Kisalföld logö

2016. 10. 26. szerda - Dömötör 8°C | 15°C

A Fidesz-KDNP számít a fiatal szavazókra

– A szocialisták kormányai elvették a fiatalok jövőjét, mára minden negyedik pályakezdő munkanélküli – hangzott el a soproni IKSZ (Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség ) rendezvényén.


– Sok embernek segít, nagy munkabírású, az egyik legaktívabb képviselő Firtl Mátyás a parlamentben – ajánlotta jelölttársát a soproniak figyelmébe Rétvári Bence országgyűlési képviselő, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke a sajtótájékoztatón. A politikus kifejtette: a Gyurcsány-kormány szétverte a lakástámogatási rendszert, százezer fiatal hagyta el az EU-csatlakozás óta Magyarországot. A Fidesz–KDNP szövetség kormányra kerülve ezt a folyamatot akarja megállítani.

Firtl Mátyás bemutatta a Fidesz–KDNP ˝Nemzeti ügyek politikája˝ programját. Hangsúlyozta, Magyarországnak kormányváltásra van szüksége a jövő generációjának érdekében is. A változtatáshoz a Fidesz–KDNP számít a fiatalokra. – Meg kell találnunk a közös célokat és összefogással el kell érnünk, hogy egy élhető és derűs Magyarországot építsünk magunknak, mindannyiunknak – fogalmazott.

Olvasóink írták

40 hozzászólás
12
 • 40. lótusz 2010. április 08. 07:20
  „és telekcsaló. ezt akarjátok? ismét csalókat. itt csak a jobbik tesz rendet.

  Telekcsaló Pintér László fidesz-jelölt?
  Ugyanazt a földet kétszer is eladta a kilencvenes évek közepén Pintér László, aki az áprilisi választáson a Fidesz-KDNP támogatásával a lenti választókerületben indul - ez derül ki abból a feljelentésből, amit a magát megtévesztettnek mondó osztrák vásárló, Maximilian Hammer tett.

  A HVG birtokába került dokumentum szerint Pintér, aki a szerződés aláírásakor Kerkakutas polgármestere volt, a vételárat két részletben kérte, a másodikat azonban - ahogy azt egy magnófelvétel is tanúsítja - a vevőtől, illetve a koordináció hiányát kihasználva annak megbízottjától is átvette. Az osztrák vevő - aki azt is sérelmezi, hogy Pintér a saját telke eladásakor úgynevezett ,,polgármesteri pótlékként" 125 ezer forintot is pluszban felszámolt - állítja, három opciós szerződést is kötött a polgármesterrel.

  Ám később - minthogy a külföldiek termőföldszerzése törvényi korlátozásba ütközött - Pintér a vevő ügyvédjének olyan színlelt szerződéses megoldást javasolt, amit a jogi képviselő tanácsára visszautasítottak. Az érintett politikust lapzártánkig nem sikerült elérni, a megyei bíróságon pedig azt mondták, korábbi büntetőügyről lévén szó, adatvédelmi okokból nem adhatnak tájékoztatást, ezért nem tudni, mi lett a feljelentés sorsa.

  Pintért egyébként a - földmoratórium meghosszabbítását szorgalmazó - Fidesz Nógrádi László helyett indítja idén, aki korábban biztosan hozta a körzetet, és legutóbb úgy verte meg az akkor még kisgazda színekben indult Pintért, hogy utóbbi mindössze 2,5 százalékot kapott.”
 • 39. lótusz 2010. április 08. 07:17
  „A Szent Korona Rádió cikksorozatának első része a Fidesz egyik legundorítóbb és a "rendszerváltás" utáni Magyarország egyik leghírhedtebb politikusáról szól. A cikk szigorúan a tények feltárásán alapul és a nyilvánosságra hozott adatok alapján vonja le a következtetéseket a narancsos párt leendő belügy és titkosszolgálati miniszteréről.

  A hirhedt...Ahhoz, hogy megismerjük Pintér elvtársat (nem véletlen az elvtárs megnevezés) nem keveset kell kutakodnunk, ugyanis elég szűkszavúak az ő pályáját bemutató írások - talán nem véletlenül. A Wikipédián, vagy más forrásokból fellelhető adatok tudatában természetesen nem leszünk okosabbak. Mi rejlik az adatok mögött és ki valójában a leendő "csúcsminisztérium" vezetője?

