Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Újabb parkolási gyöngyszem, avagy ennél jobban nem lehet keresztbe állni a kerékpárúton - fotó

Olvasónk fotója magáért beszél: a parkolási kultúrán még akad mit javítani.


Fotó: Tudósító.
Fotó: Tudósító.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. Hyppolit 2012. szeptember 13. 20:11
  „Magát mindenki fölé helyező tipikus magyar IQ-bajnok. Ugyanezt Ausztriában nem csinálná meg, ugyanis pontosan tudja (tudhatja), hogy ott perceken belül elviszik a gk-t, egy külvárosi tárolóhelyről átveheti némi utánajárás és euro fejében (cc 30 eFt). Itt ilyentől nem tart a magyarja, mert tudhatja, hogy nincs következménye.
  A Teleki u- körforgalomnál a T-com épülete mellett nap mint nap a járdán és zebrán keresztül gyalogosok között állnak fel parkolni gépkocsik, ami területnek (legyen bárki tulajdonú területe) nincsen legális közlekedési kapcsolata! A "Demszky"-oszlopokat újra és újra eltávolítják, nem tesz senki semmit...”
 • 23. ombi 2012. szeptember 13. 17:52
  „hugo15: ha az utakon tényleg csak tudatlanságból, vagy rendkívüli helyzetből (mint amilyet leírtál) adódó szabálytalankodásokat kéne tapasztalnunk, hidd el, összehasonlíthatatlanul jobb volna a helyzet.
  A közérzetünket a rengeteg önző, tudatos szabályszegő borzolja, akik tudva tudják, hogy rosszat tesznek. De a retorzió ritka, magyarázat meg annyiféle van, mint égen a csillag. (csak most, elférsz, csak az eső miatt, sietek, öt percre álltam le, és sorolhatnám)
  Hozzászokunk az úton a furcsa helyzetekhez, figyelmen kívül hagyjuk az apró jeleket, pedig nem kéne. A minap valaki a nyílt úton megállt, hogy módot adjon egy ittas embernek az útról letántorogni. Az álló autó mellett olyan sebességgel rongyolt el egy másik kocsi, hogy halálra gázolta, akit a figyelmes közlekedő meg tudott volna menteni! Iszonyú!”
 • 22. t04cdb 2012. szeptember 13. 15:55
  „hugo15. Értem én, amit Te írtál az előző hozzászólásodban, arra válaszoltam tisztázásként, hogy itt semmi olyan nem volt.
  A megszokással amit most felvetettél, azzal viszont egyátalán nem értek egyet. Nem szabad megszokni! Tenni kell ellene, hogy ne terjedjen tovább. Inkább pont ez lett a megszokások eredménye, hogy ide süllyedt a társadalmi színvonal, hogy mindig minden meg lett szokva, el lett nézve... Ha ez folytatódik, egyre rosszabb lesz csak a helyzet, mert az emberek hozzáállása is az lesz, hogy bármit megtehetek, úgy is elnézik, megszokják. Amolyan ördögi kör, amiből nincsen kiút.”
 • 21. Mankapunka 2012. szeptember 13. 15:48
  „Működik,működik a buzuki,de hogyha a városban egy hülye gyerek telibe talál,lásd a mai Árkádos baleset,akkor meg majd sírni fogsz,hogy lerokkantál,mert null védelmet nyújt ez a koporsószeg.”
 • 20. hugo15 2012. szeptember 13. 15:33
  „t04cdb
  én nem azt mondtam hogy nem kell elítélni. csak azt hogy vannak olyan esetek, helyzetek amikor szerintem indokolt az hogy az ember olyan helyen is megáll ahol nem szabad. én csak az én példámat írtam le.
  tény hogy van olyan hogy én is mérges vagyok ha valaki úgy állt be hogy én már nem férek oda. de ez van, mind minden mást ezt is meg kell szokni sajnos.”
 • 19. AntiFricc 2012. szeptember 13. 14:29
  „14
  A zséemvé meg csak a szervizben van, ajjaj. Az valahogy mindig ott van. :] (Legalább a "buzuki" működik.)”
 • 18. W118 2012. szeptember 13. 12:12
  „Mondjuk én sem értem miért takarják ki a rendszámot?
  A bordó autóét miért nem takarták ki?
  Ok ,tudom költői kérdések voltak...”
 • 17. t04cdb 2012. szeptember 13. 11:40
  „kumpala!

