Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

A Kunhegyesen verekedő Dienes nem jobbikos, és nem is fideszes

A Fidesz színeiben szerzett mandátumot, de már nem tagja a pártnak az a kunhegyesi önkormányzati képviselő, aki megütött egy szocialista párttagot a településen vasárnap. Az MSZP előzőleg jobbikosnak nevezte a verekedő Dienes Attilát, a Jobbik szóvivője, Dúró Dóra azonban arról tájékoztatott: nem jobbikos, hanem fideszes képviselő emelt kezet a szocialista aktivistára.
Dienes Attila kunhegyesi önkormányzati képviselő szerdán az MTI megkeresésére közölte: valóban megütötte a szocialista Létai  Jánost, amiért azt mondta: "Mit vered itt magad a Jobbik fórumán,  amikor a nagyszüleid nagy kommunisták voltak?"  

Hozzátette: éppen fényképeket készített a Jobbik vasárnapi  kunhegyesi fórumán, ahol Szegedi Csanád volt a vendég, amikor a  művelődési ház előterében a szocialista párttag szidalmazni kezdte a  családját.  

Dienes Attila azt mondta: nem büszke a tettére, de nem tűri,  hogy a családját sértegessék. Szerinte szánalmas, hogy az MSZP ilyen  ügyek felfújásával akarja növelni a népszerűségét.  

A 2006-ban a Fidesz jelöltjeként mandátumot szerző Dienes Attila  az MTI kérdésére úgy felelt: néhány hónappal azután, hogy  önkormányzati képviselő lett, kizárták a pártból, miután nem tudott  azonosulni a Fidesz politikájával.  

Egyúttal közölte: a Jobbiknak nem tagja, felesége azonban a  kunhegyesi szervezet alelnöke.  

Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője előzőleg azt  mondta: az incidens akkor történt, amikor "Létai János kezet  nyújtott Dienes Attilának", a férfi pedig "válaszként arcul ütötte".  Török Zsolt egyúttal "fidesz-jobbikos önkormányzati képviselőnek"  nevezte Dienes Attilát.  

Miután Török Zsolt bocsánatkérésre szólította fel Orbán Viktort,  amiért "az országra szabadította az újfasiszták, a Jobbik  szellemét", Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője úgy  reagált: "Szánalmas és nevetséges, hogy az MSZP a Fidesszel  semmilyen intézményes kapcsolatban nem lévő kunhegyesi jobbikosnak  egy Jobbik-rendezvényen tanúsított magatartása kapcsán is a Fideszt  támadja."  

A fideszes politikus szerint "az MSZP elkeseredett küzdelmet  folytat a Jobbikkal a második helyezésért", és a Fidesz "a két  szélsőséges párt harcába nem kíván beleszólni".  

Végül Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője közölte az MTI-vel, hogy  "Dienes Attila fideszes önkormányzati képviselő, és semmi köze a  Jobbikhoz".  

Dúró Dóra a www.valasztas.hu oldalra hivatkozott, amely szerint  Dienes Attila valóban a Fidesz támogatásával szerzett önkormányzati  mandátumot. Az adatbázis azonban az azóta történt változásokat - így  a frakcióból való kilépéseket, kizárásokat - nem követi nyomon.


Korábban:
Az MSZP-s Török Zsolt közlése szerint jobbikosok vertek meg egy szocialista  párttagot Kunhegyesen.

A szocialista országgyűlési képviselő szerdán Budapesten elmondta: Létai Jánost, aki nézőként ott volt a Jobbik múlt vasárnapi, kunhegyesi fórumán, annak ellenére, hogy nem csinált semmit, a rendezvény után megütötte Dienes Attila Fidesz-Jobbikos önkormányzati képviselő.

Török Zsolt hangsúlyozta: Létai János be sem ment a terembe, csak az ajtóból figyelte a rendezvényt, de ott is folyamatosan provokálták és becsmérelték. Az incidens akkor történt, amikor a fórum befejezése után az előtérben kezet nyújtott Dienes Attilának, aki a Jobbik tagja; a férfi válaszként arcul ütötte, majd többen is csatlakoztak az ütlegeléshez - ismertette a szocialista politikus.

Tájékoztatása szerint a rokkantnyugdíjas MSZP-tag ezután látleletet vetetett a sérüléseiről a kórházban, és kedden megtette a rendőrségi feljelentést.

