Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Szemétkupac a 85-ös főút mellett Veszkénynél

"A szemetet alkalmanként összeszedik, aztán újratermelődik a főút mellett" - írta olvasónk. Mit lehet tenni?
"Hiába a kihelyezett kukák, a 85-ös főút mellett, Kapuvárról Csorna irányába, a veszkényi leágazótól nem messze, a kijelölt parkolóhely mellett évről-évre gyűlik a szemét. Néha összeszedik, de az év nagy részében hatalmas szeméthalmok" - írta beszámolójában olvasónk.

Szemétkupac a 85-ös főút mellett Veszkénynél

 

˝A cikkben található képek régi problémát szemléltetnek. Csornai üzemmérnökségünk területén, a 85-ös főút egyik parkolójáról készült felvételeken sajnos folyamatosan és évek óta tapasztalható az illegális hulladék lerakás. Elsősorban építési törmeléket és olyan szeméttel teli zsákok dobnak ki, amik már nem férnek bele a kukákba.

A parkolót használó átutazók szemetének elhelyezését a rendszeresen tisztított és cserélt zsákos kukák teszik lehetővé, a többi hulladékot az erdős részen, magánterületen dobják ki. A parkolót mérnökségi dolgozóink rendszeresen tisztítják, a zsákokat hetente cseréli az útellenőr szolgálatunk, de így is szélmalom harcot kell vívnunk a szemetelőkkel. A magánterületen kidobott hulladék elszállításáról a terület gazdája gondoskodhat˝ - reagált olvasónk beszámolójára Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút kommunikációs osztályvezetője.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Érkeznek a gólyák megyénkbe - fotó

Győr környékére megérkeztek az első gólyák - írta olvasó-tudósítónk, aki fotót is küldött. Tovább olvasom