Kisalföld logö

2018. 09. 25. kedd - Eufrozina, Kende 8°C | 14°C Még több cikk.

Folytatja a gyűjtést a Fidesz–KDNP

Győr - Közel ötvenezer ajánlószelvényt gyűjtött össze a Fidesz–KDNP a három győri választókerületben. Tovább folytatják a gyűjtést.

˝Három győri választókerületben közel ötvenezer ajánlószelvényt gyűjtöttünk össze: folytatjuk ezt a munkát. Szeretnénk továbbra is személyesen (is) eljutni a választókhoz, gondjaikat meghallgatni˝ – mondta Borkai Zsolt, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselőjelöltje a szerdai sajtótájékoztatón. Szakács Imre, a 2. számú választókerület jelöltje hozzátette: mindent összeadva hatodik megmérettetése ez, s tapasztalata szerint most szimpatizáltak velük leginkább a gyűjtés során. ˝Biztatást, bizalmat kaptunk, s ez hatalmas felelősséggel jár˝ – mondta.

Kara Ákos, az 1. számú választókerület jelöltje tudatta: az ő választókerületében csúcsot döntöttek, már tizenötezer ajánlószelvény van a birtokukban. ˝A referendum ennek ellenére sem lefutott, minden velünk szimpatizáló segítségére szükségünk van˝ – folytatta. A jelöltek végül szerdán fejenként ezerötszáz szelvényt adtak le a városházán.

Olvasóink írták

 • 20. Phobos 2010. március 05. 22:59
  „http://myvideo.ning.com/video/video/show?id=5204164%3AVideo%3A677

  ez a Fidesz !!”
 • 19. szocdem 2010. március 05. 12:54
  „17. hozzászólás Jerry 2010.03.05. 08:00

  A demokratikus az lenne ha ez a bugrismutyi eredetű cédulásdi nem is volna.
  Minden párt szabadon állíthatna jelöltet, akik az első fordulóban a kapott szavazatok arányában bennt maradnának a versenyben vagy kihullanának. Mondjuk az első három a tovább jutó.
  A második fordulóban meg az győz, aki a legtöbbet kapja. Így van ez NORMÁLISÉKNÁL de itt még soká jön el az a nap amikor ezt a mutyit eltörli valami valódi demokrata kormányzat.”
 • 18. tejfelesszájú 2010. március 05. 12:19
  „Vona Gábor válasza Bayer Zsolt nyílt levelére

  Tisztelt Orbán Viktor Elnök Úr!

  Engedje meg, hogy kampányuk színvonalából kiindulva félretegyek mindenféle naivitást, és Bayer Zsolt nyílt levele kapcsán ne a formába öntőnek, hanem személyesen Önnek, a tollba mondónak válaszoljak. Már csak azért is, mert engem a szüleim arra neveltek, hogy ha valakivel problémám van, azt ne másokon keresztül üzenjem meg, hanem vállaljam a véleményemet mindig, és mondjam azt az illető szemébe. Merthogy tisztességes magyar ember így intézi el a problémáit. Ön mégsem ezt tette. Nem semmibevétele ez még a saját szavazóinak is, elnök úr?

  Jól látható egyébként, ahogy stratégiát váltottak a Jobbik egészpályás letámadásával kapcsolatban. Úgy tűnik, nem volt sikeres a kövéri rágalmazás. Sőt visszájára fordult, hiszen alaptalan vádjaik miatt még több ember ábrándult ki önökből, és állt mellénk. A piszkos munkát ezért most igyekeznek kiosztani a holdudvarnak, így fordulhat elő, hogy minden sajtóorgánumukban egy-egy külsős (?) megmondó ember a Jobbikot szapulja, vállalva ezzel akár saját maga hitelességének tönkretételét is. Jobb sorsra érdemes emberekkel mondatnak ki hazugságokat, csúsztatásokat. Méltó ez egy párt vezetőjéhez, elnök úr?