  Pintér elvtárs a módszerváltás előtti időkben

  Pintér mindig is a hatalom és azon belül is a karhatalom közelében mozgott. Az 1989-es úgynevezett rendszerváltás előtt az MSZMP hűséges kutyájaként a rendőrségnél futott be egy igen sikeres pályát. 1978 és 1985 között az akkor még törtető "Sándorunk" az Országos Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztályának előadója volt, majd főelőadója lett. 1985-ben átkerült a Budai Rendőrkapitányságra bűnügyi osztályvezetőnek, majd megbízott kapitányságvezetővé léptették elő. 1988-ban átirányították a Pest Megyei Főkapitánysághoz, ahol a vizsgálati osztály vezetőjévé nevezték ki. Ez a pályafutás természetesen nem mindenkinek adatik meg, de ha valaki abban az időben a párt hűsége katonája, akkor bizony könnyebben juthat előre. A "jobboldali" kormány belügyminisztereként az MSZMP-s múltról inkább nem is beszélt Pintér, aki természetesen nem az első és nem is az utolsó a Fidesz tagok közül, akik ilyen "szép" múlttal rendelkeznek.

  Az 1989-es szörnyű "katasztrófa" sem akasztotta meg Pintér pályafutását, amely nemhogy leszálló ágba került, hanem még jobban felívelt, mint azelőtt. 1990 és 1991 között a Pest megyei főkapitány közbiztonsági helyettesévé léptették elő, majd 1991 márciusában Budapest rendőrfőkapitánya lett. Pár hónappal később, 1991 szeptemberében Boross Péter akkori belügyminiszter kinevezte országos főkapitánnyá, mely tisztséget öt éven keresztül viselt, amikor nyugállományba vonult. 1991-ben vezérőrnaggyá, majd 1993-ban altábornaggyá nevezték ki.

  Vajon egyéni tehetsége és teljesítménye juttatta előre, vagy kapcsolatai révén kerülhetett egyre feljebb és feljebb a ranglétrán? Miként érhette el Pintér Sándor ilyen gyorsan a rendőr-főkapitányi posztot az 1990-es években? Az az egy biztos, hogy már akkor is kiterjedt kapcsolatrendszere volt mind a politikában, mint pedig az alvilágban, azonban erre belügyminisztersége idején is számtalan példát fogunk látni.

  Közéleti és gazdasági pályafutása

  Nyugdíjazása után őrző-védő céget alapított Civil Biztonsági Szolgálat Zrt néven, majd 1997-ben az OTP Bank Rt. biztonsági tanácsadója, illetve igazgatóságának tagja lett, és Csányi Sándor közelébe került, aki jelentős részvénytulajdonnal is rendelkezik a bankban.

  Számos vállalkozása alapján az Index információi szerint már többször felkerülhetett volna a leggazdagabb hazai vállalkozók listájára, de ő inkább - talán nem véletlenül - kimaradt a top 100-ból.

  Az 1998 és 2002 között működő Orbán-kabinetbe az MSZMP-s Pintér Sándor, azzal a feladattal került a BM-be, hogy szedje ráncba a rendőrséget, és javítson a közbiztonsági statisztikákon. A rendőrség helyzete egy mostani hatalomváltás után ismét központi eleme lehet a kormányprogramnak, a Fidesz vezetésében pedig tudják, kevés ember alkalmas egy gyors, látványos beavatkozás végrehajtására a rendvédelmi szerveknél, ezért is szeretnék őt belügyminiszternek. Azonban ne ugorjunk ennyire előre.

  Belügyminisztersége, furcsa halálesetek és az olajos ügyek

  Pintér Sándor érdekes módon lett belügyminiszter. Méghozzá úgy, hogy a bíróság első fokon elítélte közokirat hamisításért. Honnan tudta Orbán Viktor, hogy ezt az ítéletet nem fogják helyben hagyni másodfokon? Egyáltalán, ki kér fel első fokon köztörvényes bűnért elítélt embert a belügyminisztérium vezetésére? Talán Orbán intézte el, hogy másodfokon felmentsék az emberét? Ismerjük be, Magyarország nem a bátor, igazságért szenvedélyesen küzdő bírák és ügyészek országa volt, és sajnos most sem az.

  Talán sokan emlékeznek hogy az 1997-1998-as évek a robbantásos merényletektől voltak hangosak az országban. A Fidesz és az FKGP háza táján történt robbantásoktól sokáig hangos volt a média és sokan emlékezhetnek a hálóköntösben sétáló Torgyán Józsefre az FKGP "fővezérre", akinek az ajtaja előtt is történt egy robbantásos merénylet. Mindez persze még a Horn korszak végén történt és a Fidesznek ez pont kapóra jött, hiszen a kampány egyik fő retorikája a közbiztonság megerősítéséről szólt. Még valakinek jól jött ez a sok robbantás, az pedig nem más mint a mi jó "Sándorunk" .

