Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Tiszta udvar, rendes ház - Tápszentmiklóson

Ezt a rég elfeledett szlogent vette elő a tápszentmiklósi önkormányzat és hirdette meg a faluban.
Mint arról a Kisalföld is beszámolt, a győri Piktor festékbolt 10 és félmilliós értékű adomyányt juttatott a falunak bel és kültéri festék illetve festékanyagok formájában.

A képviselő testület döntött a felhasználásról. Hogy szemmel is jól látható legyen az adomány, az önkormányzat versenyre hívja a lakosságot. Minél többen igényeljenek a hivatalban kiállított minták alapján a festékből, szépítsék lakásaikat, fessék ki a belső falakat, és a házak kerítései is öltsenek új színeket.

A polgármester szeretné, ha az egész falú ezáltal új szinekbe öltözne és megszépülne.

Az akcióba beszáll a Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet is akik az első három helyezettnek pénzjutalmat ajánlanak fel.

Az első díjazott 30, a második 20, a harmadik 10 ezer forintos jutalmat vehet majd át a " Tiszta udvar, Rendes ház" tábla mellé.

Az eredményhirdetésre nyáron kerül sor és a díjakat a Tápszentmiklósi Falunapon Csiza Tamástól a Piktor KFT ügyvezetőjétől vehetik át a nyertesek.

Persze a többi lakos is nyertese lesz a meghirdetett faluszépítő akciónak, de a legnagyobb nyertes ezúttal is maga Tápszentmiklós lesz.

Olvasóink írták

  • 1. 1.László 2009. január 09. 17:33
    „Nagyon jó az ötlet csak aztán nehogy az utolsó pillanatban megváltoztassák a játékszabájokat. (Nyereményről való lemondás)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ökoiskolások a Városi Kollégiumból

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium az ÖKOISKOLÁK 16-17 éves tanulói számára jelentetett meg… Tovább olvasom