Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 6°C Még több cikk.

Szlovák BMW-s: neki mindent szabad? Fotó

A pénteken lefotózott (amúgy gyönyörű) szlovák rendszámú matt fekete BMW gazdája, úgy látszik folytatja a már jól bevált parkolási gyakorlatát Marcalvárosban.
"Neki mindent szabad-gondolom ez a véleménye. Többeknek szúrhatja azonban már a pofátlanság a szemét, a szélvédőn már ott volt a Rendőrség figyelmeztető cetlije. Kíváncsian várjuk,a hatóság felszólítása jobb belátásra téríti-e." - írja Olvasónk.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Olvasóink írták

45 hozzászólás
 • 45. miniS 2011. december 14. 18:01
  „Tisztelt hozzászólok,a parkolási rovat képeit nézve,hozzászolásokat olvasva,az merült fel bennem ,hogy igény volna egy új párt létrehozására melynek neve ˝´˙AKINEK BMW-JE VAN AZ KÖCSÖG´˙ lenne.A párt alappillére az a természetes gondolat lenne,ami minden normális ember fejében megfordul amikor mondjuk megpillant egy ilyen 343 lóerős mattfekete technikai gépcsodát,vagyis `LEKROMOFÁGOZNI`.Pártunk főtitkári pozicijának betöltésére megkérnénk a képeket feltöltő illetőt,aki szerintem JAPÁN származásu˙(ezt abbol gondolom,hogy mindig van nála fényképezőgép, mert a japánok nyakában mindig lóg egy, és utálja a BMW-ket).A kommentek indulata,gyorsan összekovácsolna egy ütöképes csapatot,amit kis szervezéssel, egyeztetéssel gyors eredményekre is alkalmasnak tartok.A Bajor gyároriás pár honapon belül megérezné amit ez a friss alakulat tett dolgozoival,termékeinek felhasználoival(a BMW tulajokkal).Már szemem elött van a kép amikor pártunk egységei terepruhában (majd a szinét eldöntjük,kék nem lehet benne meg mattfekete) platos teherautorol leugorva, kromofággal a kezében masirozik be egy BMW találkozóra,ahol a tulajdonosok riadt arccal slusszkulcsukkal a kezükben menekülnek.Szinte hallom ahogy a Müncheni BMW muzeum portása üvölti,hogy "NEIN NEIN" amikor zacskobol egy oldtimer 635 csi tipus elött a brigád elöveszi a kromofágot.Tisztelt rovatolvasók,hozzászólok egyesüljünk, és kromofágozzunk le mindent ami nem tetszik,és gyorsan eljön az idö amikor csak magunkfajta szüklátókörü, indulatos,tisztánlátó jó munkás emberek sétálnak az utcákon fényképezögéppel a kezükben,amit nem használnak.”
 • 44. kopi76 2011. december 13. 10:22
  „4 szeg a gumikhoz, ahanyszor ugy all meg majd megtanul helyesen parkolni”
 • 43. animos 2011. december 13. 10:19
  „Úgy látszik a parkolás, illetve, hol parkoljak?
  Sokaknak egyáltalán nem gond!
  Győrszemerén a 83 as útról, se a (Pedro pékség) Posta út, se a Coop áruház előtti térre nem szabad behajtani, 20 t. Meghaladó járművel.
  Ennek ellenére folyamatosan behajtanak a kamionok, nem egyszer elállva a buszok útját is.
  Nem törődve a buszmegálló tábla ottlétével sem.
  Intézkedő rendőrt viszont még soha nem láttam, annak ellenére, hogy Tét, Győr irányokban folyamatosan közlekednek.
  Jó lenne, ha ezen a szakaszon, erre a jelenségre figyelnének?
  Köszönettel, egy helyi lakos!”
 • 42. pappe 2011. december 13. 08:31
  „Jesszus, ennyi hozzászólás már régen volt egy "ígymegúgyparkolós" cikkhez! Gratula! Kár, hogy mindig ugyanazok a hozzászólások és kár, hogy ettől még semmi sem változik. :(”
 • 41. samsungi 2011. december 13. 06:04
  „Kedves Tudósítók, még, még ilyen képeket!
  Olyan jó olvasni a hozzászólásokat, tökéletes lakmuszpapír a mai Magyarországról :D a nem törődésről, a kivagyiságról, egymás taposásáról
  Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! :D”