  Fájlalják, hogy mi a teljes húsz évet szeretnénk számon kérni, és nem csak az elmúlt nyolc évet? Pedig tényleg erre készülünk, mert az, amit önök és az összes parlamenti párt rendszerváltozásnak hívnak, az egyáltalán nem volt rendszerváltozás. Egy nagy hazugság csupán. Az önök közös hazugsága, amelyet nincs értelme tovább toldozni-foldozni, mert abba csak belegabalyodik az ember. Ahogy azzal önök is jártak. Persze az önök négy éve volt a legjobb időszak, ezt nem is vitatjuk. De azért nézzük meg, hogy kikhez képest, elnök úr? Antallnál, Hornnál, Medgyessynél, Gyurcsánynál és Bajnainál nem dicsőség jobbnak lenni. És az sem válasz, ha azt mondják, az ő bűneikért önök nem felelősek. Az elmúlt nyolc év az önök bűne is. A passzivitásuk, a gyávaságuk és a háttérben történt mutyijaik bűne. Hogyan tudták mindezt tétlenül végignézni? Miért nem adták vissza a mandátumaikat már 2006 őszén, amikor látszott, hogy ebből hatalmas baj lesz? Nyolc éven keresztül bujkáltak és menekültek a felelősség elől. Lehet így bárminek is az élére állni, elnök úr?

  Azt kérdezik, miért léptem be 2002-ben az ön polgári körébe? Mert ön hívott meg, és mert én tenni akartam. Mert hittem önben, hittem a polgári körökben, hittem abban, hogy alulról építjük újjá a nemzeti oldalt. A ,,miért léptem be?" kérdésnél ezért sokkal fontosabb, hogy miért léptem ki a polgári köréből? Merthogy 2003-ban egyedüliként én mondtam búcsút annak a társaságnak. Beláttam naivitásomat, hogy amiről itt szó van, az nem a polgári körök, nem a nemzeti oldal, nem egy új korszak alapjainak megteremtése, csupán egy jobb-liberális párt újjászervezése, amelyben én nem akartam részt venni. Kiléptem, pedig az ön körül lebzselők társaságában maradva biztosan nekem is jutott volna zsíros falat. Csak hogy én egészen mást akartam. Jobbat. Jobbikat. És ez életem egyik legjobb döntése volt. A Jobbik ugyanis ma az egyetlen alulról szerveződő és nemzeti párt, ráadásul egyre erősebb. Eltakarítottuk az SZDSZ-t, és itt lenne a lehetőség, hogy eltakarítsuk az MSZP-t is. Önöknek pedig ebben a történelmi helyzetben a mi eltaposásunk a legfontosabb? Tényleg a Jobbiktól kell félteni ezt az országot, elnök úr?

  Szánalmas látni a vergődésüket, ahogy érvek és ellenérvek híján a legaljasabb eszközökhöz nyúlnak. Összemosnak engem és pártunkat emberek megverésével, vélt terrorizmussal, mindenféle szörnyűséggel. Sőt tollba mondott nyílt levelükben már egyenesen a cigánygyilkosságokat is a nyakunkba varrják. Mi közünk van nekünk mindehhez? Ezzel az erővel én is megkérdezhetném, hogy zsidó testvérpártjukkal, a Likuddal folytatott tárgyalásaik és ölelkezéseik után nem álmodnak-e az ártatlanul legyilkolt palesztin kisgyermekek holttesteivel? Szélsőséges, erőszakos, terrorista Jobbik? Azt mondják, hogy húsz millió oroszt akarunk behívni az országba? Nem szégyellik magukat? Ilyeneket Kovács Lászlótól, Gyurcsánytól és Draskovicstól hallottam utoljára. Hogyan néz majd pártja tisztességes szavazóinak szemébe, elnök úr?

  Elnök úr végighallgatta, amint Bajnai Gordon önt demokratának és jó hazafinak nevezte, mondván: a hasonló a hasonlónak örül. A napokban Mesterházy Attila felajánlotta, hogy a Jobbik legyőzése érdekében hajlandók visszalépni a Fidesz javára a második fordulóban. Ha én ilyen ajánlatot kaptam volna a szocialisták kormányfőjelöltjétől, azonnal kikértem volna magamnak. Bennünket ne nevezzen Bajnai hasonlónak, a mi javunkra ne lépjen vissza Mesterházy! Ön pedig némán hallgatott. Ön képes lenne ezekkel közösködni? Persze lehet, hogy a lisszaboni szerződés együttes aláírása, a rádiófrekvenciák körüli szégyenletes összjáték vagy a titkosítások feloldásának nemrég történt közös szigorítása miatt (ami véleményem szerint az elmúlt húsz év egyik legdurvább hazaárulása volt, és a számonkérésről ezek után önök ne is beszéljenek!) nem is tehet mást. Már nem is lopakodik, hanem a háttérben megvalósult a nagykoalíció. A Jobbik megerősödése miatt egymásra fanyalodott az MDF és az SZDSZ. Most a háttérben önök is ezt teszik az MSZP-vel. Ha minden így folytatódik, ebből nagykoalíciós kormány lesz, csakhogy védjék az elmúlt húsz év közös hazugságait, árulásait és koncát. A hasonló hát tényleg örül a hasonlónak? Hát ide jutottak, elnök úr?