  Érdekes az is, hogy Pintér mindezen események előtt együtt vacsorázott a bombagyárossal, Dietmar Clodóval - akiről azt mondta nem ismeri, és ezt követően történtek ezek az érdekes robbantások a Fidesz és az FKGP háza táján, persze senki sem sérül meg, kicsit sem. Fura bombák voltak ezek... Pintér csodálkozik, beismeri, hogy valóban találkozott az illetővel, igen, tudta, hogy a neve Dietmar Clodo, ittak is egy pohárkával, de nem tudta, hogy Dietmar Clodo pontosan az a Dietmar Clodo. A bíróság felmenti, mert valóban: százezrével mászkálnak Magyarország utcáin e rendkívül fura nevet viselő egyének, nincs honnan azt tudnia - pláné nem egy szegény belügyminiszternek -, hogy melyikük az, aki épp bombagyárost játszik. Egy Zempléni nevű rejtélyes fickó a mi jó "Sándorunk" ellen vall, véletlenül meg is hal infarktusban. A rendőrség kapásból kizárja az idegenkezűséget.

  Miután a Fidesz szövetségeseivel legyőzte a pufajkást és bandáját, újabb robbantás rázta meg a fővárost és a közvéleményt is. Az Aranykéz utcában történt robbanásról a világ tv-i is beszámoltak. A körülbelül négy kiló TNT-nek megfelelő robbanóanyag szörnyű pusztítást végzett. Szemtanúk szerint az egész olyan volt, mint egy amerikai katasztrófafilm. Hatalmas robbanás, sűrű percekig hömpölygő koromfekete füst, káosz és jajveszékelő sérültek. Az utcát üvegtörmelék lepte el, a kigyulladt autók alkatrészei a házak tetejéig repültek. Sajnos ezúttal mindez valóság volt, Budapesten fényes nappal 1998 július 2-án történt. Boros Tamás volt a célpont, aki véletlenül az olajügyekben is szép részt vállalt, amiben sok nyom pont Pintérhez vezetett. Persze az ő halála is "véletlenül" pont ebben az időszakban történt.

  Azt, hogy az olajtanúként elhíresült Nógrádi nevű fiatalembert hogyan nyilvánították nem szavahihető tanúnak, már ne is emlegessük. Országos ismertsége miatt nehéz lett volna eltenni láb alól, ő olyanokat is mondott akkoriban, hogy Pintér több alkalommal is találkozott Flajsz Ferenccel, az olajmaffia egyik vezetőjével, akitől milliókat vett át. Az ügy vége: Nógrádi lassan megőrült az állandó rettegéstől, tanúként nem szavahihető. Pintér tehát ebből az ügyből is ártatlanul távozott.

  Az olajügyek utáni nyomozás idején regéltek egy történetet egy nyomozóról, akinek a megszerzett információi alapján fél évszázadra le lehetett volna csukni a fél Parlamentet akkoriban - Pintér keresztapával együtt. Érdekes módon halt meg. A balkezes nyomozó a jobb kezével a bal halántékába eresztett egy golyót, utána letette a pisztolyt a szélvédő kormány előtti részére, komótosan átült az anyósülésre, és meghalt. Helyszínelni az őt jól ismerő kollégák érkeztek, akik vélhetően nem voltak mind beavatva a történetbe, így aztán, ha a nyomozati anyagok el is tűntek, a szóbeszédet már nem lehetett megállítani.

  A Fidesznek tehát kellett egy erős ember, Pintérnek pedig kapóra jött a belügyminiszteri poszt, sok üzleti ügyet könnyebben is intézett ebből a pozícióból. Tehát 1998-ban megkezdhette a "rendrakást" és a fenti esetekből is jól látszik, hogy belügyminisztersége alatt rendet tett, és az üzleti ügyei is virágoztak ezalatt. Pintér Sándor ezekben az ügyekben "biztos hogy nem" a belügyminiszteri pozíciója miatt tisztázta magát. A köztársaság bírósága ártatlannak nyilvánította vagy egyáltalán el sem kezdte a nyomozást, vagy ha mégis, akkor a nyomozás vezetője véletlenül meghalt vagy az ügy koronatanúja halt meg, esetleg megörült. Hát ilyen könyörtelen az élet.

