Kisalföld logö

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 32°C Még több cikk.

Csurka István: ˝Országos listát állít a MIÉP˝

A kapuvári Rábaközi Művelődési Központban tartotta kampánygyűlését a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) pénteken, ahol bemutatkozott a párt választókerületi képviselőjelöltje.

A beledi Borza Richárd beszédében elmondta, fel kell lépni a külföldi nagytőke ellen, a magyarság, a nemzet fennmaradása érdekében. A pártelnök, Csurka István kijelentette: a választóknak maguknak kell eldönteni, milyen programot akarnak, ezt ne a pártoktól várják, akik választási programjaikat rendre megszegik. ˝Mondják meg a választók, milyen elvek, programok mentén képzelik hazánk jövőjét és szorítsák rá a pártokat e program megvalósítására. Ne higgyük, hogy a következő, vélhetően jobboldali kormány egy pillanat alatt jólétet teremt, erre nincs is lehetősége. Az alapoktól, egyénileg kell magunk körül rendet tenni. A jobboldali konzervatívoknak össze kell fogni azokkal, akik a magyar kibontakozást sürgetik. Nem kell azonban olyanokkal tárgyalni, akik az elmúlt évek munkája miatt már fél lábbal a börtönben vannak˝ – jelentette ki. Közölte: járják az országot, elmondják elképzeléseiket és országos listát indítanak a választásokra.

Olvasóink írták

33 hozzászólás
12
 • 33. LAZA 2010. március 04. 19:02
  „Szegény öreg III/III-as ügynökünk.
  Újra és újra jön az összeesküvés elméleteivel.
  Talán forgatókönyv íróként nagyobb sikere lehetne.”
 • 32. poto 2010. február 28. 14:33
  „Pista bácsi !

  Ez a hajó már elment.Nem kell ezt erőltetni.”
 • 31. phalmi 2010. február 09. 19:08
  „Csurka újra hadba indul a termeszek ellen?”
 • 30. meir 2010. február 09. 00:38
  „29-es!! Becsben nem jo!!! tul draga lenne!!!”
 • 29. jánosi 2010. február 08. 20:49
  „26.
  na ennek mi is isszuk a levét ! gjozsi, Eva, meir, szocdem stb. Nyithatunk Bécsben bögrecsárdát ....”
 • 28. zsudi88 2010. február 08. 15:34
  „A jobbik ezzel akarja megoldani a munkanélküliség kérdését? 2-3 év katonai szolgálat nevetséges! Oroszországban is 2 éves nem nálunk! Mit akar a jobbik világháborút? Ki ír ilyen ostobaságokat csak nem valami begyöpösödött kivénhedt katonatiszt? Nevetséges! Persze szükség van honvédelemre de nem ezzel a temperamentummal!”
 • 27. Eva- 2010. február 08. 10:10
  „28-hoz

  kár, hogy a forrásodat nem jelőlted meg, mert ez a híradás is besározás: ugyanis az eredeti levél a képviselő funky cím blogon is megjelent és abban basározásról szó nem esett.

  nézd meg!”
 • 26. Phobos 2010. február 08. 10:07
  „Több mint száztagú ,,internetes kommandót" állított fel az MSZP ifjúsági szervezete. A Societas az MSZP sikeres választási szerepléséért teljes tagsága és szimpatizánsai körében - bár egyre kevesebben vannak, s ezt a létszámuk is mutatja - toborzott jelentkezőket, akiknek a következő hónapokban az lesz a feladatuk, hogy minél hatékonyabban képviseljék a különböző fórumokon az MSZP politikáját, győzködjék az embereket, és sározzák be az ellenfeleket. A netkampányban részt vevő - egyébként anonim - szereplőket nemcsak a párthűség vezérli, ugyanis minden hozzászólásukról, kommentjükről, topicnyitásukról képet kell készíteniük, és be kell küldeniük a központba, s mindezért cserébe pontokat és ajándékokat kapnak.

