Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Szemét ismét a Bercsényi Ligetben

A kisalfold.hu már számos alkalommal tett közzé olyan tudósításokat, ahol sajnálatos módon szemetelésekről kellett, hogy beszámoljon.
A környezet védelme és a természetes tisztaságának igénye megköveteli, hogy ezekről az esetekről beszámoljunk, ugyanis ezen tényfeltáró írásokkal már számos esetben jót cselekedett a portál. A megjelent fotókat követően az illetékesek intézkedtek az áldatlan állapot megszüntetéséről.

Most is hasonló szándékkal tesszük közzé azokat a fotókat, melynek helyszíne a Bercsényi Liget 85. számú ház előtti tér, ahol már egyszer hagytak ott "ajándékot" a szemetelők. A jelen pillanatban, amikor felvételünk készült, a döbbenet erejével kellett megküzdeni, ugyanis a tyúktolltól kezdve a külföldi lomtalanításból származó hulladéktól, a háztartási szemétig bezárólag minden megtalálható. A nem kis mennyiségű szeméthalom ismét ott csúfítja az utcát.

Fotó és szöveg: Gulyás Attila (tudósító)

Olvasóink írták

 • 12. Truci 2010. április 13. 21:37
  „Az egyik illegális szemétlerakónál a Bercsényi ligetben egy villanyoszlopra felszereltek a kamerát, a drótja meg himbilimbizik a szélben! Gratula”
 • 11. Mankapunka 2010. április 13. 13:50
  „Köztelek utcát ne is emlegesd!!!!!!!

  Sorban állnak a dadajok autói a megállni tilosban,rendőrök meg csak elgurulnak melletük.
  Néha még busszal is nehéz elférni,ha úgy állnak be.

  Valahol ez a rendőrség hibája is,mert azt tudják nézni,hogy be vagy-e kötva,mi!!!!!!!!4”
 • 10. anuvuk 2010. április 13. 10:26
  „Valami nagyon nincsen a rendjén, a szemetelés szinte országos jelenség ( Rába ártéri kábel égetést sajnos sokat látom ) az igénytelenség nem csak a kisebség szintjén jelentkezik!
  A szemetelésnek van egy eleganciája, - az a bizonyos csikk eldobásával kezdődik, bizony apró dolog,de mint a vetemény abból fejlődik ki, s nő naggyá.
  A változást, a változtatást mindenkinek magában kell elkezdeni és akkor a környezetünk is szebb lesz!!!!

  A cigarettánál a " disznóvérrel " ellátott füstszűrőt sürgösen el kell távolítatni, - le a" LIBERÓT" a tűsarkut.
  A szemét garantáltan 70 %- al már kapásból, kevesebb lesz !!!!”
 • 9. szószatyor 2010. április 13. 10:25
  „Az elkövetők cigányok.”
 • 8. Epoxigyanta 2010. április 13. 10:21
  „Hihetetlen,milyen igénytelen emberek vannak.”
 • 7. www0325 2010. április 13. 10:02
  „Rend őreinknek ez nem olyan izgalamas munka elkapni a szemetelőt, mint a prostikat rajtakapni!”
 • 6. kukszi76 2010. április 13. 09:42
  „Biztos nem fehér ember rakta oda őt már lefényképeznék és feljelentenék. Van is rá példa :
  http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/feljelentesek_szemetelesert/2151459/
  pedig ő a szeméttelepig elvitte.”
 • 5. győrinagyi 2010. április 13. 08:46
  „Hát igen....! Ahhoz, hogy a Kossuth L. utcát fel lehessen újítani, ahhoz ki kell telepíteni az eddig ott lakókat. Ez a megoldás azt hozza magával, hogy más utcákat - lakótereket - laknak le, keserítik meg az eddig ott élők életét. Ez történik pl. Szigetben! A Polgármesteri Hivatal Lakás Osztálya tudatos tevékenységével költöztetik őket pl. a Köztelek utcába, ahol addig csak elvétve voltak a brazilok, most meg szinte mást sem látni. A Köztelek utcai S-marketbe jó érzésű már be sem megy, mert rendszeresek a rendbontásaik. Nem szabadna kolóniákba költöztetni őket, mert így közössépben felerősödnek, lelakják a környezetet, és azzal a tisztességes ott lakóknak okoznak kárt - anyagit, fizikai és erkölcsi. Míg egy-egy helyre csak egy-egy családot költöztetnének, a környezetük jótékony hatással lehetne rájuk, nevelődnének, a mondás szerint vagy megszokik, vagy megszökik.”
 • 4. bn 2010. április 13. 08:25
  „Az a dúrva, hogy a Rákóczi utca is kezd lassan úgy kinézni, mint a Kossuth utca. Nem tudom ki engedte be oda a brazil gépsort, de szép lassan lelakják a belvárosnak ezt a részét.”
 • 3. mauz 2010. április 12. 22:17
  „A lefosztott csirketollat legalább ládába rakták.

  A minimális rendszeretet azért meglátszik.

  :DDD”
 • 2. gyugyu1 2010. április 12. 20:19
  „Ez csak a jéghegy csúcsa ! Pár napja volt alkalmam benézni a bercsényi-liget felöl ezekbe a "lakóházakba "! Az udvarokban térdigérő szemét,van olyan kiűritett lakás ahol a mennyezetig televan szeméttel, a ház előtt bontják az autót,akkumlátort,vágják szét a "talált"vasat kábelt /amit aztán a rába ártérben égetnek le !/ Ebben csak az a borzasztó hogy a hatóság is tud róla csak éppen nem tesz semmit ! Az ÁNTSZ meg ki sem mer menni !! Bűz mocsok, fertőzésveszély,és ezt nem mások hanem az ott élők okozzak !/ennyi az igényük /,de nem hiszem hogy ne lehetne a helyzeten javitani ! Nemhiszem ,hogy ne lehetne közmunka biztositásával kitakaritatni velük azt a mocskot amit okoztak,utána viszont keményen megkövetelni a rend megtartását !!”
 • 1. Jeromos 2010. április 12. 18:22
  „Szerintem meg lehetne találni az elkövetőket és megfizettetni velük a takarítás költségeit. A baj csak az, hogy a környék nem túl rend- és intézkedéspárti. Be lehetne nézni egy-két Kossuth utcai házba, az udvarokon leírhatatlan állapotok uralkodnak. Borzalmas. Győr XXI. század, miért engedik?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Foglalkozások a leendő elsősöknek

Gyertek, beszélgessünk, játsszunk, énekeljünk, rajzoljunk, mozogjunk együtt! - ezzel a mottóval… Tovább olvasom