Török Zsolt úgy fogalmazott: ha nem egy párttagjukról lenne szó, akkor azt mondaná, hogy "csattanós bizonyítékot" kaptak arra, hogy a Fidesz és Jobbik közelebb van egymáshoz, mint eddig bármikor. Mint mondta, a Fidesz és a Jobbik együttműködése mindenhol a demokrácia elleni lépéseket jelenti, de eddig ez csak "verbális karate" formájában volt jelen, most viszont fizikai erőszak történt.

Véleménye szerint Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének bocsánatot kell kérnie azért, mert "kiengedte, az országra szabadította az újfasiszták, a Jobbik szellemét". A Fidesz valamennyi politikusának el kellene határolódnia a Jobbiktól és meg kellene szüntetni velük az együttműködést az önkormányzatokban - tette hozzá Török Zsolt, aki leszögezte: az erőszakhullámot csak az MSZP tudja megállítani.

Olvasóink írták

78 hozzászólás
 • 78. jánosi 2010. március 20. 21:40
  „Dienes nem jobbikos, nem fideszes !
  Akkor csak UFO lehet, mert párttalan lélek nincs !”
 • 77. laposibenö 2010. március 20. 14:08
  „Még jó hogy nem kihozzák itt egyesek hogy az MSZPs verte meg meg saját magát! A lényeg: Fideszes is meg jobbikos is! Itt már létrejött a koalaciójuk. Ezt próbálják folyamatosan titkolni!”
 • 76. vitriol2 2010. március 19. 12:54
  „jobbikus() a kisalföld által "támogatott propagandista(74) tudod a jobbikrol ilyen vélemények is vannak:ű
  "több alapító - Kovács Dávid, a Jobbik egykori elnöke, Nagy Ervin korábbi választmányi elnök és Fári Márton, az etikai bizottság volt elnöke - 2008 tavaszán kilépettek a pártból. Fári akkori nyilatkozatát idézve: ,,A Jobbik eredetileg arra szerveződött, hogy egy szalonképes jobboldali alternatívát jelenítsen meg a politikai életben. A Magyar Gárda létrehozásával azonban a rossz értelemben vett radikalizálódást választotta, szalonképtelenné tette magát, politikailag és emberileg is vállalhatatlanná vált."”
 • 75. Reális 2010. március 19. 11:07
  „Mit is keres egy szoci és egy fideszes a jobbik-fórumon?”
 • 74. adalfold 2010. március 19. 08:09
  „GYMS!
  NE FELEJTSD EL, HOGY A FIDESZ 64% CSAK AZ EGYIK FELMÉRÉS, A TÖBBI
  RENDRE 45-50-53%. ÉS EZEK BIZTOS SZAVAZÓK.

  A FIDESZ JELLEGÉNÉL FOGVA SOSEM ÉRI EL A BIZTOS SZAVAZÓI SZÁZALÉKAINAK KÖZELSÉGÉT.
  EGYÉLTALÁN NEM BIZTOS A KÉTHARMAD.

  AZ EP VÁLASZTÁSON 66%,67%-OT MÉRTEK KI. MESSZE NEM LETT ANNYI.”
 • 73. adalfold 2010. március 19. 08:06
  „70
  SZEMÉLYES KAPCSOLATOKKAL RENDELKEZEM MIND A FIDESZ MIND A JOBBIK ORSZÁGOS VEZETÉSÉBEN.

  ABRAFAX.
  BETEGES,TÁJÉKOZATLAN ,RÁGALMAZÓ FIDESZES VAGY, MINT PÁRTOD STRATÉGIÁJA.
  ALMÁSSY TANÁROM VOLT.
  ALMÁSSY SOHA NEM VOLT JOBBIKOS.
  WIKIPÉDIA:
  http://hu.wikipedia.org/wiki/Alm%C3%A1ssy_Korn%C3%A9l”
 • 72. adalfold 2010. március 19. 08:04
  „A rendezvény közel kétszáz fős vendégsereg előtt, mindenféle rendbontás nélkül, a szokásos fegyelmezett hangulatban zajlott le. Az előadás ideje alatt megjelent egy feltehetően ittas állapotban lévő, középkorú, közismerten szocialista beállítottságú vendég, aki a bejárati ajtónál lévő szervezőket minősíthetetlen, vulgáris szavakkal illette. A szervezők megkérték, hogy amennyiben nem hajlandó változtatni viselkedésén, hagyja el a helyszínt, ne provokáljon senkit. Az illető magából kikelve fenyegetőzött, mire az illetékesek kikísérték az előadóteremből. A rendezvényen jelen volt érdeklődőként egy helyi fideszes önkormányzati képviselő, akit a rendezvény végén a teremből távozó provokátor az előtérben durván, személyeskedő hangnemben sértegetett, s aki ezt követően egy pofont adott neki. A sértett távozott, majd három nap múlva bejelentette az esetet a rendőrségen, az elkövetőt előállították, a tettét beismerte. Az inzultus régi, személyes ügyből és a sértett agresszív magatartásából származott. Halálos fenyegetés a szemtanúk szerint sem történt senki részéről, nyilvánvalóan a feljelentő így akarta fűszerezni történetét.

