gyula, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke, Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője, Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke, Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke és Kiss Róbert, a Magyar Gárda főkapitánya
  A házigazda szerepét is magára vállaló Toroczkai közölte: sikeres volt a tárgyalás, az együttműködés ezentúl intézményesebb lesz.

  Vona Gábor arról beszélt, hogy bár a nemzeti oldal sokszínű, mégis a cél azonos: erős magyar nemzet a határokon innen és túl. Kiss Róbert a Magyar Gárdát a nemzeti önvédelem gerincének nevezte, és először állt a nyilvánosság elé a Betyársereg.

  Tyirityán Zsolt úgy mutatta be magukat, mint önvédelmi mozgalmat, amely a ,,szabad hadviselés, népi ellenállás" elvét követi. Nem hierarchikus szervezet, ,,hanem klánok laza szövetsége", tagjai eredményesek a küzdősportokban. Január óta léteznek, időnként a hírekben is szerepelnek, csak senki nem tudja, hogy róluk van szó - tette hozzá Toroczkai.

  A kérdésre - milyen tartalmú hírekről beszél -, így válaszolt: közösségvédelmező és sport.

  Ellenszélben építette fel intézményrendszerét a nemzeti oldal, amely csak látszólag nem egységes - fogalmazott Zagyva, aki szerint a látszólagos véleménykülönbségek kommunikációval áthidalhatók.

  Konkrét tervekről nem kívántak beszélni, csupán annyit mondtak: mindent megtesznek, hogy megakadályozzák a fővárosi melegfelvonulást, vagy ahogy a sajtótájékoztatón elhangzott: a deviánsok menetét."

  hát ugye nem véletlenül TÖRTÉNTEK jobbikus- kurucinfos szerkesztő által- "gyerelkes csinytevések"ű
  Emöke- a a kurucnál csak igy nevezett- nem véletlenül- szerkeztő, már sokadszorra SZOLJA " EL MAGÁT! ELISMERTE, HOGY A VELÜK EGYÜTTMÜKÖDÉSBEN LÉVŐK-ugyan csak gyerekes csinytevéseket-molotovkoktélozás, robbangatások és emberek megveretése-, de a BANDÁJUK E L K Ö V E T E .”
 • 61. akinemfél 2010. február 24. 22:07
  „En azt a kérdést szeretném feltenni,hogy
  Miért nem láthato egyetlen fényképen sem egyetlen vezeto Jobbikos politikus sem határon túli (szlovákiai,romániai,szerbiai,ukrán) Magyar szervezet vezetojével ?
  Hol találhatnék ilyen fotot az interneten ?
  Milyen modon kívánja majd megbuntetni a Jobbik kormányra kerulése után például a szlovákiai Magyarság vezetoit ezért az arcátlan viselkedésért ?
  Hajrá Jobbik !”
 • 60. t-a-ibi 2010. február 24. 17:36
  „Jól mutatnak a választási plakáton a Győri Jobbik képviselő jelöltjei!”
 • 59. meir 2010. február 21. 02:16
  „58-as!!
  Jobban erti Meir mint sem Te azt hinned!!!!!”
 • 58. jánosi 2010. február 20. 21:06
  „gjozsi
  Tisztelettel kérem foglalkozzál meirrel, mert még nem ért minden összefüggést !”
 • 57. meir 2010. február 20. 17:38
  „azt olvastam valahol,hogy a Jobbik un; "arnyekkormanyt"allitott fel!! minek??kinek??
  -es abban az arnyekkormanyban ki tartja a az arnyek-(szek)-foglalot? hogyan?
  -netan rohammal beveszik a parlament osszes klotyojat??,
  azt azert megneznem!!! Morvai mint Magyarorszag Anyosa,es Fo-WC-es Neni a parlamentben!!!??”
 • 56. gjozsi88 2010. február 20. 10:04
  „FOLYT KÖV!

  A hogyan megint kérdéses!!!

