Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

A Jobbik nem vállal közösséget törvénybe ütköző cselekedetekért

A Jobbik elítél minden erőszakos bűncselekményt és nem vállal közösséget olyan szervezetekkel, amelyek törvénybe ütköző cselekedeteket követnek el.
Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője kedden közleményben reagált Lendvai Ildikó felszólítására, miszerint Morvai Krisztinának, a Jobbik EP-képviselőjének le kellene mondani mandátumáról, mivel annak a Budaházy Györgynek kért védelmet, aki megalapozottan gyanúsítható "terrorista halálbrigád" vezetésével.

A Jobbik éppúgy elítél minden erőszakos bűncselekményt, mint az emberi jogok semmibevételét a hatósági eljárások során. "Az új erő nem tud közösséget vállalni olyan szervezetekkel, amelyek ezek közül bármelyik, törvénybe ütköző cselekedetet elkövetik" - fogalmazott Dúró Dóra.

A Jobbik a parlamentáris demokrácia kereteit tekinti mérvadónak, és a demokrácia keretein belül kíván radikális változásokat véghezvinni Magyarországon - hangsúlyozza a szóvivő.

Dúró Dóra szerint Lendvai Ildikó aljas módon igyekszik összemosni a Jobbikot az általa vizionált terrorizmussal azért, hogy az "emberek ne érezzék át az ország súlyos helyzetét, amelynek kialakulásáért elsősorban a kommunista utódpárt kormányzása felelős".

A Központi Nyomozó Főügyészség Budaházy Györgyöt terrorcselekménnyel, robbanóanyaggal visszaéléssel, emberölés előkészületével és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértéssel gyanúsítja, amit a gyanú szerint Budaházy bűnszervezetben, annak vezetőjeként követte el. Az ügyészség szerint a cselekményeket "Katonai Parancsnokság" néven az ő utasítására, huzamos együttműködés keretében, szervezetten valósította meg a sajtóban Magyarok Nyilai néven emlegetett csoport.

A büntetőügynek jelenleg 17 gyanúsítottja van, akik közül - Budaházy Györggyel együtt - jelenleg 11 személy van előzetes letartóztatásban.

Olvasóink írták

51 hozzászólás
 • 51. meir 2010. március 05. 15:09
  „46-os!!
  1-es!! ulj le fiam!!!
  az a honfoglalas az 896-ban tortent a vereckei hagonal!!!-es NEM "895-ben"!!!
  Ennyit egy akkora es annyira hudemagyarnak mint te talan illene nem egy izraelben elo magyar szarmazasu zsdidotol tudnia!!!
  ennyit a ti tortenelem tudasotokrol!!
  a zsido nep tobb mint 3000 eves kulturat olel fel!! es ti magyarok hol voltatok 3000-evvel ezelott???
  A Bibliat,a Kertesztenyseget,a Keresztenyseg alapjat "jezust",stb-stb,adtak a vilagnak!!!
  -es meg te beszelsz sajat kulkturarol???? Ti minden karacsonykor terdre borultok egy Zsido gyermek szuletese alkalmabol!!! Istenkent imadtok egy 30-koruli,a Romaiak altal lazadas vadjaval megfeszitesre itelt Zsido ferfit!!Hol is a "sajat kulturatok"????”
 • 50. tejfelesszájú 2010. március 05. 12:20
  „Vona Gábor válasza Bayer Zsolt nyílt levelére

  Tisztelt Orbán Viktor Elnök Úr!

  Engedje meg, hogy kampányuk színvonalából kiindulva félretegyek mindenféle naivitást, és Bayer Zsolt nyílt levele kapcsán ne a formába öntőnek, hanem személyesen Önnek, a tollba mondónak válaszoljak. Már csak azért is, mert engem a szüleim arra neveltek, hogy ha valakivel problémám van, azt ne másokon keresztül üzenjem meg, hanem vállaljam a véleményemet mindig, és mondjam azt az illető szemébe. Merthogy tisztességes magyar ember így intézi el a problémáit. Ön mégsem ezt tette. Nem semmibevétele ez még a saját szavazóinak is, elnök úr?

