Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Feljelentés az összefirkált győri plakátok miatt

Feljelentést tett a Fidesz győri szervezete, mert ismeretlenek festékszóróval elcsúfították több óriásplakátjukat, és antiszemita feliratokat festettek azokra.

A szervezet pénteki közleménye szerint "barbár és erőszakos megnyilvánulás" történt, "az pedig minden demokratikusan gondolkodó ember jóérzését sérti, hogy a transzparensekre antiszemita feliratokat, uszításra és gyűlöletkeltésre alkalmas jelszavakat firkáltak az elkövetők".
Mint írják, a kampány eldurvulásához a második helyért ádáz harcot vívó bal- és jobboldali szélsőség személyeskedő és agresszív lejárató hadjárata vezetett; "szomorúnak tartjuk, ha valakik nem tudnak emelt fővel lemondani a hatalomról, vagy éppen nem tudják elfogadni, hogy sosem lesznek hatalmi tényezők" - áll a közleményben.

A Fidesz győri szervezete a megrongált és összecsúfított plakátok miatt - mivel azokkal jelentős anyagi károkat is okoztak az elkövetők - feljelentés tett a rendőrségen ismeretlen tettesek ellen - tudatták.

Olvasóink írták

139 hozzászólás
 • 139. adalfold 2010. április 07. 10:29
  „http://index.hu/belfold/2010/valasztas/szabalytalanul_tablazott_a_fidesz_szombathelyen/
  ( A JOBBIK FELHÍVÁSA NYOMÁN DÖNTÖTT A FIDESZ SZABÁLYSZEGÉSÉRŐL AZ ovb!)

  VÁLTOZÁS?
  http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/03/30/kodosit_a_fidesz_az_adoterveirol/

  MSZP A FIDESZ ROKONPÁRTJA, ÖSSZEFOGÁS GYURCSÁNYÉKKAL?:
  http://www.youtube.com/watch?v=sIxKes__vzs

  ORBÁN HA MÉGEGYSZER VÁLASZTÁSI TÖRVÉNYT SZEG MEG, VISSZAUTASÍTJÁK A VÁLASZTHATÓSÁGÁT:
  http://index.hu/belfold/2010/valasztas/ovb_jogserto_volt_orban_kampanya_a_zugloi_zeneiskolaban/

  KELL AZ EGYPÁRTRENDSZER? NEM!! CSAK A FIDESZ NEM.
  NE LEGYEN 2/3! VESZÉLYBEN A DEMOKRÁCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 138. jörg 2010. április 06. 22:38
  „moderálva”
 • 137. adalfold 2010. április 06. 16:20
  „A FIDESZ MEG ÖSSZE FOG FOGNI SZAVAZÓI MEGVERETŐIVEL, A ,,RETTEGETT" MSZP-VEL. PONT.
  http://www.youtube.com/watch?v=sIxKes__vzs
  ez a BIZONYÍTÉK.”
 • 136. adalfold 2010. április 06. 08:23
  „FIDESZ AKTÁK KICSIT HASONLÍTANAK AZ AMERIKAI SOROZATBÓL ISMERT X AKTÁKHOZ. ANNYIBAN LEGALÁBBIS BIZTOS, HOGY EZEK AZ ÜGYEK UGYANÚGY "FEKTETVE" VANNAK, S AKI MEGBOLYGATJA ŐKET, TÚL KÍVÁNCSINAK BIZONYUL... AZT ESETLEG ELVISZIK! NO, NEM A KIS SZÜRKÉK, HANEM MONDJUK DROID-KÉKEK, VAGYIS AZ ÁVH VALAMI MONDVACSINÁLT ÜRÜGGYEL. S EZ TALÁN MÉG A JOBBIK ESET. ROSSZABB ESETBEN ELŐFORDULHAT, HOGY AZ ILLETŐT TRAGIKUS BALESET ÉRI, VAGY ESETLEG MÉLYDEPRESSZIÓS ROHAM TÖR RÁ ÉS E ZAVART, SZUICID TUDATÁLLAPOTÁBAN PL. LEVÁGJA A SAJÁT FEJÉT. VAGY VALAMI HASONLÓ. MI MOST MÉGIS BELEKUKKANTUNK EZEKBE, A MÁR 20 ÉVE EGYRE CSAK GYŰLŐ, TORNYOSULÓ AKTÁKBA, MELY A FIDESZ-NEK NEVEZET CIONISTA FORMÁCIÓ MOCSKOS ÜGYEIT REJTI.

  HÁT, VÁGJUNK BELE!

  A FIDESZ (FIATAL DEMOKRATÁK SZÖVETSÉGE) AZ ÁLLÍTÓLAGOS ,,RENDSZERVÁLTOZÁS" UTÁN AZ SZDSZ IFJÚSÁGI TAGOZATÁBÓL ALAKULT. ORBÁN VIKTOR, SOROS (SCHWARTZ) GYÖRGY A JELENLEGI VILÁGGAZDASÁGI VÁLSÁGOT ,,ÉLETE FŐMŰVÉNEK" TARTÓ, MAGYAR SZÁRMAZÁSÚ AMERIKAI MILLIÁRDOS TÁMOGATÁSÁVAL VÉGEZHETTE EL KÜLFÖLDI TANULMÁNYAIT. ORBÁN (ORSÓS) IZRAELITA NAGYANYAI SZÁRMAZÁSÁVAL ALKALMAS SZEMÉLYNEK TALÁLTATOTT. A NEMZETI KEREK ASZTAL TÁRGYALÁSAIN 1989-BEN NÉHÁNYADMAGÁVAL ,,KÉPVISELTE" A FIATAL DEMOKRATA ÉRDEKEKET, HOGY 1989. OKTÓBER 23-ÁN AZ ORSZÁG NÉPÉNEK MEGKÉRDEZÉSE NÉLKÜL, ÁLDÁSUKAT ADJÁK, AZ 1949. ÉVI XX.-AS TÖRVÉNYKÉNT, SZOVJET ERŐSZAK HATÁSÁRA BEIKTATOTT 1936-OS, BUHARINI ALKOTMÁNY MINTÁJÁRA KÉSZÜLT, 1989-BEN ADAPTÁLT, AZ MSZMP ÁLTAL MÓDOSÍTOTT ,,IDEIGLENES" ALKOTMÁNYRA!

  A FIDESZ ANYAGI FORRÁSAINAK BIZTOSÍTÁSÁT PINTÉR SÁNDOR, AKKORI ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNY LÁTTA EL. MIVEL AZ ANTALL KORMÁNY EZ IDŐTÁJBAN, A KISKUNHALASI FŐGYŰJTŐ KM1-ES TANKÁLLOMÁS GAZOLIN KÉSZLETÉNEK FOSZTOGATÁSÁVAL, ÉS A RABLÓPRIVATIZÁCIÓVAL VOLT ELFOGLALVA, GERGÉNYI PÉTER, BÁCS-KISKUN MEGYEI RENDŐRFŐKAPITÁNY ÓVÓ SZÁRNYAI ALATT, AZ OLAJ -ÉS SZESZ MAFFIÁN KÍVÜL, PINTÉR SÁNDOR IRÁNYÍTÁSA ALATT A NEMZETKÖZI KÁBÍTÓSZER, FEGYVER -ÉS SZERVKERESKEDELEM BEVÉTELEIBŐL IS RÉSZESÜLT. ORBÁN ELSŐSORBAN A BÁCS-KISKUN MEGYEI VÁLLALKOZÓKAT LÁTOGATTA RENDSZERESEN TÁMOGATÁS BEGYŰJTÉSE VÉGETT. ÍGY TETT SZERT 400 MILLIÓRA SEPSI LÁSZLÓTÓL, A HATÁROKON ELKOBZOTT ZÁRJEGYNÉLKÜLI CIGARETTÁK ÁTJÁTSZÁSÁBÓL, MELYBŐL SEPSI MILLIÁRDOKAT FORGALMAZOTT, DE ORBÁN NEM VETETTE MEG, A SZESZHAMISÍTÁSBÓL SZÁRMAZÓ KENŐPÉNZEK ,,JUTALÉKÁT", ÉS AZ OLAJSZŐKÍTÉS VÉDELMET ÉLVEZŐ ORGAZDÁINAK JUTTATÁSAIT SEM!

