Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Parkolt a mozgássérült kőműves vállalkozó Csornán - Fotó

Egy igazi gyöngyszem a csornai Tesco parkolójából. Olvasó tudósítónk vasárnap délelőtt fényképezte le a mozgássérült kőműves vállalkozót parkolás közben.
Egy igazi gyöngyszem a csornai Tesco parkolójából. Olvasó tudósítónk vasárnap délelőtt fényképezte le a mozgássérült kőműves vállalkozót parkolás közben.

Egy újabb igazi gyöngyszem.
Egy újabb igazi gyöngyszem.

Olvasóink írták

57 hozzászólás
 • 57. Jerry 2012. március 13. 21:54
  „Hát én azért megnézném hogy a rokkant kártyát jogosan tette ki az ablakba, vagy azt, hogy erre a kocsira kapta e.Ugyanis ez a kártya mozgássérültek közlekedését hivatott segíteni, orvos hoz járáshoz, bevásárláshoz.Ez a kis teherautó meg a rajta lévő holmikkal nem feltétlenül a mozgássérült közlekedéséhez kapcsolódik,inkább kőműves munkákhoz. Azt meg azért nehezen lehet elhinni, hogy a kocsi tulajdonosa járókerettel tolja a talicskát, vagy mankóval közlekedik a kőműves állványon.Persze ahogy egyik hsz-ben írták, mozgássérülten is lehet irányítani egy építőipari vállalkozást, de abba nem fér bekle az, hogy az irányító kis teher autóval járjon a tescoba bevásárolni.Annál is inkább,mert ez a kocsi a város több pontján is látható kártyával parkoló helyzetben, és életerős fiatalemberek közlekednek vele, és egyik sem használ járókeretet.”
 • 56. Mankapunka 2012. március 13. 18:12
  „nevet változtattál??? Nagy pancser vagy!!!!”
 • 55. zombi 2012. március 13. 17:21
  „Mankapunka!!!!!!!!!
  Nem veszed észre magad!!!!Senki nem óhajt veled vitatkozni!Sajnálnak és ennyi!
  Egyébként gondolom te is rokkant vagy,ha ennyi időd van és percről-percre nyomon tudod követni az eseményeket!
  Csak nehogy téged is lefotózzon valaki!!!!!!:-))))))))))
  Gondolom neked nincs családi életed,gyerekkkkkkkk.”
 • 54. Mankapunka 2012. március 13. 15:29
  „Úgy látszik,van valami igazság,amit leírtam az éjjel. Nehéz is a családi élet, gyerekkkkkkkk.”
 • 53. W118 2012. március 13. 13:06
  „Ha jól látom a képet,az ablakban a roki kártya.
  Tehát jogosult használni.
  A hatóság dönti el ki kaphat.
  Akinek problémája van vele ,jelezze a megfelelő helyen,hogy vizsgálják felül.
  A többi csak habverés...”
 • 52. fulopke 2012. március 13. 12:47
  „50. Rosszul írtam. Majd ha neked is hirtelen meg kellene állnod, nem lovagolnál a szavakon.De gondolom te egy KRESZ zseni vagy. Egyébként ha ismered a helyet akkor tudod, hogy miről írtam.”
 • 51. Csajsziland 2012. március 13. 10:31
  „Ha két helyet elfoglal, miért nincs két kártyája? :)
  Másrészt, valahogy olyan érzésem van, hogy egy ilyen kisteherautó nem jogszerűen parkol rokkantkártyával...
  Netán dolgozik a rokkant-ellátás mellett? Avagy az alkalmazottai? Amúgy meglep, hogy pont a csornai Tacskónál próbálkozik, mert ott rendszeresen járőrözik a rendőrség. Amikor én arra járok, reggel fél 8 előtt , vagy este 6 felé, mindig üres is a rokiparkoló. Sőt, a kéregetőkre is azonnal hívják a yard-ot. Még nem sikerült rájönnöm, hogy ki, de alig elküldöm a hajlékonyt, 1 perc múlva jön a járőrkocsi.”
 • 50. Goldman 2012. március 13. 09:49
  „38. fulopke 2012.03.12. 18:40 Nem ide tartozik, de parkolás.Sopron Jereván busz végállomás.Busz megállni tilos, tábla előtt parkolt.
  A tábla előtt meg lehet állni csak utána nem.......KRESZ fülöpke, kresz”
 • 49. taryt 2012. március 13. 08:31
  „Aki tudja, írja már körbe, ki a tulajdonosa ennek a kocsinak. Nagyon kíváncsi lettem. Persze, ne a nevét írja le, mert abból gond lehet, hanem "vezessen rá", hogy rájöhessek. Melyik utca, cég név kezdőbetűje, stb.”
 • 48. apu74 2012. március 13. 08:16
  „Hát akkor most mivan? Nem hallottatok olyanról hogy, valaki belerokkan a munkályába?Nem tudom miért kell ebből nagy ügyet csinálni!?”
 • 47. Mankapunka 2012. március 12. 23:22
  „Köszönöm Harcona a 44-esben. Nekem már nem is kell írnom semmit.
  Azt nem értem,hogy miért botlunk bele ilyenekbe,akiknek ez a legnagyobb gondjuk,hogy egy netes oldalon letegezték.