  Jól látható egyébként, ahogy stratégiát váltottak a Jobbik egészpályás letámadásával kapcsolatban. Úgy tűnik, nem volt sikeres a kövéri rágalmazás. Sőt visszájára fordult, hiszen alaptalan vádjaik miatt még több ember ábrándult ki önökből, és állt mellénk. A piszkos munkát ezért most igyekeznek kiosztani a holdudvarnak, így fordulhat elő, hogy minden sajtóorgánumukban egy-egy külsős (?) megmondó ember a Jobbikot szapulja, vállalva ezzel akár saját maga hitelességének tönkretételét is. Jobb sorsra érdemes emberekkel mondatnak ki hazugságokat, csúsztatásokat. Méltó ez egy párt vezetőjéhez, elnök úr?

  Fájlalják, hogy mi a teljes húsz évet szeretnénk számon kérni, és nem csak az elmúlt nyolc évet? Pedig tényleg erre készülünk, mert az, amit önök és az összes parlamenti párt rendszerváltozásnak hívnak, az egyáltalán nem volt rendszerváltozás. Egy nagy hazugság csupán. Az önök közös hazugsága, amelyet nincs értelme tovább toldozni-foldozni, mert abba csak belegabalyodik az ember. Ahogy azzal önök is jártak. Persze az önök négy éve volt a legjobb időszak, ezt nem is vitatjuk. De azért nézzük meg, hogy kikhez képest, elnök úr? Antallnál, Hornnál, Medgyessynél, Gyurcsánynál és Bajnainál nem dicsőség jobbnak lenni. És az sem válasz, ha azt mondják, az ő bűneikért önök nem felelősek. Az elmúlt nyolc év az önök bűne is. A passzivitásuk, a gyávaságuk és a háttérben történt mutyijaik bűne. Hogyan tudták mindezt tétlenül végignézni? Miért nem adták vissza a mandátumaikat már 2006 őszén, amikor látszott, hogy ebből hatalmas baj lesz? Nyolc éven keresztül bujkáltak és menekültek a felelősség elől. Lehet így bárminek is az élére állni, elnök úr?

  Azt kérdezik, miért léptem be 2002-ben az ön polgári körébe? Mert ön hívott meg, és mert én tenni akartam. Mert hittem önben, hittem a polgári körökben, hittem abban, hogy alulról építjük újjá a nemzeti oldalt. A ,,miért léptem be?" kérdésnél ezért sokkal fontosabb, hogy miért léptem ki a polgári köréből? Merthogy 2003-ban egyedüliként én mondtam búcsút annak a társaságnak. Beláttam naivitásomat, hogy amiről itt szó van, az nem a polgári körök, nem a nemzeti oldal, nem egy új korszak alapjainak megteremtése, csupán egy jobb-liberális párt újjászervezése, amelyben én nem akartam részt venni. Kiléptem, pedig az ön körül lebzselők társaságában maradva biztosan nekem is jutott volna zsíros falat. Csak hogy én egészen mást akartam. Jobbat. Jobbikat. És ez életem egyik legjobb döntése volt. A Jobbik ugyanis ma az egyetlen alulról szerveződő és nemzeti párt, ráadásul egyre erősebb. Eltakarítottuk az SZDSZ-t, és itt lenne a lehetőség, hogy eltakarítsuk az MSZP-t is. Önöknek pedig ebben a történelmi helyzetben a mi eltaposásunk a legfontosabb? Tényleg a Jobbiktól kell félteni ezt az országot, elnök úr?

  Szánalmas látni a vergődésüket, ahogy érvek és ellenérvek híján a legaljasabb eszközökhöz nyúlnak. Összemosnak engem és pártunkat emberek megverésével, vélt terrorizmussal, mindenféle szörnyűséggel. Sőt tollba mondott nyílt levelükben már egyenesen a cigánygyilkosságokat is a nyakunkba varrják. Mi közünk van nekünk mindehhez? Ezzel az erővel én is megkérdezhetném, hogy zsidó testvérpártjukkal, a Likuddal folytatott tárgyalásaik és ölelkezéseik után nem álmodnak-e az ártatlanul legyilkolt palesztin kisgyermekek holttesteivel? Szélsőséges, erőszakos, terrorista Jobbik? Azt mondják, hogy húsz millió oroszt akarunk behívni az országba? Nem szégyellik magukat? Ilyeneket Kovács Lászlótól, Gyurcsánytól és Draskovicstól hallottam utoljára. Hogyan néz majd pártja tisztességes szavazóinak szemébe, elnök úr?