  Nem várok választ a levelemre, hiszen korábban sem kaptam választ soha. Ön, ha a Jobbikról kérdezték, azt mondta inkább: ,,sas nem kapkod legyek után". Csak hát észre kellene venni, hogy a világ megváltozott. Ön nem a legyek ura. És mi sem vagyunk már két pofonnal elhessegethető legyek. Tavaly júliusban közel félmillió ember bizalmát szereztük meg, és ezt folyamatosan növeljük tovább. A választások az önök pártja és a Jobbik között dől majd el. A múlt és a szebb jövő között.

  Levelük tele volt pontatlansággal, ferdítéssel és tudatos hazugságokkal. Kérem, mielőtt legközelebb ilyennel próbálkoznak, olvassák el országgyűlési programunkat, hogy ne kerüljenek hasonló kellemetlen helyzetbe. Nekünk ugyanis van bárki számára hozzáférhető programunk. És ha vállalja, bármikor szívesen ütköztetem érveimet önnel a nyilvánosság előtt. Az időpontot és a helyszínt is önre bízom. Ha mégsem meri, hát májustól az Országgyűlésben úgyis találkozunk. És akkor nem csupán a szebb jövő kezdődik el, de eljön majd az igazság pillanata is. Merthogy önnek is meg kell majd nyilatkoznia végre államadósságról, multinacionális tőkéről, uniós pusztításról, cigánybűnözésről, magyar földről, titkosított ügyekről, izraeli felvásárlókról, alkotmányról. Húsz év zsákutcája és mellébeszélése után az ország valódi problémáiról. Én már nagyon várom.

  Sportszerű emberként mit is kívánhatnék mást, mint azt, hogy győzzön a jobbik!

  És adjon az Isten szebb jövőt nemzetünknek!

  Vona Gábor
  Jobbik Magyarországért Mozgalom
  elnök

  (vonagabor.hu)”
 • 17. Jerry 2010. március 05. 08:00
  „Az igai demokrácia,és esélyegyenlőség akkor lenne, ha minden képviselő jelölt maga menne el a kopogtató céduláért.Lenne egy indigós szelvény,amit aláírásával venne át,és egyik példány nála,a másik a választónál maradna.Aztán mikor leadják a 750 cédulát, csak meg kell nézni, hogy a 750 db-on ott van e a jelölt aláírása,vagyis átvette e igazoltan a választótól.A szelvény másik felét pedig le kell adni a szavazáskor,ahol azonnal megsemmisítik. Igy a polgár tényleg annak adja a cédulát,akinek akarja,arra szavaz akire akar.A jelöltnek pedig tényleg magának kell össze gyűjteni és aláírásával igazolni a szelvényeket.Így a választó is tudja kinek adta ajánlását.Vajon így is összejönne a fidesznek a 2 millió? Mert 300 meg 500 /fizetett/ önkéntessel könnyú összeszedetni,de ha magánka kellene elmenni?Vajon ov maga mennyit szedne össze?Esetleg a borkainak,gyopárosnak is magának kellene elmenni érte?Elvégre azért kapják a pénzt is, hogy kapcsolatot tartsanak a választó polgárokkal.Vagy az már nem része a párt demokráciának?”
 • 16. t-a-ibi 2010. március 04. 21:54
  „Gyűjtenek? - ha ezt a kisebbség ....... csinálná, azt mondanák harácsolnak az embereket ezzel is meggyalázzák. Bezzeg ezek nem.

  Egy normális párt, nem tesz ilyent.
  Bocsánat miket írok, hiszen a fityesz messze van ettől.
  Na és a jelöltjei, úgy vannak a pozíció-"állás" halmozással, mint a cédulák gyűjtésével.
  Szerintük minél több annál jobb.-- ja nekik igen, de nekünk nem.
  hiszen semmire nincs idejük, csak a protokólra, ami ugye nem egyenlő az elvárható munkával.
  Munka helyet, pedig jön a sírás a nyavalygás, a félrebeszélés.