  FLAISZ FERENC, A ,,KAKAS", CSAK BEVALLÁSA SZERINT 1 MILLIÁRDOT ADOTT ÁT PINTÉRNEK, AKI A KÉSŐBBI BELÜGYMINISZTERI SZÉK REMÉNYÉBEN HŰEN SZOLGÁLTA MAGYARORSZÁGI ÉS AMERIKAI GAZDÁJÁT. TEVÉKENYSÉGÜKNEK KÖSZÖNHETŐ A KISKUNHALASI KISERDŐBEN LEFEJEZETT HULLÁK, VAGY A SOROZATOS, AZONOS MÓDSZERREL ELKÖVETETT RENDŐR ,,ÖNGYILKOSSÁGOK" IS!

  ORBÁN, SOROS KEGYELTJE, SZÁMÁRA JÓ TANÍTÓRA LELT. A FIDESZ HATALOMRA JUTÁSA ELŐTT ISMERETSÉGET KÖTHETETT, AZ ALVILÁG ÖSSZES SZEREPLŐJÉVEL, AKIK ÖSSZEHANGOLT TEVÉKENYSÉGÉT PINTÉR MESTERIEN IRÁNYÍTOTTA. PINTÉR UGYAN 1996-BAN LEMONDÁSRA KÉNYSZERÜLT, AMI OLCSÓ ÁR VOLT AHHOZ KÉPEST, HOGY OLASZORSZÁGBAN, A NEMZETKÖZI MAFFIABŰNTÁRSAI 20 ÉV BÖRTÖNBÜNTETÉSEKET KAPTAK, DE BELETENYERELT AZ AKKOR ÉPPEN HATALOMBAN SOROS HORN-KUNCZE DUÓ OLAJÜGYLETEIBE IS. KUNCZE FÉLREÁLLÍTOTTA UGYAN, DE A TRANZIT MAFFIAKERESKEDELMET TOVÁBBRA IS FELÜGYELTE, SZEMJON MOGILJEVICS-EL, A MAGYARORSZÁGI OROSZ MAFFIA FEJÉVEL, AKI JELENLEG PUTYIN ÚR JÓVOLTÁBÓL NYUGAT-SZIBÉRIÁBAN ,,VENDÉGESKEDIK". ORBÁN ÉS ,,CSAPATA" SZORGALMASAN GYŰJTÖTTE BE A BŰNÖZŐI KÖRÖK MEGVESZTEGETÉSI PÉNZEIT, MIKÖZBEN KEGYEKET GYAKOROLT! SOHA ANNYI BENZINKÚT NEM NYÍLT BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN, MINT AZ 1991-1995-ÖS ÉVEKBEN!

  1998-BAN A FIDESZ, A MEGEGYEZÉS SZERINT, AMIT EGYESEK ,,RÓZSADOMBI PAKTUM" NÉVEN EMLEGETNEK, ELÉRKEZETTNEK LÁTTA AZ IDŐT, HOGY NAGYOBB ARÁNYBAN RÉSZT VEHESSEN AZ ORSZÁG KIFOSZTÁSÁBAN! CSAK A FIDESZ IRÁNTI SZAVAZÓKEDVET KELLETT EGY ,,KICSIT" ERŐSÍTENI, AMIT PINTÉR DIETMAR CLODÓ ,,SÉRÜLÉST NEM OKOZÓ" ROBBANTÁSAIVAL BIZTOSÍTOTT! BÁR ABBAN AZ IDŐBEN AZ EGÉSZ ORSZÁG TISZTÁBAN VOLT, HOGY PINTÉR ALIBIJÉT HAMIS TANÚZÁSSAL TÁMASZTOTTÁK ALÁ, A KÖZHANGULAT NÉMIKÉPP A FIDESZ-NEK KEDVEZETT! TULAJDONKÉPPEN NEM AKARTA ELHINNI A JÓHISZEMŰ LAKOSSÁG, HOGY ILYEN ALJASSÁGRA IS KÉPESEK MAGYARNAK HAZUDOTT EMBEREK!

  A FIDESZ MÉG ÍGY SEM BIZONYULT ELÉG ERŐSNEK, ÍGY SZÖVETSÉGRE LÉPETT A JÁNOSHALMI ZUGÜGYVÉDDEL, TORGYÁN JÓZSEFFEL, AKI NEM CSAK A KÉSŐBBI MEZŐGAZDASÁGNAK SZÁNT, TÖBB, MINT 1000 MILLIÁRD ELSÍBOLÁSÁBAN, DE A PARLAMENTBEN ,,NYŰGKÉNT" SZEREPELŐ KISGAZDAPÁRT TÖNKRETÉTELÉBEN IS SEGÉDKEZETT! KÖZÖS, ÁLDATLAN MUNKÁJUK EREDMÉNYEKÉNT, A MAGYAR MEZŐGAZDASÁGGAL EGYÜTT, AZ FKGP-T IS TELJESEN LEZÜLLESZTETTÉK, MIKÖZBEN AZ ANTALLI-ÚTON HALADVA TOVÁBB FOLYTATTÁK A RABLÓPRIVATIZÁCIÓT! PINTÉR A VÁLASZTÁSOK IDEJÉN MÁR BÍRÓSÁGI ELJÁRÁS ALATT ÁLLT, AMI NEM AKADÁLYOZTA MEG ORBÁNT, HOGY HŰSÉGES PÉNZBEGYŰJTŐJÉT A BELÜGYMINISZTERI SZÉKBE ÜLTESSE! ABBAN AZ IDŐBEN MÉG ILYEN HANGOKAT IS LEHETETT HALLANI A ,,NÉP EGYSZERŰ FIAITÓL"(?), HOGY: ,,RABLÓBÓL LESZ A LEGJOBB PANDÚR!", DE EZ CSAK A MESÉBEN SZOKOTT ÍGY LENNI! AKKOR SEM ÍGY TÖRTÉNT! AZ OLAJÜGYEKET, MINT AHOGY MAGYARORSZÁGON SZOKÁS AZ ÁLLAMI KÖZALKALMAZOTTAK ÉRDEKELTSÉGE ÉS ÉRINTETTSÉGE ESETÉN, TITKOSÍTOTTÁK, HISZ NEM CSAK ORBÁN ÉS PINTÉR VOLT ,,ÉRINTETT", HANEM AZ ANTALL DINASZTIA, HORN GYULA, KUNCZE GÁBOR, PETŐ IVÁN (,,TERCSI, FERCSI, KATA, KLÁRA, ÉS VALAHÁNY NÉV MÉG A NAPTÁRBAN") STB.! A KORÁBBI KORMÁNYOK BANKKONSZOLIDÁCIÓS FOSZTOGATÁSI GYAKORLATÁT IS FOLYTATTÁK!

  HA VALAKI SZÁMÁRA NEM LENNE VILÁGOSAN ÉRTHETŐ, MIT JELENT A BANKKONSZOLIDÁCIÓS FOSZTOGATÁS, A KÖVETKEZŐ A ,,TECHNOLÓGIÁJA": A PRIVATIZÁCIÓRA KIJELÖLT NEM 1.-FT-OS CÉGEKET AZ AKTUÁLISAN FELELŐS PRIVATIZÁLÓ, AKKOR MÉG ÁLLAMI CÉG, FELÉRTÉKELI, ÁLTALÁBAN A TÉNYLEGES ÉRTÉK 10-20%-ÁRA, MAJD MEGHIRDETIK AZ ELADÁSÁT. A KIVÁLASZTOTTAK JELENTKEZNEK, MAJD A BANKKONSZOLIDÁCIÓRA (BEHAJTHATATLAN TARTOZÁSOK ÁLTAL OKOZOTT BANKVESZTESÉG ÁLLAMI PÉNZBŐL TÖRTÉNŐ KIFIZETÉSE, A BANKCSŐD ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN) KIJELÖLT BANKTÓL FELVESZIK A MEGFELELŐ ÖSSZEGŰ HITELT, AMIRE FEDEZETKÉNT VAGY A MEGVÁSÁROLT CÉG, VAGY A KORÁBBAN ILYEN ÚTON MEGVÁSÁROLT CÉGEK, VAGY EGY ,,FELSŐBB UTASÍTÁS" SZOLGÁL FEDEZETÜL! A FELVETT HITEL AZONNAL ÁTKERÜL A KONSZOLIDÁCIÓS HIÁNYKASSZÁBA, AMI 100-250 MILLIÁRD FORINT KÖRÜL ,,KIEGYENLÍTÉSRE" SZORUL, AMIT A BANKCSŐD ELKERÜLÉSÉRE HIVATKOZVA, AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL ,,NAGYLELKŰEN" VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ MÓDON AD AZ ÁLLAM!