  Elnök úr végighallgatta, amint Bajnai Gordon önt demokratának és jó hazafinak nevezte, mondván: a hasonló a hasonlónak örül. A napokban Mesterházy Attila felajánlotta, hogy a Jobbik legyőzése érdekében hajlandók visszalépni a Fidesz javára a második fordulóban. Ha én ilyen ajánlatot kaptam volna a szocialisták kormányfőjelöltjétől, azonnal kikértem volna magamnak. Bennünket ne nevezzen Bajnai hasonlónak, a mi javunkra ne lépjen vissza Mesterházy! Ön pedig némán hallgatott. Ön képes lenne ezekkel közösködni? Persze lehet, hogy a lisszaboni szerződés együttes aláírása, a rádiófrekvenciák körüli szégyenletes összjáték vagy a titkosítások feloldásának nemrég történt közös szigorítása miatt (ami véleményem szerint az elmúlt húsz év egyik legdurvább hazaárulása volt, és a számonkérésről ezek után önök ne is beszéljenek!) nem is tehet mást. Már nem is lopakodik, hanem a háttérben megvalósult a nagykoalíció. A Jobbik megerősödése miatt egymásra fanyalodott az MDF és az SZDSZ. Most a háttérben önök is ezt teszik az MSZP-vel. Ha minden így folytatódik, ebből nagykoalíciós kormány lesz, csakhogy védjék az elmúlt húsz év közös hazugságait, árulásait és koncát. A hasonló hát tényleg örül a hasonlónak? Hát ide jutottak, elnök úr?

  Nem várok választ a levelemre, hiszen korábban sem kaptam választ soha. Ön, ha a Jobbikról kérdezték, azt mondta inkább: ,,sas nem kapkod legyek után". Csak hát észre kellene venni, hogy a világ megváltozott. Ön nem a legyek ura. És mi sem vagyunk már két pofonnal elhessegethető legyek. Tavaly júliusban közel félmillió ember bizalmát szereztük meg, és ezt folyamatosan növeljük tovább. A választások az önök pártja és a Jobbik között dől majd el. A múlt és a szebb jövő között.

  Levelük tele volt pontatlansággal, ferdítéssel és tudatos hazugságokkal. Kérem, mielőtt legközelebb ilyennel próbálkoznak, olvassák el országgyűlési programunkat, hogy ne kerüljenek hasonló kellemetlen helyzetbe. Nekünk ugyanis van bárki számára hozzáférhető programunk. És ha vállalja, bármikor szívesen ütköztetem érveimet önnel a nyilvánosság előtt. Az időpontot és a helyszínt is önre bízom. Ha mégsem meri, hát májustól az Országgyűlésben úgyis találkozunk. És akkor nem csupán a szebb jövő kezdődik el, de eljön majd az igazság pillanata is. Merthogy önnek is meg kell majd nyilatkoznia végre államadósságról, multinacionális tőkéről, uniós pusztításról, cigánybűnözésről, magyar földről, titkosított ügyekről, izraeli felvásárlókról, alkotmányról. Húsz év zsákutcája és mellébeszélése után az ország valódi problémáiról. Én már nagyon várom.

  Sportszerű emberként mit is kívánhatnék mást, mint azt, hogy győzzön a jobbik!

  És adjon az Isten szebb jövőt nemzetünknek!