  Igen, a kevésbé szabálytalankodók, és több IQ-val rendelkezők párhuzamosan szoktak oda a "szigetre" felállni. Ez meg is látszik a fűszálak számából. :)”
 • 16. dacista 2012. szeptember 13. 11:40
  „Ha normális ország lennénk, nem az ilyen hülyék személyiségjogait védenék azzal, hogy kiretusálják a rendszámot, hanem másnap a hatóság küldené az ilyen primitíveknek a büntetést. Nálunk a bunkók személyiségjoga előbbre való, mint az emberek biztonságos közlekedésének lehetősége. Mindenesetre ez a parkolás, amit a kép rögzít szerintem az eddigiek között a bunkóság csúcstartója.
  Gondolom ha az illető esetleg magára ismer, akkor sem lesz lelkiismeret furdalása, mert lelke, meg esze az ilyennek biztos nincs!”
 • 15. t04cdb 2012. szeptember 13. 11:35
  „hugo15! Az anyuka azért parkolt le így, mert elment a kisfiával fagyit vásárolni az út túloldalára... Semmi vészhelyzet, rosszullét nem volt... Egy 50-100m-es gyaloglás ugyebár már komoly fizikai nehézséget jelent egy egészséges embernek is, emiatt úgy/ott állnak le ahogy/ahol akarnak, letojva a környezetüket, másokat. De hát ilyen ez a társadalom, ilyennek neveltük mi magunk... Már előre látom, hogy abból az anyuka gyerekéből sem lesz különb ember, ha ezt látja szüleitől...”
 • 14. Mankapunka 2012. szeptember 13. 11:10
  „Szervizben van a BMW-je,és csak Buzukit kapott kölcsön,mert az ügyeket valamivel kell intézni.

  Miért parkol ezzel is így? Mert tudja,hogy egy értékét meg nem tartó hulladékról beszélünk,amibe még a családod is belerokkan,hogyha véletlenül valaki nem adja meg az elsőbbséget.”
 • 13. klotzild 2012. szeptember 13. 11:09
  „ahogy nézem a Tihanyi Árpád utca a csavaros fagyizóval szembe”
 • 12. kumpala 2012. szeptember 13. 09:45
  „a suzuki egyébként hosszában is elfért volna azon a szigeten, és akkor legalább nem zavarta volna a bicikliseket. az is szabálytalan, de kevésbé bosszantó. már csak azért sem, mert a jelek szerint nem sok fű terem rajta..”
 • 11. szabov 2012. szeptember 13. 09:34
  „Ha keményen büntetnék az ilyeneket, akkor lassan talán javulna a morál. ..”
 • 10. józanparaszt 2012. szeptember 13. 09:29
  „elö a flexet, levágni a kocsi hátulját kitolni az eleje mellé, oszt mindjárt lesz hely. a fo.sör meg megtanulja, hogy így nem ok!”
 • 9. miertis 2012. szeptember 13. 09:03
  „De bezzeg ha az autó típusú B-vel kezdődne, és MW lenne a vége, esetleg lehetne még csillagos, vagy négy karikás, akkor már jönnének a kommentek, hogy "már megint azok"...

  A minap saját szememmel láttam, és saját fülemmel hallottam, ahogy egy Suzukis azért dudálta le a gyalogost, mert az át mert menni a zebrán.”
 • 8. hugo15 2012. szeptember 13. 08:15
  „Mindig csak le vannak fényképezve az így parkolok,de valaki megkérdezi őket hogy miért így parkolnak??
  minap a kisfiammal mentem a városban, és hirtelen elkezdett köhögni, azonnal kikellet vennem a gyerekülésből, ezért szabálytalanul parkoltam.ráadásul szegény meg is ijedt így egy 10 percet még vigasztaltam is.
  ez csak az én esetem , hogy miért parkoltam le úgy ahogy másoknak nem tetszik. csodálkozom hogy az én képem nem került ide.”
 • 7. festéktüsszentő 2012. szeptember 13. 08:04
  „Ne bántsátok! Van ott még bőven hely kikerülni a Királyt.”
 • 6. fityesz 2012. szeptember 13. 07:48
  „1 a problem:hulyeorszag a mienk.”
 • 5. 1OOOmester 2012. szeptember 13. 07:41
  „Szerintem ez a fotó is csak azt bizonyítja, hogy a magyar ember a legleleményesebb a világon... Lehet, hogy pofátlan az illető meg nem törődik azzal, hogy a kerékpárosok nem férnek el tőle, de kétségtelen, hogy egy megtelt parkolóban is talált helyet!”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bejárást tartottak a gyárvárosi Tompa utcában - fotó

A Tompa utcában tartottak bejárást prominens személyek a délelőtti órákban, köztük Kalamár Ákos, aki… Tovább olvasom