  A PRINCZ ÜGY POSTABANKOS ÜGYLETE IS ÍGY LETT KIVITELEZVE, DE AZ ORBÁN KORMÁNY JOGILAG IS BIZTOSÍTOTTA MEDGYESSY SZÁMÁRA, A TOVÁBBI ORSZÁG-ROMBOLÁSI FELTÉTELEKET!
  AZ ALKOTMÁNYBA BEBETONOZOTT "KOLLEKTÍV BIZALMATLANSÁG INTÉZMÉNYE" A NÉGYÉVENKÉNTI RABLÓBANDAVÁLTÁST JELENTI, AMIT KÖVETKEZETESEN BETARTOTTAK 2004-IG, AMIKOR IS GYURCSÁNY PUCCSOT HAJTOTT VÉGRE. ORBÁNÉK IS KÉT KÉZZEL SZÓRTÁK A PÉNZT! NEM SZÁMÍTOTT, HOGY 10 MILLIÁRDOS ADÓ ÉS JÁRULÉKFIZETÉSI TARTOZÁST KELL ELENGEDNI AZ MTV-NEK, VAGY ORBÁN VIKTORHOZ KÖZEL ÁLLÓ - VITÉZY LÁSZLÓ CÉGE ÁLTAL KÉSZÍTETT MŰSOROK MINDEN PERCÉÉRT 76-220 EZER FORINTOT FIZETNI, MIKÖZBEN AZ MTV BELSŐ GYÁRTÁSÁBAN KÉSZÜLŐ ANYAG EGYETLEN PERCE 7-20 EZER FORINTBA KERÜLT. PERSZE SZABAD VOLT AZ MFB-NEK FEDEZET NÉLKÜL 428 MILLIÓ FORINTOS HITELT ADNI AZ ALCSÚTDOBOZI SZÉKHELYŰ SZEKÉR CSÁRDA-FOGADÓ KFT.-NEK, VAGY AZ OK-NAK 2001-BEN 4,625 MILLIÁRD FORINTOS ÖSSZKÖLTSÉGVETÉS ADNI. MAGYARORSZÁGON 12 ÁLLAMI GAZDASÁG 12 MILLIÁRD 690 MILLIÓ FORINT ÉRTÉKŰ RÉSZVÉNYEIT AZ ORBÁN-KORMÁNY "FELKÉRÉSÉRE" AZ ÁLLAMI PRIVATIZÁCIÓS ÉS VAGYONKEZELŐ RT. (ÁPV RT.) ÁLTAL A SZINTÉN 100 SZÁZALÉKOS ÁLLAMI TULAJDONBAN LÉVŐ MAGYAR FEJLESZTÉSI BANKNAK (MFB) TÉRÍTÉSMENTESEN ÁTADNI, ÉS MINDEBBŐL EGY-EGY 10 EZER FORINTOS NÉVÉRTÉKŰ TÖRZSRÉSZVÉNYT MEGTARTANI, ÉS A FIDESZ-HEZ KÖZELINEK MONDOTT ÉRDEKCSOPORTOKAT TÖBBSÉGI TULAJDONHOZ JUTTATNI.

  ORBÁNÉK MEGENGEDHETTÉK MAGUKNAK, HOGY A 12 ÁLLAMI GAZDASÁG KIVÁSÁRLÁSÁRA AZ ÁLLAMI TULAJDONÚ MFB-TŐL RENDKÍVÜL KEDVEZŐ, A CSALÁDI GAZDASÁGOK SZÁMÁRA KIALAKÍTOTT KAMATOKKAL, 20 ÉVES FUTAMIDEJŰ HITELEKET FÖLVENNI, ÉS A MA MAGYARORSZÁGON A HATÁLYOS TÖRVÉNYEKET KIJÁTSZVA, A 12 EGYKORI ÁLLAMI GAZDASÁGGAL A JOGSZABÁLYBAN SZEREPLŐ 10 ÉV HELYETT 50 ÉVES FÖLDHASZONBÉRLETI, GYAKORLATILAG ÖRÖKBÉRLETI SZERZŐDÉST KÖTNI.

  DE A FIDESZ KEZDTE EL A MÁSFÉLSZERES ÁRÚ AUTÓPÁLYÁK ÉPÍTÉSÉT (GYURCSÁNY CSAK VÉRSZEMET KAPOTT)! AHOGY AZ NA RT., ELŐZŐ VEZETŐINEK TERÜLETSZERZÉSI FELADATOK ELVÉGZÉSÉÉRT 1,5 MILLIÁRD FORINTOT ÁTUTALTAK EGY ZIB CONSULTING NEVŰ VÁLLALKOZÁSBAN, AMI NEM VÉGZETT ÉRDEMI MUNKÁT. ELGONDOLKOZIK NÉHA A MAGYAR SZAVAZÓPOLGÁR, HOGY MILYEN LELKÜLETŰEK AZOK A FIDESZ-ES AGITÁTOROK, AKIK A KÖZTÖRVÉNYES BŰNELKÖVETÉSSEL MEGGYANÚSÍTOTT DEUTSCH TAMÁSRA KÉRIK EL AZ AJÁNLÓSZELVÉNYT ÉS SZAVAZTATNAK ARRA A FIDESZ-LISTÁRA, AMELYIKEN AZ ÖT ÉS FÉL MILLIÁRD FORINTOT ELSIKKASZTÓ FIDESZES DÍSZ-ZSIDÓ GAZEMBER SZEREPEL?

  A SOR HOSSZÚ! SZÁZMILLIÓK ÉS MILLIÁRDOK REPKEDTEK, DE A FIDESZ, A 2002-ES ELCSALT VÁLASZTÁSOK MIATT SEM EMELTE FEL A HANGJÁT. AZ ÚJRAELLENŐRZÉS ELŐTT MEGSEMMISÍTETT SZAVAZÓÍVEK EGYÉRTELMŰSÍTETTÉK A CSALÁST, BUDAHÁZY BŰNEKÉNT FELRÓVA, HOGY SZÓVÁ MERTE TENNI, DE AZ MSZP-BEN MÁR AZ APRÓ (KLEIN) KLÁN ÁLTAL FUTTATOTT GYURCSÁNY KÖVETELTE A TRÓNT! MEDGYESSY, MINT PÉNZÜGYI SZAKEMBER, CSAK ELŐKÉSZÍTETTE GYURCSÁNY SZÁMÁRA AZ ORSZÁG TELJES KIFOSZTÁSÁT! MINDEZ A FIDESZ JÓVÁHAGYÁSÁVAL, ÉS BELEEGYEZÉSÉVEL, MERT A SIOTOURT SEM AZ ELLENZÉKI SZEREPÜKÉRT KAPTÁK! A FIDESZ UGYANÚGY KISÖPÖRTE AZ ÁLLAMKASSZÁT - CSAK A ROBBANTÁS HELYETT A TREZORRA NEMZETI SZÍNŰ PÁNTLIKÁT KÖTÖTT, MIELŐTT KIRÁMOLTA AZT -, UGYANOLYAN TOLVAJPÁRT, MINT A MSZP.
  PL.: A SIOTOUR 2003. JÚNIUS 25-IG RÉSZVÉNYKIBOCSÁTÁS FOLYTÁN 70 MILLIÁRD 868 MILLIÓ 750.000.-FT NÉVÉRTÉKŰ RÉSZVÉNYEI ÉRTÉKÉT A FIDESZ-MPP 500 MILLIÓ FORINTBAN HATÁROZTA MEG.
  AZ ÖNKORMÁNYZATOK TULAJDONÁT, AZ 1/1-ES TULAJDONI HÁNYADRÓL, 2003. ÉV VÉGÉRE 100075/7086875-ED - KEREKÍTVE 1/70-ED - TULAJDONI HÁNYADRA CSÖKKENTTETTÉK AZ ÖNKORMÁNYZATOKNÁL. 2004. JÚNIUS 2-ÁN DÉLELŐTT 11 ÓRAKOR SIÓFOKON, A SZENT LÁSZLÓ U. 183-185. SZÁM ALATTI ALISCA ÉTTEREMBEN AZ ÁPV RT. IGAZGATÓSÁGÁNAK ELNÖKE - MÉSZÁROS TAMÁS - MINT ELADÓ, VALAMINT A TÖRVÉNY SZERINTI MINIMÁLIS JEGYZETT TŐKÉVEL RENDELKEZŐ SCD BALATON HOLDING RT. VEZÉRIGAZGATÓJA - JÁSZAI GELLÉRT - MINT VEVŐ ALÁÍRTA AZT A SZERZŐDÉST, MELY SZERINT 3,1 MILLIÁRD FORINT VÉTELÁRÉRT MEGVÁSÁROLTA VEVŐ A SIOTOUR VALAMENNYI RÉSZVÉNYÉT ÚGY, HOGY VEVŐ A VÉTELÁR MEGFIZETÉSÉRE ,,HALASZTÁST" KAPOTT.

