Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Az új polgármesterek Sopron környékén

Az új polgármesterek Sopron környékén: Pereszteg, Nagylózs, Fertőrákos.


Pereszteg: Sellei Tamás a polgármester
Sellei Tamás lett az új polgármester 54 százalékkal. (A korábbi faluvezető Práznek József már nem indult). A második Farkas Norbert 18 százalék lett. A harmadik Csóka Attila 12, a negyedik Virágh Imre József 10 százalék, az ötödik pedig Farkas Istvánné 6 százalék lett.

Nagylózs: Tóthné Szigeti Éva az új polgármester
Nagylózson vezetőváltás történt. Tóthné Szigeti Éva a szavazatok 53 százalékát kapta meg, míg a korábbi településvezető Marton Ferenc a második lett.

Fertőrákos: Baltigh Márta Gyöngyi az új polgármester
Baltigh Márta Gyöngyi (Fidesz-KDNP), lett az új polgármester a szavazatok 53 százalékával. A második Palkovits János lett (ő volt a korábbi településvezető).

Egyházasfalu: Sándor József az új polgármester
Egyházasfaluban a szavazatok 53 százalékát Sándor József szerezte meg. A második Eső János, a régi polgármester lett.

Olvasóink írták

  • 1. *icipici* 2010. október 07. 21:24
    „EGYHÁZASFALU: ezt a mai cikket, ugye senki nem gondolta komolyan??? Hol volt ő aktív, és milyen megmozduláson vett részt??? Na meg a társadalmi munka..mondja már meg valaki, hogy Sándor József ezeket a valótlanságokat honnan vette?? Mert ha jól tudom egy sem igaz ezekből az állításokból!!! Kedves Egyházasfalusiak, ha ilyen hazug embert választottatok első embereteknek, tényleg lelketek rajta!! Eső János legalább nem csak az elmúlt 12 évben tevékenykedett a falutokban (és falutokért), hanem előtte is jelen volt a közösségi életben! Kíváncsian várom, hogy az elkövetkezendő években hogyan alakul a falutok sorsa, de nehogy a szalonnán kívül mást is sütögetnetek kelljen a platán fa alatt!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A régi polgármesterek Sopron környékén II.

A ők maradtak Sopron környékén a polgármesterek: Ágfalva. Tovább olvasom