Kisalföld logö

2018. 07. 21. szombat - Dániel, Daniella 17°C | 30°C Még több cikk.

Hegyi Zoltán az első polgármesterjelölt

"A Magyar Szocialista Párt augusztus 31-én – a városban elsőként – leadta a győri polgármester-, illetve a 16 egyéni képviselőjelöltjének ajánlószelvényeit az október 3-i önkormányzati választáson való induláshoz" – erről a párt városi szervezete tájékoztatott közleményben.

Az MSZP polgármesterjelöltje Hegyi Zoltán 55 éves mérnök-közgazdász, aki 16 éve önkormányzati képviselő, és éveken át vezette közgyűlés tulajdonosi, illetve gazdasági bizottságát.

A közlemény szerint a szocialista jelöltek tapasztalatai szerint a választók hangot adtak azon aggodalmuknak, hogy nem kellően tájékoztatják a lakosságot az új körzetekről és szavazókörökről.

Ezzel együtt a vártnál nagyobb érdeklődés kíséri, hogy az indulók milyen életpálya és tevékenység, illetve tervek alapján akarják a lakosságot képviselni a helyi önkormányzati közgyűlésben.

Ezért a győri szocialista jelöltek folytatják az ajánlószelvények gyűjtését egészen szeptember 3-ig.

Olvasóink írták

 • 7. vanessa 2010. szeptember 03. 17:12
  „szép napot! érdekes engem még nem akartak megvenni kilora sem egyik szavazásnál sem, ez csak szóbeszéd másik párt lejáratása, ebben aházban is vannak nyugdijasok de nem hallottam rola hogy igértek valamit is,magyar csak ilyen mások elveit nem tisztelik egymást komcsizzátok, d3e nem tudjátok, hogy kik is voltak anno piroskönyvesek, nézzetek utána és lesz meglepi,”
 • 6. Eva- 2010. szeptember 02. 12:05
  „5-höz!

  csak az osztálytársad volt!:))

  semmi baj:az a korrupció amiben nem vagyok benne! :))

  Egyébként Hegyi úr már bizonyított!
  Borkai is!
  http://www.progresszivintezet.hu/pub/2010_08_11_onkormanyzatok_osszefoglalo.pdf

  de

  azért az önkormányzat legyen kiegyensúlyozott!
  Akkor jól halad a szekér!”
 • 5. prettywoman 2010. szeptember 01. 18:49
  „Lehet, valóban, hogy nem vagyok okos, nem is állítottam. A meztelen tényeket írtam le. Sajnos ez van. Van egy ismerősöm, aki közelebbi kapcsolatban áll vele. Én is láttam már párszor, munkahelyén is, lehetett látni rajta, hogy komplett alkesz. Mondom, tényleg nem vagyok okos, de az igazság meglátásához nem is kell okosnak lenni. Egyébként azt csinál, amit akar, mindenki úgy teszi tönkre magát, ahogy akarja. De az ilyen ne igazgasson, képviseljen egy várost, mert az ciki lenne Győrnek. Ennyi. Egyébként sajnos tényleg megveszi a nyugdíjasokat kilóra. Ugye milyen rondán hangzik? Anyám is érdekelt a dologban. Sajnos egy szelet sütiért odaadják bárkire a szavazatukat. Ez van. Szerintem szomorú, de ez van. A Borkai is elment hozzájuk, szimpatikus is volt nekik. Anyám tudja, hogy osztálytársam volt. De mivel ő nem ígért nekik fűt-fát, ezért nem rá szavaznak. Ja, meg mert a Borka nem akarja kilóra megvenni őket. Ennyi, kész.”
 • 4. LTNóra 2010. szeptember 01. 10:30
  „Nem vagyok győri, csak környékbeli, de nagyon örülnék Hegyi Úr győzelmének, mivel rendkívül korrekt, tisztességes embernek ismerem. Sok sikert!!! (Kedves prettywoman: a mocskolódásokkal önmagát minősíti...)”
 • 3. Afterparty 2010. augusztus 31. 23:36
  „prettywoman!
  lehet, hogy pretty vagy, de clever biztosan nem!
  a hegyi mint alkesz..... :))))))))”
 • 2. Hedon 2010. augusztus 31. 19:35
  „Elsőkből lesznek az utólsók :)
  Erre itt Győrben most jó esély van.
  Legalább 65%-os Borkai győzelemre számítok!”
 • 1. prettywoman 2010. augusztus 31. 16:16
  „Ez a hülye alkoholista? Ez akar polgármester lenni? Ennyire rosszul megy az MSZP-nek már? Atyavilág. Igaz, úgy kezdi, hogy megveszi a nyugdíjasokat kilóra. Nemrég pl. meghívta egy kis hamira a marcalvárosi nyugdíjasokat, mert így bezsebeli a szavazatukat. Azok meg amilyen hülyék, bedőlnek mindennek. Pár forintért megvásárolhatóak. Katasztrófa. Pedig belőlük van a legtöbb, ezért is mindig az ő szavazatukra blazíroznak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: pazarol a kormány

Az MSZP szerint pazarlóan bánik a kormány a magyar emberek pénzével. Tovább olvasom