  KÉT HÉTTEL A RÉSZVÉNYVÁSÁRLÁS ELŐTT A VEVŐT MÉG SCD HOLDING RT-NEK HÍVTÁK, VALAMINT UGYANCSAK EBBEN A KÉT HÉTBEN VÁSÁROLTA FEL A VEVŐI CÉG VALAMENNYI RÉSZVÉNYÉT AZ A SCD GROUP MANEGEMENT KFT, MELYNEK 100 %-BAN TULAJDONOSA VOLT A 2 LANSDOWNE ROW, SUITE 242. BERKELEY SQURE LONDON WIJ6HL, NAGY BRITANNIA CÍMEN NYILVÁNTARTOTT SZÉKHELLYEL RENDELKEZŐ SCD (UK) LIMITED POSTAFIÓK CÉG. A VÉTELÁR MEGFIZETÉSÉRE ADOTT HALADÉK LEJÁRTÁNAK NAPJÁN - 2004. JÚNIUS 16-ÁN - KÖLCSÖN BIZTOSÍTÁSÁRA 2 MILLIÁRD 496 MILLIÓ FORINT ÖSSZEGBEN KERETBIZTOSÍTÉKI JELZÁLOGJOG, VALAMINT VÉTELI JOG KERÜLT INGATLAN-NYILVÁNTARTÁSI BEJEGYZÉSRE A SIOTOUR VALAMENNYI INGATLANÁNAK TULAJDONI LAPJÁRA AZ OTP JAVÁRA. AZ AKKOR HATÁLYOS TÖRVÉNYEK SZERINT (1997. ÉVI CXLIV. 226/H§ 1-2-ES BEKEZDÉSE SZERINT) A SZERZŐDÉS SEMMIS VOLT. A LONDONI FANTOMCÉG MÖGÖTT ÁLLÓ SZEMÉLYEK 600 MILLIÓ FORINTNAK, VALAMINT A TÖRVÉNYBE ÜTKÖZŐ SEMMIS KÖLCSÖNSZERZŐDÉSSEL FOLYÓSÍTOTT KETTŐ ÉS FÉL MILLIÁRD FORINTNAK - ÖSSZESEN 3,1 MILLIÁRD FORINTNAK - KIFIZETÉSE ESETÉN A RÉSZVÉNYVÁSÁRLÁSI MANŐVERREL MINDENKÉPPEN HOZZÁJUSSANAK, 70 MILLIÁRD FORINT ÉRTÉKŰ ÁLLAMI TULAJDONÚ NEMZETI VAGYONHOZ. TULAJDONOSKÉNT 14 LUXEMBURGI BEJEGYZÉSŰ OFFSHORE CÉG SZEREPELT. TERMÉSZETESEN MÁSOK IS KIVETTÉK EZ IDŐSZAKBAN A RÉSZÜKET FOSZTOGATÁSBÓL.

  ÍGY PÉLDÁUL A CÉGNYILVÁNTARTÁSA SZERINTI 7/70. SORSZÁM ALATTI ,,8621 ZAMÁRDI KILÁTÓ UTCA 3509, 3512. HRSZ. ÉP." JELÖLÉSŰ INGATLANBÓL A SIÓFOKI FÖLDHIVATAL BEJEGYZÉSE SZERINT A ZAMÁRDI 3509. HRSZ. ALATTI INGATLANBÓL ELŐBB 42.533/2005. 08. 01. SZÁMÚ FÖLDHIVATALI HATÁROZATTAL MEGOSZTÁSSAL ÖT INGATLANT HOZTAK LÉTRE, MAJD AZ ÍGY LÉTREJÖTT ZAMÁRDI 3509/4. HRSZ. ALATTI 1550 M2 TERÜLETŰ INGATLANNÁL 18 NAPPAL KÉSŐBB - 2005. 08. 19-ÉN - UGYANAZON A NAPON HÁROMSZOR IS TULAJDONOSVÁLTOZÁS TÖRTÉNT A FÖLDHIVATALI BEJEGYZÉSEK SZERINT. AZ SCD GROUP MANAGEMENT KFT TULAJDONJOGÁT TÖRÖLTÉK ÉS A TOMCSÁNYI TAMÁS ÜGYVÉDI IRODA TULAJDONJOG ÁTADÁS VÉTELI JOGCÍMÉN BEJEGYEZTÉK ÉS VÉGÜL TOMCSÁNYI TAMÁSÜGYVÉDI IRODA TULAJDONJOGÁT TÖRÖLTÉK ÉS ADÁSVÉTEL JOGCÍMÉN DR. MEDGYESSY PÉTER ÉS DR. MEDGYESSYNÉ CSAPLÁR KATALIN TULAJDONJOGÁT JEGYEZTÉK BE.

  A 2002 UTÁNI FIDESZ KÖZVAGYON ELTULAJDONÍTÁSI ESEMÉNYEK RÉSZLETES LEÍRÁSÁT MELLŐZÖM, MIVEL EGYRÉSZT MEGTALÁLHATÓK AZ EZEKBŐL AZ OKOKBÓL BENYÚJTOTT FELJELENTÉSEKBEN, FÖLDHIVATALI OKIRATOKBAN, MÁSRÉSZT SZOBÁNYI IRATHALMAZT JELENT.

  ORBÁN, ÉS FIDESZ NEMZETÁRULÁSA EZEKKEL MÉG NEM MERÜLT KI, HISZ MEG KELL EMLÍTENI A TEL-AVIV-I PAKTUMOT!

  A MAGYAR NEMZETBIZTONSÁG MEGELÉGELTE, HOGY TIZENÖT ÉVE NEM DOLGOZHAT A HAZAI ÉRDEKEKET SÉRTŐ IZRAELI BEHATOLÁSOK ELLEN. AZ INFORMÁTOR TELJES TÉNYÁLLÁST ADOTT ÁT ORBÁN VIKTOR IZRAELI ÚTJÁVAL KAPCSOLATOS HÁTTÉRANYAGRÓL. MIUTÁN A HÁTTÉRANYAG OLYAN ADATOKAT IS TARTALMAZOTT, AMELYNEK ELLENŐRZÉSÉRE SZÜKSÉG VOLT, EZÉRT A MOSZADBA BEÉPÍTETT MAGYAR ÉRDEKEKET VÉDŐ BARÁTAINK SEGÍTETTEK. VALAMENNYI, MOST RÖVIDEN FELSOROLT ADATOT ELLENŐRIZTÉK, TEHÁT MEGERŐSÍTETT INFORMÁCIÓKAT KÖZLÜNK.

