Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Az LMP-nek nincs pénze a kampányra

Mára az LMP kasszája teljesen kiürült, a pártnak nincs pénze arra, hogy az utolsó héten is kampányolhasson - jelentette be Karácsony Gergely, a párt kampányfőnöke.

Karácsony Gergely azt mondta, ahogy már korábban is, most újra a választókhoz fordulnak, akiktől azt kérik, hogy juttassák el adományaikat az LMP nyílt kampányszámlájára. Felajánlotta, hogy ha bármely adományozó úgy érzi, hogy a párt nem úgy politizál, ahogy azt elvárta tőlük, akkor visszaadják neki az adományát.

A kampányfőnök kitért arra is, hogy a Fidesz és az MSZP plakátjai viszont mindenütt feltűnnek. Véleménye szerint a pártok "saját maguk állítják ki a korrupciós bizonyítványt ezzel, mert ennyi hirdetést tisztességes forrásból finanszírozni nem lehet".

Datki Szabolcs kampányigazgató azt mondta, hogy az LMP az egyetlen párt, amelyik hitelesen beszélhet a korrupció visszaszorításáról. Felhívta a figyelmet arra, nem állítják, hogy minden politikus korrupt, de meglátása szerint az elmúlt húsz év botrányai arra engednek következtetni, hogy az MSZP és a Fidesz együtt és külön-külön is érintett ilyen ügyekben

Olvasóink írták

 • 14. Jerry 2010. szeptember 29. 14:51
  „hegyestű ,neked sem ártana gondolkodni.Mit gondolsz az lmp meg a jobbik nem kapott pénzt a kampányra,és nem is filléreket.Rendesen megkapták a képviselők száma szerint a juttatást/pár 100 milliót/,abból kell gazdálkodniuk.Az már más kérdés, hogy a képviselők azt a pénzt már eltették, adósságaikat rendezték belőle.A kormányzó párt persze nagyobb pénzt kap, meg tesz el, meg lop el a kampányra.A fidesz ellenzékben ezt sokszor mennydörögte a kormányról, most hogy kormányon vannak,persze másképp látják a dolgot,és költik az adófizetők pénzét.Nem véletlen,hogy már januártól be kell hozni a családi adózást,aminek lényege, hogy össze adják a család jövedelmét és annak 16 %-át elviszik adóba.Így pl ha egy család minimál béren dolgozik,vagy csak 4 órába van bejelentve,összeadva a bérüket már már adózott jövedelmük lesz,aminek 16 %-át a fidesz kormány elé is viszi.Ezért van az, hogy családi adózás esetén senki nem tud kibújni az adófizetés alól, az sem aki eddig nem adózott/mert nem volt miből/Ezért kellenek az új adóhivatalok is.Hát csak tessék szavazni rájuk.Az lmp-nek nincs pénze a kampányra?Lehet, hogy a kampányban a szavazóknak meg az lmp-re nincs szüksége.Egy átverés elég volt tőlük, most már csak a fidesz átverést kelll túl élni,és reménykedni, hogy a jobbik helyett jön egy őszintébb párt is, az mszp helyett meg egy tisztességesebb.De hát tudjuk, hogy az igazság először a remény hal meg utoljára”
 • 13. hegyestű 2010. szeptember 26. 10:08
  „Gyerekek,
  ahelyett hogy itt őrjöngenétek, ill gyűlölködnétek,
  inkább gondolkodnátok, ill. látnátok, ha már csak néztek, mint...

  Pl. csak Sopronban végig mentek a városban, hány fideszes plakátot láttok, s pl. mennyi lmp-st, de pl. jobbikosat?
  Hányszor, s milyen terjedelmű ill. minőségű (kampányújság, ill és képeskönyv, stb.) szóróanyagot kaptatok a fidesztől (5-6-ot biztos) az elmúlt hetekben, s mennyit az lmp-től vagy a épp jobbiktól ( egyet sem).