  "A Jobbik az egészségügyre szánt forrásokat a jelenlegi gyakorlathoz hasonlóan, a járulékok emelésének elkerülésével és a munkahelyteremtéssel összhangban alakítaná ki. Új bevételnek számíthat azonban, hogy az egészségkárosodást okozó élvezeti cikkek jövedéki adójának egy része bekerülne az egészségügyi kasszába - mutatott rá a volt háziorvos."

  Amint már vitattuk, hogy akar a jobbik munkahelyeket teremteni, ha a mostaniakat adó multikat nagyobb közteher vállalására ösztönözné, akik várhatóan az olcsóbb keletre vándorlást részesítik elönybe, és kintről is ellátják az eddigi piacaikat!

  Az egészségkárosító szerek jövedéki adója, amelyiknek van, az most is bekerül a közös kalapba, azaz az állami bevétel, ami elköltésre kerül!
  Ennek egy részének átcsoportosítása csak ugy lehetséges, hogy az eddigiekre használtra nem kerül!
  Azaz nem többlet forrás, csak más elosztás, de akkor meg kellene mondani, hogy mire nem kerül!
  Ugyanis az ebből befolyó 100 ft-ot eddig is felhasználták, attól nem lesz jobb, ha ebből a 100 ft-ból 20 ft-ot egészségre fordítunk, mert 80ft-ból nem lehet változatlanul finanszirozni azt, amire eddig 100 ft-ot forditottunk!!”
 • 55. gjozsi88 2010. február 20. 08:51
  „jobbikosok!
  A 43-ra érdemben jó lenne reagálni, ugyanis a jobbik programjának a finanszirozhatatlanságát kellene megvédeni!”
 • 54. t-a-ibi 2010. február 19. 21:37
  „A gondok nem kicsik-komcsik!- Mesterházi az amnéziás.

  Felvétel cáfolja Mesterházy Zushlag-vallomását (+videó)
  Cáfolja egy 2005-ben készült felvétel Mesterházy Attilának a Zuschlag-perben tett vallomását. Öt évvel ezelőtt Komlón az MSZP miniszterelnök-jelöltje politikai államtitkárként még arról beszélt, hogy a polgármester lobbizása és az ő közbenjárása nélkül nem kapta volna meg a 40 millió forintos állami támogatást a város a műfüves focipályához. A Bács-Kiskun megyei bíróságon viszont tavaly novemberben tanúként azt vallotta, hogy nem tudott közbenjárni pályázati pénzekért.
  Mesterházy Attila a focipálya átadóján szó szerint az alábbiakat mondta: ,,Polgármester Úr minden hétfőn a Parlamentben odajött hozzám és mondta, hogy: ´tudod Attila itt Komlón nagyon szeretnek az emberek sportolni, megérdemelné ez a közösség, kéne ez a műfüves pálya ide´. Mondtam, hogy tudom Zoli, utána fogunk nézni, természetesen. Jött a következő hét, akkor megint jött, hogy ´Attila tudod Komlón´, elmondta ugyanezt körülbelül egy 20 percben. A végén már mindannyian menekültünk előle, mert ´tudtuk Komló´, már messziről mondtuk, intézzük a dolgokat. Tehát igazából, a viccet félretéve, azt gondolom, hogy az ő kitartó lobbizása. Azt gondolom, hogy enélkül nem jöhetett volna létre ez a mostani pályaavató."

  Részleteket a 21 óra 30 perckor kezdődő Célpont című műsorunkban láthatnak.”
 • 53. Phobos 2010. február 19. 19:11
  „http://www.youtube.com/watch?v=cf_6_CkOHm8&feature=player_embedded#”
 • 52. Phobos 2010. február 19. 17:21
  „Óriási öngólt rúgott Kövér László ....

  Mintegy hatvan - zömében nyugdíjas - hallgató volt kíváncsi a Fidesz képviselőjére csütörtök este a Bajza utcában. Az egyébként unalmas előadás során sorra szállingóztak el az emberek a katlan forróra fűtött teremből. De nem ez izzasztotta meg legjobban Kövért.

  Kövér azzal kezdte mondandóját, hogy a MIÉP nem lépte át soha az alkotmányosság határait egyetlen radikális pártként az eddigi parlamenti pártok közül. Elmondta, hogy 1990 óta léteznek szélsőjobboldali, neonáci szervezetek hazánkban, de ezek sem anyagilag, sem szervezetileg nem jelentősek.

