Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Sáros út: `szeretném bemutatni Győrújbarát eme ékességét´

"Szeretném bemutatni Győrújbarát eme ékességét a mellékelt fotókon. Szégyen! Ez lenne a megye leggazdagabb faluja!?" - írta Olvasó-Tudósítónk.

Elnézve a fotót, valóban nem ártana legalább egy kis murva.Olvasóink írták

 • 10. mgob 2010. április 12. 11:38
  „Hát igen ez a volt iskola ami most raktárként üzemel, utána meg a templom van. Jobbról házak ahova néha nagyobb teherató is bemegy.
  Nem csodálkozom hogy így nézett ki.....”
 • 9. 13.István 2010. március 13. 19:55
  „Elment egy túlsúlyos jármű és ez lett belőle, kapa és egy lapát meg egy kis szél megoldja a dolgot!
  Rajta ,de a fényképezőgép nem töri föl a tenyeret ! Jó munkát !”
 • 8. dr73 2010. március 01. 20:09
  „Azt hiszem beküldök egy képet a Hunyadi utcáról is.
  Kis leírás az utcáról:
  Tavaly megkapta az utca FELE! az aszfaltot, a másik FELE! meg épp olyan sáros , mint a prezentált fotón.A Hunyadi utca lakott,szép házakkal,drága autókkal....és tengelyig ér a sár.”
 • 7. tintásfrédi 2010. február 25. 19:43
  „Húha!
  Ez aztán kardinális probléma! 4 ház van ebben a közben, amiből kettő lakatlan. A másik kettő meg ez előtt a csapás előtt lakik. Oltári nagy gond. Inkább a horgas felső részét fotózta volna le ez a híres tudósító, ott sokkal nagyobb gond van. Ja, hogy az nem önkormányzati út------ hát ez cikik. Nem tudom, csak sejtem kit akar ezzel lejáratni, csak nehogy visszanyaljon a fagyi :))”
 • 6. MTT 2010. február 25. 07:30
  „Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy ilyen van Szentivánon is, kint Kertváros-Kishegyben, ahol a romák önkényes házfoglalók, a műútról is földút megy be a házakhoz, az is kb. 4-60m. Ki lehet murvázni a lakóknak, ha gondolják. Elvégre ők laknak ott. Ha meg igénytelenek, járjanak sárban.”
 • 5. Dr.Horváth 2010. február 24. 18:02
  „Azért pl. a baráti Vaskér utcát is érdemes lenne lefotózni - és nem csak egy-egy nagyobb eső után...”
 • 4. baratibaratok 2010. február 24. 15:55
  „Ez az út a nagybaráti iskola mögött van, egy egy hátsó földút, nem tudom, miért kell úgy beállítani, mintha minden út ilyen földút lenne és ilyen állapotban. Egyébként az önkormányzat egy nap alatt kijavította a hibát, és szerintem eleve nem ők tették tönkre. Csak a korrektség miatt gondoltam ezeket megjegyezni. Lehet, hogy a Kisalföld is utánajárhatna néha a cikkeinek...”
 • 3. bugyortudor 2010. február 24. 11:06
  „Szerintem meg teljesen mindegy, hogy ez hol van Győrújbaráton. Egy ilyen falunak, mint Győrújbarát, fejlődni kéne. Ehelyett évek óta egy helyben toporog. Állítólag gazdag a település, bár most spórolunk a válság miatt már olyan 7-8 éve, mióta itt lakunk. Nekünk van aszfaltos utunk. Mert a felét kifizettük.
  Az út teljes egészében a falu tulajdonába került, így ha gond lesz, ki kell várnunk a sorunkat, holott nagyon nagyon sokat fizettünk bele. A lakótelepen majdhogynem csak zsákutcák vannak, ami épp ezért csak 10 cm murva alapot és 6 cm aszfaltot kapott. Ez személyautó forgalomra tökéletes lenne évtizedekig, ha jól megcsinálták. De sajnos ideköltözött egy cég az utca végére (zsákutca legvége), és a több tonnás teherautók elég nagy rendszerességgel (hetente) jöttek hónapokon át, ráadásul 30-40 autó parkolta végig az utcát, úgy, hogy a lakók nem tudtak hazajönni. Mikor kibuktunk emiatt, akkor ez megszűnt rövid időn belül, bár a kamionok azért jönnek. Ekkor az ügynök hölgyek és urak elkezdtek az utolsó üres telken parkolni, aminek a tulajdonosa (aki azóta képviselő is lett) megdöbbenve látta ezt, és ő is kibukott. Bár egy-egy autó azóta is parkol ott, de már normálisabb a helyzet, de csak addig, amíg egy újabb ügynökgeneráció ide nem fog járni fejtágításra.
  Amilyen kellemes volt itt lakni pár éve, most annyira nem az a sok autó, a nagy forgalom miatt. A gyerekeimet félek kiengedni biciklizni, mert ugye járda az nincs, meg ami van is a faluban, azon midnent lehet, csak közlekedni nem. Villanyoszlopok a járda közepén????? Én azt javaslom azoknak, akik itt laknak, hogy ne járkáljanak a környező településekre, mert ott látszik a fejlődés! Az irigység pedig nem jó érzés.
  B.”
 • 2. mgob 2010. február 23. 21:23
  „Azt már nem meri megíni.. Bár szerintem nem az egész utcs ijen. szerintem csak egy 50-60m amit látni aképen. Mert a ház után már kanyarodik az ut , azt már nem mutatja. ott meg lehet hogy aszfaltos!!!
  Erről ennyit.”
 • 1. MTT 2010. február 23. 18:53
  „Ez merre van Barátin?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kócsag a házak felett

Lesben álló, feltehetően élelmet kereső nagy kócsagot fotózott le a soproni Hajnal téren olvasó… Tovább olvasom