  Vona Gábor
  Jobbik Magyarországért Mozgalom
  elnök

  (vonagabor.hu)”
 • 49. vitriol2 2010. március 05. 09:47
  „igy védi a jobbik alvezér a vele együttmüködési szerződést kötö terrorista vádak maitt bebörtönzött bandát:
  "Novák Előd, a Jobbik alelnöke a múlt héten nyilvánosságra került hangfelvételek ellenére úgy nyilatkozott: a Magyarok Nyilai szerinte nem terrorszervezet. Úgy vélte, a média jelentősen túloz, mivel ártatlan embereknek nem esett bántódása, ráadásul a támadások komolyabb károkat nem okoztak. Ezért ezeket a támadásokat inkább "gyerekes csínytevésnek" tekinti, amiket a média most felnagyít. Az ügyészség az ügyben terrorcselekmények gyanúja miatt nyomoz."
  és Emöke a -nyiltan nyilas kurucinfo egyik szerkesztöje ezeket a cselekedeteket tarja" gyerekes csinytevésnek": a beidézés a jobbikkal szintén együttmüködő "betyárkodok honlapjárol:ű
  Betyáros cselekedetek ma
  A Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg néhány állítólagos akciója
  2007. december 11. - Lakásának mélygarázsában négy ismeretlen, fekete ruhát és csuklyát viselő férfi megtámadta Csintalan Sándort, a Hír TV műsorvezetőjét, volt szocialista országgyűlési képviselőt, aki súlyos sérüléseket szenvedett a kezén és a fején. (A szervezet az egyik hazafias, jobboldali internetes portálon november elején már hallatott magáról, amikor Molotov-koktélos támadásokat vállalt magára két szocialista országgyűlési képviselő háza ellen. Közülük az egyik, Ecsődi László szocialista országgyűlési képviselő volt, akinek adonyi családi házára október 24-én két Molotov-koktélt dobtak.)

  2007. december 16. - Ismeretlenek feltehetően három Molotov-koktélt dobtak Kóka János Normafánál épülo házára. Ugyanazon a hétvégén ismeretlenek rálőttek Hiller István MSZP-alelnök házára is, az épületet két lövés találta el.

  2008. február 8. - Gödön, Cegléden, Dunaújvárosban, Kunhegyesen és Rácalmáson összesen öt szocialista képviselő házára dobtak Molotov-koktélt ismeretlenek.

  2008. április 1. - Molotov-koktélt dobtak az újlipótvárosi Hollán Ernő utcai fasisztázó, magyarellenes jegyirodára, amely teljesen kiégett.

  2008. június 26. - Két buzibár is Molotov-koktél kapott figyelmeztetésül a közeledő homokos felvonulás miatt.

  2008. szeptember 3. - Ismeretlen összetételű gyúlékony anyag vagy robbanószer felhasználásával megrongálták Szilvásy György, a titkosszolgálatokat irányító miniszter lesencefalui nyaralóját. A nyaraló ajtaja berobbant; az épületben senki nem tartózkodott.

  2009. március 6. - Egy szabadszállási telephelyen felrobbantottak egy vadonatúj autóbuszt. A kár eléri a százmillió forintot. Az akcióra azért került sor, mert "a magyarok ellen vonuló cigányokat szállította Ózdra" a busz vállalat.

  2009. április - A perzekútorok elkaptak 4 fiatalembert, akik állítólag focilabdába rejtett pokolgépekkel akarták felrobbantani több MSZP-s politikus házát."”
 • 48. szocdem 2010. március 04. 13:47
  „40. hozzászólás t-a-ibi 2010.03.03. 19:20
  "....Minden náció menjen oda ahol szülőhazája van...."

  Heheheheheheheheheheheheheheheh!

  Azt gondolom ezt úgy érted, hogy a nemzetisége szerint értehtő földrajzi helyre kell távoznia mindenkinek.

  Akkor elég kies lenne ez az ország - olyan mint atomcsapás után egy kísértetország. Ui. itt alig 30 ezren élnek akik "magyar" nemzetiségünek tarthatják magukat:))))))
  Mindenki más szláv, német, roma, örmény, stb. Azoknak ez az ugar sosem volt természetes hazája az igaz - de a Magyaroknak sem - ahogy a közhiedelemmel ellentétben a magyarok sohasem voltak katolikusok. :)))))”
 • 47. Eva- 2010. március 04. 12:13
  „46-hoz

  mondom, hogy ez vallás.Megingathatatlan.

