Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

˝Sötét˝ lámpák a Plaza mögött?! Fotóval

"Vajon mi lehet az oka hogy a Tihanyi-út, Szauter utcai (Plaza mögött) kereszteződésnél napok óta sötétek a jelzőlámpák?" - kérdezi Olvasónk.
Fotó: tudósító
Fotó: Tudósító

Olvasóink írták

 • 18. @Gabben 2012. január 25. 08:53
  „17, egyet értek
  de SAJNOS nem csak a kezdő sofőröknek okoz ez kellemetlenséget.”
 • 17. empy 2012. január 25. 08:43
  „engem nem zavar, hogy nem működik a jelzőlámpa, de kezdő sofőröknek nagyon kellemetlen lehet. Győr egy kis város, a legtöbb jelzőlámpa teljesen felesleges a csúcsidőszakon kívül és csak fenntartja az embert. Viszont a Szauter/Tihanyi/Jereváni kereszteződés jelzőlámpáira szükség lenne a reggeli és délutáni csúcsidőben. (De nem este fél11-ig!)”
 • 16. Legoooo 2012. január 24. 21:49
  „Engem is érdekelne egy illetékes reakciója. Mellesleg ez a trehányság miért nem meríti ki a "gondatlan közúti veszélyeztetés" fogalmát?”
 • 15. rozi1 2012. január 24. 21:05
  „Én ma majdnem szörnyethaltam. Egy piros kamion figyelmen kívül hagyta a STOP táblát, én a védett útvonalon lassítva közelítettem meg az útkereszteződést, ő még sehol nem volt, de mire beértem a kereszteződésbe kb. 70-es tempóval ő is megjelent. Ha nincs lélekjelenlétem és nem lépek a gázra, telibe talál. Kis Suzukimból semmi sem maradt volna, nem beszélve rólam. Nem ártana megjavítani a lámpát, vagy úgy mint ma délután rendőröket kirendelni, de egész napra. Az én esetem délelőtt 9 körül volt, nagyon gyér forgalomban, mégis majdnem megtörtént a baj, ha rágondolok most is erős szívdobogásom lesz.”
 • 14. Butterfly79 2012. január 24. 21:00
  „Jómagam babakocsival teszem meg az utat naponta többször,halálfélelmem van a zebrán!Nem értem miért kell mindig balesetnek történnie ahhoz, hogy valaki csináljon valamit! Láttam többször is egy bizonyos cég embereit "álldogálni" a kapcsolószekrény mellett, de nem a kezük járt csak a szájuk....”
 • 13. evetke8 2012. január 24. 20:42
  „én tanulóvezetőként mentem végig a kereszteződésen 2szer... 4 előtt pár perccel már kint álltak a rendőrök, de 3/4 óra múlva már nem irányította senki sem a forgalmat...durva helyzet volt...”
 • 12. nyüzüge 2012. január 24. 19:50
  „Hát akkor nem voltak valami kitartóak,mert fél 7-kor már sehol sem voltak,ráadásul jött a vonat és iszonyatosan hosszú sor lett.Aztán mindenki egyszerre indult el,csoda hogy nem történt még baleset!”
 • 11. oslako 2012. január 24. 17:27
  „Ma délután fél 5 tájban már rendőrök irányították a fogalmat.”
 • 10. chihiro 2012. január 24. 17:01
  „egyetértek Szerénnel és pappéval!
  régen nem volt itt ekkora forgalom és nem volt keresztutca csak a a tihanyi - jereváni utca. bár régen plaza sem volt, ami szintén növeli a forgalmat.
  valóban ideje lenne tenni valamit, mert nagyon veszélyes az a kereszteződés!!”
 • 9. Szerén 2012. január 24. 14:38
  „"Régen sem volt lámpa" Erre szokták mondani öregapám sem volt öreg régen!!!
