Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Erősödött a Fidesz, gyengül a Jobbik

Az utóbbi hetekben a Fidesz-Jobbik csata a legnagyobb ellenzéki párt sikerét hozta: a népesség egészén belül 3, a biztos pártválasztók körében 5 százalékponttal emelkedett a támogatottsága.

A biztos pártválasztók körében a Fidesz 62, az MSZP 20, a Jobbik 13 százalékon áll - derül ki a Szonda Ipsos március 27. és április 2. között végzett felméréséből, amelynek eredményeit a Népszabadság keddi száma ismertetett.

A kutatás szerint a nemzeti radikális párt hónapok óta felfelé tartó népszerűségi mutatói megálltak, visszájára fordultak: március eleje óta a Jobbik a teljes lakosság körében 2, az elkötelezett szavazók körében 4 százalékpontot veszített.

Az MSZP támogatottsága nem változott március eleje óta. A lapban megjelent felmérésben megjegyzik, hogy az LMP ugyan csak 3 százalékon áll, de a párttal kapcsolatos választói viszonyulások alapján nem elképzelhetetlen a parlamentbe való bejutása. Nehezebb dolga lesz az MDF-nek, az 1 százalékról csak nagy hajrával lehet a küszöbérték környékére emelkedni - olvasható a Népszabadságban.

A kampány az utóbbi hetekben sem hozott áttörést a választói aktivitásban, a jogosultak 53 százaléka állítja, hogy biztosan elmegy szavazni. Arányuk jócskán elmarad a négy évvel korábbi 61 százaléktól.

Olvasóink írták

164 hozzászólás
 • 164. szószatyor 2010. április 08. 18:05
  „Épp most megy a JOBBIK kampányzáró rendezvénye, élőben adja az index:

  http://index.hu/belfold/2010/valasztas/elo_kampanyt_zar_a_jobbik/”
 • 163. Luighi 2010. április 08. 16:53
  „160 Meg vagy zavarodva? Vagy olvasni nem tudsz!? Luigi Longo -ra gondolhatnál max, ha az menne egyáltalán!

  De ha még egyezne is akkor is max névrokon!

  Ugye leesett már a sóhaj=H !!!!

  Ugy gondolom nem csak ennyi a KÜLÖMBség! De ezt te ne értelmezd! Nem gondolom hogy menne neked!!!”
 • 162. Luighi 2010. április 08. 16:47
  „Fidesz botrány 2.0 verzió!

  A Fidesz választási csalásokra, manipulálásokra készül!

  A kurucok már tudnak róla!!!”
 • 161. vitriol2 2010. április 08. 12:31
  „cyborghungaristák/nemzetiszocik és elv-társai a jobbikuS()-ok. a bemásolt "közvéleménykutatások" manipuláltak, -lásd a FIDFESZ egyik lapjának "furcsa" észleléseit a beküldött"szavaztok" változásirol- ha szükséges "bemásolom"- na de nekem akkor is ez a véleményem a jelenlegi "állásrol":ű
  "a napokban egy más cikknél történ reagálásom során azt irtam, hogy a "voksolás" az "erősorrend" még nem tutti, akkár az utolso napon is változhat, annak függvényében is, hogy melyik párt tud a másikra olyan adatot/tényt KÖZÖLNI, mely FORDITHAT az eredményen.Eddig a fidesz vitte primet- sorozatos ujságcikkek a jobbikuS() jelöltek/vezérek "büneiről"-mely többsége (szinte mindegyike)valos adatokra épült- most a jobbikuS() párt alelnöke által is szerkeztett kuruc(kodo)info LÉPETT(jó nagyott)"”
 • 160. pancser 2010. április 07. 20:30
  „159! Luighi Longo az olasz kommunista párt főtitkára volt, nem vagy te véletlenül az unokája? Mert ha Lendvai Ildikó a kurucinfóra hivatkozva mocskolódik akkor egy platformon vannak. Te meg az olasz nagypapád emlékét ápolod Longo elvtárs leszármazottjaként harcolsz a monopóliumok meg a multik ellen. Longo elvtárs, az elvetett magod a Jobbikban csírázik. Avanti popolo, bandiera rossa...”
 • 159. Luighi 2010. április 07. 20:18
  „150. nek A gondolkodó ember kételkedik! Csak a H*lyék tudnak biztosan mindent!