  csornaiember meg a család egyik gyermeke,azért volt az anyus szöveg írva,aminek semmi köze nem volt a kommentekhez,mert még egy igazi gyerek szelleme él benne.
  45. írás pedig pontosan tükrözi a mostani életét,tükrözi. Én legalább azt csinálhatom munkaidőben,amit szeretek,így nem sírok,hogy kell járni dolgozni. Néha kimondottan örülök,ha olyan feladatot kapok,ami sínylik a fogamhoz.
  Attól,hogy téged anyudék nem engednek el mindig hajnalokig,az nem az én hibám,ne haragudj.”
 • 46. HarconaMarcos 2012. március 12. 22:28
  „Kedves ´csornaiember´! Netán éppen az ügy főszereplőjét tisztelhetjük önben? Akkora elszántsággal védi ezt a taplóságot, és láthatóan akkora energiát fektet bele, ami messze meghaladja erejét.
  Szerintem előbb küzdjön meg az általános iskolai (5-6. osztály) szintű magyar nyelv és irodalom tantárggyal, és utána is ráér majd másokat -írásban- minősíteni.
  Ez persze csak egy lehetőség, hiszen Ön itt éppen nem név nélkül irogat, mint a névtelenek érvényesületlenek...”
 • 45. csornaiember 2012. március 12. 21:54
  „mankapunka a való életben egy elnyomott ember lehet alacsony beosztással akit a kollégái le is kezelnek.
  itt éli ki magát az okosságával névtelenül mert az életben nem érvényesül!!
  nem is jut feljebb soha a kisalföld névtelen irogatásnál....”
 • 44. HarconaMarcos 2012. március 12. 21:47
  „k2968 - kicsit eltérve a tárgytól - igen, a kommentelés egyfajta virtuális kocsmai beszélgetés, ahol előfordulhat, hogy letegeznek, vagy nem tisztelnek eléggé. Vagy a kettő együtt. Vagy simán beszólnak, ami nem is feltétlenül a tiszteletlenség jele. Stb., stb. Mankapunka véleményével én sem mindig értek egyet, viszont legalább törzsvendég.
  (Ugyanezt magázódva, és akár egyben tiszteletlenebbül is le tudtam volna írni. :-) )
  ...
  Amúgy nagyjából látatlanba lefogadtam volna a 42. hozzászólásban aztán le is írt szitut. Esetleg akkor megkérdezhetnék a csornai rendőrök az illető urat, hogy ez hogy is van ez?”
 • 43. k2968 2012. március 12. 21:02
  „29. Mankapunka 2012.03.12. 16:16
  Úgy gondolom eddig minden hozzászólásommal megadtam mindenkinek a kellő tiszteletet.Hogy jön ön ahhoz ,hogy letegezzen és sértegessen?”
 • 42. ssz8 2012. március 12. 20:45
  „Muhaha!!! Viszonylag sokszor járunk a csornai Tesco-ba, és már elég gyakran látom a ´Mestert´ parkolni a roki helyen. Általában hasonló módon (pl.: egymás melletti két helyen keresztben stb.), egyszer szóvá is tettem neki, amikor épp mászott fel a másfél méter magas sofőr ülésbe (neem, egyedül volt, nem hozott senkit). Kérdeztem miért áll a mozgássértültek számára fenntartott helyre ekkora böhöm géppel, az volt a válasz: "Azé´ mer´ rokkant vaok b****g!!". Azóta is láttam ott, de nem szólok neki, mert beláttam, hogy jogosan használja a rokkant kártyát, csak valszeg nem a mozgásában való korlátozottságára kapta, hanem szellemi sérült...mindegy.
  Nem az baj, hogy ekkor dömperrel jár bevásárolni, mert ezzel is meg kell állni valahol, de tényleg a roki helyből kell kettőt ellőni?? Mondjuk ettől a helytől kb. 15 m-re vannak olyan parkolók, ahova nyugodtan beállhat, az sem gáz, ha kilóg, mert el lehet férni tőle. Intelligencia kérdése lenne az egész.
  Amúgy pacsi a fotóért!”
 • 41. Komissar 2012. március 12. 20:09
  „Akárki akármit mond, a rokkant kártya csak személygépkocsira érvényes. Ezzel a furgonnal még ha mozgáskorlátozott is a tulajdonosa KRESZ szabályt vétett. Már ott, hogy behajtott a parkolóba. Mert az személyautókra van kialakítva. Ezért nem fért el egy felfestésen belül, ami a második vétsége. Legközelebb már nyergesvontatóval megy valaki a Tescóba, mert neki van rokkant kártyája?”
 • 40. Gab2000 2012. március 12. 19:11
  „Nem baj csak 2013-12-31-ig teheti mag maximum ha nem jogos rá.
  Ugyanis holnap éjfélig lehet azt a rendelet tervezetet véleményezni, ami megszünteti a sok roki kártya tulajdonost és minden rokkant kártya tulajdonosnak a fenti dátumig kötelező lesz megújítani a kártyáját.