  írásos emlék nincs--nem is lehet, mert ...

  a zsidó történelemnek az írásos volta legalább könyvtárnyi ősirat, de a kultúrák vándorlása egymásra hatása nem teszi lehetségessé az egyetlen első igazi megtalálását.

  azt mondta egy forrás--ha akarod visszakeresem pontosan, hogy az ember kialakulása során két helyszín jelőlhető.
  az egyik helyszín lakosai sok évezredig maradtak fenn, csak az éghajlat változás miatti vándorlás során nem hagytak nyomokat a társaiknak, és vélhetően emiatt ki is pusztultak.
  Míg a ma élők elődei képeek voltak orientáló információka hagyni vándorló társaiknak kommunikáltak és ez az együttműködés csíra segítette túlélésüket.

  aztán a többi a történelmi díszeletváltozások dolga volt.

  A magyarok ősi történetét itt a Kárpát medéncében pedig írásos emlék nem bizonyítja, még a környező országok akkori irásos emlékei között sem.

  de hitekben vitát nyitni értelmetlen.

  44-hez
  kimaradt az a kifejezés, hogy: az írott Európai Történelemben.
  /bár ez is szül vitákat/”
 • 46. kolombela 2010. március 04. 10:29
  „44. meir 2010.03.04. 06:43
  Ti zsidók ahány helyen megfordultatok, annyi helyről szívtátok magatokba annak a népnek a kultúráját. Vagyis önálló saját magatok által kiforrott kultúrátok nincs is.
  A római megszállás 400 éve gyakorlatilag semmiféle nyomott nem hagyott az itt élő őslakosság kultúrájában. Mai napig csak és kizárólag építészeti leleteket találnak. A 895-ben bejött úgy nevezett honfoglalók vették át az itt élő lakosság életvitelét és nem fordítva.
  De ezt hiába magyarázza az ember neked, mert úgy sem érted meg. Ti azt hiszitek, hogy 3000 ezer éves "kultúrátokat" vette át a többi nép. Pedig ez egy marhaság. Ha egy kicsit is ismernéd az őstörténelmet, akkor tudhatnád, hogy ti is csak átvettétek másoktól és mivel nem értettétek a lényeget el is sikerült torzítanotok. A kiválasztottságotok valóban igaz, csak nem úgy ahogy ti hirdetitek. Arra lettetek kiválasztva, hogy ahol csak megfordultok, ott bú és pusztulás lép fel, ezért is utálnak benneteket mindenhol.
  Ne hidd, hogy ez a véletlen műve, és semmi köze ahhoz, hogy a sémi fajhoz tartoztok.”
 • 45. vitriol2 2010. március 04. 10:28
  „a jobbik tavaly nemcsak a terrorista cselekmények elkövetésével gyanusitott" hidfoglaloval", hanem ezzel az igazi mély náci/fasiszta emberkével is:

  "Tyirityán Zsolt
  A Betyársereg szóvivője, Tyirityán Zsolt . Az úgynevezett NS-vonalon kezdett politizálni, a társadalmat megfertőző problémák miatt. A Magyar Nemzeti Arcvonallal került kapcsolatba a kilencvenes évek végén, akikkel 2000-ig tevékenykedett közösen. Innen kiválva a Vér és Becsület nevű szervezet munkájában vett részt, ennek főszónoka és egyik vezéralakja lett. Ekkor már az elnyomó rezsim is felfigyelt rá, főleg azután, hogy a Vér és Becsület 2003-ban az 1945-ös hős budapesti kitörésre emlékezve, a Becsület Napján a Kossuth téren nagy sikerű demonstrációt tartott, amelyet egyébként több száz fős zsidó és bolsevik csürhe próbált megzavarni. Itt emlékezetes, felrázó, lelkesítő, de az ellenség szemszögéből ijesztő beszédet mondott a betyár. Ezután Zsoltot egy koncepciós perbe fogták, amely során a Nemzetbiztonsági Hivatal munkatársai is kihallgatták, akik nem is titkolták, hogy a politikai tevékenységére kíváncsiak. A bíróság szintén ezt firtatta. Végül faji alapon elkövetett súlyos testi sértésért 1,5 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, amit Magyarország legszigorúbb büntetés-végrehajtási intézetében, a Sátoraljaújhelyi Fegyházban kellett letöltenie) megj. a fenti sorokat nem szoci-libsi honlaprol másoltam be hanem a a "betyárkodok" honlapjárol.

