Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Újabb HÉRA támogatás Tápszentmiklósnak!

December végén érkezett a hír, mely szerint a Tápszentmiklósi Önkormányzat által a HÉRA Alapítványhozbenyújtott pályázaton 33 család részére 1.125.000 ft-ot nyertek áramszámla támogatásra.

Erről a Kisalföld is beszámolt annak idején. Akkor a kért támogatások háromszorosát nyerték meg a kérelmezők. Ez általában három havi áramszámlának felelt meg. Ezeket az összegeket az EON a februári áramszámlákon már jóváírta, így a családok a megnyert összegeket már megkapták.

Mivel azonban az EON területéről akkor kevés önkormányzat élt a pályázati lehetőséggel , maradt keret a rendelkezésre álló összegből, újra lehetett pályázni ugyanerre a célra. Tápszentmiklóson újra meghirdették a lehetőséget és újabb 29 család pályázatát készítette el a helyi önkormányzat. A Kuratórium március elején ült újra össze és meghozta döntését. Tápszentmiklós ezúttal is sikeresen pályázott, a* 29 család számára 893.740 ft *támogatást nyert és hozzá *97 db* energia takarékos égőt. Kovács József polgármester elmondta, hogy nagyon örülnek az újabb sikernek, hiszen a 29 családnak ez nagyon nagy segítséget jelent. Átlagosan a havi áramszámla két és félszeresét nyerték meg ezuttal a családok. Az önkormányzatnak a megnyert összeghez 10 % saját erőt kellett vállalnia, amit természetesen teljesíteni is fog.

Kovács József

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

El Paso-sikerek a tánciskolák versenyén

Szombaton az El Paso Tánciskola versenyzői a II. Szelmann Kupa Tánciskolások Táncversenyén vettek… Tovább olvasom