Kisalföld logö

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 2°C Még több cikk.

Parkolás ˝mesterfokon˝ - ez kommentár nélküli

A győri belvárosban mindig találkozunk "parkoló csodákkal"... no, de a mostani már tényleg kritkán aluli. Lássuk!
Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Olvasóink írták

 • 15. atya.gatya 2011. november 26. 11:30
  „Te jó ég, hogy mennyi egyszerű ember van a világon! Mi ezzel a gond? Végül is semmi... Az, hogy tiltják az efféle várakozást, csak az egyszerű gondolkodásút nem háborítja fel. Nosza, nevezzétek ki Rózsa Sándornak, vagy Sóbri Jóskának, úgyis nagy kultusza van e honban a betyáros cselekedetnek! Vagány csávó ez is, mint egy adócsaló napjainkban. Nem zavarja a szemeteket, mert valóban ilyet tesztek ti is a mindennapjaitokban! Összekacsintunk? Ok, akkor velem se foglalkozzatok, ha a nyári napmelegben keresek egy árnyékos parkolóhelyet magamnak gyalogosként, oda bevackolok egy napernyővel és egy nyugággyal, majd azon heverészve bámulok a képetekbe, miközben elismerő pillantásokat bezsebelem, hogy milyen klassz srác is vagyok én! Mit nekem szabályok?! Ott volt kedvem leheveredni. Közöd? Az, hogy nektek autósoknak fenntartott helyen tettem ezt? Naaaaaa.... Ne háborogj, most kacsintottunk össze a járdás parkolósnál. Cimbik lettünk, nem? Nem csak neked lehet, hanem nekem is! Innentől kezdve befoghatod a szád... Na húzzál és keress magadnak máshol parkolót!”
 • 14. spokey 2011. november 23. 10:34
  „lehet hogy nehéz cuccot kellett felvinnie valahova, nem kéne előre ítélkezni, ha mégsem így van, akkor megértem a felháborodást. Csak óvatosan a kritikákkal...”
 • 13. Ádes 2011. november 23. 09:51
  „Én az ilyenre simán kerékbilincset dobnék aztán egy idő után megtanulna mindenki rendesen parkolni. Múltkor Pesten egy kereszteződésben nem tartottam be az 5 méteres parkolási távolságot és fél óra után rádobták. Pedig ott senkit sem zavart, se gyalogost, se biciklist és még egyirányú is volt az utca, szóval a beláthatóságot sem zavartam. És bevételnek sem utolsó a Város számára, 11.500+5000 helyszíni bírság. Ennyi után elgondolkozna az, aki rossz helyre parkol.”
 • 12. Lestate 2011. november 22. 22:30
  „Az igaz, hogy a belvárosba kritikán aluli a parkolási helyzet, amire a megoldás számomra vízügyes székház lebombázása, ami egyébként is undorítóan néz ki, és oda kellene egy 2-3 szintes mélygarázs, és rá egy park. Ott ha nem tévedek nagyot csak önkormányzati, vagy állami hivatal van, szóval költöztetése elég könnyen megoldható lenne, és az összképen is sokat javítana!”
 • 11. pancser 2011. november 22. 20:44
  „A győri belvárosban a parkolási helyzet kritikán aluli. A bővítés lehetősége korlátozott, a parkolóházak lehetnének a megoldások talán, bár én is idegenkedem tőle, de legközelebb a Jókai utcában megpróbálom.”
 • 10. pappe 2011. november 22. 19:46
  „Tegnap nem volt hasonló kép. Komolyan mondom tök unalmas is volt az oldal. A többi cikkeknél átlagban olyan 5-6 hozzászólás volt! Na majd most bepótoljuk! :)))”
 • 9. repetya 2011. november 22. 19:23
  „Emberek mi van veletek?
  Még soha nem vittetek nagyobb bútort vagy bármi nehezebb cuccot, és nem akartatok a 20 km re lévő parkolótól sétálni vele? Eleve szánalmas ez a parkolósdi...”
 • 8. Uninterested 2011. november 22. 19:05
  „Vészvillogó kint van. Mi a probléma? :D”
 • 7. BudaiKr 2011. november 22. 18:46
  „miért ne álhatna oda? egy biciglis simán ki tudja kerülni de még babakocsival is ellehet menni melette.”
 • 6. enzso 2011. november 22. 18:20
  „Elég messze van az autó ezért lehet hogy tévedek, de ha nem akkor ez egy mozgáskorlátozott ismerősöm autója aki ténylegesen az, és nem tud messziről gyalogolni haza. Már többször láttam így parkolni őt mert valaki elfoglalta a mozgáskorlátozott helyet a parkolóban! Az már más kérdés hogy jogosan vagy jogtalanul!! Amúgy már nagyon unalmas hogy mindenki ilyen fotókkal jön ide. A Tudósító is gondolkozzon el rajta, hogy ő ugye még soha sem állt meg szabálytalanul sehol sem!!!”
 • 5. Karcsika 2011. november 22. 18:15
  „Jaj! Már úgy vártam ezeket a parkolós képeket!
  Méééééég :-)”
 • 4. knifemaster 2011. november 22. 17:30
  „Ez nem újdonság ,az elmúlt 2 évben biztosan állítom,hogy nem sikerült úgy végigmennem a kerékpárúton,hogy valamelyik kecsegét ne kelljen kerülgetnem.”
 • 3. pozdorja 2011. november 22. 16:18
  „Aki kicsit messzebb lát az orránál az észreveszi a másik ugyancsak tahót.”
 • 2. mosonmegye 2011. november 22. 16:07
  „Ha mentő, vagy halottszállító lenne, megérteném, de miért van ott, a személyautó, hol vannak a rend (közterület) éber őrei? Mindjárt lenne bevétel a város költségvetésében. ja csak dolgozni kellene.”
 • 1. partfish 2011. november 22. 15:49
  „nincs ebben semmi különös. ez egy nem ortodox parkolási módszer. nemsokára egész európa követni fogja a példáját.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így parkolunk mi! A ˝kis˝ Toyotás jól odatette

Olvasónk a győri belvárosban fotózta le a Toyotást hétfőn reggel. Önnek mi a véleménye? Szabad így… Tovább olvasom