  1. ORBÁN VIKTOR IZRAELI ENGEDÉLYT KAPOTT, HOGY A VÁLASZTÁSOK UTÁN MINISZTERELNÖK LEHESSEN.

  2. MINDEN KÖZSZEREPLÉSÉNEK AZ IZRAELI ÉS A ZSIDÓ ÉRDEK MEGJELENÍTÉSÉT IS TARTALMAZNIA KELL.

  3. AZ IZRAELI BERUHÁZÓK (BEHATOLÓK) VALAMENNYI BEFEKTETÉSE A JÖVŐBEN KIKERÜL A MAGYAR HATÓSÁG ENGEDÉLYEZÉSI KÖRÉBŐL. KÜLÖN KIEMELTÉK, HOGY ILYEN ,,GRESPIK LÁSZLÓ-FÉLE" ENGEDÉLYEZÉSI ELJÁRÁS AZ ÚJ CIKLUS ALATT NEM MEGENGEDETT. (GRESPIK LÁSZLÓ, MINT A BUDAPESTI- ÉS A PEST MEGYEI KÖZIGAZGATÁSI HIVATAL ORBÁN- KORMÁNY ALATTI ELNÖKE CSUPÁN GYAKOROLTA HATÓSÁGI JOGKÖRÉT, AMIKOR KORLÁTOZTA, A VISZONOSSÁGI ELVRE ÉPÍTETTE A KÜLFÖLDIEK, EZEN BELÜL AZ IZRELIEK ÉS A KÍNAIAK LAKÁSVÁSÁRLÁSÁT, TULAJDONHOZ JUTÁSÁT, EZZEL EGYÜTT HAZÁNKBAN TÖRTÉNŐ LETELEPEDÉSÉT.)

  4. VALAMENNYI EGYÉB ELJÁRÁSBAN AZ EURÓPAI UNIÓS ORSZÁGOK POLGÁRAINAK ELŐNYEIT ÉLVEZNIE KELL AZ IZRAELI ÁLLAMPOLGÁRNAK.

  5. HATÓSÁGI ELJÁRÁST BÁRMELY IZRAELI ÁLLAMPOLGÁR ELLEN MAGYARORSZÁGON CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A MOSZAD, TEHÁT AZ IZRAELI KÖVETSÉG ENGEDÉLYÉVEL FOLYTATHATNAK A MAGYAR HATÓSÁGOK
  EZ MÁR NEM A RÓZSADOMBI PAKTUM, HANEM ANNÁL SOKKAL SÚLYOSABB, EZ MÁR HAZAÁRULÁS. A FIDESZ LEGBELSŐBB VEZÉRKARÁBAN KOMOLY ELLENÉRZÉST VÁLTOTT KI AZ EGYOLDALÚAN MEGKÖTÖTT PAKTUM. EZ AZ ELLENTÉT MÁR ÉRZŐDÖTT A TUSNÁDFÜRDŐI BESZÉD VÁRATLAN FORDULATAIBAN.

  2005-BEN GYURCSÁNY, VERES ÉS KÓKA JÁNOS (1380 MILLIÁRD, A 2005-ÖS KÖLTSÉGVETÉSI ELSZÁMOLÁSBA 1400 MILLIÁRD HIÁNY) OKOZOTT (LOPÁS), AMI MIATT A 2006-OS VÁLASZTÁSOKNÁL SEM GYURCSÁNY, SEM VERES JÁNOS NEM VOLT HAJLANDÓ TÁJÉKOZTATNI A VÁLASZTÓKAT.

  A BTK 211. SZAKASZÁNAK E) PONTJA BŰNCSELEKMÉNYKÉNT HATÁROZZA MEG A VÁLASZTÁS SORÁN MEGTÉVESZTÉSSEL TÖRTÉNŐ BEFOLYÁSOLÁST! GYURCSÁNY FERENC MINISZTERELNÖK, ÉS VERES JÁNOS PÉNZÜGYMINISZTER, A VÁLASZTÁSOK ELŐTT TÖBB MÉDIÁBAN IS KIJELENTETTÉK, HOGY NEM HOZZÁK NYILVÁNOSSÁGRA A KÖLTSÉGVETÉS ÁLLAPOTÁT ÉS A MUNKANÉLKÜLI HELYZET ALAKULÁSÁT (AMIRE A KSH RENDELKEZÉSEI IS KÖTELEZIK), EZZEL A VÁLASZTÁSI CSALÁS ÉS A VÁLASZTÁS MEGTÉVESZTÉSSEL TÖRTÉNŐ BEFOLYÁSOLÁSÁNAK BŰNTETTÉT KÖVETTÉK EL, AMIRŐL ORBÁN VIKTORNAK, MINT JOGÁSZNAK TERMÉSZETESEN TUDOMÁSA VOLT. GYURCSÁNY FERENC, SZÍNÉSZI VÉNÁJÁT FITOGTATVA, ÉS A KÖLTSÉGVETÉSI LOPÁS, VALAMINT A VÁLASZTÁSI CSALÁS MIATTI ELŐRELÁTÁSÁBAN, KISZIVÁROGTATTA AZ ELHÍRESÜLT ,,ÖSZÖDI BESZÉDET", AMELYET ORBÁN, A ,,ROSSZ NYELVEK" SZERINT, ZSAROLÁSRA KÍVÁNT FELHASZNÁLNI. A 2006. OKTÓBER 23-I FIDESZ NAGYGYŰLÉS SZÉTVERETÉSE MÁR ENNEK JEGYÉBEN SZÜLETETT! ORBÁN HITVÁNYUL CSERBENHAGYTA VÁLASZTÓIT, MERT ELHÍRESÜLT MONDÁSA SZERINT: ,,NEM VOLTUNK ÚGY ÖLTÖZVE"!

  ORBÁN VIKTOR NEM CSAK AZ EURÓPAI NÉPPÁRT ALELNÖKE, DE AZ EU ÉS AZ USA GAZDASÁGÁT URALÓ ÉS IRÁNYÍTÓ BILDERBERG GROUP, A BANKÁRARISZTOKRÁCIA KLIKKJÉNEK IS AZ EGYIK FELSŐBB VEZETŐJE (A TRILATERÁLIS, LEGNAGYOBB SZÁRNY HELYETTES VEZETŐJE). SZÁMOS MÁS TAGGAL IS BÍR EZ A PÉNZÜGYI CSOPORT. ÚGYMINT MARTONYI JÁNOS, A FIDESZ KÜLÜGYMINISZTER JELÖLTJE, VAGY KAPOLYI LÁSZLÓ, A ,,RÓMAI KLUB" MAGYARORSZÁGI ELNÖKE, A BILDERBERG ENERGETIKAI SZÁRNYÁBÓL, AZ ANTALL KORMÁNY ALATT MAGYARORSZÁG ARANYKÉSZLETÉT ÁR ALATT ÉRTÉKESÍTŐ SURÁNYI, ÉS MÉG SZÁMOS, AZ ORSZÁG KIFOSZTÁSÁBAN RÉSZTVEVŐ POLITIKAI RABLÓ ELIT TAG, AKIK MINDENT ELKÖVETTEK, HOGY AZ UTÓBBI 20 ÉV ALATT A LEHETŐ LEGROSSZABB FELTÉTELEK SZERINT ELADÓSÍTSÁK, KIFOSSZÁK ÉS KIFOSZTATTÁK, ÁTJÁTSZOTTÁK IDEGEN KÉZRE AZ ORSZÁGOT!

  2007. MÁRCIUSÁBAN, A LISSZABONI SZERZŐDÉST DR. HALÁSZ JÓZSEF LEFORDÍTATTA MAGYAR NYELVRE, ÉS MEGKÜLDTE A PARLAMENTI KÉPVISELŐK SZÁMÁRA, VAGYIS NEM IGAZ, HOGY NEM TUDTÁK, MIT SZAVAZNAK MEG A FIDESZ-ES KÉPVISELŐK 2009. DECEMBER 17-ÉN, MERT CSAK A HITELESÍTETT FORDÍTÁS KAPTÁK MEG KÉSVE! VALÓJÁBAN PONTOSAN TUDTÁK, HOGY MIT SZAVAZTAK MEG! AZT A LISSZABONI SZERZŐDÉST, AMELYIK FELÜLÍRJA A NEMZETI ALKOTMÁNYOKAT, ÉS TELJESEN KISZOLGÁLTATOTTÁ TESZI A MAGYARORSZÁG LAKOSSÁGÁT A TŐKEERŐS NYUGAT SZÁMÁRA! A FIDESZ TUDOTT AZ IZRAELI ,,MENEKÜLTÜGYI EGYEZMÉNYRŐL", AMIBEN 550 EZER ,,IZRAELI HÁBORÚS MENEKÜLT FOGADÁSÁT" FOGLALTÁK ÍRÁSBA, MIVEL AZ ALÁÍRÓK KÖZÖTT SZEREPELTEK!