  Gratulálok a "jólértesültségedhez" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 158. elsolajos 2010. április 07. 19:54
  „kisalfold.hu Választás 2010
  Ön melyik pártra szavaz április 11-én

  48%Jobbik Magyarországért Mozgalom-Párt (2128 szavazat)
  26%Fidesz Magyar Polgári Szövetség - Kereszténydemokrata Néppárt (1161 szavazat)
  7%Magyar Szocialista Párt (349 szavazat)
  7%Lehet Más a Politika (331 szavazat)
  5%Nem megyek el szavazni, elegem van a politikából. (233 szavazat)
  2%Civil Mozgalom (116 szavazat)
  2%Magyar Demokrata Fórum (111 szavazat)”
 • 157. pancser 2010. április 07. 17:39
  „Morvai mosakszk, talán szégyelli a "kurucosokat"? Már azt hittem egyek, azért kampányol nekik a portál. Kiváncsi leszek mikor zsidózzák le Morvait?”
 • 156. pancser 2010. április 07. 17:35
  „Phobos! A kurucinfóból csak azt lehet meríteni amit a falusi árnyékszékekből. Te merítettél . Hogyan a fenébe lehetne tudni, ki hova szavazott?”
 • 155. Phobos 2010. április 07. 16:11
  „A kampány legnagyobb botránya: Kubatov Gábor kiszivárgott beszéde

  video
  http://www.youtube.com/watch?v=zDPGrkvTmKc&feature=player_embedded

  A Kuruc.info birtokába került exkluzív hangfelvételen Kubatov Gábor, a Fidesz kampányfőnöke és pártigazgatója elárulja, hogy Orbán Viktor és a teljes pártelnökség hozzájárulásával a Fidesz egy olyan országos adatbázist épített ki, melyben mindenki pártszimpátiáját rögzítik. Ezt felhasználhatják majd támogatások osztásánál, vagy épp tisztogatásra a közalkalmazottaknál.

  A köztörvényes autótolvajból lett Fidesz-kampányfőnök a pécsi időközi polgármester-választás példáját hozza fel, ahol Páva Zsolt megválasztásakor már kitűnően működött törvénytelen rendszerük: ,,Meg tudom mondani most a városban, hogy kik azok a komcsik, akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát vagy nem a Fideszt támogatták."
  ,,Áttértünk egy online adatbázis-kezelési módra" - számol be a Fidesz fejlesztéséről Kubatov, majd beismeri: név szerint tudják, a személyes adataikkal együtt, hogy ki szavazott rájuk, de ami ennél is elgondolkodtatóbb, hogy a más pártra voksolókat is név szerint ismerik. Súlyos törvénysértés a választók személyes adatairól, köztük a politikai szimpátiájukról adatbázist készíteni. Kubatovék eddig tagadták, hogy gyűjtenék az információkat, de az alábbi hangfelvétel végre bizonyítékul szolgál arra, amit eddig csak sejteni lehetett, amit eddig csak kiábrándult fideszes aktivisták mondtak: közvélemény-kutatásokkal, szomszédok megkérdezésével és más módszerekkel mindenkinek a pártpreferenciáját begyűjtik, nyilvántartják. Ezért kellett a kétmillió ajánlószelvény is, és persze azt is feljegyzik, milyen indokkal nem adja át valaki a kopogtatócéduláját...

