Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 05. szombat - Viktor, Lorinc

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Tudósító - A kisalfold.hu tudósítói rovata > Újabb parkolási gyöngyszem, avagy ennél jobban nem lehet keresztbe állni a kerékpárúton - fotó

Újabb parkolási gyöngyszem, avagy ennél jobban nem lehet keresztbe állni a kerékpárúton - fotó

Olvasónk fotója magáért beszél: a parkolási kultúrán még akad mit javítani.

Tudósító - 2012.09.12. 23:36
Megosztás: Facebook Twitter E-mail


Fotó: Tudósító.
Fotó: Tudósító.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

123 következő >> végére >>> 24 hozzászólás
Moderálásra küldöm 24. Hyppolit 2012.09.13. 20:11

Magát mindenki fölé helyező tipikus magyar IQ-bajnok. Ugyanezt Ausztriában nem csinálná meg, ugyanis pontosan tudja (tudhatja), hogy ott perceken belül elviszik a gk-t, egy külvárosi tárolóhelyről átveheti némi utánajárás és euro fejében (cc 30 eFt). Itt ilyentől nem tart a magyarja, mert tudhatja, hogy nincs következménye.
A Teleki u- körforgalomnál a T-com épülete mellett nap mint nap a járdán és zebrán keresztül gyalogosok között állnak fel parkolni gépkocsik, ami területnek (legyen bárki tulajdonú területe) nincsen legális közlekedési kapcsolata! A "Demszky"-oszlopokat újra és újra eltávolítják, nem tesz senki semmit...

Moderálásra küldöm 23. ombi 2012.09.13. 17:52

hugo15: ha az utakon tényleg csak tudatlanságból, vagy rendkívüli helyzetből (mint amilyet leírtál) adódó szabálytalankodásokat kéne tapasztalnunk, hidd el, összehasonlíthatatlanul jobb volna a helyzet.
A közérzetünket a rengeteg önző, tudatos szabályszegő borzolja, akik tudva tudják, hogy rosszat tesznek. De a retorzió ritka, magyarázat meg annyiféle van, mint égen a csillag. (csak most, elférsz, csak az eső miatt, sietek, öt percre álltam le, és sorolhatnám)
Hozzászokunk az úton a furcsa helyzetekhez, figyelmen kívül hagyjuk az apró jeleket, pedig nem kéne. A minap valaki a nyílt úton megállt, hogy módot adjon egy ittas embernek az útról letántorogni. Az álló autó mellett olyan sebességgel rongyolt el egy másik kocsi, hogy halálra gázolta, akit a figyelmes közlekedő meg tudott volna menteni! Iszonyú!

Moderálásra küldöm 22. t04cdb 2012.09.13. 15:55

hugo15. Értem én, amit Te írtál az előző hozzászólásodban, arra válaszoltam tisztázásként, hogy itt semmi olyan nem volt.
A megszokással amit most felvetettél, azzal viszont egyátalán nem értek egyet. Nem szabad megszokni! Tenni kell ellene, hogy ne terjedjen tovább. Inkább pont ez lett a megszokások eredménye, hogy ide süllyedt a társadalmi színvonal, hogy mindig minden meg lett szokva, el lett nézve... Ha ez folytatódik, egyre rosszabb lesz csak a helyzet, mert az emberek hozzáállása is az lesz, hogy bármit megtehetek, úgy is elnézik, megszokják. Amolyan ördögi kör, amiből nincsen kiút.

Moderálásra küldöm 21. Mankapunka 2012.09.13. 15:48

Működik,működik a buzuki,de hogyha a városban egy hülye gyerek telibe talál,lásd a mai Árkádos baleset,akkor meg majd sírni fogsz,hogy lerokkantál,mert null védelmet nyújt ez a koporsószeg.

Moderálásra küldöm 20. hugo15 2012.09.13. 15:33

t04cdb
én nem azt mondtam hogy nem kell elítélni. csak azt hogy vannak olyan esetek, helyzetek amikor szerintem indokolt az hogy az ember olyan helyen is megáll ahol nem szabad. én csak az én példámat írtam le.
tény hogy van olyan hogy én is mérges vagyok ha valaki úgy állt be hogy én már nem férek oda. de ez van, mind minden mást ezt is meg kell szokni sajnos.

Moderálásra küldöm 19. AntiFricc 2012.09.13. 14:29

14
A zséemvé meg csak a szervizben van, ajjaj. Az valahogy mindig ott van. :] (Legalább a "buzuki" működik.)

Moderálásra küldöm 18. W118 2012.09.13. 12:12

Mondjuk én sem értem miért takarják ki a rendszámot?
A bordó autóét miért nem takarták ki?
Ok ,tudom költői kérdések voltak...

Moderálásra küldöm 17. t04cdb 2012.09.13. 11:40

kumpala!

Igen, a kevésbé szabálytalankodók, és több IQ-val rendelkezők párhuzamosan szoktak oda a "szigetre" felállni. Ez meg is látszik a fűszálak számából. :)

Moderálásra küldöm 16. dacista 2012.09.13. 11:40

Ha normális ország lennénk, nem az ilyen hülyék személyiségjogait védenék azzal, hogy kiretusálják a rendszámot, hanem másnap a hatóság küldené az ilyen primitíveknek a büntetést. Nálunk a bunkók személyiségjoga előbbre való, mint az emberek biztonságos közlekedésének lehetősége. Mindenesetre ez a parkolás, amit a kép rögzít szerintem az eddigiek között a bunkóság csúcstartója.
Gondolom ha az illető esetleg magára ismer, akkor sem lesz lelkiismeret furdalása, mert lelke, meg esze az ilyennek biztos nincs!

Moderálásra küldöm 15. t04cdb 2012.09.13. 11:35

hugo15! Az anyuka azért parkolt le így, mert elment a kisfiával fagyit vásárolni az út túloldalára... Semmi vészhelyzet, rosszullét nem volt... Egy 50-100m-es gyaloglás ugyebár már komoly fizikai nehézséget jelent egy egészséges embernek is, emiatt úgy/ott állnak le ahogy/ahol akarnak, letojva a környezetüket, másokat. De hát ilyen ez a társadalom, ilyennek neveltük mi magunk... Már előre látom, hogy abból az anyuka gyerekéből sem lesz különb ember, ha ezt látja szüleitől...


24 hozzászólás123 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...