Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 23°C Még több cikk.

Útkeresés a művészeti ágak között

Ha egy kiállításra több ember kíváncsi , akkor már érdemes volt alkotnia a művésznek , hiszen az alkotáshoz ezen érdeklődőkből merít ihletet.

Így gondolja ezt Wanda Spirit , aki Stájerországból érkezett alkotásaival a győri Petőfi Sándor Városi Művelődési Házba.

Kiállítása augusztus 30.-án délután négy órakor nyílt meg , ahol népes művészet iránt érdeklődő jelent meg. Alkotásai érdekességet , önálló gondolatvilágból fakadó technikákat mutat meg közönségének. Wanda Spirit sehol nem tanulta a festészetet , önállóan alkotott,nem kért és kapott tanácsot senkitől sem az irányvonalat mindig maga találta meg. Ösztönszerűen érzi a művész a maga irányvonalába mutató színes világot , ahol a mesebeliség és az álomvilág keveredésében párosulnak a gondolatok.
Wanda Spirit , megpróbálkozott a festészettel kapcsolatos művészeti irányzatok megörökítésével , alkotásaiban egy – egy motívum keresés is megmutatkozik, ugyanakkor a szabad alkotói munka erősebben képviseli magát. Absztrakt és a valósághű útkeresések is jellemzik munkásságát. Látszik munkáiban , hogy az érzéseinek akar helyet találni , keresi azokat az utakat, azt a kifejezési formát, színeket, technikákat , amelyek az ő érzéseit , álmait a legjobban vissza tudják adni.

Wanda Spirit
Wanda Spirit

Wanda Spirit kiállítása szeptember 10-ig tekinthető meg hétfőtől péntekig reggel nyol órától este nyolc óráig a Petőfi Művelődési Házban.


Kép és szöveg: Gulyás Attila - tudósító

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghatározza a jövőt - Elkészült a Fő teret elkerülő út

Pápa - Operatív program keretében százhetvenmillió forint támogatásban részesítette a… Tovább olvasom