  A fődíj egy luxusszállodában eltölthető wellnesshétvége, s hetente sorsolnak ki jegyeket a Sziget, a Volt és a Balaton Sound fesztiválokra, naponta kiosztanak egy-egy vörös bögrét, pendrive-ot, pulóvert vagy sapkát. A száztagú csapat a pártközpontból megkapja az aktuális feladatokat. Egy embernek legalább három e-mail címmel kell rendelkeznie, amelyekről folyamatosan bombáznia kell leveleivel a politikai fórumokat és a szocialista véleményvezérek által kiválasztott portálokat, blogokat.”
 • 25. pamplona 2010. február 08. 07:49
  „17. Lobbo 71: Kösz , hogy felhívtad szerény figyelmemet erre a súlyos nyelvhelyességi problémára, ebbéli fogyatékosságom juttatott Téged viszont sikerélményhez, ezért viszont hálás lehetsz nekem. Tehát akkor helyesen:teret.Elégedett vagy?”
 • 24. akinemfél 2010. február 07. 22:52
  „A fontos,hogy jon a kotelezo sorkatonai szolgálat,és nem csak a férfiaknak,hanem a noknek is !
  Ráfér a magyar fiatalságra ! 2-3 év a seregnek tobbet ad,mint hasztalanul foiskolákon logni !
  Hajrá Jobbik ! lásd www.jobbik.hu Program 70-72.oldal :
  "A sorkatonai szolgálat megszüntetésével a fiatalok körében vészesen megcsappant a honvédelmi alapismeretekben való tájékozottság. A sorkatonai szolgálat megszüntetésekor csak a régi rossz rendszer fenntartása és megszüntetése között lehetett választani. Egy megreformált rendszer kialakításának feladatát akkor egyetlen politikai erő sem vállalta fel. A Jobbik viszont feladatának tekinti, hogy a magyar ifjúság minél szélesebb köre juthasson hozzá azokhoz a honvédelmi alapismeretekhez, amelyek révén adott esetben a hazáját, szeretteit vagy saját magát meg tudja védeni."
  Ez kell ide,meg a szakítás az Europai Unioval ! Hajrá Jobbik !”
 • 23. Primax 2010. február 07. 19:01
  „"Eltörölné a mentelmi jogot a Jobbik.."
  Nagyon nem szimpatizálok a Jobbikkal, de ezzel a tervükkel maximálisan egyetértek.
  A választott képviselőknek - minden tekintetben - példát kell(ene) mutatniuk, nem pedig a jogszabályok mögé bújva simliskedni.”
 • 22. SAmu 2010. február 07. 18:13
  „Hivatkozással a címbeli ígéretére , kérdem: Ki a soproni jelölt? Tudja valaki???”
 • 21. zsudi88 2010. február 07. 17:42
  „Budaházy-Jobbik összecsapás a XI. kerületben

  Önálló jelöltet indít a Jobbik Budaházy Györggyel szemben a főváros XI. kerületében. Az Erzsébet híd blokádjával, majd később az MTV ostromával elhíresült radikális férfival tavaly nyáron még a szövetséget kereste Vona Gábor. Budaházy Györgyöt azóta előzetes letartóztatásba helyezték terrorcselekmény elkövetésének gyanújával.  Tavaly júniusban, egy héttel a Jobbik számára sikeres európai parlamenti választás után Vona Gábor még egy asztalhoz ült a radikális jobboldal vezetőivel. Előzőleg Ópusztaszeren egyeztettek az együttműködésről. A találkozót a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke, Toroczkai László szervezte, és mások mellett részt vett rajta Budaházy György is.

  Budaházyt néhány nappal később őrizetbe vették, majd előzetes letartóztatásba helyezték, amelyet legutóbb április 19-ig hosszabbított meg a bíróság. Célpont című műsorunk feltárta, hogy a Budaházy által alapított Hunnia Mozgalom és a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg több tagját barátok, közeli ismerősök adták fel a hatóságoknak.

  Függetlenként indul

  Bár az ópusztaszeri találkozó óta Budaházy elvileg a Jobbik szövetségesének számít, a radikális párt nem vette fel képviselőjelöltjei közé. Budaházy függetlenként indul a főváros XI. kerületében. Jobbikos ellenfele a párt egyik alelnöke, Novák Előd, aki nem lép vissza a javára.

