Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

A Fidesz válasza: Neupor Zsolt állításai megmosolyogtatók!

Neupor Zsolt sajtótájékoztatójára reagál most a Fidesz Győri Elnöksége.

"Neupor Zsolt nyilván elveszítette a realitásérzékét, ellenkező esetben végiggondolná állításai valóságtartalmát, mielőtt beszél. Az MSZP győri elnöke nem állít kevesebbet, minthogy a szocialisták 12 évnyi városvezetése alatt 1000 milliárd forintos fejlesztés valósult meg Győrben.

Neupor Zsolt minden bizonnyal nincs tisztában azzal, hogy 1200 milliárd forint a teljes hazai önkormányzati szektor egyéves állami támogatása, Győr költségvetése pedig az MSZP 12 évnyi regnálása alatt sem közelítette meg az általa megjelölt összeg felét! Neupor Zsolt tehát nagyot akart mondani, azaz blöffölni, s közben nem mérte fel, hogy állítása nevetségessé teszi!

Érdekes az, ahogy az Orbán-kormány által elindított Széchenyi-terv támogatásából felépült győri termál- és élményfürdő megvalósulását Neupor Zsolt a szocialisták sikerberuházásai között sorolja fel, nyilván ugyancsak nyelvbotlásból.

Említi az egyetemi csarnokot, amelyet túlzás sikerberuházásként említeni, hiszen jelentős sportesemények rendezésére alkalmatlan, rossz akusztikája miatt pedig koncertek megtartására sem ideális helyszín. Ami pedig az aluljárók építését illeti, nos, a Nádor-aluljárót a szocialista önkormányzat százszázalékos hitelfelvételből valósította meg, így annak építését az adózó győri polgároknak kell megköszönni, nem az MSZP-nek!

Neupor Zsolt vitatkozhat a fideszes városvezetés elmúlt három évben elért eredményeivel, de értékelése csak akkor lehet objektív, ha azt is elismeri, hogy a szocialisták rossz állapotú önkormányzati közintézményeket, utakat, 12 éve felújításra váró Széchenyi teret, és bezárt gyárakat hagytak maguk mögött 2006-ban.

És ha azt is elismeri, hogy az elmúlt 3 évben a Gyurcsány-korszak 12 milliárd forintnyi normatív támogatást vont el a győri önkormányzattól, jóval többet, mint az MSZP-s városvezetés 12 évében.

Ha a Gyurcsány-korszak elvonásait is elismeri, és a korábbi ciklusok fejlesztési forrásait nem hasraütésszerűen, irreálisan magas összegben jelöli meg, majd akkor lehet Neupor Zsolt állításait komolyan venni. Addig a kijelentései csupán megmosolyogtatók!"

Olvasóink írták

 • 4. Jafar 2010. január 27. 11:02
  „-mindenki a nyugdíjasokért küzd! A Fidesz miért feledkezett meg a közszolgákról? Miért nem tiltakozott, mikor elvették a ruhapénzüket?
  Az aktív közszolgák már egy pártnál sem szavazati többség? Pedig létszámuknál fogva sok szavazatot jelentenek!”
 • 3. Jafar 2010. január 27. 10:58
  „És az i kiderül, hogy magyar honban csak a Fidesz tesz valamit, a többiek meg próbálják sajátukként feltüntetni. Jó, hogy a következő 4 év Fidesz hatalommal telik, így nem veheti el a többiek az eredményt, a rosszat meg rákenjük az előző 8 szoci évre. :-)”
 • 2. Csetneky 2010. január 27. 10:19
  „Az minden esetre kiderült, hogy Neupor Zsolt nem egy matematikus.”
 • 1. Eva- 2010. január 27. 08:09
  „mondjuk az érvek elég gyengék!

  de

  a város hála a normális polgármesterének --élhető!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: Győr nem lehetetlenül el

"Azt mondani, hogy a kormányzati juttatások csökkentése miatt Győrben ellehetetlenülnek a városi… Tovább olvasom