  Meg "Tudni kell közlekedni" Na az nem árt, ha tud valaki, de a szeme is legyen olyan, mint a sasé!!! A reflexei meg pláne legyenek jók! Csak a közlekedés nem játék! Szeretném én látni csúcsforgalomban hogyan jut át ezen a kereszteződésen ez a nagyszájú.”
 • 8. pappe 2012. január 24. 14:15
  „7-hez: "Régen sem volt itt lámpa." Viszont régen Szauter utca sem volt...”
 • 7. tpapru 2012. január 24. 13:29
  „Tudni kell közlekedni és akkor nem esz baj. Régen sem volt itt lámpa.”
 • 6. gonzo 2012. január 24. 13:15
  „Hol van MTP(Máthé-Tóth Péter,aki még nem tudná:)ilyenkor?:)
  A Szeszgyár utca-Mártírok útja kereszteződés lámpáit sötétítenék már el legalább akkor,mikor már a környék összes áruháza bezárt,és keresztirányú forgalom gyakorlatilag nincs.....mint ahogy már a múltkor is kértem vala...”
 • 5. Szerén 2012. január 24. 12:52
  „Én várnám, hogy illetékes is megszólaljon végre!!!”
 • 4. abul 2012. január 24. 12:09
  „Egyetértek az előttem szólókkal...nagyon durva arra közlekedni, főleg ha a vasúti lámpa piros, mert akkor a legnagyobb a káosz, stop táblát sem tartják be...Mindenki nagyon óvatosan menjen arra és próbáljunk meg figyelni egymásra is, ha már a nagy és okos felelősségteljes beosztású emberek nem teszik a dolgukat.
  Én reménykedek benne, hogy nem várják meg amíg valami komoly baj lesz :(”
 • 3. Jannus 2012. január 24. 11:34
  „Én ezért már 3 szor telefonáltam a közútnak meg egyszer a rendőrségnek. A rendőrök válasza: tudunk róla de ha be szeretném jelenteni akkor a közútnál tegyem de ők már megtették úgy hogy nem tudja mennyiben számít ha én is beszólnák. De én nem voltam rest beszóltam a közútnak ők csak annyit mondtak hogy továbbították a szervíznek ennek már 2 napja. Gondolom arra várnak hogy legyen egy súlyos baleset neadja isten halálos akkor majd lépnek. Hihetetlen hogy ennyire felelőtlen emberek dolgoznak felelősségteljességet igénylő munkahelyen és gondolom nem kevés pénzért. Tőlünk nyugatabbra ha 12 óránál tovább van kiégve egy izzó egy lámpába(persze ahol még nem power ledes) előveszik a helyi közutast+az ügyeletes szervízest és végig lefele mindenkit aki aznap arra a területre volt beosztva. Itt meg hetekig nem működik egy forgalmas csomópontban a jelzőlámpa akkor mindenki csak széttárja a kezét. Abban igazatok van hogy forgalmas időszakokban nagyon jó lenne ha volna rendőri irányítás. Sokat segítene. Tisztelt mindenki aki ezért felelős mihamarabb megjavítani mert ha önhibámon kivül csattanok akkor perre fogom vinni a dolgot!!! És név szerint fogom mejelőlni a beadványban akik ezért felelősségel tartoznak.”
 • 2. pappe 2012. január 24. 10:24
  „"rendőri forgalomirányítás kellene!" Sajnos az sem javítana a káoszon!”
 • 1. Szerén 2012. január 24. 10:09
  „Engem is nagyon zavar! Reggelente arra járok, és életveszélyes lámpa nélkül ekkora, és ilyen forgalmas kereszteződés! Ha elromlott, amig nem tudják megjavítani rendőri forgalomirányítás kellene! A vasút miatt a beláthatóság sem egyszerű, van gyalogos kerékpáros forgalom is.
  Megvárják amig baleset lesz?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Durva! Így parkolt a Toyota Sopronban - fotó

Soproni parkolási gyöngyszemet küldött tudósítónk. Kommentár nélkül. Tovább olvasom