Kisalföld logö

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -3°C | 7°C

Szemetes csendélet ünnep után

Mosonmagyaróvár - Nem múltak el nyomtalanul az ünnepek. Még tíz nappal később is emlékezhetünk. Olvasónk küldte.

Karácsonyi idill Mosonmagyaróváron a Flesch Károly úton! Nesze neked szelektív hulladékgyűjtés! - írta olvasónk Vida Györgyi
Olvasóink írták

 • 9. Imcsi 2009. január 13. 21:00
  „rivotril2mg! És a +2 kuka miatt még többet fizetnétek!
  Hogy korrekt-e a pénz, amiért elviszik a retkemet, azt nem tudom, de ha kisebb edénybe is beleférne a retkem, illetve ritkábban kellene üríteni, akkor remélem kevesebbet is fizetnék érte!”
 • 8. Imcsi 2009. január 13. 20:38
  „Idézet a cikkből: Karácsonyi idill Mosonmagyaróváron a Flesch Károly úton!

  Idézet a Wiki-ből:
  Idill (állapot) - a valóságnak eszményített (idealizált) ábrázolása, olyan esztétikai minőség megragadása a valóságban, amely a szépséget a feszültségmentes, nyugodt, felszabadult, derűs témákban látja (idillikusság). Ilyen témáknak számítottak régebben a pásztorélet bukolikus jelenetei, ma pedig a szülőföld, a szerelem és a családi élet boldog és meghitt hangulatú ábrázolásai képekben vagy dalokban. A hangsúly a bensőséges légkörű helyzeten van, a világ és az élet borzalmainak kizárásán, attól való eltávolodásban.”
 • 7. rivotril2mg 2009. január 13. 10:26
  „Imcsi hát elszomorittalak és utálhatsz mert amennyi pénzt fizet az ember nyugodtan lerakhatnának még +2 kukát. Nem hiszem el hogy te szerinted korrekt a pénz amit adsz érte hogy elvigyék a retkedet. /Büszkék vagyunk a szarvas utcai cigányokra, ez igen, igyekszünk utolérni öket hogy megfeleljen a cikk neked is.”
 • 6. Imcsi 2009. január 11. 15:06
  „Ez nem villogás, hanem szégyentábla! A szállítóknak és az ott lakóknak is!”
 • 5. Tabornok 2009. január 11. 14:59
  „Minek villognak a Móváriak a szemetükkel. Győrben a Szarvas utcában, egész évben szétszórt szemétdomb van. Nem vagyok rá büszke, de sosem lesz náluk annyi szemét!”
 • 4. Imcsi 2009. január 11. 10:17
  „Nálunk is áldatlan állapotok voltak egy darabig a gyűjtőknél. Hamar megteltek és utána már mellé rakták az emberek a flakonokat és a papírt! Mostanra már ez megszűnt-bár nem látom-valszleg gyakrabban ürítik a gyűjtőket!”
 • 3. anuvuk 2009. január 11. 09:19
  „A szelektív gyüjtésnek akkor lesz értelme, ha minnél közelebb viszik az emberekhez. Közvetlen az otthonoknál létesített gyüjtéssel lesz csak változás. -De csak akkor, ha az elszálítás is folyamatos lesz.

  A flakonok össze lapításának folyamatát, a lakók majd egymás közt, ha kell,- egy kis noszogatásával de meg fogják tanulni. Ha nem akarják hogy a szemét mindent ellepjen, a szemétdíj meg ne nőjön tovább.

  A sok szemetet látva, még mindíg nagyon "gazdagok" vagyunk.”
 • 2. veronikacska 2009. január 10. 19:25
  „Az a baj, hogy van hogy az ember hiába gyűjti szelektíven a hulladékot. Kisbácsán a Gát utca végén levő műanyagflakos például mindig teli van. Ha meg nem teli, akkor a tetejéről van leszedve néhány (amit egyébként nem tudom, hogy hova tesznek utána). Ez ügyben tenni kéne.”
 • 1. Imcsi 2009. január 10. 13:16
  „Hát igen , a szelektív gyűjtéssel sztem kb. felére lehet csökkenteni a kommunális hulladékot! Csak egy kis fáradtsággal jár!
  Nem szeretem azokat a szövegeket, hogy " fizetek éppen eleget a szállításért, hát vigyék is el a szemetet"! Minél több lesz a szemét, annál többet kell majd fizetni érte!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gönyű, a kamerával megfigyelt terület

Ritka alkalom amikor településünkön gönyűi gönyűi miatt lesz bűncselekmény áldozata. Településünkön… Tovább olvasom