  Íme, küszöbön áll Orwell világának magyarországi változata. Ami 1984-re nem valósulhatott meg, az 2010-re gyakorlatilag igen. Kubatov Gábor a Fidesz pártigazgatójaként az online rendszerük országos központjában saját bevallása szerint azt is meg tudja állapítani, mely szervezőjük mikor töltött fel utoljára adatokat, s mennyit, vagy esetleg csak alibiből jelentkezett be a rendszerbe, de valójában nem végez aktív adatgyűjtést, s akkor kaphat a fejére a Nagy Testvértől... Kétségünk sem lehet afelől, hogy amennyiben kétharmados többséget szerez a Fidesz, akkor ezek a listák egyébre is felhasználhatóak lesznek. Például álláskeresők jelentkezését is ez alapján bírálhatják el, vagy segélyekről dönthetnek adatbázisuk felhasználásával. Az egyszerű magyarnak jobb, ha bele sem gondol.

  A hangfelvétel második részéből mellesleg az is kiderül: hazugság, amit korábban állítottak, hogy maga Orbán írogat a Facebookra, hiszen Kubatov beismeri: Orbán számítástechnikai analfabéta, még a fax és az e-mail közti különbséget sem tudja.”
 • 154. háté 2010. április 07. 15:39
  „Morvai Krisztina válasza a Jobbikot ért legfrissebb rágalomra
  .....

  Az elmúlt 20 évben a "Birodalmat" szolgáló és Magyarországot külföldi gazdáiknak kiárusító politikai pártok szánalmas eszközeikkel nap mint nap a szolgalelkű politizálás átmentésében mesterkednek.

  A hazánkat gyalázatos feltételekkel az EU-ba taszító, a nemzetek önrendelkezését felszámoló Lisszaboni Szerződést elsőként elfogadó, a Barroso-féle korrupt, neoliberális Európai Bizottságot újraválasztó Fidesz és MSZP talpnyalói, az egységfrontba tömörült sajtó folytatja a Jobbik elleni primitív kampányt. Az új erő Radikális változás című programjával nem mernek vitázni, ehelyett - magukat és a választópolgárokat is megalázva - hátborzongató rágalmakat terjesztenek. Most éppen azt, hogy a "Jobbik lapja" Daróczi Dávid tragikus halála kapcsán cigánygyűlölő, a cigány embereket öngyilkosságra biztató kijelentéseket tett. Mint a Jobbik államfőjelöltje közlöm, hogy a pár értékrendjétől az ilyen embertelenség és gyűlölködés idegen. Szemben az ország kiárusításában és gyarmattá tételében érdekelt pártok és sajtójuk rágalmaival a Jobbik programja az emberi méltóságra és az igazságosságra épül.

  Kérem a választópolgárokat, hogy ne hagyják magukat az elmúlt húsz év egyenes folytatásaként most is becsapni, "megvezetni". A sorsdöntő választás előtt úgy hozzák meg döntésüket, hogy feltétlenül olvassák el a Jobbik programját, - legalább a saját életüket leginkább érintő fejezetét - s ismerjék meg az új erő értékrendjét például a www.jobbik.hu, a ..... vagy a www.jobbiktv.hu oldalakon. Európai parlamenti munkánkról személyes honlapomon (www.morvaikrisztina.hu) is tájékozódhatnak, kérem, hogy tegyék is meg. Ezúton kérem azokat a hírközlő szerveket, amelyek olyan információt tettek közzé, amely Daróczi Dávid halálhíréhez a Jobbik állítólagos embertelen reakcióját kapcsolta, hogy jelen közleményemet a kiegyensúlyozott tájékoztatás elve alapján tegyék haladéktalanul közzé.

  dr. Morvai Krisztina
  a Jobbik államfőjelöltje
  --------------------------------
  Már az újságíróknak is büdös a rothadó narancs!

  Az olvasók után az újságírók is távoznak a Magyar Hírlaptól

  Balczó Mátyás és Sándor Csilla sem tűri tovább a Magyar Hírlapból ömlő aljasságokat, mindkét újságíró önként távozott a napilaptól. Viszont maradt a külpolitikai rovat vezetője Thürmer Gyula fia, álnéven Máté T. Gyula, aki nemrég még a Marxista Ifjúsági Szövetség vezetője volt.