  Az eset ékes bizonyítéka annak, hogy a Jobbik lejáratása érdekében a szocialisták semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Talán jobban tennék, ha a koholt vádak gyártása helyett elgondolkodnának azon, hogy mennyi kárt okoztak, milyen pusztítást végeztek már eddig Magyarországon.

  Kunhegyesi Jobbik”
 • 71. Abrafax 2010. március 18. 22:47
  „60. adalfold- Jereváni Rádió
  2002 után állítólag a Fidesz vezérkara megüzente neki, hogy ,,ilyen névvel nem futhat be pártkarriert".
  A terézvárosi Fidelitasban évek óta nem tag.”
 • 70. Abrafax 2010. március 18. 22:35
  „57. adalfold
  Almássy jobbikos volt. Fogalmad sincs a saját pártodról. Íme:
  Jobbik-alapító lehet az MDF új elnöke 2008-08-09 08:34
  <moderálva>
  A Fideszről meg aztán tényleg halvány gőzöd sincs. CSAK NYOMOD ITT A JOBBIK-KÖZPONTBAN KIADOTT KISKÁTÉS SZÖVEGET, ÉS MÉG AZ SEM ZAVAR, HA MAGADAT ÉGETED A SAJÁT TÁJÉKOZATLANSÁGODDAL.”
 • 69. levendula27 2010. március 18. 14:27
  „www.jobbiktv.hu dokumentumfilm: Jobbik nemzedék

  Nézze meg aki szimpatizáns, azért. Aki ellenségnek tartja, azért. Ismerje meg az "ellenségét"!”
 • 68. GYMS 2010. március 18. 14:25
  „Phobos!

  Köszi a jó híreket!
  Szóval 64, 13 és 12 %! Ez a magyar választási rendszerben TUTI 2/3!
  És még valami: Mádi Lászlónak, aki az egyik alapítója a Fidesznek, elég volt csak fontolgatnia egy fórumon az ingatlanadó bevezethetőségét, másnap már lehúzták a Sz.-Sz.-B. megyei listáról és más indul a választókörzetében is.
  Pedig hát ez hol van attól, hogy valaki tangás melegekkel pózol, meg mellei között méretes feszülettel virító nőt (vagy férfit?) ölelget?”
 • 67. Phobos 2010. március 18. 14:11
  „Egy újabb felmérés szerint is megelőzte a Jobbik az MSZP-t; a Fidesz-tábor 20%-a fontolgatja az átszavazást