  ugye ide is illik: Madarat tollárol, pártot barátairol...?
  - ugye vannak echte nmemzetiszocialista"beütésü" nácik és a jobbikkal szerzödö felek közt?”
 • 44. meir 2010. március 04. 06:43
  „40-es,es 42-es!!
  Mi zsidok mar ott voltunk a Romai Birodalom idejen is,amikor a Magyaroknak meg csak hiruk sem volt!!
  ne mond el senkinek!!!”
 • 43. kolombela 2010. március 04. 00:21
  „41. Eva- 2010.03.03. 21:44
  Nem csak hogy akarják, hanem már nagy részben el is vették. Persze ezt te is nagyon jól tudod, hiszen ezért állsz ki nap mint nap.”
 • 42. kolombela 2010. március 04. 00:13
  „39. meir 2010.03.03. 17:18
  Nem ártana a magyar történelmi ismeretet felülvizsgálni. Az utolsó 50-60 év kutatásai alapján biztosan kijelenthető, hogy a Kárpát-medence a Magyarság egyik ős hazája. Ide Árpádék is csak hazatértek.”
 • 41. Eva- 2010. március 03. 21:44
  „40-höz

  mert el akarja venni valaki?”
 • 40. t-a-ibi 2010. március 03. 19:20
  „A volt rendőrtisztet, Magyarok Egymásért Szövetsége (MESZ) nevű párt elnökét az Egymásért Egy-Másért Alapítvány vezetőjeként milliárdos vám- és adócsalással vádolja az ügyészség. Jelöltségével Földesi-Szabó ideiglenesen - a választási időszak végéig - mentelmi jogot élvez, így többek között a folyamatban lévő büntetőügyben nem lehet kihallgatni. A választási időszakban a képviselőjelöltek mentelmi jogáról is az Országos Választási Bizottság dönthet. Az OVB-nél az a gyakorlat alakult ki, hogy ilyenkor nem szólnak bele mentesség megvonásával konkrét ügyekbe, nehogy politikai elfogultsággal vádolhassák az bizottságot.

  39. hozzászólás meir

  Ne erőlködj!-- Kárpátmedence a Magyarok hazája--tehát az én/a mi szülőföldünk!--tietek bizony nem itt van, keresd meg!
  Tudod az én "ÉDESANYANYELVEN" a MAGYAR. Ez a semmilyen más gagyogáshoz nem hasonlítható gyönyörű nyelv, nincs olyan dolog-bármi amit a Magyar sok-féle szóval,--magyar-szóval ne tudna kifejezni.
  Tudod az én családom ízig-vérig Keresztény Magyar. Az én őseim a SZÜLŐHAZÁJUKÉRT harcoltak, és én is azért harcolok. Minden náció menjen oda ahol szülőhazája van.

  Ezt a hazát-nyelvet nem hagyjuk egyetlen rablónak sem ellopni!”
 • 39. meir 2010. március 03. 17:18
  „2-es! Tortenelem orarol igazoltan maradtal el??
  A MAGYARSAG szulofoldje,a mai Baskiria foldjen az Etil folyo felso folyasanal van es nem a Karpat medenceben!!”
 • 38. Phobos 2010. március 03. 15:11
  „re 37

  De milyen igaza van Pörzsének !!!”
 • 37. sopronilakos55 2010. március 03. 13:09
  „Pörzse Sándor:

  Válasz Bayer Zsoltnak!

  Zsolt!

  Azt a levelet, amit a szombati Magyar Hírlapban hozzánk intéztél, egész egyszerűen elintézhetném annyival is, hogy szánalmas, hogy egy ilyen tehetséges ember, mint Te, idáig süllyedt. Magyarul: egy szarházi vagy. De ezt pont azért nem értenéd, mert egy szarházi vagy. Úgyhogy részletezem.