  Ez ITT A LÉNYEG! A párt- és kampányfinanszírozás.
  A bejáratott, az elmúlt 20 évért felelősséget viselő pártok végtelen pénzt költhetnek - na vajon honnan, minek s keinek a kárára? -, az újak, amelyek épp a korrupció, ill. a pol. és a gazd.- érdekcsoportok kártékony összefonódása ellen lépnek fel, meg az előbbiekhez képest csak pár filléreket.
  S ezért hitelesek előttem.
  Szevasztok, húsz év folytatását kívánok!”
 • 12. Jerry 2010. szeptember 25. 21:09
  „kampányigazgató azt mondta, hogy az LMP az egyetlen párt, amelyik hitelesen beszélhet a korrupció visszaszorításáról. Ugyanez a személy a választások idején,mikor bekerültek a parlamentbe,és felvettek a közpénzből 200 milliót ugy nyilatkozott, hogy a pártnak megszűntek a gondjai, ennyi pénzre nincs is igazán szükség, azt beteszik egy számlára,és jótékony célra is fordítanak.Talán el kellene számolniuk azzal a pénzzel,meg aztán akkor gondolniuk kellett volna az őszi választásokra,nem volt titok előttük, hogy az is pénzbe kerül majd.Most lehetőségük van bizonyítani, hogy LEHET MÁS A POLITIKA, nem csak a pénzről szól,nem csak egymásra mutogatásról,vádaskodásról, hanem értelmes, követhető programokról. Persze ha már ara nem telik, akkor marad a jól bevált koldulás?”
 • 11. AHA 2010. szeptember 25. 18:53
  „Minek kampányolnának?
  Az izraeli szavazatok így is úgyis megvannak.Bolondok lennének beszállni ebbe a már úgyis lefutott kampányba!”
 • 10. háté 2010. szeptember 25. 16:52
  „Nem is indulnak, akkor mire kellene a pénz?--drogra?-kéjelgésre?

  Mikor olvasom főcímben:-megsértődtek a cigányok és a zsidók, ezért közösen úgy döntöttek,--elhagyják a magyar földet és soha többé, nem lépnek rá!”
 • 9. igazságmondó 2010. szeptember 25. 16:10
  „A német kisebbség jelőltjeiknek sincs pénz a kampányra........”
 • 8. csompi1 2010. szeptember 25. 15:04
  „7. Mankapunka 2010.09.25. 14:49
  :-))”
 • 7. Mankapunka 2010. szeptember 25. 14:49
  „Hedon

  A környezetvédők gyalog járnak mindenhova,mert a kocsi szennyez,a szúnyogokat nem csapják le,mert ők is élőlények,megvadult kutyák elöl inkább órákra bezárkóznak a kocsiba,ahelyett,hogy megpróbálná elütni.
  Még a Twix csomagolópapírját a fém szelektív kukába hordja, szellenteni nem szellent,mert akkor sok metángázt engedne a szabadba,és ez rombolja a légkört,mobiltelefont nem használ,mert az ultrarövidhullámok agytumort okozhatnak,nyakba nem akasztja,mert akkor meg a szívritmus zavart okoz,és még ha férfi,akkor a zsebébe se teszi,mert akkor a spermáját károsítja.

  Nagyjából így van összefoglalva az LMP is. Akkor inkább egy félkuty párt legyen.”
 • 6. Hedon 2010. szeptember 25. 14:21
  „Elment füvezésre !
  Ezért kell betámadni az Audi fejlesztését?
  Hasonlóan mint a környezetvédők, van
  az a pénz amiért másodfokon már kussolnának.
  Hitvány egy társaság!”
 • 5. drKotász 2010. szeptember 25. 13:52
  „Tényleg nagy a baj ha már a zsiráfok is éheznek. Gyűjtsünk nekik szegényeknek.”
 • 4. Mankapunka 2010. szeptember 25. 13:38
  „Hová lettek a támogatók?????”
 • 3. Primax 2010. szeptember 25. 13:36
  „A FIDESZ-nek sincs.
  Az MSZP-nek sincs.
  A JOBBIK-nak sincs.
  Egyik pártnak sincs.
  Honnan is lenne ?
  Nekünk - az országnak, az embereknek - van.
  Minden párt éljen - és kampányoljon - tagdíjakból, adományokból !
  Teljesen felesleges ennyi tömérdek pénzzel tömni őket, csak elverik a nagy semmire.
  Vagy ellopják.”
 • 2. AntiFricc 2010. szeptember 25. 13:23
  „Még a végén megsajnálom őket :D
  Menjenek, buzulni vagy szurkálják magukat addig is, amíg lesz pénzük.
  szadesz v 2.0”
 • 1. kolombela 2010. szeptember 25. 13:14
  „Hogyhogy, a cionista zsidókat az önkormányzati választás már nem is érdekli?! Elég nekik annyi, hogy bekerültek a parlamentbe? Kihiszi ezt el nekik?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kérdések a kónyi ügyben

Írásbeli kérdéseket tett fel Molnár Csaba győri szocialista országgyűlési képviselő a kónyi ügyben Domokos Lászlónak, az ÁSZ elnökének és Kovács Tamás legfőbb ügyésznek pénteken. Tovább olvasom