Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 12°C | 24°C Még több cikk.

Vastag Csaba közönségtalálkozóján jártunk - fotó

A veszprémi énekes közel egy éve nyerte meg az X-faktor tehetségkutató műsorát. Szombaton egy közönségtalálkozó keretében közelebbről is megismerhették őt rajongói.

Koncertre járni sokféle módon lehet. A legjobb azonban: együtt. Együtt a családdal, a barátokkal, munkatárssal, vagy éppen a rajongótársakkal.

Egy biztos, a koncertek remek élményt jelentenek a résztvevőknek, tökéletes hely egy találkozásra, egy közelebbi kapcsolat
kialakítására, vagy pusztán az ismerkedésre.

Egy ilyen csapat gyülekezett december 10-én délelőtt (szombaton) Budapest egyik közkedvelt szórakozóhelyén, a New Orleansban.
Az egybegyűltekben egy közös tulajdonság biztosan volt, mégpedig, hogy mindannyian kedvelik Vastag Csaba előadó művészetét.

A lelkes közönség nem csak közös fotóval, dedikálással, hanem számtalan Csabi által előadott vicces sztorival, fontos információval és dallal lett gazdagabb a közösen eltöltött idő alatt. A találkozó keretén belül jótékonykodhattak is a rajongók.

A nehéz helyzetbe került, esetleg lakásukat elvesztett családokat befogadó, Terézvárosi Családsegítő Szolgálat számára gyűjtöttek ajándékokat. A családsegítő nem volt messze a klub helyszínétől. Azért, hogy az ajándékozás igazán személyessé váljon, körülbelül ötvenen a találkozó résztvevői közül, elmentek, a VI. kerületi Hegedű utcába.

A rajongók szinte egyszerre értek oda, az ajándékokat szállító teherautóval. Az ott dolgozók és ott lakók már izgatottan várták a nem mindennapi szállítmányt. A rajongók pillanatok alatt láncba szerveződtek és az autótól kézről, kézre adták a kisebb és nagyobb csomagokat. Az ott lakó gyermekek, felnőttek és ott dolgozók is örömmel álltak be, ebbe a Szeretet Láncba.

A rajongók vidáman énekelték kedvencük dalait, miközben több mint 700 ajándékdobozt, és 25 kg süteményt adtak kézről kézre. Az utcán sétáló emberek is jóleső érzéssel figyelték, a nem mindennapi eseményt.

Mindez méltó folytatása volt annak, amit Csabi minden koncertjén elmond az ott részt vevőknek: "öleljétek át egymást és ezt az ölelést vigyétek haza!

Soha ne feledjétek, hogy a jó barátok egymás segítéséért vannak!" Ebből a Szeretet Láncból, sajnos a legfontosabb ember, Csabi maradt ki, aki már a következő fellépésére sietett, ahol reméljük szintén jó barátok várták!

Az ünnepek előtt pedig személyesen is ellátogat a Családsegítő Központba, hogy személyesen is átadja az ajándékokat.

Olvasóink írták

 • 4. Gabi1972 2011. december 16. 10:57
  „Örömmel tölt el, hogy ott lehettem és részese lehettem ennek az önzetlen összefogásnak!
  Kedves Hyppolit! Sok ilyen "figyelemre méltatlan egyén"-re lenne szüksége a mi kis országunknak....”
 • 3. Melanda 2011. december 16. 07:11
  „Felejthetetlen élmény marad Mindannyiunknak!!Köszönjük Csabi!!!Jó Csapat vagyunk a Legjobb!!:))..és Megyünk!”
 • 2. Bea1 2011. december 16. 06:47
  „Kedves Hyppolit!!! Vicc?! Nem fájdult meg a hasam a nevetéstől, mikor ajándékokat csomagoltam a rászoruló gyerekeknek!! Akkor sem, amikor kézről kézre adogatva a több mint 700 csomagot célba juttattuk!”
 • 1. Hyppolit 2011. december 15. 00:05
  „Figyelemre méltatlan egyén. Vicc!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét lencsevégre kapták a Google-autót Győrben

A városban ismét cikázik a Google-autó - írta tudósítónk. Tovább olvasom