Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Újabb parkolási gyöngyszem Győrben - fotók

Győrben a Révai parkolóház mellett így parkol a Mercedeses - írja olvasónk.


"A többiek a zsúfolt parkoloház miatt kényszerültek a telepen parkolni. Természetesen, a közterület-felügyelet nem ér rá ilyenkor dolgozni... szegények, biztos melegük volt egész nap!" - fogalmazott Tudósítónk.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. RudyD 2011. július 20. 13:36
  „Üdv!

  Woo -ha! @Madarász: Azért jelennek meg a cikkek mert egyértelmű bevételt jelentenek. Hirdetésmegjelenési számokban benne vannak a trollok oldalletöltései is... Ha meg még hozzá is szól...
  @nightfall: Mégis pazarol rá időt hogy elolvassa... Még hozzá is szól...

  @Rolee76: Igen sajnálatos! Igen, csak így tovább! Remélem legközelebb már egy előtte-utána fotósorozat is készül... B-)

  Amúgy két dolog jutott az eszembe. Annak is ki kellene szúrni a kerekét és felkarcolni az autóját aki ilyen ötleteket ad. Csak hogy tudja miről beszél.

  Illetve eszembe jutott egy történet. (Évekkel ezelőtt olvastam valahol a neten (?) vagy email -ben (?)) Sajnos most forrást ezért nem tudok betenni, de remélem lesz aki tudja hol van az eredeti. Dióhéjban egy fickó mesélte el hogy összeakadt valami bunkóval. Kiderítette a számát és hosszú időn keresztül telefonon kitombolta magát rajta. Bunkó1 már jó mérges volt. Aztán összekerült még egy bunkóval, annak is kiderítette a számát és az adatait. Már párhuzamosan volt két alanya a kitomboláshoz. Aztán egy hirtelen gondolatnál fogva közölta B1 -el B2 elérhetőségeit és kiadta magát B2 -nek. Majd felhívta B2 -őt és kiadta magát B1 -nek. Jó parázs hangulatban ugyanarra a helyre és időre beszélte meg mindkettővel mindkettőnek a ´randevút´. Utána fogta magát és a megadott időpontban a közelbe hajtott és szépen élvezte a műsort ahogy B1 és B2 dudára pacskolja egymást.

  Igaz az ilyesmihez komoly utánajárás és szervezés kell de azt hiszem megéri...”
 • 20. nightfall 2011. július 16. 08:08
  „Unalmas már a téma !”
 • 19. drlara 2011. július 16. 07:25
  „Nagy Rolandnak köszönet a felhívásért, és azért, hogy egyes emberek, autóvezetők agyában is rend legyen!
  Senki nem lehet annyira önző, lusta, hogy két parkolóhelyet foglaljon el, hogy ahol megáll a feneke alatt a kocsi ugy szálljon ki belőle, és csak a saját kényelmét részesítse előnybe!
  Felhívnám az illetékesek , város vezetőinek is a figyelmét, hogy kezdjék maguknál rendrakást,és az agyukban, de sűrgősen! Akiknek feladatuk a rend betartatása, fejezzék be a mutyizást!Rendet csak akkor lehet elvárni mástól is, ha a neveletetése olyan, figyelemmel van a másik emberre is, tesz is érte, és az illetékesek is példát mutatnak!”
 • 18. Rolee76 2011. július 15. 22:32
  „Tisztelt Látogatóim!Nagyon örülök hogy meg nézték képeimet és kommentálták őket!!!Először is nem azért küldtem be a fotókat mert baromira irigy vagyok nem érdekel kinek milyen autója van!!!Ha jobban meg nézik a képeket van ott régi típusú autó is nem csak nagy kategóriás!!!Ezek a képek leginkább azért készültek mert az emberi nemtörődömség és a magammal való foglalkozás ide sőt rosszabb helyzetbe sodorja Országunkat!!!Azok a szervezetek akik állami pénzen kellene hogy rendet tartsanak csak ott és akkor figyelnek,dolgoznak ahol a vezetőség látja őket!!!Elhihetik hogy a lakók a parkolóház környékén is baromira unják a sok szabálytalankodó autóst de csak olyan telefonos válaszokig jutnak el a KÖZTERÜLET Bejelentő vonalán: hogy nem érünk rá most kimenni majd 14óra után,szúrjam ki a kerekeit vagy hogy egyszerűen karcoljam meg az autót!!!Amióta megépült a parkolóház azóta sem lett jobb a helyzet főleg hogy már fizetni is kell érte!!!Igaz az óránként 30-50Ft biztosan megterheli a luxus kategóriás majom pénztárcáját és itt kérek elnézést a Majmoktól hogy hozzájuk hasonlítom az ilyet!!!Szeretném megkérni azokat a hozzászólókat akik nem ismerik a város ezen részének parkolási gondjait azok ne szedjék egyből le rólam a kereszt vizet!!!De előre közlöm többször fogok még fotókat beküldeni a város ezen környékéről!!!Mert sajnos a város vezetősége magasról Szarik az itt élőkre!!!!Még valami akinek nem tetszenek az ilyen fotók NE NÉZEGESSE ŐKET!!!Köszönettel Nagy Roland”
 • 17. AntiFricc 2011. július 15. 22:27
  „Irány a roncstelep!”
 • 16. AntiFricc 2011. július 15. 22:15
  „<moderálva>”
 • 15. Madarász 2011. július 15. 20:06
  „11. Nem emlékszem erre a riportra, de azért tény, hogy a cikkek többsége elgépeléssel, helyesírási hibákkal kerül fel, aztán mikor ezt a kommentelők szóvá teszik, javítják a dolgokat. Ennek az a szépséghibája, hogy még a felrakás előtt kéne megtenni.

