Kisalföld logö

2018. 09. 24. hétfő - Gellért, Mercédesz 10°C | 18°C Még több cikk.

Tápszentmiklós újabb családnak ad esélyt

Tápszentmiklós - A tápszentmiklósi önkormányzat rövidesen újabb esélyt ad egy több gyermekes család részére a saját, önálló lakáshoz jutás reményében - kaptuk a hírt tudósítónktól.
Az egy évvel ezelőtti iskolamentő akció keretében három többgyermekes család költözött Tápszentmiklósra. Ezek közül az egyik család rövidesen
beköltözik a most készülő nyolc lakásos társasházba, így az általuk
lakott önkormányzati lakás megürül.

Az önkormányzat folytatva a lakosságnövelő, és egyben nehéz helyzetben lévő családokat segítő programját, egy újabb többgyermekes családnak kínál fel esélyt az önálló, nyugodt családi életre.

Olyan családok jelentkezését várja az önkormányzat, ahol legalább kettő, de maximum négy kisgyermek nevelkedik a családban. (a lakás max. négy gyermek és a szülők számára ideális) A szülőknek vállalniuk kell, hogy a gyermekeket a tápszentmiklósi iskolába és óvodába iratják be. Kettő évig a lakást ingyen lakhatják, (csak a rezsit kell fizetniük) viszont előtakarékosságot írunk elő számukra. Még feltétel, hogy a családfő rendelkezzen állandó munkával. A lakás augusztus közepén beköltözhető.

Érdeklődni a Tápszentmiklósi önkormányzatnál lehet a 96/554-019 telefonon.Olvasóink írták

  • 1. Joci 2008. május 29. 14:29
    „Csak gratulálni tudok a tápszentmiklósiaknak! Érdekes, hogy ott ezt meg lehet csinállni. Külön gratulálok a polgármesternek, hogy ilyen testületi tagok veszik körül. Sok sikert a falunak!
    Joci”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szelektív új módszer

Győr - A győri Kommunális szolgáltató Kft bővitette a szelektív hulladék lerakóhelyek számát… Tovább olvasom