  Az 1999-es év elején megmutatta Pintér, hogy a rendőrség ráncba szedéséről szóló hírek igazak és a választási kampányban nem hazudtak. Ez lehetne jó hír, azonban nem az igazi bűnözők lettek áldozatai a karhatalomnak, hanem ahogy ez már szokás a hazafiak váltak Pintér ámokfutásának első célpontjaivá. 1999 február 13-án a Becsület Napja utáni koncertet - amelyet a Viking klubban tartottak - brutális módszerekkel verte szét a Pintér féle rendőrség. Rátámadtak a szórakozó fiatalokra, összesen két hullámban, amiből az első sikertelen volt és úgymond beáldozták a rendőröket. A több mint 500 fős hazafiakból álló csoport könnyedén megvédte magát az akkori sünöktől. A második hullámban viszont a 2006 októberében látott brutalitás volt tapasztalható. Nem hazudtolta meg tehát magát Pintér, aki Gergényi egyik jóbarátja, és módszereiben is hasonlítanak egymáshoz, ugyanis a pártállami időket idézte a volt kommunista eljárása. Kicsiben 2006 október 23-ához lehet hasonlítani ezt a történést, azonban akkoriban még sem nemzeti jogvédelem, se nemzeti média nem állt rendezésükre a harcos fiataloknak. Ők úgymond egyedül voltak, hiszen bár egy magát nemzetinek mutató párt a MIÉP bent volt a parlamentben, Csurkáék még sem tettek semmit ez ügyben.

  Ezen felül ott volt még a 2002-es móri mészárlás, ahol 8 embert öltek meg a rablók. A rendőrség munkája itt is csődöt mondott. Elfogtál Kaiser Edét és Hajdú Lászlót, azonban később kiderült, hogy nem ők követték el a bűncselekményt. Kaisert nemrég felmentették, azonban más bűncselekmények miatt továbbra is börtönben ül. Az ügy még mindig homályos és az elkövetők kiléte sem ismert. Bár 2007-ben megtalálták N. László lakásán a Móron használt fegyvereket, és őrizetbe is vették, de itt is látható hogy a Pintér belügyminisztériuma csődöt mondott. Az akkori főkapitány Orbán Péter pár héttel az eset után lemondott, de Pintér továbbra is a helyén maradt.

  Sokan emlékezhetünk még Tánczos Gábor ügyére, amelyben őt egy 11 éves körmendi kislány 1998-ban történt megölése miatt ítéltek el. Ez az ügy sem tisztázott azóta sem, bár Tánczost már szabadon engedték. Az ügy igen bonyolult és a rendőrség, itt is csődöt mondott. Talán Tánczos csak egy bűnbak volt, ahogy később a móri mészárlás esetében Kaiser? Szerencsére az ügyet sok újságíró is érdeklődéssel fogadta és Toroczkai László is foglakozott az esettel, amelyről a Magyar Jelen című újságban olvashattak is.

  Összegezve az akkori belügy és a rendőrség munkája a folyamatos leromlás időszaka volt. Ezt a fenti események is jól mutatják. Az MSZP kormányra kerülése után ez a folyamat felgyorsult. Pintér tehát a 4 éves ciklus alatt látszattevékenységet folytatott és a feladatát - a rendőrség talpraállítását - nem teljesítette.

  2002 fordulatot hozott a magyar politikai életben. A választásokon sokak megdöbbenésére és felháborodására a D209-es Medgyessy Péter vezette MSZP diadalmaskodott.

  Pintér miatt bukott 2002-ben a Fidesz?

  Abban az időben mikor a Nemzeti Ellenállás hajnalán a hazafiak, élükön Budaházyval lezárták az Erzsébet hidat és követelték az elcsalt választások felülvizsgálatát a szavazócédulák újraszámlálásával Pintér belügyminiszterként megtehette volna, hogy utasításba adja a választási bizottságnak a szavazatok újraszámlálását. Azonban ezt Pintér nem tette meg. Ezzel hathatósan segített a szocialistáknak, hogy azok elcsalják a választást és megszerezzék a kormányrudat. Persze a 2002 utáni időkbe se ment rosszul az ex-belügyminiszternek.

  2002-ben a tábornok úr visszatért a gazdasági életbe, különböző más örző-védő cégekben rendelkezik most is jelentősebb tulajdoni hányaddal, valamint egy gazdasági tanácsadó Kft. és egy utazási iroda ügyvezető igazgatója, ill. tulajdonosa.

