Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Fábián György: Összefogó szebb jövő

˝Ezúton köszönöm meg minden szavazónak, függetlenül, hogy melyik oldalra adta voksát, hogy élt jogával, döntött. Ez a demokrácia alapja.˝

˝Az országgyűlési választások véget értek. Volt választási lehetőség. Magyarország a most hatályos törvények szerint döntött. Aki akart, mindenki tudott pártot, embert választani, aki majd remélhetően mindannyiunkat képvisel.

Ezúton köszönöm meg minden szavazónak, függetlenül, hogy melyik oldalra adta voksát, hogy élt jogával, döntött. Ez a demokrácia alapja. Merjünk és menjünk választani. A mostaninál talán kicsit többen is. Szeretném továbbá elismerésemet kifejezni azoknak, akik tisztességgel segítették a különböző kampányokat, akik időt, energiát adtak azért az ügyért, amiben hisznek. Gratulálok azoknak, akik nyertek választókörzetükben. Kívánom, az itt élőkért dolgozva legyenek sikeresek, legyenek megértőek, és szolgáljanak, ahogy a közért tevékenykedőknek kell.

Tisztesség és becsület volt párton kívüliként, ám a szabad baloldali-liberális nézetek képviselőjelöltjeként részt venni a választási kampányban. Köszönöm a sok biztatást, a kritikát is köszönöm, a támogatást és a megértést is. A választások után is hiszem, egy sokszínű, megértő, összefogó világ lesz a szebb jövőnk˝ - olvasható Fábián György, volt országgyűlési képviselőjelölt közleményében.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mit ígérnek a megyei képviselők erre a ciklusra?

Simon Róbert Balázs, Kara Ákos, Gyopáros Alpár, Firtl Mátyás és Nagy István céljai 2018-ig. Tovább olvasom