Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 18°C Még több cikk.

Van vagy nincs csocsó a győri szupermarketben? - fotó

Olvasónk lefotózta a játékot az üzletben, amelyre azt mondták, hogy nincs.
"Kedden késő délután egy győri áruházban vásároltam volna egy 4 in 1-ben játékot a gyermekeimnek, de hiába volt kirakva, az ügyintéző kérésemre azt mondta, nincs belőle, és nem is lesz. Én le fényképeztem: van,de még sincs?" - írta beszámolóját olvasónk.

Majd így folytatta: "A facebook hivatalos oldalukon azt az információt kaptam hogy 4 darabb van még raktáron, és utána törölték a fényképemet az oldalról.

Vidéki vagyok és karácsonyi ajándék lett volna 4 gyermek részére" -tájékoztatta portálunkat olvasónk az esetről.


Olvasónk fotója a játékról, amelyet lefotózott az üzletben:

Olvasóink írták

 • 14. Dudus51 2012. december 06. 17:21
  „Kittyke! Akkor addig takarjátok le az akciós árut, ha nincs időtök szerelni, ne vezessétek félre a vevőket...”
 • 13. b.kittyke 2012. december 05. 19:24
  „A kiállító cikket nem adhatjuk el mert ha jön esetleg adott árú nem érünk rá szórakozni az újabb összeszereléssel”
 • 12. napsütés 2012. december 05. 17:53
  „A tisztánlátás végett...
  A cikkben említett áruházban a termékek jelentős részét központilag "küldi" az automata rendszer (ez egy nagyon összetett dolog, nem részletezném), így nincs lehetőség a rendelésre. (Csak a friss áru egy részét rendelheti az áruház.)
  Ez azt jelenti, hogy nem tud rendelni árut sem az osztályvezető, sem a készletgazda, de még az igazgatók sem.
  Az akciós elérhetőségért ( többször az elérhetetlenségért) a fő felelősök az automata rendszert beállító szakmai stáb illetve az beszerzők és az akciós áru mennyiségét megtervező központi irodai szakemberek.
  A fent említett személyeken múlik, hogy van-e áru a boltban, vagy nincs.
  Muszáj azt is megemlíteni, hogy gyakran az is előfordul, hogy az áru papíron előbb beér a boltba, mint fizikálisan.
  Az is megesik, hogy "elfelejt" az áru a kamionra kerülni és csak "papíron érkezik" az áruházba.
  Én nyugodt szívvel állíthatom, hogy a dolgozók jelentős része mindent megtesz azért, hogy kiszolgálja a vásárlót és nem vágja rá automatikusan, hogy a keresett termék nincs. Előtte megbizonyosodik erről. (Persze időnként előfordul, hogy nem mindenki cselekszik így, de a többség így jár el.)
  Az áruháznak több csatornás lehetősége van, hogy a hiányt megreklamálja a központi iroda, raktár felé, de a nincsből ők sem tudnak árut küldeni.
  Higgyék el, az áruház a lehetőségeit kihasználva mindent megtesz, hogy elégedettek legyenek a vásárlók, de ez több esetben kevésnek bizonyul...
  Ilyen esetben nem tehetünk mást, csak magyarázkodunk.
  :)”
 • 11. Dudus51 2012. december 05. 17:24
  „Had ekézzem a SPAR nevű egyesületet.Igaz történet:Szombati akcióban folyékony mosószer volt hirdetve. 7.10-kor ott vagyok, már nincs. A biztonsági őr kérdésemre elárulta, hogy nyitáskor a dolgozók elvitték mind 10 akcióba bevont flakont. Van benne valami pofátlanság.
  Ennyi...”
 • 10. Vakegér 2012. december 05. 16:48
  „Jó pár évvel ezelőtt kinéztem egy asztalt az Ikeában. Felhívtam, őket és mondták, hogy van belőle több darab is a budaörsi áruházban. Autóba vágtam magam és elmentem érte (ez ugye 120 km oda 120 km vissza). Ott aztán kiderült, hogy még sincs, csak a kiállított darab. Nos az ügyfélszolgálaton intézkedtek és lehozatták a kiállított darabot. megnéztem, hibátlan volt. És most jön a poén: oda adták féláron!
  Ez az igazi kereskedői mentalitás...”
 • 9. gonzo 2012. december 05. 14:17
  „Ha már odaautózol csak veszel is valamit,ez az egyszerű gondolatmenet vezérli az ilyen "akciókat".Tesco régen is nagymenő volt a témában,látom semmi nem változott.Persze gondolom a többit sem kell félteni.Egy biztos,nem az eladókkal kell ilyenkor pörölni,ők aztán végképp nem tehetnek a főnökeik gerinctelenségéről.”
 • 8. kukori 2012. december 05. 13:25
  „A többi áruház sem különb!Egy ismerősöm egy barkácsáruházban járt ugyan így,mosogató csaptelepet szeretett volna venni,az akciósból,de már csak a bemutató db volt,az meg nem eladó!!!Meg lehet venni a drágábbat,igaz hogy az duplája volt,mint az akciós árú.Ez ám a kereskedői,és vásárló központú áruház!!!Na be is csukják december végén az összeset Magyarországon!!!”
 • 7. Mabda 2012. december 05. 13:00
  „Tőlünk nyugatabbra a helyzet a következő: Ha a meghirdetett árucikk nincs az akció ideje alatt,akkor lehet kérni akciós árú kupont,és ha megérkezik akkor ugyanazzal a kedvezményyel megvásárolható...
  Ha itt is erre köteleznék az üzleteket,fele ennyi akció sem lenne. Addig meg ehetik a kefét akik még beugranak a kamunak. Jó akcióvadászatot! :)”
 • 6. Lacika62 2012. december 05. 11:49
  „5. Mankapunka 2012.12.05. 11:02 most valóban a frankót írtad le!!!! Akciós termék van de nem mindig a vásárlóknak... Ha kevés jön akkor a dogozói kőr az első.... Mint minden boltban ez alól nincs kivétel.........”
 • 5. Mankapunka 2012. december 05. 11:02
  „Én is a sörrel így voltam múltkor. Sehol sem találtam,kérdeztem az osztályon kipakolót is,elfogyott,de egy ott dolgozó kosarában pedig volt a pénztárnál.