  Az Ipsos által végzett közvélemény-kutatás szerint még mindig az élen jár a Fidesz-KDNP, akire a biztos szavazók 64 százaléka szavazna. Őket követi a Jobbik, akikre a biztos választók 13 százaléka adná le a voksát. Az MSZP-re egy hajszállal kevesebben szavaznának.
  A Kossuth Rádió megbízásból készült közvélemény-kutatásban az összes megkérdezett 37 százaléka mondta, hogy a Fidesz-KDNP-re adja voksát, de a biztos szavazói, biztos pártválasztói körben ez már 64 százalékot jelenthet - ha valóban elmennek szavazni, és a Fidesz-KDNP-t támogatják, akik most ezt ígérték. Az MSZP a teljes népességben 9 százalékra, a biztos szavazók, biztos pártválasztók körében 12 százalékra számíthat.
  A Jobbikra 8 százaléknyian adnák voksukat, de az elkötelezettebb választók körében 13 százalék a párt támogatottsága. A lakosság 36 százalékának viszont nincs választott pártja, vagy nem mondja meg, melyik az.
  A Jobbik a választók 8 százalékának választott pártja, de az elkötelezettebb szavazók körében 13 százalékos a támogatottsága. 12 százaléknyian mondták, hogy jó lenne, ha kormányt alakítana, ennél is többen, 18 százaléknyian örülnének, ha bejutna a parlamentbe. Ezzel szemben 30 százalék semmiképpen sem szeretné, ha ez bekövetkezne.
  A Jobbik az átlagosnál népszerűbb a férfiak (11 százalék), a 30 év alatti fiatalok (18 százalék), valamint a tanulók körében (23 százalék). Ezzel szemben az idősek, a nyugdíjasok és a nők körében alacsony, legfeljebb 5 százalékos a támogatottsága. A pártra szavazók táboránál jóval többen vannak, akik örülnének, ha bejutna a parlamentbe. A férfiak 24 százaléka, a 30 év alattiak 27 százaléka, a foglalkoztattak 22 százaléka, a tanulók 30 százaléka nyilatkozott így. De a Fidesz-KDNP szavazók 21 százaléka is így nyilatkozott.
  Azok, akik azt szeretnék, hogy a Jobbik kormányt alakítson, 48 százalékban azt támogatnák, ha egyedül tenné ezt, 52 százalékban viszont más párttal együtt látnák szívesen kormányon. Kívánatos koalíciós partnerkén legtöbben, 47 százaléknyian a Fideszt jelölték meg, más pártokat csak legfeljebb tizedennyien említettek. A Fidesz-KDNP-szavazók 9 százaléka is szívesen venné, ha a Jobbik kormánypárt lenne az áprilisi választások után.
  A Jobbik-szavazók egytizedének Orbán Viktor a legszimpatikusabb a pártok listavezetői közül, míg a Fidesz-KDNP táborából csak 1 százaléknyian jelezték, hogy Vona Gábor a legrokonszenvesebb listavezető számukra.
  A szavazótáborok esetleges átszavazása viszont inkább a Jobbiknak kedvezhet. A Fidesz-KDNP-szavazók közül 20 százaléknyian mondták, hogy elképzelhetőnek tartják, hogy a radikálisabb pártot támogassák, míg a Jobbik-szavazóknak 32 százaléka tartja hasonlóan elképzelhetőnek, hogy a legnagyobb ellenzéki pártra adja voksát. Mivel a Fidesz-KDNP tábora jóval nagyobb, mint a Jobbiké, ha minden Fidesz-KDNP- és Jobbik-szavazó, aki elképzelhetőnek tartja, hogy másik jobboldali pártra szavazzon, át is szavazna, akkor a Fidesz-szavazók 20 százaléka lényegesen több voksot hozna a Jobbiknak, mint a Jobbik-szavazók 32 százaléka. De ha az átszavazás ennél jóval kisebb mértékben is jelenik meg, de a tendencia hasonló, akkor az egyértelműen a Jobbiknak jelent plusz szavazatokat.”
 • 66. Phobos 2010. március 18. 14:08
  „re 63

  A Fidesz-ben hány botrány volt már, minden napra jut 1, ki mondott le ?
  Senki, max titkosítják az adatokat.”
 • 65. Phobos 2010. március 18. 14:02
  „Botrány: a HM sem tudott az izraeli gépek kémtevékenységéről! (frissítve)

  Az izraeli légi- és űrerők első ránézésre civil küllemű felderítőgépe repült át szerdán Magyarország fölött. Kétszer megközelítették a ferihegyi nemzetközi repülőtér leszállópályáját Vecsés irányából, majd leszállás nélkül távoztak.

  Hogy mi ügyben jártak itt, arra csak technikai képességeikből lehet következtetni, mert a magyar hatóságok a repülések céljáról nem adtak tájékoztatást, csak arról, hogy diplomáciai engedély birtokában voltak itt - írja a lap. Ezt Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium szóvivője nyilatkozta a Magyar Nemzetnek, hangsúlyozva, hogy nem a tárca illetékes az engedélyek kiadásában.

  A lap megkereste a Külügyminisztériumot is, ahol a sajtóosztály munkatársa, Balogh Dénes úgy nyilatkozott, hogy a tárca csak közvetítő szerepet játszott az eljárásban, az a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) Légiközlekedési Igazgatóságának felelősségi körébe tartozik.

  Izraeli nagykövet: szokásos rutinfeladata az izraeli légierő gépeinek berepülése Magyarországra!

  Nem kémrepülők (akkor milyenek?- a szerk.) jártak szerdán Ferihegyen, a két izraeli gép egy szokásos rutinfeladatot látott el, korábban is történt már ilyen - mondta Aliza

  Az izraeli légierő gépei a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól kaptak engedélyt a szokásos rutinfeladat végrehajtására. A gyakorlatnak megfelelően a magyar Külügyminisztériumot is bevonták a folyamatba - hangsúlyozta Aliza Bin-Noun.

