Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Téves riasztás: tűzoltóautók a Lajta utcában Győrben - olvasóink fotói

"Kedden reggel fél 7 után érkezett a tűzoltóság a Lajta u. 1-11. társasház elé" - írta olvasónk.
A győri tűzoltóság arról tájékoztatta a kisalfold.hu-t, hogy téves jelzésre vonultak a tűzoltók a Lajta utcába.Tűzoltóautók a Lajta utcában

Olvasóink írták

 • 8. Túrabakancs 2012. február 21. 16:47
  „A tűzoltóautók számát elnézve megállapítható, hogy a tűzoltósági ügyeletes 2-es vagy 3-as
  riasztási fokozatot rendelhetett le előzőleg, ami már jelentősnek mondható. Ezt akkor teszik
  főleg, ha az adott bejelentő nagy füstöt, tűzet, veszélyeztetett sok emberéletet stb. észlel.
  Mivel a helyszínen nem volt állítólag tűzre vagy füstre utaló jel, emiatt azt a bejelentő nem nézhette el, vagy legalábbis nem jellemző. Ha szándékosan tette amit tett, akkor egy törvényi változtatással nagyon súlyos pénzbüntetést kellene adni az ilyennek, nem értem a kormány hasonló eseteknél miért nem szankcionál törvényileg
  súlyosabban. Pedig ezzel épeszű ember egyetértene.”
 • 7. zsazsu 2012. február 21. 15:47
  „Én a 7-ből láttam kijönni a tűzoltót! Én is ott lakoma környéken! Mostanában sokszor volt a környéken tűz, ezért komolyan veszik! Sajnálom én is mivel 5 autóval vonultak ki! Remélem nem szórakozott valaki, hanem téves volt a riasztás! Azért ezzel nem jó játszani! De egyébként és is utána néznék, és megbüntetném, mert azért ez nem volt semmi kora reggel! A gyerekeim meg voltak ilyedve, hogy a mi lépcsőházunkba van tűz!”
 • 6. pappe 2012. február 21. 15:27
  „5-höz: "a telefonfülkéket, és minden nem publikus számot kiderít" Mondjuk kideríti a telefonfülkét. Attól még nem fognak el senkit, hacsak nincs a fülke bekamerázva. Olyat meg még nem láttam kis hazánkban...”
 • 5. mario02 2012. február 21. 14:26
  „Az egy dolog hogy az állam tovább dolgoztatja őket, de még ezek az untatkozó polgárok is? Egyépként nem kell aggódni a sorsáról, a tűzoltóság készüléke a rejtett számokat, a telefonfülkéket, és minden nem publikus számot kiderít, ha még ez se volna elég akkor az ügyeletes hiradós kötelességéhez hűen a telefonszámot is elkéri a bejelentőtől!!”
 • 4. rasztaman 2012. február 21. 11:13
  „Lehet hogy egy tűzjelző okozta a gondot... Meghibásodott, vagy valaki rossz helyen gyújtott rá... Ha meg tényleg vlki hívta őket, akkor is előfordulhat, hogy nem rossz indulatból tette, csak benézett vlmit...”
 • 3. spekulens 2012. február 21. 09:14
  „Bezárnán egy rozoga bódéba, amit rágyujtanék, és bekiabálnék neki szóltam a tűzóltóknak, amennyiben nincs vakriasztásuk jönnek!”
 • 2. laca123 2012. február 21. 08:34
  „egy ütéssel kiütném az ilyet....”
 • 1. pappe 2012. február 21. 07:43
  „Aki ilyesmivel szórakozik, az az én szememben egy nagy nulla! Remélem kinyomozzák, hogy ki volt és jól ráverik a kivonulás költségeit!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éremeső a Győrszenti​váni Judo SE-nél

Győrszentiváni éremeső az ifjúsági cselgáncs országos bajnokságon. Tovább olvasom