  ,,A BILDERBERG CSOPORT ,,LEGNEMESEBB" CÉLKITŰZÉSEI (MEGVALÓSULÁSÁNAK ZÁRÓ SZAKASZÁBAN VAGYUNK): A CÉL EGY OLYAN ,,ÚJ VILÁGREND" (NEW WORLD ORDER), AHOL NINCS KÖZÉPOSZTÁLY" (CSAK URALKODÓK ÉS RABSZOLGÁK).

  ORBÁN VIKTOR BESZÉDEIBEN GYAKRAN HANGZIK EL ENNEK AZ ,,ÚJ VILÁGRENDNEK" A MEGTEREMTÉSE, ÁLTALA KITŰZÖTT CÉLKÉNT!

  A DOKUMENTUMOK TITKOSÍTÁSÁNAK SZIGORÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS KÉTHARMADOS TÖRVÉNYT 332 IGENNEL FOGADTÁK EL AZ MSZP-VEL LEGNAGYOBB EGYETÉRTÉSBEN. EZEK SZERINT AKKOR SEM HOZHATÓ EGY ANYAG NYILVÁNOSSÁGRA, HA KÉSŐBB KIDERÜL RÓLA HOGY JOGTALANUL TITKOSÍTOTTÁK, PL. BŰNCSELEKMÉNYEK TAKARGATÁSÁRA SZOLGÁLT, AKI PEDIG FELFEDI, AZ BÖRTÖNBE KERÜLHET.

  TÁMOGATNAK OLYAN KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐT, AKI BÖRTÖNBEN IS ÜLT, ÉS KÉSŐBB HŰTLEN KEZELÉSÉRT ÉS SIKKASZTÁSÉRT NEM ÁLLÍTOTTÁK BÍRÓSÁG ELÉ, HANEM KEGYELEMBEN RÉSZESÜLT, AZ AKTÁIT, PEDIG 30 ÉVRE TITKOSÍTOTTÁK! (LUNGO DROM ELNÖKE FARKAS FLÓRIÁN)

  ORBÁN VIKTOR NEM KÉRTE KI MAGÁNAK, AMIKOR AZ MSZP MEGEMLÍTETTE, HOGY SZÜKSÉG ESETÉN VISSZALÉPTETI A JELÖLTJEIT - EGYFAJTA ÖSSZEBORULÁSKÉNT - A FIDESZ JAVÁRA, DE KÖVÉR LÁSZLÓ MÁR NYÍLTAN ÉS NYILVÁNOSAN KIJELENTETTE A FIDESZ-MSZP KOALÍCIÓ LEHETŐSÉGÉT. MI EZ, HA NEM ÁRULÁS? ELÁRULÁSA A FIDESZ SZAVAZÓTÁBORÁNAK!

  GAZDASÁGI ÉRDEKBŐL (HÁROM HÉT ALATT) AZ MSZP-VEL EGYETÉRTÉSBEN MEGSZAVAZTÁK A KÖTELEZŐ ÁRAMÁTVÉTELI RENDSZER MEGHOSSZABBÍTÁSÁT, ÉVI KB. 150 MILLIÁRD FORINTOT JUTTATVA EZZEL A FIDESZ-ES ÉS MSZP-S ÉRINTETT ERŐMŰ TULAJDONOSAKNAK, MINDEN MAGYAR CSALÁDOT KWH-KÉNT PLUSZ 3,73 FT-TAL TERHELVE MEG EZZEL, AZ AMÚGY IS BORSOS VILLANYSZÁMLÁKBAN.

  SOROLHATNÁNK MÉG A LISTÁT AZ ÁLLÁSHALMOZÓ FIDESZ-ES POLITIKUSOK ÖNKORMÁNYZATOKBAN ELKÖVETETT VISSZAÉLÉSEIVEL, AZ EZÜSTHAJÓ KFT, JOSZIP TOT, KAYA IBRAHIM, TOMPIKA BELÉPTETŐ RENDSZERE, ORSZÁGIMÁZS KÖZPONT, STB., DE MÁR EZ IS ELÉG!

  ÉS MÉG EGY FONTOS KÖZLENDŐ! MARTONYI JÁNOS, A FIDESZ KÜLÜGYMINISZTER JELÖLTJE, TÖBBSÉGI TULAJDONOSA A TESCO ÜZLETLÁNCNAK (NEM A FIZETÉSÉBŐL SPÓROLTA ÖSSZE), ÉS A JELENLEGI AMÚGY IS ÖNKÖLTSÉGI ÁR ALATTI FELVÁSÁRLÁST IS TOVÁBB KÍVÁNJA CSÖKKENTENI SZLOVÁK ÁRUK BEHOZATALÁVAL, KIZÁRVA A MAGYAR TERMÉKEKET! MINDEZT, AZ ALACSONYABB ADÓKULCS MIATT! AZ ALACSONYABB ADÓKULCSÚ SZLOVÁK TERMÉKEK TELJESEN ELLEHETETLENÍTIK A HAZA TERMELŐKET, ÉS FESZÜLTSÉGET, ELLENSÉGESKEDÉST SZÍTANAK A SZLOVÁKOKKAL SZEMBEN!

  AZ ELMÚLT IDŐSZAK FELELŐSSÉGRE VONÁSAI AZ EU NEM A FIDESZ ÉRDEME, HANEM BRÜSSZEL ADÓBEHAJTÓ POLITIKÁJÁNAK EREDMÉNYE! AZ EU HADERŐ FELÁLLÍTÁSÁHOZ PÉNZ KELL, DE AZ EU TAGÁLLAMOK KORRUPT KORMÁNYAI AZ EU ÁLTAL LEGÁLISAN, ÉS ILLEGÁLISAN ELVONHATÓ ADÓBEVÉTELEKET IS ELLOPJÁK, ELLENZÉKEIKKEL KARÖLTVE!

  AZ ELMÚLT NYOLC ÉV ALATT TÖBB ALKALOMMAL IS VÁLTHATOTT VOLNA KORMÁNYT A FIDESZ, MIVEL EHHEZ NEM CSAK TÁRSADALMI TÁMOGATOTTSÁGA, DE JOGI ALAP IS RENDELKEZÉSÉRE ÁLLT. NEM TETTE, ANNAK ELLENÉRE, HOGY AZ EU IS KÉNYTELEN LETT VOLNA TÁMOGATNI, A NEMZETKÖZI JOG SZERINT, MERT A KORRUPCIÓS ÖSSZEFONÓDÁSOK ÉS AZ IDEGEN ÉRDEKEK MÁST KÍVÁNTAK!

  AZ ÖSSZEGZÉS A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL KÉSZÜLT, MIVEL 20 ÉV FIDESZ-ES BŰNCSELEKMÉNYEIT 100-SZOR EKKORA TERJEDELEMBEN SEM LEHETNE FELSOROLNI, NEM BESZÉLVE A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ IRATOK, DOKUMENTUMOK HATALMAS TERJEDELMÉRŐL!”
 • 135. jörg 2010. április 06. 00:04
  „Kedves Barátaim!!!

  Itt az idő!!! Már 1 kezünkön "belül" van.....

  "Hát, kedves Barátaim, akkor készülődjünk! Menjünk, és szóljunk mindenkinek! Szóljunk azoknak, akik együtt várták velünk. Mindenkinek, aki vágyott rá, aki elképzelte, aki támogatta, aki hitt benne. És szóljunk azoknak is, akiknek kedvét szegte a hosszú várakozás vagy az olykor hiábavalónak tűnő küzdelmek. Szóljunk azoknak is, akik elfáradtak. Szóljunk nekik is, mindenkit értesítsünk, aki még nem vette észre, mert még nem meri elhinni, hogy itt az idő. Pedig most itt az idő!