  Hát ha jót akarsz, szavazz a Jobbikra!”
 • 15. laposibenö 2010. március 04. 20:01
  „Nincs meg a kétmillió? Pedig állítólag mekkora az igény a Fideszre..Arra a sok kézfogásra..Brühühüü..”
 • 14. Phobos 2010. március 04. 19:51
  „Már most elkezdték a pénszórást.
  Semmit mondó óriás plakátok minden sarkon, kivilágtással !!”
 • 13. jánosi 2010. március 04. 19:29
  „12.
  Akkor megegyeztünk ! április 11-én és 25-én elválik a dolog, ki hol van. Addig pedig szájtépés
  az egész ........”
 • 12. laposibenö 2010. március 04. 16:51
  „De ha kikéred a kimenődet és kijössz a szabadba, majd ráébredsz hogy csak a sok narancslé ment az agyadra..”
 • 11. jánosi 2010. március 04. 16:45
  „8.-nak
  Egy mondja kétmilliónak : hibás ! No ez is nézőpont kérdése : diliházból kinézve, kinn mindenki más.....”
 • 10. laposibenö 2010. március 04. 16:35
  „Megvan már a kétmillió ?”
 • 9. jörg 2010. március 04. 16:28
  „laposibenő

  gondolom, ha az általad ajánlott pártra gyűlt volna össze ennyi, mindjárt nem lenne "hibás"....
  de szeretne mindenki más ennyi kopogtatócédulát.....

  átkozottul savanyú a szőlő, mi?!?”
 • 8. laposibenö 2010. március 04. 16:03
  „Amit a Fideszre adtak az mind HIBÁS..”
 • 7. jánosi 2010. március 04. 15:05
  „Azért kell ennyi, mert előfordulhat, hogy egy párat hibásan töltenek ki ....................”
 • 6. Eva- 2010. március 04. 10:37
  „5-höz

  nicsak egyetértünk?!”
 • 5. kolombela 2010. március 04. 10:08
  „4. Jerry 2010.03.04. 08:29
  Hogy lehetsz ennyire rossz indulatú a fidesszel szemben? Hát nem tudod, hogy ezt az adatbázist a választások után teljesen megsemmisítik? CSAK ELŐTTE VALAKI KIMENTI EGY HORDOZHATÓ ADATTÁROLÓRA!
  Különben is azt feltételezni a fideszről, hogy csupán csak adatszerzés céljából gyűjtenek ennyi cédulát, már eleve sértő felvetés. Ők annyira tisztességesek, hogy ilyesmi meg sem fordul a fejükben. Sőt, lizárólag csukott szemmel böngészik ezt a hatalmas adatmennyiséget, nehogy valakinek valamilyen személyes adata tudomásukra jusson.”
 • 4. Jerry 2010. március 04. 08:29
  „ötvenezer ajánlószelvényt gyűjtöttünk össze: folytatjuk ezt a munkát. Szeretnénk továbbra is személyesen (is) eljutni a választókhoz, gondjaikat meghallgatni˝Akkor most hogy is van ez?Korábbi cikkben azt mondták, 500 fizetett aktivista szedte össze a cédulákat./200 Ft/db árért/Most már személyesen mennek érte?Na és mit kezdenek a most átvet cédulákkal,mert ugye azt már nem lehet leadni.Az bizony megy a szemétbe, de a rajta lévő személyes adatok meg a párt nyilvántartásába.Ez nem a tipikus esete a személyes adatokkal való vissza élésnek?Hol van ilyenkor az "ombusmann" Mi lesz itt, a választás után, ha már most törvénytelen dolgot csinál a hatalomra törő párt? Hát így tessék bennük bízni, szavazni rájuk.”
 • 3. Eva- 2010. március 04. 07:25
  „ekkora egypárt Magyarországban még nem volt!1.7 millió ember adakozott---fizetett kvázi tagdíjat, adta nevét és adatait az új nagypártra
  !!emlékeztető: hajdan csak 900 000 főig jutott a ma visszavágyott egypárt/”
 • 2. kolombela 2010. március 04. 00:52
  „POLGÁROK! MÁR OKA FOGYOTTÁ VÁLT, FELESLEGES ENNYIRE HAJTANI, PIHENJETEK EGY KICSIT, HISZEN VÁR BENNETEKET A "KÉTHARMAD". LOL.”
 • 1. jörg 2010. március 04. 00:11
  „Megy ez, fiúk!!!!
  De továbbra is szem előtt tartani: előbb meglőni a medvét, aztán tárgyalni a szűccsel!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány: Nem tragédia, ha veszítenek

Gyurcsány Ferenc szerint egy demokrata nem fogja fel tragédiaként, ha elveszíti a hatalmat, mert aki… Tovább olvasom