  A rutingyakorlatban Budapest mellett a bolgár Várna is szerepelt - tette hozzá. Aliza Bin-Noun szerint nem véletlenül jelent meg a hír a csütörtöki Magyar Nemzetben, e mögött Izrael-ellenesség állhat.

  Botrány: a HM nem tudott az izraeli gépek kémtevékenységéről!

  Előzetesen semmilyen információja nem volt a Honvédelmi Minisztériumnak (HM) az izraeli katonai gépek érkezésével kapcsolatban; Szekeres Imre vizsgálatra kérte a kormányfőt - közölte a HM szóvivője csütörtök.

  Bocskai István elmondta: a miniszter annak érdekében kezdeményezi a vizsgálatot, hogy kiderüljön, miként kaphattak diplomáciai engedélyt azok az izraeli katonai repülőgépek, amelyek szerdán "megközelítési és átrepülési" feladatokat hajtottak végre a ferihegyi repülőtéren.

  A vizsgálatra azért is szükség van - mondta a szóvivő -, mert a honvédelmi tárcának előzetesen semmilyen információja nem volt a gépek érkezésével és azok típusával kapcsolatban. Szollár Domokos korábban az MTI-nek azt mondta, hogy azonnali tájékoztatást kért a kormányfő a külügy-, a honvédelmi és a közlekedési minisztertől a Magyar Nemzetben megjelent állításokkal kapcsolatban.

  A Magyar Nemzet európai légi irányítási forrásokból úgy tudja, hogy a repülési tervekben 4X679 és 4X676 izraeli polgári lajstromjelek és Israeli Air Force 005 és 006 hívójelek szerepeltek, valamint védett járat" megjelölés.”
 • 64. Phobos 2010. március 18. 14:01
  „re 63

  már lemondott.

  Király András közleménye:
  A több évvel ezelőtti fényképek közzététele miatt - melyek médiumokhoz történt eljuttatása és ferdített valóságtartalma rosszindulatú irigységből fakad, s melyekről eddig a pártnak nem volt tudomása -, felelőtlen tetteimet vállalva, személyes elhatározásból úgy döntöttem, lemondok szóvivői tisztségemről.
  Az új erő választási győzelme és a valódi rendszerváltás érdekében nem kockáztathatom, hogy a Jobbikot további övön aluli és aljas támadások érjék rajtam keresztül.”
 • 63. GYMS 2010. március 18. 13:56
  „61.

  Az intelmeidet cirka 3 millió ember fogja figyelmen kívül hagyni... :)

  Egyébként ma lemondott a Jobbik szóvivője, érdemes megnézni, hogy miért:

  http://www.magyarhirlap.hu/hirek.html?r_id=5&hir_id=192323

  Istenem...ez a srác annyira keresztény...és annyira nemzeti! :DDD”
 • 62. adalfold 2010. március 18. 13:53
  „erre válaszolj, <moderálva>”
 • 61. adalfold 2010. március 18. 13:52
  „AMIÉRT AZ EMBEREK NEM SZAVAZNAK A FIDESZRE:

  -1998-ban ígéreteik ellenére sem vizsgálták felül a privatizációt,
  nem tisztították meg a hatalmi elitet a volt MSZMP-s, KISZ-vezető,
  munkásőr, ÁVO-s, ÁVH-s tag, III/III-as elemektől.

  - Soha nem szakmai szempontok alapján választják a vezetőiket, hanem
  még mindig a "kollégiumi mag" uralkodik. Megtűrnek maguk között 2007
  óta olyan embert is, aki az MSZP alelnöke volt (Csintalan Sándor).

  - Orbán Viktor és Szájer József Románia EU-csatlakozása előtt
  kijelentették, hogy pártjuk csak székely autonómia esetén szavazza meg
  Románia belépését, ennek ellenére feltétel nélkül beszavazták az
  EU-ba.

  - 1990. június 4-én Fidesz-frakció testületileg kivonult a teremből
  amikor Szabad György a trianoni béke 70. évfordulójára egyperces néma
  megemlékezést javasolt (Később reklámfogásból többször felvetették az
  emléknap gondolatát, de sosem lett belőle semmi).

  - 2002-ben, módjában állt volna a szavazatok újraszámláltatása, de nem
  tette meg, pedig akkor még a fideszes Pintér Sándor volt a
  belügyminiszter.