 • 40. miniS 2011. december 12. 22:52
  „41. anyádafatelepen 2011.12.12. 21:53
  Nem nem én vagyok a tulaj, bár kételkedem abban, a nagy igazságérzetet és az éntudomtenem´ hozzáállásod miatt, hogy ezt elhiszed! Hidd el ilyen demagó szöveget sokan tudnának írni, csak én vagyok ekkora barom hogy ezt meg is teszem...ne vedd sértésenek de kiváncsi lennék , hogy mivel is foglalkozol...Tényleg ne érts férre nem szeretnék ismételten elítélni bárkit is..! A történet szempontjából csak azért érdekelne , mert bevallom öszintén komolyan lehet venn mint vitapartnert, de ugyanakkor vita kultúrával bíró emberekről nem tudom elképzeli hogy ilyeneket néznek illetve kommentelnek (ezt amugy már kifejtettem az előző hozzászólásomban is).
  Nem értelek ha szerinted ez egy " retek mattultfekete elmebeteg mód túlmotorizált sz*r" akkor miért kéne garázsolni. Ha mindenki aki az átlagnál jobban szereti a kocsiját Győrben, birtokolna egy garázst akkor körülbelül egész Adyvárost egy hatalmas parkolóházzá kéne alakítani.
  A "reszelgetés" alatt valószínüleg hasonló munkafolyamatra gondolsz amit te csináltál anno a Simpsonoddal(ez persze természetesen ismételten a képzeletem szüleménye). Megnyugtathatlak nem erről van szó!!
  A hozzászólásod utolsó részében kifejtett negatív magatartásforma "ELÁRULOM" nem illik a tulajra. Átszerkeszteném a mondatod: Ezzel még egy jó rakat sekélyes életü begyöpösödött agyú szerencsétlennek is szól, nem bízom meg bennetek , inkább így állok be mint hogy rám nyissátok az ajtót.”
 • 39. akoshi 2011. december 12. 21:32
  „Lovaskocsival parkolni. Na az a parasztság. :))”
 • 38. miniS 2011. december 12. 21:11
  „De nagyon okos itt mindenki! Remélem most már nyugodtan dőltök hátra a fotelben és elégedett mosollyal pesszentitek meg az esti jól megérdemelt sörit, és nézitek meg kedvenc felettébb színvonalas valóság show-jaitokat ill. sorozataitokat (amiket ugye senki sem néz természetesen). Holnap pedig, pajkos mosollyal az arcotokon berrentitek be dízel csodáitokat (majd tankoltok többért, azon felül ,hogy alapból drágábban vettétek meg). Ne értsetek félre , nem kritizálok csupán tényeket és saját magam áltam elképzelt jeleneteket közlök.
  Sajnálattal illetve inkább szánalommal olvasom a negatív kommenteket. Egy ma, magyarországon élő aktív keresettel rendelkező emberek (többen hangoztattátok, és ahogyan lebunkózzátok a másikat nyílván átlag feletti IQ-val is rendelkeztek) ilyen témákat egyáltalán észrevesznek. Többek között ezért is tartunk itt ahol tartunk...
  A foggalmatok sincsen az autó illetve rendszám jogi hátteréről, foggalmatok sincsen a tulaj megszállottságáról (az autó sajátkezileg "ujjáépítésére" gondolok).
  Ahhoz hogy a valódi okára még minig nem jöttetek rá ,mégpedig a panellakásból (ismételten nem kritizálok tényeket közlök,ugyanis csak panelház van arrafele) leszédölgő-nevezzük Janinak- aki éppen 10 perce húzta fel magát ehhez hasonló manapság a legfontosabb problémák közé tartozó gyöngyszemen és nem lát a morcosságtól majd rányitja az M3-ra az ajtót, ahhoz külön gratulálok!
  Némileg vigasztal pár kommentelő, akik után rádöbbenek hogy igenis vannak még normális emberek Magyarországon, és nem a "senkiháziak" kategóriáját erősíti.”
 • 37. AntiFricc 2011. december 12. 21:08
  „IFÁval betenni a helyére. Legalább adna vmi formát ennek a zséééjjemvének.
  Nem tudot 2 dolog miatt beállni:
  1. jogsiját tombolán nyerte
  2. a tolatással annyi benzint vesztene, hogy már nem érne el a benzinkútig.