  Gergényi büszke üzlettársára

  A 2006 végén alapított Admiral Tours Hungary Utazásszervező Kft.-ben Gergényi - szemkilövető - Péternek 30 százalékos tulajdonrésze van, míg a többségi tulajdonos - 60 százalékkal - az a P&V Tanácsadó Kft., amely Pintér Sándor volt belügyminiszter és Valenta László, Pintér volt kabinetfőnökének tulajdonában van.

  Gergényi még 2007-ben a következőket nyilatkozta Pintérről és a közös cégükről: "Ez a közös vállalkozás egész pontosan egy utazási iroda, amelyben nekem 30 százalékos tulajdonrészem van. Ebben az utazási irodában tulajdonrésze van a P&V Kft-nek is, amelynek résztulajdonosa Pintér Sándor úr, aki 25 éve a barátom, és én nem aktuálpolitika alapján válogatom a barátaimat. Minden barátomra, így őrá is, büszke vagyok."

  Szép szavak egy több mint 25 éves barátság után. Pintérnek persze nem kényelmetlen sem az üzlettársi kapcsolat sem a barátság ezzel a mocskos hazaárulóval, hiszen az üzlet az üzlet és a pénznek nincs szaga.

  Pintér lesz a megalakuló új csúcsminisztérium vezetője?

  2010 választási év ismét, azonban a mostani körülmények között a Fidesznek áll a zászló és ebből a remek új "üzletből" természetesen Pintér sem akar kimaradni. Persze most már az egyszerű belügyminiszteri poszttal nem elégszik meg a mi Sándorunk és a Fidesznek is más tervei vannak úgy látszik. A hatalom koncentrálásának jegyében a narancsosok összeolvasztanák a belügyminisztériumot és a titkosszolgálatokat, ez a központosítás pedig a legsötétebb Dél-Amerikai diktatúrákat idézi fel. Az így létrejövő ,,csúcsminisztérium" élére pedig nem mást tennének, mint - és valószínűleg nem fogják kitalálni kit - Pintér Sándort. A kérdés csupán az, hogy Magyarország újkori történelmének egyik legnagyobb rablóvezérétől mit várhat a radikális nemzeti oldal? Milyen eszközökkel fognak fellépni a hazafiak ellen ezek a bűnözők? Lehetséges, hogy amit az MSZP eddig csinált csupán kisded játék volt ahhoz képest amit majd Pintértől és csapatától várhatunk? Egyelőre nem tudni, hogy valóban ő lesz e az új minisztérium vezetője, azonban annyi bizonyos, hogy Pintér Sándor ismét a hatalom felé ácsingózik.