  Az Orbán-kormány gazdasági miniszteri posztjáért bejelentkező Széles Gábor minden aljasságot végrehajtat médiájában a Jobbikkal szemben. Csak nem mindenki asszisztál hozzá.”
 • 153. Phobos 2010. április 07. 12:56
  „Abrafax ez a vicces kampány eddig a leghatásosabb amit a Fidesztől eddig láttam.
  Nagyon meggyőző, hiteles.”
 • 152. Phobos 2010. április 07. 12:54
  „Járai Zsigmond nem tárgyalná újra az államadósságot - minimum 30-40 sanyarú év vár még ránk

  Tegnap az Echo TV Civil Akadémia című műsorának volt vendége Járai Zsigmond a Fidesz volt pénzügyminisztere, aki a következő Orbán kormányban is szerepet vállalna.

  Az interjú legfontosabb részletei ITT elérhetőek:

  A beszédében elmondta, hogy az adósságállományunk a bruttó hazai össztermék mértékének a 80%-át is eléri már, amire a rendszerváltás óta nem volt példa. Kiemelte a külföldi hitelezőktől, elsősorban az IMF-től és az Európai Uniótól való függőségünket.

  A következő mondatban leleplezte a Fidesz hozzáállását az államadósság kezelésével kapcsolatban, ezt szó szerint idézem:

  ,,A helyzet kilátástalannak látszik. 80% államadósságot visszafizetni ez elég reménytelennek tűnik, mégis van egy kulcsa a megoldásnak és ez a gyors gazdasági növekedés. Tehát csak akkor tudjuk visszafizetni, hogyha 30-40 esztendőn keresztül gyorsan növekszik a magyar gazdaság, s ebből a gyors növekedésből évente mondjuk 2%-ot adósságcsökkentésre fordítunk."
  És mi lesz velünk, ha nem növekedik a gazdaság olyan gyorsan, esetleg zsugorodik még néhány évig? Akkor beledöglünk az adósságba újabb 50-60 esztendő alatt? Ez a Fidesz terve? Hát sosem törünk már ki ebből az adósságspirálból?

  Csak a Jobbiknak áll szándékában az adósságállomány újratárgyalása és részleges leírásának kezdeményezése, hiszen a Jobbik nem az IMF-nek, az EU-nak és a többi hitelezőnek kíván mindenáron megfelelni, hanem a magyar embereknek.”
 • 151. Abrafax 2010. április 07. 10:51
  „Orbán, Gyurcsány és Vona elmennek a vak jóshoz, aki a fej formája alapján látja a múltat és megjósolja a jövőt.
  Elsőnek Orbán lép oda a jóshoz.
  - Szép múlt, nehéz jelen, ragyogó jövő! - mondja a jós.
  Másodiknak Gyurcsány kerül sorra.
  - Nagy tervek a múltban, nagy akarás a jelenben, semmi jövő! - így a vak.
  Harmadszorra Vona fején forgatja a kezét a bölcs, tapogatja, hümmög, majd ráripakodik:
  - Nem szép dolog gúnyolódni egy vak öregemberrel, A MÁSIK VÉGÉT TARTSA IDE, fiatalember!”
 • 150. vitriol2 2010. április 07. 10:46
  „145. Luighi 2010.04.07. 07:48-nak tudod amit bemásoltam csak hozzám viszonyitva "messziről jött ember" tudod ő a "Tikutyátokkölyke" és ugye ezekkel sem tudsz semmit kezdeni:
  -bünözés elleni harc- köztörvényes gárda alvezérek
  -kereszténység- iráni-islám-gárda behivása
  - keresztény erkölcs- pornos gárdista
  - kábitoszer ellitélése- kábszeres szovivő
  -a másság- homosexualitás- megkérdőjelezése-
  a, a nőiélarcuk a másság érdekében kifejtett "tevékenységért" Qrva nagy pénzt és dijat kapott;
  b, a "homo" gyanus" -érdekes "melegedő" -szovivő
  -elvhüség- a legtöbb "vezér" és jelölt már minden pártoldalt "megkostolt/megjárta"
  lehetne még sorolni a feleséggyilkos, a casinos maffiozo,nemzetiszocialsita kötödésü, bankrablo, volt MSZP-s majd a fidesznél és a szociknál is "fontos"-kiemelt -beosztásban lévők.......”
 • 149. Abrafax 2010. április 07. 10:45
  „Orbán Viktor járja az országot. Éppen egy falu főutcáján sétál, amikor elébe ugrik egy kislány.
  - Viktor bácsi segítsen, egy jobbikos róka ólálkodika tyúkudvarban!
  - De kislány, miből gondolod, hogy ez egy jobbikos róka? A rókák vörösek, ez legfeljebb egy szoci róka lehet!
  - Vörösnek vörös, de ennek habzik a szája!”
 • 148. Abrafax 2010. április 07. 10:36
  „Orbán Viktor járja az országot. Másodjára megy pár napon belül ugyanabban a faluban, és újra meglátja a kislányt a cicákkal.
  A kislány csak rakosgatja azokat: ez egy fideszes cica, ez is, ez egy jobbikos cica...
  Megkérdezi tőle:
  - Kislány, tegnapelőtt még mindegyik cica fideszes volt, mitől lett az egyik jobbikos?
  - Hiába nyílt ki a szeme, kiderült: vak.”
 • 147. adalfold 2010. április 07. 10:30
  „http://index.hu/belfold/2010/valasztas/szabalytalanul_tablazott_a_fidesz_szombathelyen/
  ( A JOBBIK FELHÍVÁSA NYOMÁN DÖNTÖTT A FIDESZ SZABÁLYSZEGÉSÉRŐL AZ ovb!)

