Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Túra a Dél-Hanság útvonalain

Október 23-ára a Rábaközi Lovaskub Farád hagyományteremtő szándékkal túrát szervezett a Dél-Hanság azon útvonalain, ahol 1956-ban nagyon sokan kivándoroltak.
A túra távja 23, 11 és 7 kilóméteres volt. Az idő éppen nem volt verőfényes, de kellemesen lehetett túrázni, aki elfáradt a minden távot kísérő lovasfogatra felülhetett.

Az előkészítés, szervezés, vendéglátás nagyon szervezett, igazi vendégváró volt.

A csatorna partján megvendégelték a vándorokat rábaközi pereccel, nagyon finom tejjel, vörösborral. Mindenki fogyasztahatott kedvére.
Sokan voltunk: a rábaköziek, soproni, győri és csornai túristák, iskolások, érdeklődők lelkesen szedtük a lábainkat, velünk tartottak gyalogosan a szervezők is.Elmélyedhettünk a hansági táj szépségében, újabb ismerősöket, barátokat találtunk, legfőképp megismerhettük személyesen a szervező családot és segítőiket.

A célban 3 nagy kondérban főttek a különböző jó ételek, az önkéntes szakácsok, segítők végtelen udvariassággal, igaz szívből jövő szeretettel dolgoztak azon, hogy mindenki jól érezze magát.Ez meg is volt, örültünk, hogy ott lehettünk. Minden elismerésünk és köszönetünk a Szalay családé és minden munkában és anyagi támogatásban részt vevő önkénteső.

Jövőre is ott leszünk.

Csornai amatőr tekergők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mosonmagyaróvári megemlékezés a sortűz áldozataira

Esős, szomorkás időben került sor a mosonmagyaróvári sortűz áldozataira történő megemlékezésre a… Tovább olvasom