  Reméljük sorozatunk első része segített önöknek abban, hogy jobban megértsék a Fidesz kormányra kerülése számunkra, a nemzeti oldal képviselőinek nem jelenti a tejjel-mézzel folyó Kánaán eljövetelét. Csupán annyit jelent, hogy az eddiginél keményebben és nagyobb kitartással kell harcolnunk az elnyomó köztársasági és a globális érdekeket kiszolgáló hatalom ellen. A Fidesz volt belügyminisztere pedig csak egy a számtalan olyan narancsos vagy a narancsosokhoz közel álló emberből, akit ma megismerhettek. További politikusokat ismertetünk majd meg önökkel, hogy lássák nem csak az MSZP-nél vannak mocskos ügyek
  és tkcsalások is fűződnek hozzá. ezt akarod?”
 • 38. 2semleges34 2010. április 07. 10:37
  „Itt az idő? Megújulást várunk erre vissza akarnak jönni a régi maffiozók.Ebben az országban soha nem lesz megújulás,ha a Fidesz,vagy az MSZP lesz a kormányon.Egyik korruptabb a másiknál!!!!Hajrá Civil Mozgalom!”
 • 37. Jerry 2010. április 01. 10:01
  „adalfold, a jobbikot nem kel rágalmazni, elég csak a tagjairól a száraz tényeket közölni.Legutóbb pl a fidesz tábláit lopkodták el, korábban egy gárdatagot rablásért ítéltek el,másikat gyilkosságért,aztán volt a pornós kislány stb stb Ezek nem rágalmazások,csak száraz tények.Rágalmazás az, ha valótlant állítanak azért, hogy lejárassanak valakit, rossz hírét keltsék.Pl: BELSŐ INFORMÁCIÓM, HOGY LEGTÖBBJÜK JELÖLTJEIKNEK EGYKORI MSZP KISTAGOK VAGY AKTIVISTÁK.Egyrészt nem etikus belső információkat kiadni,másrészt főleg nem, ha az valótlan állítás. A Civil Mozgalom tagjainak nincs titkolni valójuk, a pártok titkoljál el őket, mivel félnek tőlük.Ezért nem szerepelhetnek sehol,annak ellenére sem, hogy országos listát is állíthattak.A mozgalom programja nyílt, olyannyira, hogy még a jobbik is vett át tőlük jó gondolatokat, mivel abban hiányuk volt.Most hirdetik ők is pl a visszahívhatóságot, a mentelmi jog megvonását.Előtte mentelmi joggal akarták menteni budaházyt, 20 évet kértek a hatalomból stb.Akkor most hogy is van ez?Hamar változott a jobbik program,igaz.A CM kezdettől fogva hirdette az elszámoltatást,amit csak most kezdenek hirdetni a pártok vezetői,de vajon komolyan gondolják e?Fidesznél sikkasztási ügyek, jobbiknál adócsalások,mszp-nél bkv...tényleg akarnak elszámoltatást?A CM igen,ha bejut a parlamentbe,de a pártok nem fogják engedni.Akkor meg mi fog változni? A nyugdij korhatár 70 évre, sorkatonaság lesz, magasabb adók stb.Ez lesz a radikális változás,mert itt az idő,szebb jövőt”
 • 36. adalfold 2010. március 31. 14:32
  „orbán mindennel foglalkozik, csak a demokratikus magyarországgal nem.
  2 tévéje van, 2 hírlapja.
  egy-egy az mszp ellen uszít
  egy-egy a jobbikra van állítva (szélesék kevesebb sikerrel, ezt jelzi a blikk szintre süllyedő rágalmazás...)

  arra nem jut ideje, hogy elárulja mire kell neki az egypártrendszer, a teljhatalom. az alkotmányozó (veszély).
  navracsics csúnyán leégett az ESTE magyarország választ műsorában Mészáors előtt.
  NÉZZÉTEK MEG!
  <moderálva>”
 • 35. adalfold 2010. március 31. 10:13
  „a helyi. győri fidesz hozzájárul
  a széchenyi tér teljes felásásához, győr középkorának eltűntetéséhez, műemlékrongálással
  a földmunka növelése, baráti cég jelentősebb kifizetése érdekében.

  <moderálva..>
  széles gáborról beszéljetek, akit már orbán maga is szégyell.
  fidesz program? nincs benne szó az agrárpolitikáról, a szuverenitás , nemzeti önűllóság megőrzéséről, visszanyeréséről.
  fideszes számonkérés: kivétel PPP beruházások (hiszen abban vannak a nagy kifizetések haveroknak).
  ....”
 • 34. adalfold 2010. március 31. 10:13
  „a jobbikot rágalmazzák a maffiapénzelt, szülőgyilkos fideszes jelöltek is:

  http://www.indavideo.hu/video/Dobranszky_Sandor_Hajdusamsoni_Fideszes_politikus/”
 • 33. adalfold 2010. március 31. 10:13
  „A CIVIL MOZGALOMRÓL...
  BELSŐ INFORMÁCIÓM, HOGY LEGTÖBBJÜK JELÖLTJEIKNEK EGYKORI MSZP KISTAGOK VAGY AKTIVISTÁK.
  INNENTŐL KEZDVE PUFF.

  A FIDESZRŐL:
  http://www.indavideo.hu/video/Dobranszky_Sandor_Hajdusamsoni_Fideszes_politikus/

  A JOBBIKRÓL:
  http://www.youtube.com/watch?v=fGWNB8TpaHk&feature=player_embedded#”
 • 32. adalfold 2010. március 31. 10:12
  „pedofil, törvényszegő, gyerekeknek kampányoló
  bűnöző likud viktor.
  enyi a fidesz.”
 • 31. Jerry 2010. március 31. 08:39
  „Csornán a választó körzetbe induló képviselő jelölteket össze akarták hívni egy közös vitára, hogy a választóknak személyesen bemutatkozhassanak,programjukat,terveiket ismertessék és a jelen lévő választók kérdéseire válaszoljanak.Mindegyik jelölt vállalta vitát, csak Gyopáros Alpár a fidesz képviselő jelöltje jelezte, hogy nem vállalja. Vajon miért?Közpénzen magyarázkodó levelet tud küldeni a választóknak,de személyesen nem mer kiállni eléjük? Milyen programja van, ha nem mer vitába szállni a többi jelölttel? Várjuk a választ!”
 • 30. akinemfél 2010. március 29. 22:31
  „28. adalfold
  A JOBBIKRÓL...
  ALTALANOSAN ISMERT INFORMÁCIÓ, HOGY LEGTÖBBJÜK JELÖLTJEIKNEK EGYKORI MIEPES,MDF-ES,KISGAZDA ES MSZP TAGOK VAGY AKTIVISTÁK. IGY-UGY MEGBUKTAK,MOST ITT VANNAK. AZ OSZI SIKER IDEVONZOTTA OKET.
  INNENTŐL KEZDVE PUFF.