  Felhívta a figyelmet, hogy meg kell különböztetni a szélsőséges és a radikális csoportokat egymástól. Eszerint a MIÉP radikális, a Jobbik pedig szélsőséges párt.

  ,,A Jobbikot az EP-választás óta komolyan kell venni. A Jobbik sok esetben az alkotmányosság keretein belül mozog, másrészt részéről tapasztalható az együttműködése olyan csoportok felé, akik szélsőségesek, pl. a Nemzeti Őrsereg, akik nyíltan hungarista karszalaggal grasszálnak az utcákon." Hozzátette: ,,Nem világos, hogy hol kezdődik a szélsőségesség, és hol fejeződik be a radikalizmus. Ezért egyre zavarosabb a Jobbik tagsága és szociális bázisa."
  Mint mondta, a Jobbik szalonképes megfogalmazásai mögött szélsőséges szavazóbázis húzódik meg, ezért jelent veszélyt a Jobbik a demokráciára.

  Hallottuk azt a Fidesz által sokat hangoztatott szólamot, hogy a Jobbikot a Gyurcsány-éra működése nyomán a demokráciában csalódott emberek hozták létre.

  Kifejtette, hogy a Fidesznek annyiban kihívás a Jobbik, hogy vannak olyan radikális gondolkodású szavazók, akik hittek abban, hogy a Fidesz képes lesz elzavarni a kommunistákat, ám mivel ez nem sikerült nekik, az ebbéli csalódottság és a kudarc élménye kiábrándította a ,,demokratikus pepecselésből" az embereket. ..... Kövér szerint a legelkötelezettebb aktivistáik közül is sokan voltak, akik elpártoltak a Jobbikhoz. Azok, akik úgy érzik, hogy fontossá válhatnak a társadalomban. (Evvel is egyetértünk, Kövér Úr!)

  Kövér a parlamenten kívülről jövő törekvésekre azt a durva választ adta: ,,téveszme, ostobaság, amit ezek a pártocskák hirdetnek. Úgy viselkednek, mintha politikai pártok lennének, mindenféle felhatalmazás nélkül. Milyen alapon, kinek a nevében követel például a Magyarok Szövetsége új alkotmányt? Komolyan kéne venni magunkat. Induljanak pártként, mint az egy modern demokráciában elengedhetetlen, tegyenek le valamit az asztalra, és akkor beleszólhatnak a dolgokba."

  A Jobbikkal kapcsolatban még elmondta: ,,durva politikai csúsztatás, hogy mindenki hibája az elmúlt húsz év, amivel a Jobbik kampányol. Az emberek elvesztették a hitüket a demokratikus intézményrendszerekből, ezért hajlamosak egy ilyen kampánynak felülni. A felelősség elkenése, összevonása annak érdeke, akinek bíróság elé kellene állnia az elmúlt nyolc évért. Bármilyen oldalról jön ez az összemaszatolás, az azt éri el, hogy a szocialisták kibújjanak a felelősség alól. A Jobbik létrejötte a baloldal megosztó politikájának köszönhető."

  Az egyik moderátor halovány kérdése arra irányult, hogy a vidék emberei rettegnek a ,,sötét figuráktól" és, hogy a politika miért hagyta magukra őket.

  Kövér azt hazudta: ,,nem a politika hagyta magukra az embereket. Az emberek fordultak el a politikától. Nem jönnek el szavazni, amikor eljönnek, akkor is felelőtlenül szavaznak, nem csoda hát, hogy a politika nem pátyolgatja őket. Így fordulhatott elő, hogy 2002-ben többen voltak, akik a Fideszre szavaztak, csak kevesebben mentek el voksolni."

  A vidék közbiztonságát pedig nem a ,,nyíltan hungarista jelképekkel grasszáló" Nemzeti Őrsereg és a Gárda - melyeket pótcselekvésnek nevezett - fogja megoldani, a tyúktolvajlást nem ők fogják megakadályozni, erre van a polgárőrség. Majd a polgárőrök és mi, a tulajdonosok, a barátainkkal együtt este munka után megvédjük saját tulajdonunkat." (....Igen, ezt mindenki így látja. Nincs is bűnözés Magyarországon, nem is kell árammal védeni a kilincset a tolvajoktól.)

