Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Túlcsordult hulladékgyűjtők a Révfalui Köztemetőben

Tudósítónk halottak napján kapta lencsevégre, hogy a Révfalui Köztemetőben csaknem kifolyik a szemét a kukákból.

Tudósítónk halottak napján készítette a fotót a révfalui temetőben a túlcsorduló kukákról. Korábban a kisalfold.hu felmérte a győri köztemetők állapotát.

Olvasóink írták

 • 13. rallydave 2010. november 05. 17:24
  „Nem a vallásokról van szó, de ha már itt tartunk akkor egyszer olvasd ki a Bibliát, Szent Benedek reguláját, és akkor talán magyarázatokat találsz az ünnepekre! Ha nem, akkor az agyadban kellene keresni a hibát, és nem a koszorúkban, a pénzben és az emberekben, akik csak szebbé szeretnék tenni az elhunyt szerreteik sírját. Hogy nézne ki, egyetlen egy virággal, mikor a többin mind gyönyörű koszorúk, mécsesek...stb. lenne? Persze, hogy mindenki széppé szeretné tenni a sírt! A hülye hozzászólásaiddal pedig minket fárasztasz az oldalon, más dolgod nincs is?

  Kelemen OSB”
 • 12. Mankapunka 2010. november 03. 11:23
  „SLow

  Nagymama nálunk nagyon vallásos,néha elviszem a temetőbe,de akkor se vesz egy vagyon cuccot rá,mint amit itt az emberek csinálnak.”
 • 11. PaPa 2010. november 03. 07:46
  „Kíváncsi lennék, hogy polgármesterünk észrevette-e ezt a mocskos állapotot és meg tette-e a szükséges intézkedést? (pénzmegvonás, fegyelmi)”
 • 10. Slowflash 2010. november 03. 07:16
  „A temetőben a karácsonyozás, névnapozás. születésnapozással már nem mindig értek egyet, de egy évben egyszer szerintem simán belefér (és nem utolsó sorban nagyon szép szokás) egy egy koszorút, néhány mécsest, pár szál virágot elhelyezni a családi sírokon.
  Egyébként legtöbbször az dönt ilyenkor a költekezésben, hogy ki mit látott a szüleitől, mennyit enged a pénztárcája, ill. néha a "divat" is, gondolok itt a kiskarácsonyozásra. Falun esetleg még dönthet a lakosok szokása, "elvárása".
  Egyébként ezt egy nagyon szép ünnepnek tartom, és nem hiszem, hogy az emberek a hibásak a temetőben látott állapotokért. Úgy gondolom, hogy a szolgáltató kötelessége, hogy az előző évekből kiindulva tisztességesen felkészüljön, hiszen ezért fizetjük őket. Ha pedig nem képesek ellátni (csak amolyan tessék-lássék módján) amit a lakosság elvár tőle, akkor minek fizetünk? Hol a szankció?”
 • 9. Kisildi2 2010. november 03. 05:47
  „Ezek a kis kukák alkalmatlanok az ilyenkor felgyülemlő sok szemét befogadására, ilyenkor nagy konténert vagy konténereket kellene alkalmazni. Egyébként egyetértek az előttem szólóval 1 szál virág, gyertyagyújtás, emlékezés elhunyt szerettünkre elegendő lenne.”
 • 8. Mankapunka 2010. november 02. 22:54
  „abi

  Nem kell a mese,a sok koszorú árát az élő családtagjaidra is lehetett volna költeni.

  Nem akkor kell szeretni valakit,ha már meghalt,hanem ameddig él.

  Lehet a sírra vinni egy szál virágot is!!!!!!!!

  Többieknek!!!! A munkásoknak is szünnap volt,mint a Hipertescoban!!!! Rajtam múlna,helyben begyújtanám at egészet,és akkor nem kell senkinek sem gyertyát gyújtani,egyből lesz máglya”
 • 7. zakarias3 2010. november 02. 20:29
  „Elment a pénz a volt igazgatóelvtárs végkielégítésére!”
 • 6. zakarias3 2010. november 02. 20:24
  „Egy évvel ezelőtt ugyanígy nézett ki.”
 • 5. gyugyu1 2010. november 02. 19:47
  „Semmi más csak szervezés kérdése, nem kellett volna mást tenni mint minden este kiűriteni a szemeteseket. Ilyen jeles napokon /halottak napja,mindenszentek / ha megteszi a a szolgáltató nem ment volna tönkre / ! Három temetőbe voltam az ünnepek alatt de mindegyikben ugyanaz a kép fogadott !! Dugig tele szemetesek, kosz a szemétgyűjtök körül. Idáig nemnagyon látszik semmi a beigért változásokből az összevont szolgáltatóknál !! Azért meglehetne kérdezni a felelős vezetőket miért történt ez igy !! Meg jó lenne ha az ilyen eseteket megérezné a prémiumuk is !! /a munkaköri leirásukba meg belekellene venni, hogy a fizetésükért dolgozni is illene !!”
 • 4. abi87 2010. november 02. 18:27
  „Mankapunka te anyira hülye vagy kicsufolni nem lehet szerinted miért visznek biztos nem hecböl:S:S atyám kom oly egy figura lehetsz”
 • 3. Mankapunka 2010. november 02. 15:43
  „Minek kell ennyi szart vinni a sírokra?????????????????

  Sok temetésnél is már kérik,hogy csak egy szál virágot vigyenek,ne egy Ifányi koszorút!!!!!”
 • 2. peet2 2010. november 02. 13:13
  „Hát ennyit ért a nagy nagy felkészülés!!!!!!!!!!!!
  a nádorvárosi temető is igy néz ki.”
 • 1. lumnitzernoverekhuga 2010. november 02. 11:59
  „Nem csak ebben a temetőben volt megfigyelhető ez a jelenség ...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem lehet elég korán kezdeni a motorozást!

Nem lehet elég korán kezdeni- buzdít tudósítónk. Gyerek üléssel felszerelt motorkerékpár az egész… Tovább olvasom