  ,,Épp a Gyurival köztünk lévő barátság okán gondoltam azt, hogy ha már valahol elindul, akkor induljon el az én választókerületemben, mellettem. Természetesen nem helyettem, hiszen a Jobbik színeiben nekem is indulnom kell" - közölte Novák Előd.

  A mentelmi jog mögé bújna

  Budaházy György bevallottan a képviselőjelöltséggel együttjáró mentelmi jogért indul el a választásokon. A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője Célpont című műsorunkban nem tudta megmondani, hogy kezdeményezik-e Budaházy szabadon engedését, ha összegyűjtötte a 750 kopogtatócédulát. Választási szakértők megjegyezték: a mentelmi jognak nincs visszamenőleges hatálya, nem lehet vele évekig elodázni a felelősségre vonást a korábban elkövetett bűncselekményekért.

  És a jobbik törölné el a mentelmi jogot mi? Még be sem jutottak de már élni kívánnak velük.”
 • 20. zsudi88 2010. február 07. 17:34
  „Belső konfliktus osztja meg a Jobbikot. A párthoz közelálló ..... hírportál azzal vádolja a fiókpárt vezetését, hogy nem tesz meg mindent a nyolcadik hónapja előzetes letartóztatásban lévő Budaházy György kiszabadításáért:
  Érdekes ellentmondás !!
  "Eltörölné a mentelmi jogot a Jobbik A mentelmi jog megszüntetését fogja javasolni a Jobbik az országgyűlési képviselők és jelöltek esetében - így döntött az új erő Országos Elnöksége. " idézet: jobbiktól

  Most meg már Budaházyt akarja mögé bujtatni. Furcsa és meglepő! 2010 a meglepetések éve lesz!

  ,,Várjuk a Jobbik-vezetők hozzászólását, állásfoglalását, öntsön mindenki tiszta vizet a pohárba. Bár szomorú, hogy egyáltalán vitáznunk kell róla. Amúgy e pillanatban csak egy leány van talpon e vidéken. A Jobbik európai parlamenti képviselője (aki azonban nem elnökségi tag), Morvai Krisztina a jelek szerint tökösebb a férfiakból álló Jobbik vezérkarnál és támogatja Budaházy pártlistára tételét, sőt, személyesen kampányolni is hajlandó mellette, akármilyen formában és jelöléssel is indul - értesültünk. Most azonban úgy fest, a Jobbik elnöksége nem kíván foglalkozni Budaházyékkal, nem sietnek segítségükre, inkább hallgatnak, vagy mellébeszélnek a nyilvánosság előtt. (...)Vona Gábor pártelnök még Budaházyné Trencsányi Bernadett (aki három kisgyermeküket neveli egyedül) állásfoglalást kérő levelére sem válaszolt - tudtuk meg a hazafi feleségétől, és mindössze egy Jobbik elnökségi tagról van tudomásunk, aki közölte, ő igent mondana a mentőtervre, ha megszavaztatná a pártelnökség"- írja az amúgy számtalan büntetőjogi eljárásra okot adó oldal.

  A .... egyik büntetőperében korábban megidézték Molnár Balázst és Novák Elődöt is. A vád tanújaként pedig Polgár ,,Tomcat" Tamás jelent meg a bíróságon. A korábban egyfolytában feljelentéseket tevő Novák Előd ugyanakkor nem jelent meg a bíróság előtt. A ....szerkesztői talán megérezték, hogy előbb-utóbb mégiscsak elítélik őket és lehetséges, hogy ezért a szembefordulás a ,,hálátlan" Jobbik-vezetéssel. Mindenesetre megígérték, hogy amennyiben a párt mégsem indítja a ,,szabadságharcos" Budaházyt, megteszi azt maga a portál. Ezek szerint Budaházy a főváros egyik kerületében független jelöltként indulna az országgyűlési választásokon, az uszító hangvételű honlap, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és - ami a legérdekesebb - Morvai Krisztina támogatásával.  Sz.”
 • 19. magzol 2010. február 07. 17:18
  „8ezer tag közül lehet olyat találni, aki sértett vagy nem teljesen jó szándékú.
  Szerencsére a mozgalom alapszabálya a legtöbb esetben gyorsan kiveti a férgesét.”
 • 18. Lobbo71 2010. február 07. 16:44
  „"egyre nagyobb tért nyer"

  tért... te aztán magyar vagy...”
 • 17. tódi 2010. február 07. 15:25
  „Sajnos a Jobbikot is ellepték a megélhetési politikusok.
  Torz és egyre érthetetlenebb a cél .