  Kövér sajnálatát fejezte ki a cigány áldozatok iránt, és méltó büntetést remélt az elkövetőknek, de egyetlen szót sem említett a cigánybűnözésről (e témában ajánljuk olvasóink figyelmébe a bar!kád hetilap legújabb számát).

  Arra a kérdésre, hogy honnan van a Jobbiknak pénze, Kövér ismét bevetette az orosz kártyát. Hangsúlyozta, hogy nem véletlen Vona Gábornak az oroszokhoz való közeledése.

  Végül nem átallotta azt mondani: a Jobbik sem nem nemzeti, sem nem keresztény párt.

  Az unalmas előadást követően a közönség kérdései következtek, végre én is föltehettem kérdésemet.

  Szépen, jó hangosan mutatkoztam be: ,,Üdvözlöm, Király András vagyok, a bar!kád munkatársa." Néhány hallható sziszegés közepette az egész terem hátrafordult, felém. Elmondtam neki, hogy szerintem nem a baloldal megosztó politikája, hanem a Fidesz elmúlt 8 évi tétlensége vezetett a Jobbik megerősödéséhez. A moderátor ekkor igyekezett elvenni tőlem a szót, de nem hagytam magam. ,,Ha tették volna a dolgukat, lehet, hogy létre sem jön a párt" - folytattam. Elmondtam azt is neki, hogy a választók nem azért szavaztak rájuk, hogy kivonuljanak a parlamentből, hanem, hogy tegyék a dolgukat. Kövér ekkor már idegesen dobálta haját, egyre erőteljesebben tekergette kajla bajszát. Megkérdeztem azt is, miért menekültek el 2006. október 23-án a rendőrök támadása elől, és miért szavazták meg a titkosítási törvényt, illetve személyesen Kövér László miért nem tartózkodott a Parlamentben a szavazás idején?

  Kövér erre már nagyon ideges lett, és nemes egyszerűséggel azt felelte:

  ,,Nem válaszolok Önnek" - de nem hagytam magam, figyelmeztettem az általa sokszor emlegetett demokratikus játékszabályokra, de megint csak azt mondta: ,,Akkor sem válaszolok Önnek". - Kérdésemre, hogy ugyan miért, azt a gúnyos választ kaptam, hogy ,,Mert titkosítva van." A moderátor ekkor gyorsan átvette a szót, nehogy tovább égesse magát Kövér.

  A fórum után legalább egy tucat ember jött oda hozzám, méltányolta bátorságomat, s fölháborítónak és érthetetlennek tartották, hogy képviselőjük nem válaszolt egy egyszerű és kulturált kérdésre. Többen annyira megdöbbentek, hogy biztosítottak: többet nem szavaznak a Fideszre.

  Arra buzdítjuk kedves olvasóinkat, hogy minél többen menjünk el fideszes fórumokra, és tegyünk fel az előadóknak ilyen, és ehhez hasonló "kellemetlen" kérdéseket, hadd lássák meg a szavazóik, milyenek is ők”
 • 51. Phobos 2010. február 19. 17:16
  „Nem csak az MDF-fel, de az MSZP-vel, sőt a Fidesszel és a KDNP-vel is leült tárgyalni megválasztása után Retkes Attila - nyilatkozta az SZDSZ elnöke a Hírszerzőnek. Retkes annak idején többször is elmondta, hogy szándékában áll megkeresni "minden demokratikus pártot", ám arról, hogy ezek a találkozók az ellenzéki vezetőkkel létre is jöhettek, most értesülhetett először a közvélemény.

  Mesterházy Ernő és Retkes Attila több szocialista felsővezetővel is tárgyalt tavaly egy lehetséges választási együttműködésről, mielőtt végül az MDF-el állapodtak meg - állítják szocialista források. Retkes Attila cáfolta a hírt. Az SZDSZ elnöke szerint a nagy pártok aknamunkát folytatnak ellenük.