  VÁLTOZÁS?
  http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/03/30/kodosit_a_fidesz_az_adoterveirol/

  MSZP A FIDESZ ROKONPÁRTJA, ÖSSZEFOGÁS GYURCSÁNYÉKKAL?:
  http://www.youtube.com/watch?v=sIxKes__vzs

  ORBÁN HA MÉGEGYSZER VÁLASZTÁSI TÖRVÉNYT SZEG MEG, VISSZAUTASÍTJÁK A VÁLASZTHATÓSÁGÁT:
  http://index.hu/belfold/2010/valasztas/ovb_jogserto_volt_orban_kampanya_a_zugloi_zeneiskolaban/

  KELL AZ EGYPÁRTRENDSZER? NEM!! CSAK A FIDESZ NEM.
  NE LEGYEN 2/3! VESZÉLYBEN A DEMOKRÁCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 146. Phobos 2010. április 07. 10:05
  „Őszintén remélem hogy ezt a cikket nagyon sokan elfogják olvasni és átgondolják az ebben leírtakat. Megpróbálok mindent leírni a Jobbikkal kapcsolatban. Próbálom majd több szempontból is felvázolni a dolgokat. Célom az hogy még több embernek nyíljon fel a szeme és még többen jöjjenek rá arra hogy valójában mi a helyes döntés.

  A Jobbik egy fasiszta, náci párt?

  Sokan ezekkel a szavakkal vádolják a Jobbikot. A Jobbik soha sem tett rasszista megnyilvánulásokat! Ha Vona Gábor azt mondja hogy van cigánybűnözés és hogy azt fel kell számolni, akkor ez rasszizmus? Minden normális ember tisztában van ezzel a ténnyel. Sajnálatos módon, szinte minden nap belémkötnek a cigányok. Ha szétnézünk Pestnek azon a részén ahol több a cigány lakos akkor megfigyelhetjük hogy 99%-a koszos, büdös. Több iskolában "cigány maffiát" alakítanak ki a cigány diákok. A gyerekek félnek bemenni és nem tudnak mit csinálni mert megvannak fenyegetve. Előző iskolámban az igazgatót halálosan megfenyegette egy cigány gyerek édesapja. Onnantól kezdve akármit tett a gyerek egy büdös szót nem szólt neki senki. Félreértés ne essék! Nem azt mondom hogy minden cigány ilyen. Vannak normális cigányok is, akik dolgoznak, nem lopják a napot és becsületesek. Csak sajnos nagyon kevés. Ismerek én is olyan cigányt aki tök normális, tiszta, jó családból származik, dolgoznak és talpig becsületesek. De sajnos nagyobb részük bűnöző és erkölcsileg nulla. Nap mint nap látom hogy mi folyik az utcán. 12 éves cigány gyerek, cigizik, iszik, bandázik és minden járókelőbe belekötnek és ha épp olyan kedvük van akkor még meg is szurkálják.

