Kisalföld logö

2018. 08. 22. szerda - Menyhért, Mirjam 20°C | 31°C Még több cikk.

XX. Kühne Zenészbál Mosonmagyaróváron - galéria

A XX. Kühne Zenészbálra került sor a múlt hétvégén.

Az érkező vendégeket a zenekar ifjai üdvözölték és egy-egy szál rózsával kedveskedtek a hölgyeknek és egy-egy pohár pezsgővel az uraknak.

A teltházas Kühne gyári étteremben Hernádi Sándor karmester vezetésével, egy induló pattogós ritmusára a fúvószenekar bevonulásával kezdődött a jubileumi esemény. Az ünnepi vacsora felszolgálása és elfogyasztása alatt, a fúvósok játszottak szórakoztató és táncra invitáló zenét.

Őket a Haller iskola Majorette csoportjának bemutatója követte, Szalainé Sándor Katalin irányítása mellett. A tombola jegyek árusítása alatt, Bencsik Tibor "Bicsek" szolgáltatta a zenét, "Nosztalgia világslágerek" címmel. A nyitótánc zenéjét -stílusosan keringőt előadva-, a Kühne Koncert Fúvószenekar alkotta kisparty játszotta.

A további táncmulatsághoz a Continental Showband szolgáltatta a színvonalas zenét. Meglepetésként fellépet Szabó Attila és Körmendi Hajni is, nagy sikert aratva aközönség köreiben. A számos tombolatárgy kisorsolása két ütemben zajlott, Bencsik Tibor"Bicsek" szakavatott irányítása mellett. A fődíj, egy XBOX ONE S konzol volt, a MOOD Kft. felajánlásával.

Ezen esemény keretében vettek búcsút egymástól a zenekar és a vendéglátást biztosító személyzet vezetője, Németh Lászlóné Edit, aki húsz éven át biztosította a zenészeknek és vendégeinek a finom vacsorát és a megfelelő környezetet a mulatságokhoz. A zene, a tánc, a mulatság, hajnalig tartott a Continental Showband jóvoltából

- számolt be az eseményről olvasónk, Talpas Balázs.
 
Fotók

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

12 bizonyíték Győrből arra, hogy itt a tavasz

12 bizonyíték Győrből arra, hogy itt a tavasz
Olvasó-tudósítónk fotói. Tovább olvasom