  A FIDESZRŐL:
  www.fidesz.hu

  A JOBBIKRÓL:
  www.jobbik.hu - a Gigantikus Magyar Hadseregrol szolo rész a 70-72.oldalon van a Radikális változásban.

  a programja messze értékesebb a fideszénél,Vona Gábor miniszterelnokjelolt szerényen így ír rola a 7.oldalon : "A Jobbik programja minden értelmes, tisztességes és igazságszerető
  magyar ember programja." ...”
 • 29. matezsu2 2010. március 29. 21:01
  „Phobos! Bocs ha így írtam akkor kivétel vagy, de ha olvasod a hozzászólásokat, te is látod, h mennyire agresszíven nyomulnak néhányan. Ige volt katonaság, de megvolt, csak fenntartani kellett. Mára már üresek, lepukkantak a laktanyák. A ruhákat már el is szaggatták, amik raktáron voltak, ablak már itt-ott sincs se ajtó a laktanyákon, a géppark, a vaságyak már a vastelepen összevágva, kerítés sincs, mert szétlopták, no meg kiképző katonaállomány sincs. De Vona azon a rendezvenyén ahol hallottam (PÁPÁN) tényleg szó szerint azt harsogta, pedig zárt helyiségben voltunk, h a gigantikus méretű hadseregbe, ami megvédi az országot a külső támadásoktól, nem csak az kap behívót aki még nem volt katona, hanem az is, aki letőltőtte a katonaidejét. Mert kell a fegyveres védelem az országnak,”
 • 28. adalfold 2010. március 29. 19:26
  „A CIVIL MOZGALOMRÓL...
  BELSŐ INFORMÁCIÓM, HOGY LEGTÖBBJÜK JELÖLTJEIKNEK EGYKORI MSZP KISTAGOK VAGY AKTIVISTÁK.
  INNENTŐL KEZDVE PUFF.

  A FIDESZRŐL:
  http://www.indavideo.hu/video/Dobranszky_Sandor_Hajdusamsoni_Fideszes_politikus/

  A JOBBIKRÓL:
  http://www.youtube.com/watch?v=fGWNB8TpaHk&feature=player_embedded#
  www.mitigernek.hu

  a programja messze értékesebb a fideszénél...”
 • 27. adalfold 2010. március 29. 19:26
  „annyira a számít a fiatalokra, hogy Orbán pedofil módra kisgyerekek közé megy kampányolni.

  egyszer már választási törvényt sértett a fidesz viktorja a zuglói iskolamissziójával,
  ha ezt mégegyszer megteszi, akkor kizárják a választhatók közül.

  éljen a "törvényesség" ,mi?

  viktor egy hatalommániás.”
 • 26. Phobos 2010. március 29. 18:24
  „re 22
  Mivel ő volt annak a témának legismertebb szakértője.
  Tehát pl: egy jobbikos csempéző nem dolgozzon szoci lakásban ?”
 • 25. Phobos 2010. március 29. 18:22
  „Elképesztő botrány! Idős apját verte át a fideszes képviselő a pénzért

  Idősebb Dobránszky Sándor jelentős, közel 60 millió forintnyi vagyon várományosa volt elhunyt unokatestvére örököseként.

  Idősebb Dobránszky Sándor idős korára és megromlott egészségi állapotára való tekintettel meghatalmazást akart íratni fiával, ifjabb Dobránszky Sándorral, Hajdúsámson fideszes képviselőjével, hogy ő intézze az örökléssel kapcsolatos ügyeket.

  Ifjabb Dobránszky Sándor fideszes képviselő azonban, kizárva rokonait az örökségből, azt egyedüliként akarta megkaparintani, ezért nagybeteg édesapjával meghatalmazás helyett lemondó nyilatkozatot íratott alá, melyben lemond az egész örökségről, és egyedüli örökösként saját magát nevezi meg.

