Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Vig Béláné Balogh Irén néni 90 éves

Meghatódottan köszöntöttük Vig Béláné Balogh Irén nénit, aki 90 évvel ezelőtt 1921. január 14-én született.
Nem csupán egy sokorópátkai lakost köszöntöttünk, hanem aki évtizedeken át szorgalmasan, fáradhatatlanul dolgozott a postán. Egy olyan időszakban, amikor még nem volt számológép, számítógép, automata telefon, mobil telefon, internet, elektronikus levél. Nem volt futárszolgálat, sem bank. Mindent a postán lehetett elintézni. Ez a törékeny asszony biztosította nekünk a postai ellátást.
Iren néni hadiözvegyként egyetlen gyermekének szentelte életét, aki fiatalon meghalt.Köszönjük, hogy 1999-ben fia emlékére alapítványt hozott létre a sokorópátkai általános iskolások részére. Azóta 11 éven át, összesen 119 tanuló részére biztosítottunk támogatást. Az alapítvány betölti célját, jutalmazzuk a kiemelkedően tehetséges, és segélyezzük az arra rászoruló diákokat.Nagy ajándéknak tartjuk a hosszú életet. Születése óta minden megváltozott. Generációk jöttek és mennek.

Köszöntöttük szeretettel születésnapján:
Czibulya Balázs polgármester, Dr. Bertalanné Józsa Judit jegyző és Vehrer Ferencné nyugdíjas címzetes főjegyző, a Vig Zoltán Emlék-Alapítvány Kuratóriumának elnöke.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újvárosi Esték évadnyitó előadása

A Győr-Újvárosi Művelődési Házban az Újvárosi Esték 2011-es évadjának legelső előadásaként Él a… Tovább olvasom