  Miép - minek , kinek ?

  Nincs"egy tiszta igaz szó "”
 • 16. miracle 2010. február 07. 14:23
  „Jobbik.
  Miért, egyesek voltak olyan naívak, hogy azt hitték, hogy ők mások.
  Vizet prédikálnak és közben természetesen bort isznak. Jó reggelt kívánok.”
 • 15. zsudi88 2010. február 07. 14:06
  „Meglepetések a jobbikról

  Hatalmi harc a gyöngyösi "Jobbikban"

  Mint arról tegnap beszámoltunk, a Jobbik régi, immár kizárt gyöngyösi elnöke, Laczik Attila egy internetes hírportálon tálalt ki kizárása körülményeiről
  A pártelnök, Vona Gábor szerint Laczik az eltávolítás miatti sértettségében fordult a baloldali sajtóhoz a pártszervezet újjáalakítása után.
  Laczik Attila, a Jobbik nemrég kizárt gyöngyösi elnöke egy országos hírportálnak adott interjújában sérelmezte, hogy a párt gyöngyösi új kampányfőnöke, Faragó Tamás játékautomatákat üzemeltet. A hatvani jelöltjük, Dr. Nyújtó Zsolt pedig egy kórházüzemeltető magáncég, a Medical Investments tanácsadója. A párt szerinte sem a nyerőgépeket, sem a kórházak magánkézbe adását nem támogatta eddig. A kizárt elnök úgy véli, a Jobbik radikális szárnya még a választás előtt kiszakad a pártból. Tudomása szerint már nyolc megyében zúgolódnak a tagok azért, mert a Jobbik egyre jobban középre húz. Egy politikai párt életében mindig vannak belső harcok - reagált megkeresésünkre a pártelnök, Vona Gábor. A gyöngyösi képviselőjelölt nem tartja szerencsésnek, hogy a viszály épp a kampány elején, és épp az ő körzetében robbant ki. Nyújtót és Faragót megvédte. Vona Gábor hozzátette: véleménye szerint Laczik Attila sértettségében fordult a baloldali sajtóhoz, és viselkedése magáért beszél. Laczik viszont azt jósolta: a belharc után Vona Gábor csak küzdelmesen tudja majd megszerezni gyöngyösi jelöltként a kopogtatócédulákat.

  Faragó Zoltán

  szebb jövőt!”
 • 14. magzol 2010. február 07. 10:37
  „Tisztelt zsudi88!

  Szőr Anna pont azért ment el a Jobbiktól, mert nem kapott több évnyi munka nélkül képviselői helyet.
  Ifj. Hegedűs felesége képviselőjelölt és minden bizonnyal listán is bejutó helyen lesz, ő maga nem, hiszen ez összeegyeztethetetlen (ha jól emlékszem 2004 óta) a lelkészi hivatással.
  Sárdy (y-nal) Barbara, pedig köszöni, éppen 2 hete adott interjú a barikád napilapnak (ami ugye jobbikos), és minden fórumon hangoztatja, hogy csak a Jobbik marad tiszta magyar erő!

  Ezek tények.
  Attól még persze lehet próbálkozni. A CSIÉP (csurka istván és élettársának pártja) leírta magát, egy múmia a félresikerült magyar pártokárcia történetében. Egy hatalmas lehetőség előtt állt, amit kapzsiságból elmulasztott!
  Nyugodjék békében!”
33 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az uborkáit árammal védő férfi miniszterelnök-jelölt

Szoboszlai Barna, a kertjét árammal védő kesznyéteni férfi lett az Összefogás Párt miniszterelnök-jelöltje. Tovább olvasom