  Az idős ember mit sem sejtve, olvasás nélkül írta alá a papírt, melyből csak egy példány készült. Kézzel írott kérelemmel és videóüzenettel kérte az ügyészséget, hogy idézzék be őt a hagyatéki eljárásra.

  Hála Istennek, az ügyészasszony személyesen is utánajárt a dolgoknak, újratárgyalták az ügyet, és idősebb Dobránszky Sándor akaratának megfelelően osztotta szét az örökséget, juttatva belőle az őt átvert fiának is, ifjabb Dobránszky Sándor hajdúsámsoni fideszes képviselőnek.”
 • 24. Phobos 2010. március 29. 18:20
  „Még mindig Mexikóban bujkál a fideszes alelnök

  Öt hónap után sem került elő az erzsébetvárosi ingatlanügyben gyanúsított, volt kerületi Fidesz-alelnök. Czibula Csaba ellen november óta nemzetközi és európai elfogatóparancs van érvényben.
  Az ügyészség mindent megtesz, hogy a Mexikóban bujkáló gyanúsítottat hazaszállítsák, ám a kiadatás nem zökkenőmentes. Egyrészt, mert a közép-amerikai ország nem minden nemzetközi egyezményt írt alá, így ez amúgy sem egyszerű folyamat, másrészt - a lap információi szerint - a bűnüldöző szervek nyílt titokként kezelik, hogy bizonyos országokban a kiadatási eljárás ellenére egészen addig biztonságban lehet egy bűnöző, amíg van elég pénze a bujkáláshoz és a helyi hatóságok "távol tartásához".”
 • 23. boby2 2010. március 29. 15:42
  „matezsu2
  Én jobbikra szavazok de nem erőltetem senkire se a programot se mást, én kivétel vagyok de te mégis azt írod minden jobbikos.Elfogultak a jobbik ellenesek is nagyon .Arra van pénz,hogy külföldön szédelegjenek a magyar katonák ,Ráadásul évenként lepuffantanak 1-2 az oké?Sorkatonai szolgálat volt ,akkor volt rá pénz,és mégis megvolt oldva a" munkahelyek teremtése,a fizetések,a nyugdíjak, az egészségügy "stb most nincs semmire pénz érdekes.Aki beakar vonulni vonuljon kapjon egy alapkiképzést ő dolga, nem kötelezővé akarják tenni .Akor nem a Gárdistáknak kellene vért adni mert vérhiány van,nem nekik kellene homokzsákot pakolni mert fél alföldet elöntötte a tisza stb.Van itt pénz csak rossz kezekbe”
 • 22. jörg 2010. március 29. 15:16
  „Balóné Morvai Krisztina is dolgozott az MSZP-nek, elég szép a tiszteletdíj...

  http://www.magyarhirlap.hu/online/morvai_mszps_zsoldban_allt.html

  HÚSZ ÉVET? A HÚSZ ÉVÉRT....

  Önnek is, kedves Balóné!!!!”
 • 21. matezsu2 2010. március 29. 14:20
  „Arról hőzöng minden jobbikos, h a jobbiknak van programja. Olvasd a jobbik progranját, stb ráadásul bántóan agresszíven tolják rám v másra a véleményüket, és persze hülye mindenki akinek más a véleménye. Már itt is az agresszió a ráerőltetés, az elfogadod v megdöglessz stílus uralkodik. DE ha van program, ráadásul tuti, akkor mikor lesz gigantikus hadsereg???? Mikog veszik meg és milyen pénzből A grippenflottát???? Mi lesz a NATO katonákkal???? Hogyan, milyen módon, És napra pontosan mikor lépünk ki az Eu-ból????? Mikor lesz az első bevonulás kötelező sorkatonai szolgálatra???? Melyik összedőlőfélben lévő laktanyába?????? kik lesznek a kiképzők???? Miből lesz vásárolva az étel, a ruha, a felszerelés???? És akkor ezenfelül munkahelyek teremtése, fizetések, nyugdíjak, egészségügy stb. Na vegyétek ki gyorsan a biliből a kezeteket, azután ébredjetek fel!!!!!!!!”
40 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fico: Pozsony tart a Fidesz kormányra kerülésétől

Robert Fico szlovák kormányfő szerint Pozsony attól tart, hogy a Fidesz kormányra kerülése után… Tovább olvasom