Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 6°C Még több cikk.

Senkiföldje a győri belváros szívében

Győr - A Baross-híd lábánál a szemét és a gaz az úr. Erre hívja fel a figyelmet tudósítónk.
A Baross híd mentén elgazosodott, szemétlerakó terület látható.

De úgy látszik, még sincs eléggé szem előtt, nincs gazdája.

Anikopeter

Olvasóink írták

 • 16. Mirigy 2009. január 23. 09:06
  „ja és játszótérre a gyerekemet viszem, kedves MTT, mert az is van és szintén a kedvencem - mindkettő -, de ha kaki lesz nekik, vagy hazafutunk, vagy bekéredzkedünk egy kézreeső iskolába/kocsmába, merthogy ejrópai játszótérhez ejrópai WC-re már nem futja. Hogy a naccerű nyugdijas-játszóról hova futnak a nénik/bácsik , azt még nem tudom - mire odáig jutok, talán megoldódik a helyzet....”
 • 15. Mirigy 2009. január 23. 08:46
  „Köszi, zotya975,
  gondoltam, nem reagálok, mert minek - amit leirtam, korrekt, belekötni persze mindenbe lehet, és a kutyásokkal kötekedni különben is nagy divat. Van, akivel lehet is, én speciel tényleg cipelgetem a kis zacskót ( a lényeg az lett volna, hogy nagyon kevés a szemetes, még a rendes népek kedve is elmegy , mire találnak egyet). És ki szól rá arra a derék polgártársra, aki a piros lámpánál, esetleg a sorompónál csak úgy kisuttyantja a hamutartója tartalmát a kocsiból? Vagy csak úgy séta közben mintegy "kihull" kezéből zsebkendő? Neadjisten a rókázó részeg mocska nem zavar senkit? Sajnos lehetne ebben a városban - na meg országszerte is - nagyon sok helyen hasonló meg még szomorúbb felvételeket csinálni.”
 • 14. zotya975 2009. január 22. 15:10
  „Kedves MTT Kérdésére.:Mirgy, kedves, de remélem az EU-s játszótérre nem kakilni viszi a kutyáját? - mint írta, kedvence...
  Bent volt a megszólított hsz-ében a válsz.:Én kutyás vagyok, ráadásul rendes, kakiszedő példány. Csípem amikor össze-vissza irogattok, el se olvassátok mit ír a másik.”
 • 13. kackac 2009. január 21. 15:20
  „Ez már éve ilyen.
  Elemér, te amcsiból is látod a győri szemetet?”
 • 12. elemér 2009. január 21. 13:36
  „Sok olyasmit látok ott a hid lábánál amit kidobnak a kocsibol. Nem ártana egy kamera és büntetés. Aki pedig kutyát tart az vigye a zacskók mikor sétáltatja a kutyát.”
 • 11. Hunicum 2009. január 21. 11:14
  „A kutyakakiról csak annyit, hogy nem ők pofátlankodtak a mi városainkba, hanem mi romboltuk le az ő erdejüket, rétjeiket, hogy kényelembe élhessünk. Vagy öljük meg az összes állatot mert belelépünk az ürülékükbe, vagy a kocsinkat le kell mosnunk?!”
 • 10. Alajos 2009. január 21. 11:02
  „A cikk témája néhányszor tíz négyzetméternyi terület. A Belváros kellős közepén, a Bajcsy-Aradi-Árpád-Baross utcák által határolt háztömb belseje viszont sok száz négyzetméteres szemétdomb: ez senkinek sem szúrja a szemét?
  Aki ingyen akar parkolni a győri Belváros legfrekventáltabb helyén, itt megteheti. Megközelíthető a Bajcsy Zs. útról, az Aradi vértanúk u-i kereszteződés előtt balra. (Az Arrabona parkolóval szemben.) Terepjárósok előnyben. Az útra kihordott sarat-szemetet meg majd valaki beszívja-eltakarítja.”
 • 9. MTT 2009. január 21. 10:32
  „Mirgy, kedves, de remélem az EU-s játszótérre nem kakilni viszi a kutyáját? - mint írta, kedvence...”
 • 8. colomano 2009. január 21. 09:09
  „Mirigy, hiába az európai játszótér, ha a szülő balkáni...”
 • 7. Mirigy 2009. január 21. 08:53
  „Kedves MTT és minden "rendes szemetelő",
  csak a szemetesbe kell dobni a szemetet. Aha. Ráérő időtökben sétáljatok már át a Batyin, vagy körbe a várfal alatt a Rába-parton, oszt olvassátok már meg, hány szemetes van? És csodálkozunk, hogy a "mekis" szeméttől kezdve egészen hihetetlen mútárgyakig mi mindent szórnak el embertársaink! Én kutyás vagyok, ráadásul rendes, kakiszedő példány. Kiváncsi lennék, hányan hajlandók még annyit dajkálni a kezükben a szemetüket (legyen az akár egy zsebkendő, vagy a gyerek csokipapirja), mint én, mire találok egy szemetest.
  Másik kedvencem a - szerencsére egyre több - ún. európai játszótér. Aha. És hova pisil az az árva gyermek? Van tippetek?”
 • 6. matriné 2009. január 21. 08:25
  „5. matriné 2009.01.21. 08:19
  Szerintem most is elkukorékoljak magukat a kakasok a szemétdombjukon! Itt a bálozás szezonja, ideje! Az itt a lényeg nem a város külleme. Akiknek autót adnak, a fenekük alá az nem jár gyalog, hogy az ilyen esetesre felfigyeljen. Talán a sajtó az orrok alá dörgöli a dolgukat! Végre egy közérdekű hír is megjelenik néha.”
 • 5. matriné 2009. január 21. 08:19
  „Szerintem most is el kukorékoljak magukat a kakasok a szemidomjukon! Itt a bálozás szezonja, ideje! Az itt a lényeg nem a város külleme. Akiknek autót adnak a fenekük alá az nem jár gyalog, hogy az ilyen esetesre felfigyeljen. Talán a sajtó az orrok alá dörgöli a dolgukat! Végre egy közérdekű hír is megjelenik néha.”
 • 4. zsiráf 2009. január 21. 07:33
  „Az egész úgy ronda, ahogy van...”
 • 3. MTT 2009. január 20. 21:44
  „Sajnos ez az igénytelenség jellemzi az emberek többségét. Kíváncsi lennék, a saját környezetükben hogyan és hányan szórják széjjel a szemetet. Lehet menni Bécsbe körülnézni, át lehet venni tőlük példát. Nem nagy dolog, csak a szemetesbe kell dobni a szemetet. Ennyi.”
 • 2. 01010 2009. január 20. 21:28
  „Nem lehet ,hogy 2*2 sávos lesz a Baros-híd és csak a töltést kezdik építeni .”
 • 1. Hunicum 2009. január 20. 20:46
  „Ez a rész nem a Munkaügyi központ mellett van? Biztos van ember aki összeszedné pár ezerért. Mondjuk én is!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esti korcsolyázás Lipót utcáin!

Lipót - Bár az ónos eső sokak életét megkeserítette, a lipóti fiatalok nem szomorkodtak, s… Tovább olvasom