  Először is túl jól ismerlek ahhoz, hogy erkölcsről papolj nekünk. Ezt Te is érzed, hogy a Te esetedben szürreális. Miután jól ismerjük egymást, tudom, hogy gondolkozol. Ahhoz túl sok időt töltöttünk együtt az általad is említett boros poharak mellett, hogy ne tudjam, ezt a cikket tollba mondták Neked. Hogy ezt Te miért vállalod folyamatosan, az legyen a Te dolgod. Ami a baráti társaságunkat illeti, az gyakorlatilag már rég kivetett Téged magából, és nem azért, mert ,,fideszes" vagy, hanem, mert minimális baráti elvárásoknak sem feleltél meg. Talán nem vetted észre, milyen döbbenten ült a társaság, amikor három éve, Erdélyben feketén-fehéren kiderült, hogy a HírTV-ből történt kirúgásomról a közöttünk ülő feleséged semmit sem tudott? Mindezt úgy, hogy a kirúgásomban akarva-akaratlanul főszerepet játszottál. Tehát ennyire volt ez téma nálatok, a családi asztalnál, hogy az egyik barátod ,,miattad" vesztette el a munkáját. Vagy említhetném azt is, hogy az általad a leveledben visszasírt barátaidnak olyan apróságokat felejtettél el megemlíteni, hogy elváltál, aztán később megnősültél. Ha jól emlékszel, ezeknél a baráti asztaloknál igen színvonalas politikai viták folytak, melyekben Te ugyanúgy elmondtad a véleményed, mint más. Sőt, meg merem kockáztatni: sokat tanultunk Tőled. Ráadásul mi ketten igen jókat röhögcséltünk hasonló humorunk miatt. És mindezeknek vége. Nem azért, mert én jobbikos lettem, hanem azért, mert a NAGY Fidesz-médiaóvodában Te Csintalan Sándorral és Vámos Györggyel totyogsz bájosan gügyögve a beígért torta felé. Hát ez lettél Te, Zsolt. Úgyhogy TE is abba a kategóriába tartozol nálam ezentúl, mint Vámos György. Nem, hogy nem kell köszönnöd, hanem ha két méteren belülre jössz, támadásnak veszem. Úgyhogy utoljára: szevasz.

  Utóirat: természetesen Vona Gábor olyat sosem mondott, hogy 20 millió oroszt hozna be az országba - de ezt Te is tudod - úgyhogy a Csintalan-Vámos hasonlat mellé illesszünk be egy Kovács Lászlóit is. (23 millió román, emlékszel, ugye?)

  Losonczy Pál:
  Zsolt,

  Az a helyzet, én még annyira sem méltatlak, mint Sanyi. De hadd tegyem hozzá: szerinted, az általad említett Turul nevű baráti társágban miért maradtunk rajtad kívül tizen ugyanúgy barátok...?”
 • 36. szocdem 2010. március 03. 12:31
  „34. vitriol2 2010.03.03. 12:22
  és egy "érdekes név a jobbikkal szerzödést közül:ű
  "Tyirityán Zsolt
  A Betyársereg szóvivője, Tyirityán Zsolt . Az úgynevezett NS-vonalon kezdett politizálni, a társadalmat megfertőző problémák miatt. A Magyar Nemzeti Arcvonallal került kapcsolatba a kilencvenes évek végén, akikkel 2000-ig tevékenykedett közösen."

  Ez az a párt aminek tagjai elkövették a tavalyi romagyilkoságsorozatot.

  " Innen kiválva a Vér és Becsület nevű szervezet munkájában vett részt, ennek főszónoka és egyik vezéralakja lett. Ekkor már az elnyomó rezsim is felfigyelt rá, főleg azután, hogy a Vér és Becsület 2003-ban az 1945-ös hős budapesti kitörésre emlékezve, a Becsület Napján a Kossuth téren nagy sikerű demonstrációt tartott, amelyet egyébként több száz fős zsidó és bolsevik csürhe próbált megzavarni."

  Na igen, a vérésbecsületes korszak...

  "Ezután Zsoltot egy koncepciós perbe fogták, amely során a Nemzetbiztonsági Hivatal munkatársai is kihallgatták, akik nem is titkolták, hogy a politikai tevékenységére kíváncsiak voltak.... Végül faji alapon elkövetett súlyos testi sértésért 1,5 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték,..."

  Na igen, a romagyerök öklön és lábon fejelte Zsoltikát, a Bíróság meg elítélte érte szegényt.....