  Visszatérve a Jobbikra. Miért lenne rasszista a Jobbik mert kimondja hogy ez a jelenség létezik? A többi párt nem mondja ki ilyen nyíltan. Tisztában vannak azzal hogy mára már nagyon sok cigány él Magyarországon és féltik a szavazataikat. Több Jobbikos fórumon cigányok is részt vesznek. Az megint egy más dolog hogy a Jobbik követői mit gondolnak. Lehet hogy van olyan Jobbikos, sőt biztos hogy van, aki utálja a cigányokat és esetleg komolyan rasszista. De ez nem köthető össze a Jobbikkal. Tehát nem minden "rajongó" egyforma. Az a jelmondat hogy "Magyarország a Magyaroké!" - pláne hogy semmi köze sincsen a nácizmushoz. Minden normális magyar embernek így kéne gondolnia. De persze sokan félreértik. FankaDeli is megírta: "[...] az én barátom magyar, csak cigánynak született [...]", tehát ez a jelmondat arra utal hogy nem minden eladó, azaz például hogy a magyar természetkincseket nem szabad külföldi kezekbe adnunk, mert az a miénk! Nem értem hogy ezeket a program pontokat más párt miért nem tudja felvállalni?

  A Jobbikról és a többi pártról

  Még mielőtt belemennénk a dolgok sűrűjébe! Sokan mondjátok hogy Ők is hazudnak mint a többi. Mit mondok erre Én? Szememben a Jobbik nem okozott csalódást és remélem nem is fog. Az amit Ők képviselnek az valami elképesztő. Sok dologgal már bizonyítottak szememben. Például az Európai Parlament-ben, ahol többször szólalt már fel Morvai Krisztina és Balczó Zoltán is. Persze benne van a pakliban az is hogy ha bekerülnek a parlamentbe akkor az lesz mint a többi párttal. Ígérnek, aztán mikor oda kerül a sor hogy be is tartsák akkor valahogy kimagyarázzák a semmittevést. De szerintem a Jobbik már mindenki szemében sokkal aranyozottabb mint a többi párt. Nem látok a jövőbe, nem tudom hogy alakul. Eddig a Jobbik tett le valamit az asztalra és eddig még nem csaptak be senkit. Lehet hogy még nincsenek a parlamentben, de itt kívül, itt is tettek sok mindent amire tényleg azt kell mondani hogy le a kalappal. Röviden a Jobbik végre képviseli a magyar embereket és ténylegesen törődnek Velünk. Meglehet nézni a JobbikTV.hu-n lévő videókat és összehasonlítani a többi pártéval. Vagy megnézni egy EU-s felszólalást hogy ott mik hangzanak el. Egy esélyt mindenféleképpen megér!

  A Jobbik minden egyes mozzanata a magyar népet szolgálja. A többi párt már leszerepelt! Folyamatosan félrevezették a magyar népet és pofátlanul az emberek arcába hazudtak. Aztán mikor megkérdezték tőlük hogy akkor hogy is van ez, akkor mert a duma hogy mi megpróbáltuk, meg hogy ez nem ilyen egyszerű ... stb. Az egész ország ki lett fosztva! Az egész parlament nyüzsög az erkölcstelen bűnözőktől, melyet a Jobbik hamarosan felszámol és porrá zúz. Hogy lehet még mindig hinni ezeknek a férgeknek? Akik kifosztották és tönkretették a saját hazájukat. Egyszerűen nem lehet megélni normálisan a mai világban. Mindenre kivetik az adót, már nem tudnak mit kitalálni hogy hogyan szerezhessenek még több pénzt. Ha normális kezekben lett volna az ország és valakit tényleg érdekelt volna hogy mi lesz ezzel az országgal akkor nem lenne ez a helyzet, hogy annyi adósságunk van hogy ki se lehet mondani. Teszem hozzá a Jobbik az egyetlen olyan párt akik kifejezetten foglalkoznak az elszakított területeken élő magyarokkal és a Trianoni reviziókkal.