  Ész, ész, ész. Csak ez hiányzik.”
 • 36. AntiFricc 2011. december 12. 21:02
  „29 Hombre
  Ott a pont!”
 • 35. kiri1 2011. december 12. 20:34
  „Szánalmas,irigy,életunt,besavanyodott kispolgárok gyülekezete..... Soha nagyobb gondotok ne legyen !!!!!!!!”
 • 34. rallydave 2011. december 12. 20:29
  „Én sem vagyok különb, mert ezt a lassan a földbe süllyedő lapot olvasgatom, de hát ha nincs más elfoglaltság, jó lesz ez is! Nem most jöttem rá a regadós dologra, csak most volt az a pont, amikor azt mondom elég, és kicsit mókázok én is! Ha lehetőség van rá, hogy ilyen autóm legyen, hát miért nem, akár japán rendszámmal, megszokott szerint P-vel furikázok....”
 • 33. Hombre 2011. december 12. 20:27
  „rallydave Távol álljon tőlem hogy feszültséget szítsam,de te is pont otthon ülsz és az interneten a kisalföldet bámulod,hiszen ha nem így lenne,nem tudnál a cikkről és nem szóltál volna hozzá! Pont ugyanolyan szánalmas vagy te is mint én?
  Az autó tényleg szép,ezen nincs is mit vitázni!!!! Valahol abban is igaza van a tulajnak (vagy inkább az apukájának) hogy nem fizeti be az itteni regadót meg a többi reszeléket,mert az nem más mint lehúzás.
  De így parkolni (akármilyen kocsival is) parasztság!!”
 • 32. westi 2011. december 12. 20:24
  „rallydave
  Igazad van! De te hová sorolod magad? Mert ugye te is kommentelsz a Kisalföd oldalán.”
 • 31. giorgo5 2011. december 12. 20:15
  „rallydave...Te aztán felkaptad a vizet..de hiába idegesíted magad..tudod "nagyautokisfütyi"....
  Azért még annyi, hogy ha már drága kocsikat vezet...mi lenne ha illemet is tanulna, hogy példaértékűek legyenek,
  nekünk kis-ill.közép kategóriás autósoknak, hogy elférjünk melletted a kis autónkkal nyugodtan a parkolóban...
  A regadóval kapcsolatban rallydave...most ismerted el,h csak azért slovák, hogy kikerüld a regadót, üzenem..januártól csökkentik...
  Na én lustulok tovább és bámulom a kisalföldet...az ablakból..:))”
 • 30. rallydave 2011. december 12. 20:04
  „szánalmas az ide kommentelő összes ember. a lusta, otthonülő, internetfüggő, kisalföld bámulóknak üzenném: nincs más elfoglaltságotok, és a kedves tudósítónak + aki felrakta, mint ilyen unalmas és szánalmas dolgokon csámcsogni? Ez a jó magyar szokás, mi? A fénykép kicsit életlen, nem látszik a szépsége az autónak...rosszul lett fényképezve!!! MIndenbe bele lehet kötni, és ha mindenbe bele is kötnénk, akkor nagy káosz lenne! Ja igen, és még egy kérdés: Az autóra irigykedőkhöz (Kis.- középkategóriás autót bitorlók), és az okoskákhoz: A szlovák rendszám nem véletlenül szlovák... Közületek ki fizetné be a sok 0-ás reg.adót? Főleg december után, igaz, hogy kis köbcentis autókra alig 60-70 ezer Ft, de most komolyan, EZ A MAGYAR EMBER!!! és azthiszem ezzel mindent elmondtam!”
 • 29. tonybacsi 2011. december 12. 19:57
  „#20,

  ja pl. a festőnél!”
 • 28. Hombre 2011. december 12. 19:46
  „Az is érdekes,ha valaki szóvá teszi hogy parasztság így parkolni,akkor az mindjárt irigy?”
 • 27. Hombre 2011. december 12. 19:41
  „anyádafatelepen. Most hogy belegondolok,tényleg van minden híres győri családba valami sz@r. :)”
 • 26. tonybacsi 2011. december 12. 19:15
  „#24.
  ez jo,hehehehehe”
45 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fotók: BMW-vel ezt is megteheted? - A belvárosban bénította meg a forgalmat

A győri virágpiacnál egy szabálytalanul parkoló BMW bénította meg a buszforgalmat.
Tovább olvasom