Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Rábaszentandrás falunapja - fotók

Rábaszentandráson már kora reggel vidám hangulatot varázsoltak, szombaton tartották az idei évi falunapot.

Reggel hat órakor Rugli Béla harmonikás zenész ébresztőjével vette kezdetét a faluna , amit három órával később, a faluházban tartandó Ökumenikus istentisztelet követett.

A mozgásé volt a főszerep a helyi sportpályán, ahol gyermekek önfeledten ugrálhattak a nekik felállított ugrálóvárban, de bohós és arcfestésre, valamint lufi hajtogatásra is várták a gyermekeket.

Rábaszentandrás falunapja - 2013. május. Fotó: Gulyás Attila


A délidőben megszólaló haranggal egyidőben már a korgó gyomroknak is jutott némi finomság , de akik a helyszínt nem találták jónak az ételek elfogyasztására, azt el is vihették az emberek. Fél 2 órától igazán kedves kis műsort adtak elő a Kisbokrétás Néptánc Együttes tagjai, akik nem kis megméretetés előtt állnak, ugyanis szakmai minősítő versenyt rendeznek a közeljövőben Szanyba, ahol több megyei település táncosai mellett, ők is komoly szakmai feltételeknek kellenek, hogy megfeleljenek a verseny alkalmával.

A rábaszentandrási falunapon igazán kitettek magukér , lelkesedésükkel a produkciót még jobban emelték. Színpadi átrendezés után, Szórádi Árpád előadóművész és zenekara lépett a színpadra, akik jóhangulatú régi slágereket osztottak meg a közönséggel.

A Dunaszerdahelyről érkező Kosáry Judit és a Győrszentiváni Sebestyén Tamás nótákkal szórakoztatták a műfaj iránt érdeklődőket, akiket háromszor is visszatapsoltak a színpadra, annyira nagy siker koronázta fellépésüket. A kiváló énekhang és színpadi összhang mellett , a remek hangulatú zenei kíséret is színesítette a falunapi kulturális program ezen részét.

A délután motoros - fogatosok folyamatos jelenlétével , íjászattal , lovaglással és tizenegyesrúgó versennyel volt gazdagabb.

Az est sztárvendége a Cairo együttes volt , akik nagyon sok szúnyog kíséretében adták elő műsorukat. A 2013.évi rábaszentandrási falunapot a Live zenekar élő báli műsora zárta a hajnali órákban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teherautóról pakoltak, ezért állt a forgalom a győri Árpád úton - fotók

˝A teherautó egyszerűen megállt az úton, és daruval szépen lepakoltak. A közlekedés leállt, senki se előre, se hátra.˝ Tovább olvasom