Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

A Soproni Védegylet nem indul a választáson

- A Soproni Védegylet vezetősége úgy döntött, hogy sem képviselő-, sem polgármester jelöltet nem indít az őszi helyhatósági választáson - tájékoztatta szerkesztőségünket Vadon László elnök.

- A Soproni Védegylet úgy látja, a jelenlegi politikai helyzetben a civilek nem szólhatnak bele a választások kimenetelébe, ezért az a döntés született, hogy az őszi választáson nem veszünk részt - közölte szerkesztőségünkkel Vadon László elnök. - A 2006-os voksoláson a Szövetség Sopronért civil egyesülettel együttműködve 2800 szavazatot értünk el. Így két képviselőnk is tagja lehetett a közgyűlésnek. Erre most nem lenne esélyünk.

Vadon László hozzátette, a szimpatizánsok és a tagok a saját belátásuk szerint dönthetnek arról, hogy mely pártot, vagy jelöltet támogatják.

Mint megtudtuk, a Soproni Védegylet nem szünteti meg működését, a jövőben is a soproniak érdekében szeretne tevékenykedni. Mint ahogy eddig is tette, a jövőben is konstruktívan kíván együttműködni a leendő városvezetéssel.

Olvasóink írták

  • 1. FREDDY/S 2010. augusztus 20. 19:28
    „Ha a Soproni Védegylet nem indul a választáson, akkor támogassák a valódi független jelölteket, hogy a választók érdeke fontosabb legyen az egyes pártok sajátos érdekeinél, nemde...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az MDF nem állít képviselőjelölteket

Sem polgármesterjelöltet, sem pedig képviselőjelölteket sem állít a mostani önkormányzati… Tovább olvasom