  "és egy "érdekes név a jobbikkal szerzödést közül"

  Ez egy nagyon érdekes név, és nagyon érdekes történeti előzmény..annyira hogy sok mindent megalapoz a Jobbikkal kapcsolatban, amit leírtam áttételesen, de kimoderálták azzal együtt hogy a Jobbik egy tisztességes párt.. Változnak az idők???”
 • 35. akinemfél 2010. március 03. 12:29
  „adalfold !
  "TERRORISTA BUDAHAZY ? TERRORISTA A JOBBIK ?"
  TERRORISTA BUDAHAZY ? - A Magyar Koztársaság eljáro ugyészei és a Magyar Koztársaság Fuggetlen Bírosága,amely kiadta az elozetes letartoztatási parancsot - szerint,minden bizonnyal : IGEN !
  TERRORISTA A JOBBIK ? -www.jobbik.hu -hivatalos választási program 85.oldala : "Magyarország ma nem jogállam" és ugyanott a 84.oldalon : "Az elmúlt években számos politikavezérelt ítélet született, a sorozatosan szakmai hibáktól hemzsegő határozatokat hozó bírók a továbbiakban változatlanul hasonló kaliberű, komoly ügyeket tárgyalhatnak, vagy "szolgálataikért" magas pozíciókat ajánljanak fel nekik. Az ilyen bírók felelősségre vonása rendszeresen elmarad." - Hát,a válasz a Jobbik hivatalos programját olvasva :
  a Magyar Koztársaság torvényeit nem tisztelo,hatalomra toro szervezetrol van szo,akik odavannak a fegyverekért - lásd a hivatalos program 70-72.oldalán.”
 • 34. vitriol2 2010. március 03. 12:22
  „és egy "érdekes név a jobbikkal szerzödést közül:ű
  "Tyirityán Zsolt
  A Betyársereg szóvivője, Tyirityán Zsolt . Az úgynevezett NS-vonalon kezdett politizálni, a társadalmat megfertőző problémák miatt. A Magyar Nemzeti Arcvonallal került kapcsolatba a kilencvenes évek végén, akikkel 2000-ig tevékenykedett közösen. Innen kiválva a Vér és Becsület nevű szervezet munkájában vett részt, ennek főszónoka és egyik vezéralakja lett. Ekkor már az elnyomó rezsim is felfigyelt rá, főleg azután, hogy a Vér és Becsület 2003-ban az 1945-ös hős budapesti kitörésre emlékezve, a Becsület Napján a Kossuth téren nagy sikerű demonstrációt tartott, amelyet egyébként több száz fős zsidó és bolsevik csürhe próbált megzavarni. Itt emlékezetes, felrázó, lelkesítő, de az ellenség szemszögéből ijesztő beszédet mondott a betyár. Ezután Zsoltot egy koncepciós perbe fogták, amely során a Nemzetbiztonsági Hivatal munkatársai is kihallgatták, akik nem is titkolták, hogy a politikai tevékenységére kíváncsiak. A bíróság szintén ezt firtatta. Végül faji alapon elkövetett súlyos testi sértésért 1,5 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, amit Magyarország legszigorúbb büntetés-végrehajtási intézetében, a Sátoraljaújhelyi Fegyházban kellett letöltenie) megj. a fenti sorokat nem szoci-libsi honlaprol másoltam be hanem a a "betyárkodok" honlapjárol.

  ugye ide is illik: Madarat tollárol, pártot barátairol...?
  - ugye vannak echte nmemzetiszocialista"beütésü" nácik és a jobbikkal szerzödö felek közt?”
 • 33. vitriol2 2010. március 03. 12:16
  „szocdem 2010.03.03. 12:04 :
  most jobban "figyelnek"- azt amit már minden ujság már megirt-mégha nem "jó" a jobbiknak mégsem moderálhatják ki.ű
  "milyen egyezmény?. hát"megbeszélték a jövőbeni együttműködés, a közös cselekvés formáit, módozatait. "”
 • 32. szocdem 2010. március 03. 12:04
  „29. vitriol2 2010.03.03. 10:03
  <moderálva>

  Egyébként Vona meg kéne hgy nyílvánuljon abbaa vonatkozásban, hogy Budaházyval miylen egyezséget kötött. pl. hogy robbantson, vagy ne robbantson. Nem mindegy ugyanis!!!”
51 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: Leadták az ajánlószelvényeket

Az MSZP az összes megyénkbeli körzetben leadta a szükséges számú ajánlószelvényeket. A választási… Tovább olvasom