  Raktárban minden van,attól nem kell félni,hogy elfogyott. Olyan van tényleg,hogy az akció első napjára nem ér oda a kamion,de az az irodisták tarthatatlan megrendeléseik miatt van.”
 • 4. obalint 2012. december 05. 10:38
  „Ócska Tesco!
  Ha tehetném biztos nem tenném be a lábam oda.”
 • 3. Lacika62 2012. december 05. 09:15
  „Hmmm.... A legkisebb is számít!! "" Ez a szlogenjük "" De kinek ???”
 • 2. maya31 2012. december 05. 09:11
  „Egy kicsit határozott fellépés kellett volna. Én is így jártam egy meghirdetett fp játékkal, azt mondták nincs már reggel az akció első napján. Kitartóan csináltam egy kis balhét, és jé mégis csak lett játék a raktárból. Egyébként undotrító ez az emberhülyítés, hogy meghirdetik, kimegyünk és nincs.”
 • 1. Madarász 2012. december 05. 09:07
  „Akkor az eladónak meg kellett volna mondani, hogy csomagolják be a mintadarabot. A Sparban annak idején nekem is becsomagolták így az utolsó db, mintának kitett gőztisztítót.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erotikus, politikus - komédia a Lapos Tanszéken

Vasárnap ismét nagy sikerrel játszotta a MASZEK- Egyetemi Színpad a HOLD Színházzal karöltve Kornis… Tovább olvasom