Kisalföld logö

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 12°C | 17°C Még több cikk.

Parkolás Győrújbaráton: az autós, aki nem kímélte a növényt - fotóval

"Győrújbaráton a Juharfa utcában kaptam lencsevégre ezt a különleges parkolási szokást" -írta Tudósítónk. Képet is küldött.

"Már a növényeket sem kímélik? No de kedves autósok, kinek is
vétett szegény növény?" - tette fel végül Olvasónk a költői kérdést.


Fotó: Tudósító.
Fotó: Tudósító.

Olvasóink írták

56 hozzászólás
 • 56. Rencsa 2010. november 07. 22:31
  „Szép jó estét!
  Ahány ország, annyiféle a vezetési stílus. Én pont győrújbaráti vagyok, de már kint élek Svédországba. Ég és föld nagyon sok mindenben. Itt ha a gyalogos megközelíti a zebrát, rögtön megállnak és átengedik...és nincs anyázás meg rádudálás az emberre, hogy menj mááááár. Itt tudtak normális törvényeket hozni, bár nem minden esetben értek egyet, de ilyen mindíg is lesz mindenhol. Na szóval. A lényeg, hogy otthon örülj ha átakarsz menni a zebrán, itt bármikor átmehetsz mer igencsak megszívja az aki "átmegy" egy gyalogoson. Parkolás...:D hát ez a kép vicces. Ismerjük ugye a fehér felfestést ahova bekéne hogy férj a kocsiddal. Oké hogy itt se felfestés, se parkoló csak a kis szűk utca van, de.... itt ha ráállsz a vonalra, vagy ha olyan szinten ferdén állsz hogy csak egy kicsit is akadályozod a melletted lévő helyre beparkolást megleszel büntetve... ha azt nézed genyóság, de ha belegondolsz nem is hülyeség, otthon ha egy hülye rosszul áll be, csúszik az egész itt is ott is, és ha megnézed lehet még 3 kocsi befért volna ha mindenki normálisan beáll. Úgyhogy nem tudom ezért a parkolásért ittkint mit szólnának :D”
 • 55. oPTiKa 2010. november 06. 21:01
  „Mankapuka, szerintem azoknál a családoknál, ahol a kölök megbukna a PÁV-on, ott apuci venne egyet. Szóval nem menekülne meg a családi autó...

  Közlekedési morál: Igazából csak az a gond, hogy nem kiszámítható Magyarországon a közlekedök reakciója.
  Szeptember elején vezettem kb. 2000 km-t Marokkóban, kb. 600-at Svájcban. A két ország lakosainak teljesen mások a szokásai. Ami viszont egyezett: Kiszámítható volt mindegyik.

  Pl. ha valaki át akar menni gyalog az úton, akkor Svájcban a zebránál gyakorlatilag minden autós megáll. Marokkóben senki sem áll meg, viszont nem zavar senkit, ha egy gyalogos csak úgy elindul a teli 2*2 sávos út bármelyik szakaszán keresztbe. Az autósok a gyalogos mozgásának megfelelöen egyszerüen kikerülik valamelyik oldalon. Ilyenkor a sávváltás sem gond, mert simán lehet tükörbe nézés nélkül sávot váltani - ui. ott tudják, mire való a kormány és a fék...

  Magyarországon? Ugyan egyre többen adják meg a gyalogos elsöbbségét a zebrán, de még mindig nem lehet 100%osan erre számítani. Ha meg a Szt. István úton megpróbálnék nappal átmenni... Rossz belegondolni...”
 • 54. Mankapunka 2010. november 06. 17:47
  „dundi

  Pedig páran megbuknának,azt garantálom,és így normális család nem adná neki oda az autót.

  Alapból a pszichológián meg tudnának pár embert buktatni,de a gépit már nem nagyon tudnák elcsalni,ha olyan lenne,mint az NKH-nál a KRESZ vizsgaterem.

  Nem is kellene 2 kocsi közé tolatnia,ha nem lenne alapból jogsija. Nem értem,miért kell mindenkinek adni,miért jár mindenkinek alanyi jogon,ha a kifizeti rá a pénzt.”
 • 53. dundi08 2010. november 06. 16:05
  „Mankapunka

  Gondolom te már voltál pályaalkalmasságin, így tisztában kellene lenned vele hogy tökéletesen felesleges dolog. Attól hogy megcsinálod még nem fogsz tudni baparkolni 2 kocsi közé... a kuka attól kuka marad sajnos”
 • 52. dundi08 2010. november 06. 16:01
  „SlLa

  Azért lenne a közlekedési morál a béka feneke alatt mert a többség itt az unatkozó fotóst fikázza és nem az autót ami parkol ahogy lászik? Ezek szerint aki az autóst fikázza az nagyon jól vezet és a közlekedési morálja tökéletes... vélekedsz te! Szerintem meg azért van a fotós fikázása mert ezek a parkolási képek már minden naposak és iszonyatosan unalmas ezt látni nap mint nap ezen az oldalon. Nem hinném hogy a közlekedési morálod attól lesz jobb vagy rosszabb hogy éppen mi a véleményed erről. Ha szarul vezetsz az úgy is marad, ha meg tudsz vezetni nem leszel rosszabb egy vélemény alkotástól. Ahogy látom az utca elég szűk a kép alapján. Ha az autó az úton parkolna azért lett volna lefotózva mert nem lehet elférni tőle.”
 • 51. Mankapunka 2010. november 06. 15:51
  „50. SiLa

  Ha van kedved beszélgetni,akkor beszlgessünk.