  Választási együttműködésről is tárgyaltak volna az SZDSZ vezetői a szocialistákkal (a Hírszerző úgy tudja, Lendvai Ildikó pártelnökkel és Mesterházy Attila frakcióvezetővel) tavaly több alkalommal - állította a Hírszerzőnek több vezető MSZP-s. Egy forrásunk szerint tavaly novemberben Retkes Attila pártelnök, és Mesterházy Ernő, Demszky Gábor volt főtanácsadója, az SZDSZ egyik legfontosabb háttérembere kereste fel a szocialista párt több vezetőjét.

  A Hírszerző szerint az SZDSZ részéről az iránt puhatolóztak, hogy kerülhetne-e föl néhány budapesti liberális az MSZP listájára, és egy "kapcsolt lista" ötlete is felmerült - erről egy szabaddemokrata képviselő is beszélt lapunknak - de a szocialisták részéről "nem látták ennek realitását". Az SZDSZ részéről úgy érveltek, Budapesten segíthetne az MSZP-nek néhány népszerűbb liberális arc.

  Ha nincs ló, jó lesz szamár is

  Aztán ahogy az egykori koalíciós felek viszonya elmérgesedett, majd a szocialisták is mélyrepülésbe kezdtek, az elképzelés teljesen irreálissá vált, hiszen az MSZP-tagságban időközben óriási ellenérzés alakult ki a liberálisokkal, a szocialista politikusokban pedig azzal szemben, hogy az egyre kevesebb befutó helyet jelentő listákról még helyeket adjanak át az egykori koalíciós partner jelöltjeinek.

  "A megválasztásom után minden demokratikus párttal tárgyalásokat kezdeményeztem, így találkoztam Dávid Ibolyával, Lendvai Ildikóval, Navracsics Tiborral és Semjén Zsolttal is. Ezek után Dávid Ibolyával, és az MDF-el kezdtünk el választási együttműködésről tárgyalni. Ezen kívül mással erről nem tárgyaltam" - mondta a Hírszerzőnek Retkes Attila.”
 • 50. jánosi 2010. február 19. 16:47
  „KIBÚJT A SZÖG A ZSÁKBÓL.
  A Jobbok el fogja törölni a kisbetűket .....................
  Fiúk komolyabban, mert így lejáratódik egy alapjában jó szándékú ( igaz naiv ) társaság !”
 • 49. adalfold 2010. február 19. 16:43
  „KIBÚJT A SZÖG A ZSÁKBÓL. ORBÁN 20-30 ÉVRE,A FIDESZ EGYEDURALOMRA, DIKTATÚRÁRA KÉSZÜL. ÉS KÉPES LEHET.
  NE LEGYEN 2/3-UK! ÁTVERÉS ÉS ALKOTMÁNYOS VESZÉLY!!!!!!!!!!!!!!!!
  VÁLASZD A ERKÖLCSILEG HELYTÁLLÓT, SZAKMAILAG FELKÉSZÜLTEBBET, AMI KONTROLLJA JOBBRÓL LIKUDVIKTORNAK.
  VÁLASZD A JOBBIKOT!!!!!”
 • 48. t-a-ibi 2010. február 19. 16:16
  „47. hozzászólás zsudi88 -- hát nem lehet rád fogni, hogy túl vagy tájékozódva!

  Meg kell, hogy védjem a honlapot.
  Olvasd el a kisalföld.hu közleményét a választásokról, és lehet elnézést kérni.”
 • 47. zsudi88 2010. február 19. 14:26
  „Na mi ez a hatalmas reklám <moderálva>? Fizetett a Jobbik érte? Vagy jött a parancs Izraelből reklámozzátok őket? Érdekes...! Más pártok is tartottak, tartanak fórumokat, mégsem kapnak ekkora felfuttatást. Mindenesetre érdekes.....”
 • 46. gjozsi88 2010. február 19. 13:54
  „44-re!
  Ki a kommunista?
  Mi a különbség a jobboldal és az MSZP volt MSZMP tagjai közt?
  Ugyanis az akkori legnagyobbak a jobboldalon ülnek!
  Szürös, Pozsgai, Széles Gábor...A jobbikos Morvai az átkosban szerzett biró vizsgájáról egyetemi tanári állásáról ne beszéljünk! A echo tv-s Kondor Katalin..!”
 • 45. gjozsi88 2010. február 19. 13:51
  „43!
  A hogyan megint kérdéses!!!