  - Azt állítják, hogy nyerhettek volna mind a 2002-es, mind a 2006-os
  választáson, ha nincs megosztva a jobboldal. Ez hazugság! Ha az összes
  MIÉP-es a Fideszre szavazott volna akkor is hiányzott volna még
  112.993, illetve 23.501 darab szavazat.

  - Pokorni Zoltán miniszteri rendelettel nyilvánította iskolai
  emléknappá a holokauszt-emléknapot, de a kommunizmus közel 100 millió
  áldozatáról már nem ők javasolták az évenkénti megemlékezést.

  - Rogán Antal elbontatta az ereklyés ország zászlót jelképező piramist.

  - Orbán Viktor otthagyta 2006. október 23-án a híveit, amikor
  gyurcsányi rendőrség rájuk támadt, és eliszkolt a páncélozott
  autójában, ahelyett hogy az élükre állt volna!

  - Soha, sehol nem tiltakoztak Simon Perez izraeli államfő
  "Magyarországot felvásároljuk" kijelentése miatt.

  - Támogatnak olyan köztörvényes bűnözőt aki börtönben is ült, és
  később hűtlen kezelésért és sikkasztásért nem állították bíróság elé,
  hanem kegyelemben részesült, az aktáit pedig 30 évre titkosították!
  (Lungo Drom elnöke Farkas Flórián)

  - Nem mentek el egyetlen romák által brutálisan meggyilkolt magyar
  ember temetésére sem, viszont a romák temetésére igen, úgy, hogy még
  nem is volt világos, hogy cigány vagy magyar tette-e.

  - Hankiss Ágnes fideszes EP-jelölt szavazatával választották meg az
  SZDSZ-MSZP jelöltjét a Magyar Rádió élére.

  - Olvasatlanul aláírták a Lisszaboni szerződést (325 igen, 2007.
  december 17-én), mindenféle vita és alku nélkül. (A csehek ezzel
  szemben még a Benes dekrétumokat is letolták az EU torkán!).

  - Gazdasági érdekből (három hét alatt) az MSZP-vel egyetértésben
  megszavazták a kötelező áramátvételi rendszer meghosszabbítását, évi
  kb. 150 milliárd forintot juttatva ezzel a fideszes és MSZP-s érintett
  erőműtulajdonosaknak, minden magyar családot KWh-ként plusz 3,73
  Ft-tal terhelve meg ezzel, az amúgy is borsos villanyszámlában.

  - A dokumentumok titkosításának szigorításával kapcsolatos kétharmados
  törvényt 332 igennel fogadták el az MSZP-vel legnagyobb egyetértésben.
  Ezekszerint akkor sem hozható egy anyag nyilvánosságra, ha később
  kiderül róla hogy jogtalanul titkosították, pl. bűncselekmények
  takargatására szolgált, aki pedig felfedi, az börtönbe kerülhet.

  - Orbán félreállította Molnár Oszkárt, mert szót emelt a
  cigánybűnözésről, és helyette egy libanonit indít a választáson.

  - Kiszivárgott hírek szerint azt a Pintér Sándort akarják a
  csúcs-belügyi-nemzetbiztonsági tárca élére, akinek közös cége van az
  MSZP-s, szemkilövető Gergényivel, és a lánya érintett lehet az Eclipse
  ötmilliárdos botrányában.

  - Orbán Viktor nem kérte ki magának, amikor az MSZP megpendítette,
  hogy szükség esetén visszalépteti a jelöltjeit - egyfajta
  összeborulásként - a Fidesz javára.

  - A NEM gomb helyett csak tartózkodtak a szavazáson, miszerint az
  Országgyűlés a holokauszt-tagadás tiltását ebben a formájában, a
  kommunizmus áldozatait kihagyva fogadhassa el.

  - Programjuk közbiztonságról, rendészetről szóló részét az a Lázár
  János, Hódmezővásárhely polgármestere írta, aki haszid zsidókat akart
  betelepíttetni Hódmezővásárhelyre, a gyanús telekügyletek jelenleg a
  bíróság előtt vannak!”
 • 60. adalfold 2010. március 18. 13:52
  „Hagyó Miklós öccse a Fidelitas vezetője”
 • 59. GYMS 2010. március 18. 13:50
  „56.!
  A gondola.hu túlaggódja ezt az egészet... A Fidesz-KDNP ugyanis egyedül fog kormányozni, ez nem kérdés. Csak az a kérdés, hogy lesz-e, avagy sem 2/3-a...”
78 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négyszáz megyei voksolna külföldön

Az áprilisi parlamenti választáson a külföldön tartózkodó választópolgárok Magyarország 88… Tovább olvasom