Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Elismerések az Élhetőbb Sopronért

A Városvédők átadták az Élhetőbb Sopronért díjakat. Az idei két kitüntetett: Pintér Csaba állatvédő és Szakály Ernő nyugalmazott igazgató.

A Városvédők kiemelten fontosnak tartják mind a természetvédelmet, mind a fogyatékkal élők helyzetének javítását. Ezért is született meg az a döntésük, hogy minden évben átadják e két fontos területen kiemelkedő munkát végzett személyeknek az Élhetőbb Sopronért díjat.

Idén az állat- és természetvédelem területén végzett munkájáért Pintér Csabát jutalmazzák meg, aki a természetvédők között a külföldi kapcsolattartásért felelős, a természetvédelem szakág vezetője és hulladékgyűjtési akciók szervezője.

Fogyatékkal élőkért végzett segítő tevékenységéért, Szakály Ernő nyugalmazott igazgató urat részesítik elismerésben, aki a siketek és nagyothallók megsegítésében, a jelnyelv szakmai fejlesztésében hazai és nemzetközi területen alkotott maradandót. Tevékenységével a hallássérültek egymással és a külvilággal való kommunikációját tette könnyebbé.

A díjakat a Városvédők polgármesterjelöltje, Nagy Tamás, valamint Szakonyi Imre, a 6. számú választókerület egyéni jelöltje, az Állat és Természetvédők Soproni Szervezetének elnöke, illetve Schubert Dávid, a Belváros és környéke 1. számú választókerület Városvédők jelöltje, nagyothalló főiskolai hallgató adta át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy Tamás - Városvédők az Élhetőbb Sopronért!

Nagy Tamás (Városvédők) volt a kisalfold.hu soproni szerkesztőségének a vendége. A… Tovább olvasom