Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

A feladatokra koncentrál a soproni MSZP

˝Legfontosabb teendőnk a város eladósodásának megállítása. Minden pazarló kiadást megszüntetnénk˝ - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Kalmár István, a soproni szocialisták listavezetője.

– Az elmúlt hetekben megpróbáltunk minél több emberhez eljutni, hogy elmondhassuk programunkat, továbbá véleményünket a város helyzetéről. Csak a feladatokra koncentrálunk – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Kalmár István, a soproni szocialisták listavezetője.

– Legfontosabb teendőnk a város eladósodásának megállítása. Minden pazarló kiadást megszüntetnénk, mert a valódi takarékossággal van esélyünk a fejlődésre. Kiemelten fontos számunkra a távfűtéses lakásban élők sorsa, ezért mindenképpen csökkentenénk a távhő árát, ami ma Sopronban a legmagasabb. A korábbi, szocialista városvezetés alatt lezajlott fejlesztések bizonyítják, képesek lennénk és képesek is vagyunk jó irányba vinni városunkat – zárta Kalmár István.

Olvasóink írták

 • 2. freddy89 2010. október 01. 22:42
  „Rövíd emlékezetű Kalmár úr - A város nagymértékű eladósodása a Walter, Kalmár, Hruby városvezetés által jegyzett időszakban, 2002-2006 között következett be, rányomva a hitelek visszafizetési kötelezettségét a következő városvezetésre. Ez nem csak felelőtlenség, hanem valahol aljasság is?

  Családjával ezt megtenné?”
 • 1. freddy89 2010. október 01. 22:05
  „" Csak a feladatokra koncentrálunk - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Kalmár István, a soproni szocialisták listavezetője."

  Kalmár úr koncentráljanak arra, hogy a kampány hevében ne ilyen feladatokra pazarolják energiájukat:)

  "Tizenhárom kitétel közül tizenegy esetében állapította meg a megyei bíróság, hogy megsértette Fodor Tamás és a többi felperes jó hírnevét az MSZP soproni szervezete által megjelentetett Lát-lelet"

  http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/itelet_pert_nyert_a_varosvezetes/2181306/

  "A megyei bíróság első fokon arra kötelezte az MSZP megyei területi szövetségét, hogy 5300 példányban, a korábbi olvasói körben tegye közzé a bírósági ítélet rendelkező részét, amely szerint számos valótlanságot állított a városvezetésről a karikatúrákkal illusztrált időszaki kiadvány. Ismerje el továbbá, hogy megsértette Fodor Tamás, Simon István, Abdai Géza és Kocsis János jó hírnevét, kérjen tőlük nyilvánosan bocsánatot és semmisítse meg a még birtokában lévő 97 példányt. "

  Szerintem eléggé "ciki", hogy Sopronban is így próbál szavazatokat szerezni az MSZP ( akinek a kampányzáró soproni rendezvényén kb. 200 zömében nyugdíjas volt kíváncsi Mesterházy pártelnök és Walter - független jelölt úr megnyilatkozására) - forrás mszp.hu

  Szép napot :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Visszalépett a csornai MSZP-s polgármesterjelölt

Balogh Csaba, a Magyar Szocialista Párt csornai polgármesterjelöltje visszalépett a választástól. Tovább olvasom