  Ezekből a parkolós képekből hónapok óta minden nap felkerül egy-kettő, néha több és ez már tényleg nem helyén való. Attól, hogy beküldik, még nem kéne automatikusan feltenni őket, lehetne azonnak a közterületeseknek továbbítani és kész.”
 • 14. Napocska 2011. július 15. 18:03
  „Kezdjük azzal, hogy mindenki a maga portáját teszi rendbe. Utána jöhet a többi. Szerintem az "árulkodás" is büntetendő. Olyanok mindig is lesznek, akik nem tűrik a szabályokat. De mi legyünk jobbak és figyeljünk egymásra!”
 • 13. 0000 2011. július 15. 17:00
  „Én csak azt nem értem, hogy ilyenkor hol vannak a büntetők??? Mindig mindenhol ott vannak ahol nincs rájuk szükség, bezzeg ilyenkor sehol sincsenek :@ Ezt érdemes lenne megbüntetni! És igen most már el kellene kezdeni figyelni mindenkire, mert így soha nem lesz rend! Undorító ez az ország!!!!”
 • 12. Cassius 2011. július 15. 16:43
  „Nem irigy az ember aki ezt fényképezi, hanem egyszerűen fel van háborodva azon ,hogy valaki gyökér és szerintem rongyá kéne büntetni az ilyen gyökereket akiknek fáj a lábuk és ott állnak meg ahol épp akarnak....”
 • 11. G.B. 2011. július 15. 16:04
  „Kedves Madarász!

  Maradjunk annyiban, hogy ezek a dolgok nem kerülnek be az újságba és a 3000Ft-ot sem kapják meg, maximum neten van fent. Teszem fel ha egy repülőgép a TESCO parkolójában parkol biztos vagyok, hogy benne lesz a nyomtatott sajtóban is és még a 3000 Ft-ot is megkapja... Az autósokból Dunát lehetne már rekeszteni.
  Abban igazad van, hogy fontos aktuális hírek kellenek! Ez így van! Csak egy példa: tudod ha a július közepén a Balatonról készített információs internetes hír alá -( ahol arról olvashatunk illetve hallhatunk, hogy mi mennyibe kerül és hol éri meg nyaralni )- az első komment, hogy csapni való a video és szar a riporter, akkor miről beszélünk???
  Nem veszekedni szeretnék, de ma sajnos az embereknek az első dolguk, ha látnak, hallanak valamit, hogy hogyan lehet leszólni a másikat és megmondani a frankót! Mindenki sokkal jobban tisztában van a másik dolgával mint a sajátjával! És az vesse bárkire az első követ aki még nem követett el hibát, és nem csinált szabálytalanságot, esetleg törvénytelen dolgokat!
  További szép napot mindenkinek!!!”
 • 10. Infamous 2011. július 15. 15:54
  „unalmasak már ezek a fotók...”
 • 9. Madarász 2011. július 15. 15:22
  „7. Azért, mert valaki ilyen dolgokkal minden nap be akar kerülni az újságba, még nem oldódik meg a probléma. Az pedig a honlap színvonalát rontja, hogy minden nap ezeket szerkesztik a fő oldalra.

  Aki meg szabálytalanságot lát, annak nem a kisalföld.hu 3000 Ft-jára kell hajtani, hanem felhívni a közterület felügyeletet és az valóban hatásos és célravezető, kimennek és intézkednek, ez viszont unalmas és elcsépelt.

  Az ember nem azért olvas hírportálokat, hogy minden nap szabálytalan parkolásról készült fotókat nézegessen, hanem azért, hogy a fontos és aktuális hírekről értesüljön.”
 • 8. antistar 2011. július 15. 14:49
  „7. turpiurfi!
  Te mondtad meg az igazat, ez így van!
  Addig amíg vannak olyan <moderálva>, akik nem tartják be valamilyen mondvacsinált indok miatt, sem a szabályokat sem a törvényt, addig itt rend nem lesz!
  Főleg ha vannak sötétek akik még támogatják is a kihágásokat!
  Szégyen...”
 • 7. turpiúrfi 2011. július 15. 13:56
  „Unalma... persze... törődjünk csak bele.
  Forduljunk el, ne is nézzünk oda.
  Szép kis alakok vagytok mind. Abba rúgtok bele, aki szóvá teszi ha valami helytelen.
  Tudjátok mi még az unalmas? Az hogy ezért tart itt ez az ország. És hiába unalmas, de igaz. Amig a lakói ilyenek, mint a képen szereplő autósok és az őket elfogadók addig itt nem is lesz változás.”
 • 6. IV.Béla 2011. július 15. 13:21
  „Laaaangweilig..”
 • 5. Mami85 2011. július 15. 12:57
  „Jajmá! Minden nap megállás nélkül lehetne ilyen "parkolási gyöngyszemeket" fényképezni. Már nagyon unalmas. Ettől nem fog változni a helyzet.”
 • 4. toto72 2011. július 15. 12:46
  „Fotózás helyett telefonáljon a közterületeseknek!”
 • 3. player82 2011. július 15. 12:01
  „Nagyon elegem van már az ilyen ráérős, semittevő, fényképezgetős emberekből! Minek irigykedni? Ha neki ugyanilyen kocsija lenne, ugyanezt csinálná, unalmas ez az álszent képküldözgetés! ...”
 • 2. Madarász 2011. július 15. 11:54
  „Ha a "tudósító" ennyire ráér, mikor már a többség baromira unja az ilyen képeket, tessék jelentkezni közterület felügyelőnek és íme a feladat!”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tábláktól zsúfolt Győrújbarát élhető faluközpontja

Az egymás mögé helyezett táblák sokszor nehezítik az eligazodást, ám az egyértelműen kihelyezett… Tovább olvasom