Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Újváros: szemétkupac az út mellett

Újvárosban a Nép utca végén már több hónapja van egy szemétkupac az út mellett.

Felelőtlen emberek ahelyett, hogy a közelben lévő ingyenes szeméttárolóba bevinnék a lomot, itt folyamatosan kiszórják a fűbe.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító


Használt bútor, műanyag fólia, építési sitt, papírdobozok és kábelről levágott műanyag szigetelés csúfoskodik a kupacban, mely egyre nagyobb lesz.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító


Úgy látszik egyik hivatal sem érzi kötelességének az eltakarítását.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító


Megoldást jelentene, ha megcsinálnák a közvilágítást és egy kamerét felszerelnének.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító


Akkor senki sem rakná a szemetét ide.

Olvasóink írták

 • 16. PapBeáta 2011. május 17. 09:59
  „Hát igen ez van az újvárosi temetö során is végig már a Bécsi uton tart a szemét,sinek mentén ,lassan már a sinekre tesznek belőle ,de lehet azt kellene hogy észre vegye valaki.”
 • 15. gyugyu1 2010. szeptember 29. 22:02
  „4-s csabrab-nak ! Az ilyen hozzászólás meg az iróját minősiti ! Meg azokat a szemét szemétlerakókat akik este az autójukből dobálják ki a szemetet a Nép utca végén !És ezek nem a környéken lakók hanem azok a emberek akik az autóval lekanyarodnak a bécsi utról és a nádasmellé szórják a mocskukat ,csakhogy ne kelljen szemétszállitási szerződést kötniük ! Ennek az emberfajtának a másik változata a különböző vállalkozások alkalmazásában álló kisteherautós aki a vállalkozó szemetét rakja le az ut mellé vagy a töltésen tuli Somos tóhoz. / a konténer árát meg szépen felszámolják / Üreskannák, épitési törmelék olajosrongy /. Vagy arra is volt példa,hogy az olajcserétés a fagyállócserét a nádas fedezetében végezte a panellakó! A két horgászegyesület tagjai évente több teherautó szemetet szed össze -e környékről ! Ugyhogy csabrab nehogy téged is rajtakapjunk az illegális szemétlerakáson mert tőled nem állhat távol!!”
 • 14. geza11 2010. szeptember 25. 20:49
  „Emberek....!!! A közeli hulladékudvarba lopni járnak,nem visznek!!! Hoznak!!!
  (lásd:mai cikk!)”
 • 13. OldSpice 2010. szeptember 23. 16:53
  „Miből gondolod, hogy ez a terület közigazgatásilag Győrhöz tartozik? ebben sem lennék biztos.”
 • 12. PaPa 2010. szeptember 23. 08:43
  „A KOMSZOLNAK nem a város tisztántartás a feladata? Amennyibe nem akkor nem kellene a városnak támogatnia a MI pénzünkből.
  Amennyiben pedig ha úgy érzi ez a dolga akkor tessék összeszedni a szemetet nem képeket küldeni be róla vagy tesék felelőségre vonni az a személyt aki ezt nem tudja végrehajtani! A KOMSZOLNAK nem csak a kukákat kel elszállítani amiért fizetünk.
  De addig míg a város vezetés a MI pénzünkből fenntart egy olyan szolgáltatót amelyik nem végzi el a faladatát hanem ha ilyen van akkor majd kiküldi az iskolákat, az ott lakókat meg a polgárőröket és szemét gyűjtési akcióban meg tisztít egy városrészt akkor nem kel a szolgáltató vagy a városvezetés.”
 • 11. solyomszem 2010. szeptember 23. 04:57
  „az is cikk lehetne ,hogy a kisalföld nagyszabású szemétszedő akciót hirdet,hiszen az újságból is a megjelenés után pár nappal már csak a papirszemét marad,az pedig a gázkazánban sajnos nem ég el.”
 • 10. seggtracer 2010. szeptember 22. 23:32
  „Benszülötteink alkottak megint :)”
 • 9. Accentos 2010. szeptember 22. 22:37
  „legalább tépné össze a csekket/borítékot a marhája,mielőtt visszaél valami élelmes a nevével,adataival.egyébként úgy megbüntetném az ilyeneket,egész hátralevő életében tisztelegne a szemeteskukának.”
 • 8. Wolfi 2010. szeptember 22. 21:47
  „Mellékesen nem guberáltam, csak megláttam messziről a csekket és kíváncsi voltam ki ekkora marha...”
 • 7. Wolfi 2010. szeptember 22. 21:45
  „Csabrab, igazad van, csak akkor nem tudom, hogy Szentiván-Kertvárosnál a volt orosz laktanya területén lévő egyik kupacban miért találtam Marcal II. címre kiküldött felbontott, majd kidobott levelet (egy szolgáltató csekkje volt)!? Ki az a hatalmas nagy barom aki onnét ide hozza a mocskát? Ingyen lerakhat mindenki minden szemetet a hulladékudvarokban. Igaz, ott szét is kell válogatni... De ha valaki erre nem képes, akkor dögöljön bele a mocskába.”
 • 6. Accentos 2010. szeptember 22. 21:43
  „hát ez már tényleg tiszta röhej! nincs ennél a nyomorult újságnál újságíró,aki cikket kanyarítana arról,mi történik a világban és szűkebb hazánkban?tele van minden "tudósító" által beküldött semmitérő fotókkal.millió szemétkupac van a városban és környékén,naponta történnek koccanások is,paraszt vagy mazsola autóssal is találkozhatunk,szabálytalanul parkoló autók is vannak százával.egy 7-10 km-es út alatt nyugodtan meg lehet számolni számtalan szabálytalankodót is.ha hétvégén veszem a fáradtságot,és én is fényképezgetek hülyeségeket,csak fizetnek annyit,amiből a kis családomat etetem egész héten...:)”
 • 5. OldSpice 2010. szeptember 22. 21:25
  „mondjuk azért ehhez már ritka nagy parasztság kell. hát ettől 500 méterre ott van a hulladékgyűjtő sziget. a kezét le kéne vágni aki ilyent csinál. mindennap arra megyek és borzasztó. amúgy a komszol se véletlen nem takarítja el onnan szerintem. a kábelről levágott műanyag szigetelés csak nekem gyanús? csák nem a ...... more?! áhh kizárt!!! <moderálva...>”
 • 4. csabrab 2010. szeptember 22. 21:03
  „A szemét minősíti az adott városrész "polgárait" is.....”
 • 3. Loich 2010. szeptember 22. 20:50
  „egyik másik szemétkupac ott mozog és beszél is”
 • 2. akos1 2010. szeptember 22. 19:56
  „Hol van a Szeles Szabolcs és a Kalmár Ákos!!!”
 • 1. AHA 2010. szeptember 22. 17:37
  „Mindjárt indulnom kell Újvárosba.Beküldjem az összes szemétkupacot?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tehetség műfaji megkötés nélkül

Nem rendhagyóan kezdődött az a fotókiállítás, melyet a Győri Petőfi Művelődési Házban, hétfőn este… Tovább olvasom