Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Parkolási módszerek kommentár nélkül

Győrben és Ménfőcsanakon készítették tudósítóink a szabálytalan parkolásról szóló képeket.

Az Opel Csanakon parkolt a járdán:

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

A kép az Árkád és a Széchenyi híd közötti parkolóban készült - írta tudósítónk:

Olvasóink írták

 • 9. pappe 2011. november 16. 11:27
  „8-hoz: "a szabályok mindenkire vonatkoznak." Ezt remélem nem gondolja komolyan. Csak mert nem látom a smiley-t a mondat végén. Helyesen úgy hangzana, hogy a "szabályok mindenkire vonatkozNÁnak". Egyébként - visszautalva az első kommentemre ("az vesse rá az első követ") - mutasson nekem bárki egyetlen egy embert az egész füldkerekségen, aki még soha semmilyen szabályt nem szegett meg! (Nagykorút persze.) Nos? Ki nem szaladt át még gyalogosként az úttesten tilosban élete folyamán? Vagy kerékpárosként mindig és mindenkor a KRESZ előírásainak megfelelő biciklivel és teljesen szabályosan közlekedett? Ki nem lépett át soha személyautóval egy záróvonalat, ment át esetleg a sárgán, vagy nem engedett át egy gyalogost a zebrán? Vagy elvonatkoztatva a közlekedési szabályoktól, pl. van-e olyan dohányos ember, aki még egyetlen egy csikket sem dobott el sehol, csak a kukába, előtte szigorúan elnyomva azt? De a sor végtelen és a hely kevés...”
 • 8. sopronilakos55 2011. november 16. 11:10
  „Így van, mindig vannak akik szabálytalankodnak, de nem kell ezért lovat adni alájuk hogy jaj biztos nincs senkinek az útjában, minek lefényképezni és hasonló védekezések.
  A kerékpáros példát úgy látom nem érti, itt az autósok mindig hozzák a jobbnál jobb okosságokat kerékpáros cikkeknél, de amikor fordított a helyzet, akkor megbocsátható bűn amit az autósok követnek el.
  Ismétlem a KRESZ nem ismeri a "nem zavar senkit" álláspontot, a szabályok mindenkire vonatkoznak.”
 • 7. pappe 2011. november 16. 09:30
  „/-hoz: Figyi, ez egy hozzászólás volt részemről, amelyben leírtam a véleményemet. Nem muszáj vele egyetérteni. Nem azt írtam, hogy hurrá! mindenki szabálytalankodjon, ha tud! A kerékpárosokat sem szidtam, azt is Te hoztad fel - ide nem illő - példaként. Szóval, szerinte csak ragozod a semmit. Mindig is voltak/vannak/lesznek olyanok, akik két kerékkel felállnak a járdára. Szabálytalanul vagy szabályosan (mert olyan is van, ahol ezt megengedik). Ez van. Ha nem tetszik, akkor is ez van. Mind része a magyarországi közlekedési morálnak. Az 1. képen látható autós mindenesetre (abban persze igazad van, hogy szabálytalanul parkol) a kutyán nem zavarja akkor és ott. Az is lehet, hogy csak 1 percre állt meg, hogy bedobjon egy szórólapot a legközelebbi postaládába. Vagy az is lehet, hogy a fotós saját maga állt oda, aztán lefényképezte az autóját és beküldte, hogy ilyen maflák, mint mi jót vitatkozzunk rajta... :-))) Részemről - a semmiragozást -befejezettnek tekintem. Szép napot!”
 • 6. sopronilakos55 2011. november 16. 09:22
  „5. pappe a KRESZ nem ismer olyat, hogy "családi házas csendes részén ez a szabálytalanság sokkal kevésbé feltűnő, mint mondjuk a zsúfolt belvárosban"
  legyünk már következetesek, ha a kerékpárosokat szidjuk, legyünk kritikusak az autós társadalom felé is!”
 • 5. pappe 2011. november 16. 09:08
  „3-hoz: Jaj nem kell itt kapcsolódó szabálytalanságokkal előrukkolni. Én a képhez írtam kommentet, miszerint az vesse rá az első követ... Viszont Ménfőcsanak, családi házas csendes részén ez a szabálytalanság sokkal kevésbé feltűnő, mint mondjuk a zsúfolt belvárosban. Azonkívül ezerszer "balesetveszélytelenebb", mint zebrán átbringázni az "őrült" autósok előtt! Ennyi...”
 • 4. Madarász 2011. november 16. 08:56
  „1. Itt vagyok és még mindig nem változott a véleményem, tárcsázni a rendőrséget, nem lesifotókat készíteni!”
 • 3. sopronilakos55 2011. november 16. 08:46
  „2. pappe "Az első meg, hát istenem. Legalább nem az utat foglalja el."
  Erre meg azt mondom: hát istenem, áthajt a kerékpáros a zebrán, legalább hamarabb át ér, nem kell várni amíg átgyalogol.”
 • 2. pappe 2011. november 16. 08:29
  „Ha "kommentár nélkül", akkor nem lehetne hozzászólni! :) Egyébként a 2. kép teljességgel értékelhetetlen, annyira rossz minőségű! Az első meg, hát istenem. Legalább nem az utat foglalja el. Egyébként - bibliai hasonlattal élve - az vesse rá az első követ, aki még soha életében nem állt fel két kerékkel járdára. Legalább egy percig...”
 • 1. sopronilakos55 2011. november 16. 07:30
  „Merre vagy madarász autósok védőszentje, kerékpárosok kiátkozója?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Veszélyesen lógnak ki a kábelek egy győri villanyoszlopból

Sajnos nyár óta senkit sem érdekel, hogy a Répce utcai játszótérről mintegy 50 méterre, a füves… Tovább olvasom