Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Szemét, kiöntött italok nyomai a Fő térre vezető átjárónál

A kamera sem tartotta vissza a fiatalokat attól, hogy szemétdombot hagyjanak hátra maguk után Sopronban - írta tudósítónk.

˝Szombaton reggel felháborító látvány fogadta a Várkerületről a Fő tér irányába haladókat az átjáróban. Az ott lakók már megszokták, hogy a házuk bejárati ajtajának lépcsőjén szinte minden este üldögélnek unatkozó fiatalok,akik szétköpködik a szotyolát, eldobálják a kiürült italos dobozokat, csikkeket, cigarettás dobozokat, mert nehezükre esik elvinni az alig pár méterre levő szemetesig˝- fogalmazott tudósítónk.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

˝Többen is megdöbbenve és felháborodva néztük azt a sok szemetet és az útra öntött ital nyomait, amit péntek éjszaka hagytak maguk után, mert ilyen látványban még nem volt részünk. Reménykedjünk,hogy a sorompónál elhelyezett kamera -  ami pont rájuk látott -  működött és sikerül felelősségre vonni őket. A Városház utcában kihelyezett padok körül sem jobb a helyzet, mert éjszakánként, főleg hétvégén, itt is megtalálhatók azok a bandázó, hangoskodó suhancok, akik nem törődnek a környezetükkel. A virágok közül szedtem ki utánuk a szemetet és a cigaretta csikkeket. Az idelátogató turistáknak mi lesz a véleménye városunkról?˝ - tette fel a kérdést végezetül tudósítónk.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb parkolási gyöngyszem Győrben - nézze meg, hogy parkolt a Nissanos!

"Sajnos többször találkoztam már rosszul, vagy rossz helyen parkoló autóval, de ez mellett nem… Tovább olvasom