Kisalföld logö

2018. 10. 19. péntek - Nándor 9°C | 21°C Még több cikk.

A kónyi ügy a parlamentben

Az Országgyűlés hétfőn az interpellációkat követően az azonnali kérdésekkel és a válaszokkal folytatta munkáját: a képviselők a kónyi hangfelvétellel is foglalkoztak.

Molnár Csaba (MSZP) arról beszélt, hogy Kónyban nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amely ˝bizonyítja, hogy fideszes volt országgyűlési képviselő nevével˝ zsarolási kísérlet indult függetlenül, demokratikusan megválasztott polgármesterrel szemben. Feltette a kérdést, hogy van-e ebben az ügyben teendője a kormánynak és része-e a kormány a Fidesz és az Állami Számvevőszék között ˝most már úgy néz ki, hogy jól működő nemzeti együttműködésnek˝.

Cséfalvay Zoltán nemzetgazdasági államtitkár azt felelte: hogy Kónyban egy önkormányzati képviselőjelölt mit mond, az nem a parlamenthez vagy a kormányhoz tartozik. Az államtitkár azt mondta, hogy a kérdéses személy nem tagja a kormánypártnak, a magánbeszélgetéssel pedig nem hiszi, hogy a kormánynak foglalkoznia kell.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. huszárkapitány 2010. szeptember 16. 20:51
  „Tényleg nem tagja csak a FIDESZ logó alatt kampányoltak.Most már nem ...Kérdéses személy ?..személyek...”
 • 21. Phobos 2010. szeptember 16. 14:13
  „"10%-ot visszaadok Marton úrnak és Szakály úrnak" - így működik a fideszes "pályáztatás" Szombathelyen (is)

  Iskolafelújítás Szombathelyen - egy projekt a sok közül; de mindegyik hasonló "pályáztatással" valósul meg, mint az alábbi hangfelvételből kiderül. Az eljárás: az összes pályázat beérkezte után a fideszes forradalmárok beírják a legkedvezőbb ajánlatot a "kiválasztott" (és a zsebüket hízlalni hajlandó) cégvezető pályázatába, aki így megnyeri a munkát, s meg is kapja az összeg 30%-át. Ebből 10%-ot eljuttat a 2/3 helyi képviselőihez, ezt követően pedig jöhet a többi. És ez nem csak Szombathelyen működik így.”
 • 20. bübü 2010. szeptember 15. 21:02
  „A kedves Marica drága még évekkel ezelőtt az Aller Imre legnagyobb nyalógépe volt! Azóta egy kicsit pártot váltott! Na,ugyanígy lesz okt.3-án a dolog!Aki eddig Fidesz párti volt,az most megtér biztosra veszem!”
 • 19. Banett 2010. szeptember 14. 21:30
  „Szerinetem itt nem a fidesz meg az mszp a lényeg hanem az hogy kiakar a posztra kerülni! Aller Imre vagy vagy az elkölcsileg levizsgázott Igazgatónéni.”
 • 18. andor47 2010. szeptember 14. 20:20
  „Lehet, hogy csalódok, de akkorát biztos nem, mint a korábban biztos szavazóbázist jelentő nyugdíjasok és proletárok az Mszp-ben.”
 • 17. AranyKözépút 2010. szeptember 14. 15:29
  „Ebben az ügyben a FIDESZnek vissza kellett volna léptetnie a jelöltjeit és újakat állítani. Amúgy meg az MSZP, ha a gyurcsányi vonalban hisz azt rosszul teszi. Az egy olyan irány, amely a hazai történelem egy szégyenletes pontja. Egyről szólt: a magánérdek a közérdek felett. Én hiszem azt, hogy a FIDESZ nem fogja sosem átjátszani a magyar területeket egy izraeli jöttmentnek. Sosem fogja arra kényszeríteni a magyarokat, hogy a buzik és cigányok erkölcsileg előnyt élvezzenek egy átlag magyar felett. Hagyjuk őket élni, de ne, hogy már érték legyen , hogy valaki buzi.Kapócs Zsókának azért távoznia kellett egy műsor éléről mert azt mondta: nem szereti a buzikat. Bezzeg amikor egyik elit értelmiségünk azt mondta, hogy nem szereti a parasztokat (értsd falusi paraszt származású réteg) abból semmi nem kell. Asszem ez a kor menjen a süllyesztőbe.”
 • 16. Madarász 2010. szeptember 14. 14:02
  „Teljesen mindegy, melyikről beszélünk, inkább lényeg a kettős mérce. Mert ha a Fidesz párti veszi fel az Mszp-set, az pártolandó, de ha valaki más veszi fel a Fidesz-re kompromittáló párbeszédet, az már szemét gazember...

  Hazudik mindkét oldal, csak van aki ezt elfogadja és van aki annyira elvakult, hogy képtelen rá.”
 • 15. Batistuta 2010. szeptember 14. 13:49
  „Ön még igen nagyott fog csalódni, andor47:-)))”
 • 14. andor47 2010. szeptember 14. 13:13
  „A KÖTCSEI BESZÉD akkor ellenpárja az öszödi beszédnek, ha az ellenétek vonzák egymást!”
 • 13. szocdem 2010. szeptember 14. 11:51
  „12.