  Felfoghatatlan számomra hogy hogyan tud valaki belekötni a Jobbik programjába? Még egy olyan embernek is aki nem szimpatizál a Jobbikkal, még az is mondhatná hogy ez egy jó program. El kell olvasni, meg kell érteni és gondolkodni kell. Akkor mindenki rájön hogy valójában melyik a hitelesebb. Az egész világot egy nagy manipuláció szövi át. A gyerekeknek a szájukba van adva tulajdonképpen a "bomba", ami csak a robbanásra vár. Minden második gyerek cigizik vagy iszik, hová jut a világ? Az MSZP miért nem szólalt fel soha hogy magyar jelképeket gyaláznak a rendőrök? A FIDESZ miért nem mondta el a TV-ben hogy Marian Cozmát cigányok gyilkolták meg? Az MSZP miért nem számoltatja el azokat a rendőröket akik több száz embert sebesítettek meg (többek közt volt akit megvakítottak)? A Jobbik az összes feladatot vállalja és kiáll a magyarok érdekében. Követeli az elszámoltatást minden téren!

  A média szó szerint hipnotizálja az embereket. Mindent csak egy oldalról állítanak be. Budaházyt is már közel egy éve tartják előzetes letartóztatásban. Nagyon érdekes hogy a tárgyalás folyamatosan el van halasztva. Biztos jó sok pénzt kapott a bíró ezért. Hol vannak felmutatva az egyértelmű bizonyítékok? Miért nincs tárgyalás? Ezt úgy hívják hogy koncepciós per. Régen sok volt, úgy látszik hogy visszatértek az ötvenesévek. A gyilkos cigányokkal miért nem bánnak ugyanígy? Ezt érdemli egy igazi hazafi, egy családos édesapa? Mikor a gyilkosokat pedig egy meg két év után engedik ki, aztán ott folytatják ahol abbahagyták. Volt olyan is hogy a füvön ülő gárdistákat könygázzal lefújták, megverték és elhurcolták. Mi volt a bűn? Csoportosan elkövetett pázsiton ülés? Mert hogy senkinek sem ártottak az biztos. Sajnos ilyen világot élünk, aki magyarnak mer lenni a saját hazájában arra terror vár.

  Több iskolában nem nézik jó szemmel hogyha Nagy-Magyarországos pulcsiban jelensz meg (írtam már a saját esetemről). Az utcán náciznak mert árpádsávos a karkötőm. Felháborító és gusztustalan! A saját történelmünk része az árpádsáv. A magyar címerben is benne van. Hogyan lehet valaki szemében a Nagy-Magyarország a szélsőség jelképe? Itt másról van szó, egyszerűen arról hogy szeretjük a hazánkat és kiállunk az igazunk mellet, továbbá bánt minket Trianon és az összes olyan dolog ami hazánk ellen irányul. Minden normális embernek fel kéne ennyit vállalnia, mert itt él Magyarországon és magyar vér folyik benne. Azt kéne kinézni aki 12 évesen cigivel rohangál és nem tudja mi az hogy Trianon. Nem azt aki hazafi és büszkén viseli ősi jelképeinket. Szégyen hogy hová jutottunk.

  Remélem mindenki egyszer rájön az igazságra. Bízom benne hogy a jó mindig győzedelmeskedik a rossz felett. Remélem így lesz! Többet most nem tudtam írni, de azért remélem így is érthető. Adjon az Isten mindenkinek, szebb jövőt!”
 • 145. Luighi 2010. április 07. 07:48
  „144 A messziröl jött ember esete! Semmi tény csak a SEMMI SEJTETÉSE!”
164 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Melyik párt veszi a legkomolyabban a romák felzárkóztatását, munkára ösztönzését?

A társadalmi feszültségek csökkentése érdekében gyorsan kell lépnie az új összetételű… Tovább olvasom