  "A Jobbik az egészségügyre szánt forrásokat a jelenlegi gyakorlathoz hasonlóan, a járulékok emelésének elkerülésével és a munkahelyteremtéssel összhangban alakítaná ki. Új bevételnek számíthat azonban, hogy az egészségkárosodást okozó élvezeti cikkek jövedéki adójának egy része bekerülne az egészségügyi kasszába - mutatott rá a volt háziorvos."

  Amint már vitattuk, hogy akar a jobbik munkahelyeket teremteni, ha a mostaniakat adó multikat nagyobb közteher vállalására ösztönözné, akik várhatóan az olcsóbb keletre vándorlást részesítik elönybe, és kintről is ellátják az eddigi piacaikat!

  Az egészségkárosító szerek jövedéki adója, amelyiknek van, az most is bekerül a közös kalapba, azaz az állami bevétel, ami elköltésre kerül!
  Ennek egy részének átcsoportosítása csak ugy lehetséges, hogy az eddigiekre használtra nem kerül!
  Azaz nem többlet forrás, csak más elosztás, de akkor meg kellene mondani, hogy mire nem kerül!
  Ugyanis az ebből befolyó 100 ft-ot eddig is felhasználták, attól nem lesz jobb, ha ebből a 100 ft-ból 20 ft-ot egészségre fordítunk, mert 80ft-ból nem lehet változatlanul finanszirozni azt, amire eddig 100 ft-ot forditottunk!!”
 • 44. t-a-ibi 2010. február 19. 13:47
  „42. hozzászólás gjozsi88

  Itt a válasz: -neked a döglőt egér csak alszik, -bögrét kérek, de sokat.!

  Tudod amíg normálisabban kérdezel van válasz, de amikor hülyeséget hajtod arra ott vannak a bandatagjaitok, beszéljétek meg.
  Látod ezért nem akar beszélgetni a komcsikkal. -csak emlékeztetlek, mert hamar felejtetek!

  "A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja."”
 • 43. t-a-ibi 2010. február 19. 13:40
  „Szavazz a Jobbikra!

  A Jobbik egy "emberközpontú" egészségpolitikára, illetve ahhoz kapcsolódóan "mérnöki pontosságú" egészségügyi fejlesztési terv kidolgozására tett ígéretet pénteken Budapesten.
  Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatóján Gyenes Géza személyében bemutatta a párt árnyékkormányának egészségügyi tárcavezetőjét, aki korábban a Magyar Orvosi Kamara főtitkári, illetve a Magyar Orvosi Szövetség elnöki posztját is betöltette.

  Gyenes Géza megszólalásában hangsúlyozta: a Jobbik egészségmegőrzésen és betegségmegelőzésen alapuló programjának célja a születéskor várható élettartam, illetve az egészségben megélt évek számának emelése, továbbá a kor népbetegségeinek visszaszorítása, valamint a "nemzet fogyásának" megállítása a "nemzet egészségkultúrájának gyarapításával."
  A Jobbik az egészségügyre szánt forrásokat a jelenlegi gyakorlathoz hasonlóan, a járulékok emelésének elkerülésével és a munkahelyteremtéssel összhangban alakítaná ki. Új bevételnek számíthat azonban, hogy az egészségkárosodást okozó élvezeti cikkek jövedéki adójának egy része bekerülne az egészségügyi kasszába - mutatott rá a volt háziorvos.
  Gyenes Géza megjegyezte: a Jobbik kormányra kerülése esetén az egészségügy jelenlegi "áldatlan állapotának" szempontjából is ki fogja vizsgálni a politikusok felelősségét.”
62 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem változtak az erőviszonyok

A Fidesz stabilan vezet riválisaival szemben a Századvég Alapítvány februári közvélemény-kutatása szerint. Tovább olvasom