  Nem lesz elég a háziorvos által kiállított igazolása roki kártyához, hanem a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal (a továbbiakban: NRSZH) végzi majd el szigorúan komoly betegségekre adják majd ki”
 • 39. HarconaMarcos 2012. március 12. 18:54
  „28 - sem irigy, sem rosszindulatú nem vagyok. Nem tudom hogyan van vizsgáztatva a kisteher, de
  1. jól láthatóan csak két ´kockába´ fért be
  2. egyáltalán nem vagyok nyugodt, hogy olyan egészségi állapotban vezethet valaki 3,5 tonna tömeget, ami nem engedi meg, hogy saját lábán megtegyen 50 métert
  Talán a többi közlekedő testi épségét is figyelembe kellene venni, mielőtt ezen is elkezd hörögni valaki!
  3. sajnos ismerek néhány mozgássérültet, ők azon a 30 centin nem tudtak volna kiszállni, ami az autó, a járdaszegély és a bozót között van”
 • 38. fulopke 2012. március 12. 18:40
  „Nem ide tartozik, de parkolás.Sopron Jereván busz végállomás.Busz megállni tilos, tábla előtt parkolt.Rendőrségre telefonáltak, de bejelentés után, buszsofőr szalad és elindul.Nem furcsa egy kicsit, hogy addig ott maradt, és utána sürgős lett az indulás?Erről volt már fénykép is tavaly. De senki nem tudja, hogy mit kapott a" sofőr"?Most ugyanaz. Nem látni a gyalogátkelőt, játszótér felől.De gondolom senki nem telefonált, a sofőröknek.”
57 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Különös körök látszanak a mezőn a cseszneki várból - fotók

Valószínűleg egy vicces kedvű traktoros "rajzolta" a különös köröket a mezőre. A felvételeket… Tovább olvasom