Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

A Fidesz és Walter is leadta az ajánlószelvényeket

A Fidesz Sopronban kedden leadta a képviselő, valamint a polgármester állításhoz szükséges ajánlószelvényeket. Eldőlt, hogy Walter Dezső is indulhat a városvezetői posztért.

Abdai Géza, a Fidesz soproni elnöke sajtótájékoztatón jelentette be, hogy pártja mind a tizenkét körzetben állított képviselőjelöltet, valamint Fodor Tamás polgármesterjelölt is összegyűjtötte a szükséges mennyiségű ajánlószelvényt. A több ezer szelvényt a sajtótájékoztatót megelőzően le is adták a helyi választási irodában.

Kedden a függetlenként induló Walter Dezső is leadta a – szükségesnél több – összegyűlt ajánlószelvényt a választási irodában, így két hivatalos jelölt már van a városvezetői posztra.

Olvasóink írták

 • 10. FREDDY/S 2010. szeptember 04. 19:15
  „Kis szerencsével én is majdnem leadtam az ajánlókat, csak valódi függetlenként a média különleges segítségével nem jött össze a 954, így Sopronnak a műszaki fejlesztés helyett rossz esetben még a bankárképzés is juthat, mert fejlődni pénz nélkül a bankárok tudnak egy kis inflálódó segítséggel, nemde...”
 • 9. jobbidők 2010. szeptember 02. 14:32
  „Walter Dezső a nyerő!
  Ő kell a soproniaknak!
  A "fityesz" pedig a második sor bal 1-en!”
 • 8. Tapmancs 2010. szeptember 01. 09:59
  „7. hegyestű

  Ki tudták fizetni a 150Ft-ot darabjáért? :)”
 • 7. hegyestű 2010. szeptember 01. 04:13
  „4. hozzászólás FREDDY/S 2010.08.31. 18:27

  Jaa, nézem a www.valasztas.hu -t, s látom, hogy az lmp is leadta a listaállításhoz szükséges jelöltszám (7) céduláit, arról egy sor hír sincs.”
 • 6. igazságpillanata 2010. augusztus 31. 19:56
  „Walter Dezsőt a polgármesteri székbe!
  Göbl Gábort pedig alpolgármesternek!

  Sopronnak kemény kezű irányítókra lenne szüksége.”
 • 5. SZILAJ 2010. augusztus 31. 18:35
  „Soha többé Walter Dezső!!!!!!!!!!!”
 • 4. FREDDY/S 2010. augusztus 31. 18:27
  „Vannak már hivatalos jelöltek is, csak arról nem lehet itt olvasni, mert a média az "esélyegyenlőséget" biztosítani szeretne mindenki részére "azonos" feltételek mellett, nemde...”
 • 3. Farkas-barkas 2010. augusztus 31. 18:12
  „A politikát az érdekek mozgatják, ez a világ minden részén így van, a hála nem ebbe a kategóriába tartozik.
  Egyébként a Walter ezerszer különb polgármesternek is, meg EMBER-nek is mint a Fodor.
  A Kóczánról még annyit: a városi Közgyűlés legtökösebb, legodavalóbb tagja. Van véleménye és azt meg is meri mondani!! Kár hogy az utólsó mohikán....
  Hajrá Dezső bá´ !!!!”
 • 2. nagypityu 2010. augusztus 31. 17:59
  „Teljesen össze vagyunk zavarodva! Segítsetek! A beviszemavasutataföldaládezső weblapján a vélemények rovatban megdöbbentő dolgokat lehet olvasni. Bizonyos Török Zoltán sima nyelv hegyes könyék taktikát alkalmazva fényezi ezt az embert holott 2009 ben idézem: "A Raabersport kft azzal a kéréssel fordul SMJV Önkotmányzatához, hogy 85.000.000 azaz 85 milló Ft hitelfelvételéhez készfizető kezességvállalást tegyen"
  Értitek? Magyarul a Fideszes városvezetés vállaljon kezességet de ő beviszemavasutataföldaládezsőt fényezi.. gratulálunk a Fidesznek amúgy ezért is !!!
  Aztán a szövetség Sopronért felszólít minket, hogy most támogassuk a fideszt de ugyanezen a lapon meg szintén beviszemavasutataföldaládezsőt EMBEREzik le...
  Továbbá Jámbor és kevésbé jámborok milliárdosokvagyunktehátminegy Hirschlerek emelik ki nagyszerű mivoltát! Hihetetlen! Ha nem látnánk ezt a lepusztult várost amit maga mögött hagyott még nevethetnénk is!
  Itt van még jó öreg nagy túlélőnk Kóczán "úr" . Ő azt mondja a Corvinus rádióban, hogy : "Az is bizonyos, hogy amennyiben Walter Dezső harcba száll a polgármesteri székért és függetlenként indul, úgy a párt támogatja őt. " Ragyogó de akkor ő miért az MSZ(M)P vel együtt indul?
  Szóval az itt a nagy kérdés ami itt folyik az nem politikai prostitúció?”
 • 1. petry 2010. augusztus 31. 15:47
  „Lefordítva: mindkét oldalnak sikerült frissítenie az excel tábláit.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: kész a megyei lista

A Magyar Szocialista Párt megyei szervezete leadta ajánlószelvényeit, "a Fidesz által… Tovább olvasom