  Egy a tábor és hatalmas. Egy a zászló, és büszkén, magasan leng. És az van ráírva, hogy "Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!" Orbán Viktor”
 • 134. háté 2010. április 05. 22:32
  „Szavazz a fidesz-re és Magyar gyűlölő írójára!
  O. V.cézár jobbkeze a szenylap!
  A Magyar Hírlap a hónap könyvének választotta Spiró György fogság c

  Spiró György: Jönnek
  Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint,
  füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból,
  csönd van. Senki se pisszen. Alantról
  kevéske hűlt költő csontujja int.
  Ó, ha gyilkolni szabadna újra,
  csámcsogva, hersegve szívnák a vért -
  miért is? ki tudja. Trianonért? -
  mered pár utcanév pici csontujja.
  Ez olyan klima: itt folyton beborul,
  ez rendben van, de szégyen, szégyen, szégyen,
  hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél,
  és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,
  hogy bebizonyitsuk:
  nemcsak a szemetek tudnak magyarul.

  Ha ezt akarod szavazz rájuk.

  De, ha azt akarod, hogy a mocskos zsidók ne alázhassanak meg saját hazádban, akkor szavazz a Jobbikra!”
 • 133. jánosi 2010. április 05. 20:39
  „132. Ki hitte vona ? ( ö sem hiszi el, csak mondatja veletek )
  Szerencsére kevesen, térj már észhez ! Annyiszor beírod, még a szakácskönyvhöz is, hogy hiteltelen.”
 • 132. lótusz 2010. április 05. 16:44
  „Ki hitte volna: Orbán Viktor is érintett a pátyi golffalu-mutyiban

  Kovács Bence JánosKezdjük az elején. Páty és Telki határában golfpályát akart építeni egy élelmes vállalkozó, aki - a hazai államigazgatási szokásoknak megfelelően: nem magyar.
  Ez még hagyján is lenne, ha menet közben nem derült volna ki, hogy golfpálya helyett egy több száz lakásos lakóparkot, azaz egy új települést, - a helyiek által nem minden alapot nélkülöző gúnnyal ,,golffalunak" nevezett - kívánnak felépíteni bizonyos ,,üzletemberek".
  Telki polgármestere tiltakozott a kibucépítő terv ellen, a helyi önkormányzatban pedig fura események történtek: a telki és pátyi lakosok érdekeit képviselő fideszeseket kizárta a pártból a Fidesz központi vezetése, Bayer Zsolt, a ,,mélymagyar" pedig műsorában adott helyet a tervet támogatóknak, hogy kifejtsék véleménynek álcázott propagandájukat.
  Pörzse Sándor, aki akkoriban az Echo tv Pörzsölő című műsorát vezette, pedig interjút készített Telki polgármesterével, amit Széles Gábor letiltott. A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje ezután otthagyta az Echo tévét. (Zárójelben jegyzem meg, mert nem tartozik ehhez a témához konkrétan: nemrégiben Pörzse Sanyit is betalálta a jelenlegi rabszolga-társadalom fenntartásában érdekelt politika lakájmédiája mondván, hogy pénzért lett jobbikos, vagy valami hasonlók. Nos, tegye fel a kezét az a magyarországi sajtómunkás - kivétel Lovas István -, aki azért lépett ki valamely hazai újságtól, tévétől, rádiótól, mert cenzúrázni próbálták. Aha, szóval mély csend. Köszönöm, ennyi!)
  A kibucépítés új lendületet kapott, amikor sokadik befektetőként megjelent a Kovács Bence János nevével fémjelzett, Grupo Milton nevű, spanyol székhelyű ingatlanbefektető holding, amely az elmúlt években több nagyprojektben is feltűnt Magyarországon. A Népszabadság szerint Kovács Bence elvtárs a leggazdagabb magyarok közé tartozik 50 milliárd forintos vagyonával, a Napi Gazdaság hasonló témájú összeállítása meg sem említi a leggazdagabbak között. Ezen az apró furcsaságon akár túl is lépnénk, ha nem tudnánk azt, hogy a Grupo Milton olyannyira el van adósodva, hogy a cég vagyona már nem nyújt fedezetet a tartozásaira, és egy üzleti adatbázis szolgáltató értékelése szerint az átlagosnál jóval nagyobb a kockázata annak, hogy a Milton 2006 s.l. csődbe megy.
  Az eddigiekből is könnyen kikövetkeztethető, hogy Kovács Bence Jánosnak szüksége van az ilyen jellegű befektetésekre, kell a pénz, különben csőd lesz.
  Na, és mit gondolnak, kit látott vendégül spanyolországi otthonában ez a Kovács Bence János? Bizony, Magyarország következő kormányfőjét, Orbán Viktort. Az alább látható fényképekről is kivehető, hogy nincsenek épp rossz viszonyban:”
 • 131. lótusz 2010. április 05. 16:39
  „Íme Orbán két leendő minisztere: egy maffiózó és egy cigányvédő - mi lesz itt?

  Jordán-pozitívMár hónapok óta ismeretes, hogy a Fidesz összeolvasztaná a belügyminisztériumot és a titkosszolgálatokat, ennek élére pedig egy nehézsúlyú bűnözőt, Gergényi Péter üzlettársát, Pintér Sándort tenné. Olajügyek, rejtélyes gyilkosságok, a 2002-es választások elcsalása, sikkasztás - hosszasan lehetne sorolni Pintér ügyeit. Pintér lánya nemrég másfél milliárdot lopott el, 2010. április elsején pedig a HVG-n az alábbi hír látott napvilágot: "Sikkasztás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Pintér Sándor volt belügyminiszter tevékenysége kapcsán egy keÍme Orbán két leendő minisztere: egy maffiózó és egy cigányvédő - mi lesz itt?

  Jordán-pozitívMár hónapok óta ismeretes, hogy a Fidesz összeolvasztaná a belügyminisztériumot és a titkosszolgálatokat, ennek élére pedig egy nehézsúlyú bűnözőt, Gergényi Péter üzlettársát, Pintér Sándort tenné. Olajügyek, rejtélyes gyilkosságok, a 2002-es választások... Tovább olvasom >>

  Íme Orbán két leendő minisztere: egy maffiózó és egy cigányvédő - mi lesz itt?

  Jordán-pozitívMár hónapok óta ismeretes, hogy a Fidesz összeolvasztaná a belügyminisztériumot és a titkosszolgálatokat, ennek élére pedig egy nehézsúlyú bűnözőt, Gergényi Péter üzlettársát, Pintér Sándort tenné. Olajügyek, rejtélyes gyilkosságok, a 2002-es választások elcsalása, sikkasztás - hosszasan lehetne sorolni Pintér ügyeit. Pintér lánya nemrég másfél milliárdot lopott el, 2010. április elsején pedig a HVG-n az alábbi hír látott napvilágot: "Sikkasztás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Pintér Sándor volt belügyminiszter tevékenysége kapcsán egy keÍme Orbán két leendő minisztere: egy maffiózó és egy cigányvédő - mi lesz itt?

  Jordán-pozitívMár hónapok óta ismeretes, hogy a Fidesz összeolvasztaná a belügyminisztériumot és a titkosszolgálatokat, ennek élére pedig egy nehézsúlyú bűnözőt, Gergényi Péter üzlettársát, Pintér Sándort tenné. Olajügyek, rejtélyes gyilkosságok, a 2002-es választások elcsalása, sikkasztás - hosszasan lehetne sorolni Pintér ügyeit. Pintér lánya nemrég másfél milliárdot lopott el, 2010. április elsején pedig a HVG-n az alábbi hír látott napvilágot: "Sikkasztás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Pintér Sándor volt belügyminiszter tevékenysége kapcsán egy kecskeméti bútorgyár felvásárlása miatt". Pintérrel kapcsolatban ajánljuk ezt az összeállításunkat. A Fidesz tehát egy maffiózót tenne meg miniszternek...
  Hegedűs Zsuzsa lenne pedig a szociális miniszter. Egy interjúban arról beszél, hogy nyugodtan szavazzunk az MSZP-re, SZDSZ-re, MDF-re vagy a Fideszre, teljesen mindegy, egyedül a Jobbikra tilos voksolni, továbbá kéri, hogy ezt minél több embernek mondjuk el, videó alább.