  Szerintem nincs semmi gond a közlekedési morállal,ezt csak már egyből írjátok,aztán fogalmatok nincs,máshol m ia helyzet.

  Nekem csak annyi észrevételem van,hogy tényleg úgy kellene mint régen,először pályaalkalmassági,aztán lehet jelentkezni az autósiskolában, Az a gond,hogy a sok kukának adnak jogsit,azrán mikor egyedül vezethet,akkor meg nem tud egy sima parkolóba betolatni 2 autó közé az Árkádnál.”
 • 50. SiLa 2010. november 06. 14:28
  „A közlekedési morál a béka feneke alatt van! Ez azért van, mert az itt hozzá szólók többsége nem az autóst ítélik el a zöld területen való parkolás miatt, hanem a fotót beküldőt, és az újságot!
  A negatív jelzők pont az ilyen emberekre illenek!”
 • 49. omarhulm 2010. november 06. 13:33
  „TI nem vettétek még észre, hogy minden szombat-vasárnap ilyen szánalmasságokkal rakják teli az oldalt? Úgy látszik hétvégén nem dolgozik a szerkesztőségbe senki, csak be van állítva a szerverük, hogy az ilyen ratyiságokat automatikusan rakja föl a hírek közé (amiket gondolom egész héten gyűjtenek erre a két napra...).”
 • 48. AntiFricc 2010. november 06. 13:10
  „44
  Győrújbará RT! Ez igen! :D”
 • 47. Mankapunka 2010. november 06. 11:00
  „Ibrox

  Áruld már el,te melyik tájon laksz???”
 • 46. oPTiKa 2010. november 06. 10:44
  „Valaki fényképezhetne végre egy autót, aminek rossz a differenciálmüve...”
 • 45. Ibrox 2010. november 06. 10:10
  „mankapunka ! a múltkor még a marcalvárosi gettópanelból osztottad az észt,most meg már házad és pázsitod is van? (bár közben el is költözhettél) Vagy csak azért lett hirtelen pázsitod,hogy hozzászólhass a témához?”
 • 44. Fritz 2010. november 06. 09:44
  „Győrújbarár ?
  Az hol van?”
 • 43. TBK 2010. november 06. 05:42
  „No mi az?
  A nagy fehér ember hibáit mutogatja a a Kisalföld napról napra?
  Fel vagytok háborodva mi?
  De ha a lecsúszott kisember kiflit lop, azon meg elcsámcsogtok napokig.”
 • 42. Angel40 2010. november 05. 23:50
  „41. Mankapunka 2010.11.05. 23:19

  Küldjél! Neked is ugyanolyan jogod van hozzá, hogy tudósító lehess ezen a lapon, mint bárkinek. Oszt, mi majd itt megszavazzuk a jutalmad! :D :D :D Bízom a kreatívitásodban!”
 • 41. Mankapunka 2010. november 05. 23:19
  „Mi házunk előtt a traktorok gyúrták ki a füvet,mert a szembeszomszéd eléggé rálóg az útra,és előttünk kerülik ki.

  CSináljak videót,és küldjem be,hogy ki gyúrták a pázsítom????”
 • 40. fan 2010. november 05. 22:55
  „Igen ide is mehet a 3-4 ezer Ft. Asszem gyűjtök egy profi gépre azt ilyen ...... fogok fényképezni. Járom majd Győr utcáit és ilyen veszélyes bűnűzők kocsijait fogom fényképezni. Beküldök 20-30 képet naponta azt boldogan eléldegélek ezekből a marhaságokból.

  Na komolyra fordítva a szót: Kit érdekel hogy valaki nekiment egy bokornak? Ennyire ne érjünk már rá.”
 • 39. dundi08 2010. november 05. 22:40
  „vagy lehet amikor a kocsi odaállt még ott sem volt és a növény egyszerűen kinőtt előtte... :))”
 • 38. KLUB88 2010. november 05. 22:15
  „szerintem a növény parkolt rá a kocsira!”
 • 37. dundi08 2010. november 05. 21:55
  „Ahogy látom a hozzászólókat mindenkinek a ..ke tele van már ezekkel a "hogyan parkolunk" cikkekkel. Nem lehetne hogy ha ez az oldal az olvasókért van akkor most már ne foglalkozzanak a Tisztelt szerkesztők ezekkel a képbeküldésekkel és esetleg figyelmen kívül maradjanak? Minél több ilyen van - és mostanában már mindennapos - annál több ráérős pénisz lesz aki ebből sportot űz. És marha unalmas a többségnek ahogy a hozzászólások is mutatják.”
56 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zöldhatár Emléktúra a Wass Albert Zászlóalj vezetésével

Első alkalommal szervezett túrát a Wass Albert Zászlóalj, akik ezzel tiszteletüket fejezik ki az… Tovább olvasom