  Az öszödi beszéd valóban nem hasonlít a kónyihoz.. Viszont van már ellentétpárja: KÖTCSEI BESZÉD!!!

  (A hazugságok itt derültek ki voltaképp, de most mintha nem látnék hajléktlanokat a Kossuth téren táborozni...)”
 • 12. andor47 2010. szeptember 14. 11:01
  „Azért ezt az "ügyet" ne hasonlítsuk az "őszödi beszédhez", jó ? A veréb is repül meg a Boeing 747 is, de azért a kettő nem ugyanaz! Ennyire azért nem lehet elfogultnak lenni, még egy ilyen vesztes helyzetben sem amiben most az Mszp van.”
 • 11. Madarász 2010. szeptember 14. 10:32
  „Engem az (nem) lepett meg, hogy az öszödi beszéd titkos felvétele úgymond hőstett, viszont az, ha a Fideszről készül leleplező felvétel, az már mekkora lehallgatási botrány. Szánalmas!”
 • 10. Baltazár_professzor 2010. szeptember 14. 09:11
  „"Alaposan tervezett, gátlástalanul megszervezett, alvilági módon konspirált akcióról van szó. "

  Ilyenkor bezzeg Molnár Csaba tudja mondani a magáét, de amikor energiaügyi miniszter volt, akkor nem sok mindent tett az országért. Vagy csak akkor akar a középpontban lenni, mikor már sokan azt sem tudják, hogy ki ő?

  Legyen azzal a középpontba, hogy a saját összeharácsolt vagyonából pl. egy alapítványt hoz létre..... Ez sajnos egyik politikusnak sem jut eszébe, hanem esetleg csak valami ismert alapítvány kampányarcaként vigyorog különböző ünnepségeken... Ez igaz a jobb és baloldalra! Gyűlölettel csaj még jobban haladunk országunkan együtt menthetetlenül a lejtőn.....”
 • 9. Platon 2010. szeptember 14. 08:53
  „Molnár Csaba mit szeretne elérni, fröcsögő szöveggel, gyűlölettel kampányolni? Ez mindig visszafelé sül el.
  Gyanítom, már ebből is elege van az embereknek, hogy ezt nap mint nap szajkózzák. Hallottam már cifrát máshol is, és nem lett ügy belőle, sem lehallgatás.”
 • 8. Primax 2010. szeptember 14. 08:52
  „Majd megállapítják, - és meg is szavazzák - hogy ez egy "kommenyista trükk" volt. Bolsevik összeesküvés. A Gyurcsány-korszak utolsó lehellete...ilyesmik.
  Ahol a kétharmad, ott az igazság.”
 • 7. Fürgeszarvas 2010. szeptember 14. 08:19
  „6. értelem 2010.09.14. 07:39 Így van ez ! Egyetértek Veled ! Ha a fidesz sáros valamiben , akkor az egy bagatell ügy ! Ha a másik , akkor lehet fröcsögni évekig ! Jellemtelen egy banda !”
 • 6. értelem 2010. szeptember 14. 07:39
  „A FIDESZ tipikus hozzáállása minden olyan ügyhöz, amelyben így vagy úgy sáros.Jellemtelenek voltak és azok is maradnak.Persze ez vonatkozik az MSZP ,JOBBIK, KDNP, LMP stb politikusra is!Csak a saját és haveri, osztálytársi és kollégiumi szobatársi érdekek számítanak. A NÉP-et már közös akarattal eltörölték 1989 Október 23.-án!
  csabrab legalább azzal lenne tisztába, hogy mit ír!
  1120 butasága megmutatkozik amikor ilyeneket ír, hiszen hány bőrt húztak le már és mégis még mindíg húzogatják a Gyurcsány beszédről?
  nasi12 jó lenne ha néha nassolna a FIDESZ és társai ügyiből is legalább ilyen hozzáállással!(Kaya,Josip Tot,Duna palota, Ezüsthajó, Bábolna stb. Van miből a saját házuktáján!)”
 • 5. Eva- 2010. szeptember 14. 07:09
  „majd a pénztárcádnak fogsz!

  Nem kellett a gyurcsányi mérsékelten meleg leves, majd eheted az orbáni forrót!
  október 3.-a után megtapasztalhatod!”
 • 4. nasi12 2010. szeptember 14. 01:01
  „Azért ennyire nem kellene majrézni, annak aki már fél lábbal a dutyiban van.
  A BB-k (Böszmék Bandája) mindent megpróbál, de már senki nem hisz nekik.”
 • 3. hajracsorna 2010. szeptember 13. 23:48
  „unom...”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni közgyűlés: hét búcsú

A huszonöt jelenlegi képviselőből heten nem indulnak újra mandátumukért. Van, akinek elege lett, más… Tovább olvasom