  Egy interjúban élesen kikel Monok polgármestere és az általa bevezetett szociális kártya ellen, aminek lényege az, hogy a cigányok a segélyt élelemre költhessék, cigire és piára ne, valamint a játékgépbe se dobhassák be. Hegedűs ezt ocsmányságnak nevezi, és szerinte "a monoki polgármestert ezért legalább ki kellene közösíteni." Igen, jól látja a kedves olvasó. A Fidesz leendő zsidó minisztere szerint ez ocsmányság. Egyébként Hegedűs nem is magyar, hanem francia állampolgár, így őmaga nem is szavazhat.
  Tehát aki a Fideszre szavaz, az ne számítson arra, hogy érdemi változások lesznek a kisebbségi politikával kapcsolatban, a tények és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a Orbánék alatt cseppet sem fog javulni a helyzet sőt.

  cskeméti bútorgyár felvásárlása miatt". Pintérrel kapcsolatban ajánljuk ezt az összeállításunkat. A Fidesz tehát egy maffiózót tenne meg miniszternek.”
 • 130. cseke 2010. április 05. 14:18
  „A Jobbik tépked, a Fidesz firkál...”
 • 129. jánosi 2010. április 05. 13:04
  „Mosonmagyaróváron Nagy I. már most megérdemli a szavazatot, mert több esze van mint a többi
  jelöltnek : az ő képe 6 m magasan van mindenhol ! ezt firkáljátok össze jobb(ikosok) nem próbálkozni.”
 • 128. háté 2010. április 05. 09:47
  „Bíznék benne, hogy a rendőrség megtalálja ezeket, a drogos az eddigi hatalom által támogatott, elkorcsosult élőlényeket!
  Minden ezekből a züllött, hosszú-vagy-fodrot pajeszú, a munkát soha meg nem ismerő, uzsorások fattyaitól indul ki.
  Bíznék,--de ahogy tavaly sem tettek az elfogásukra semmit, most sem fognak. (mert hát ugye az már antiszemitizmus lenne!)”
 • 127. Phobos 2010. április 05. 09:39
  „Usztics Mátyás beszédei

  http://www.youtube.com/watch?v=Ry5v2I7IZmE&feature=player_embedded#

  http://www.youtube.com/watch?v=Dwmf2z6ikH0&feature=player_embedded”
 • 126. vitriol2 2010. április 05. 07:49
  „"123. adalfold 2010.04.05. 02:04 " ezt irta:"Elképesztő ami a Jobbik ellen zajlik" hát igen valami "zajlik", de a "zajlásokat" például ilyen tények is motiválják:
  -" a párt államfőjelöltje, Morvai Krisztina 2003-ban, a Medgyessy-kormány idején csaknem egymillió forintért vállalt közreműködést egy kormányhivatalnál. A balliberális kabinet korábbi tárca nélküli minisztere, Lévai Katalin az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal szakértőinek 2003-as díjazásáról számolt be egy országgyűlési dokumentumban, amely szerint Morvai Krisztina ,,szakértett" az MSZP-SZDSZ-kormánynak. Lévai tegnap közölte, Morvaival a Horn-kormány idején is dolgoztak együtt. Emlékezetes, a baloldalon Morvai Krisztina neve is felvetődött mint miniszterjelölt, miután Lévai Katalint 2004-ben EP-képviselővé választották"ű
  -" Morvai mintegy hétmillió forintot kapott 2007 februárja és decembere között a Civil Jogász Bizottság hátterében működő Október 23. Bizottság Alapítványtól munkadíjként. A Gondola internetes portál szerint a 2006. őszi eseményeket vizsgáló civil bizottság társelnökének fizetése kiemelkedett a többieké közül, mivel volt, aki hosszú hónapok munkájáért mindössze 4-500 ezer forintot vett föl. "
  cyborghungaristák és/vagy nemzetiszocialsita érzelmüek!!! a csak rátok jellemző-estenként mocskos- jelzős beirásaitok helyett inkább évekkel probáljátok cáfolni azt, hogy M.K a jobbikkuS() párt nőiélarcának "sokoldaluságát", vagy tényleg ő is a "pénz" szolgáloja, vagyis oda áll/ül ahonnan a nagy lét kapja??????”
 • 125. vitriol2 2010. április 05. 07:43
  „ez a szélsőjobb"oldal" véleménye:
  "st.corona" a jobbik nem hivatalos , a terrorista vádak alapos gyanuja miatt elözetesben lévő "hidfoglalo"hivatalos "kampány -rádioja/honlapja ezt "kÖZLI":

  "Tettrekész hazafiak léptek akcióba Győrben és festékszóróval egészítették ki a nyomdában lemaradt szövegekkel a parlamenti egypárt választási plakátjait.

  Több száz választási plakátot korrigáltak éjszaka Győrben. Ismeretlenek fekete festékszóróval a "lógni fogtok", "Szabadságot Budaházynak" és a "Csak a Jobbik!" feliratot és több antiszemita jelszót írtak a Fidesz-KDNP, az MDF és az MSZP hirdetéseire....

  Rádiónk természetesen elhatárolódik a törvényellenes plakátrongálásoktól, így nem írjuk le, hogy "hajrá!" és vegyünk példát a győriekről. Tudjuk azt is, hogy vannak olyan tettre kész hazafias gondolkodású és gyorsreagálású egyének, nem csak Győrben, hanem nagyon sok helyen az országban, akik az ilyenekkel nem törődnek és akiket ezen elhatárolódások sem igazán hatnak meg és teszik a dolgukat."
  ugye értjük az utolso mondatban lévő FELHIVÁST:”
 • 124. adalfold 2010. április 05. 02:08
  „azért szavazz a jobbikra, hogy nemzeti számonkérés kerüljön az országházba.
  akadályozd meg a homályos, program nélküli, semmitmondó alkotmányozó veszély, a fidesz térnyerését.
  ennyi a cél”
 • 123. adalfold 2010. április 05. 02:04
  „Elképesztő ami a Jobbik ellen zajlik. most megmondom, ha a jobbik nyerne, lerohanna minket a külföld:(. ha a jobbik eltűnik, polgárháború lesz. idő kérdése és rájön a magyar , senki nem képviseli- legyen fekete-fehér.
  ez az utolsó esélyek egyike arra, hogy nemzeti, aulról szerveződő, haza-lojális kontroll jelenjen meg a parlamentben. az egyetlen szélsőség a fidesz egypártrendszeri 2/3-a.”
 • 122. adalfold 2010. április 05. 00:17
  „EGYÉBKÉNT AMIRŐL NEM ÍR A KISALFÖLD....

  MAGAM ÉS NÉHÁNY JOBBIKOS ELKAPTUNK EGY FIDESZES JOBBIK-PLAKÁT TÉPKEDŐT. FELJELENTÉST TETTÜNK.
  MEGVAN ,HOGY MIÉRT FOGYNAK PLAKÁTAINK.
  ÁLDEMOKRATA, NAGYHATALMI SZÉLSŐSÉGFIDESZ.

  AGENT EZEKRE MEG NINCS MAGYARÁZATOD:
  2009.ÉVI CLX. TÖRVÉNY MEGSZAVAZÁSA
  http://www.youtube.com/watch?v=sIxKes__vzs

  EZÉRT NEM SZAVAZOK A ATALMMÁNIÁS FIDESZRE.”
 • 121. adalfold 2010. április 05. 00:15
  „AGENT
  EZ NEM KAMU.
  A
  FIDESZ KEZD SZÉTESNI?
  GRUIZ MÁRTON KÉPVISELŐ KILÉP A JOBBIK ELLENI HADJÁRAT NEMTELENSÉGE MIATT A FIDESZBŐL:

  http://www.stop.hu/articles/article.php?id=638296

  EJNYE.
  CSAK A JOBBIK.”
 • 120. Agent 2010. április 04. 22:56
  „119, ez mekkora kamu, argh:)”
139 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisorsolta az országos listák sorrendjét az OVB

Kisorsolták az áprilisi választásokon országos listát állító pártok listáinak sorrendjét az… Tovább olvasom